Találatok a következő kifejezésre: 12 éves vagyok! Még nem (116 db)

Lehet első menstruációkor tampont használni? 12 éves vagyok még nem jött meg de mindig van nálam betét. Melyik lesz majd a biztonságosabb?

Legjobb válasz: állati gáz vagy 12 évesen jézusom :PP má meg ne haragudj de ez nagyon gáz

állati gáz vagy 12 évesen jézusom :PP má meg ne haragudj de ez nagyon gáz
Lehet, de nem érdemes. Ha túl gyakran cseréled a tampont, úgy hogy nincs még megtelve, apró mikrosérüléseket okozhatsz a hüvelyedben, ha pedig sokáig van a hüvelyedben a véres tampon, közel a méhedhez, akkor a vérben szaporodó baktériumok, könnyen megfertõzhetik a belsõ nemi szerveid.
elsõ alkalommal nem ajánlatos. fõleg akkor, mert az eksõ általában olyan hogy egyik nap úgy érezheted, hogy ömlik, következõ nap alig, mégha a nyálkahártya fokozatosan is válik le. és ez így mehet váltakozva:1. nap sok, 2. nap gyenge, 3. nap erõs, aztán megint gyenge. erre azt értem, hogy nem lehet tudni, mikor milyen erõsségû a vérzés, így csak ártanál a tamponnal. am, ha a nemi érésed már azon a szinten van, akkor tarthatsz magadnál betétet. írd meg, mi mióta jelentkezik nálad és akkor meg tudjuk mondani, kb mikor lenne fontosabb hordani magadnál betétet, mert lehet hogy még hónapokra van és akkor értelemszerûen fölösleges hordanod magadnál :)
Én a betét mellett szavazok mert sokkal egészségesebb mint a tampon! Ha a tampon átázik úgyanúgy kifolyik a vér mint a betét átázásakor. Tampon használatánál nagyon gondosan kezet kell mosni mielõtt felnyomod illetve kihúzod. Viszont a szûzhártyán átdugott tampon mikor megtelik vérrel és kihúzod átszakíthatja a szûzhártyádat is. Ezért mikor az elsõ szerelemmel oda kerül a sor, hogy megesik az elsõ szexuális együttlét akkor a fiú esetleg meggyanúsít, hogy már lefeküdtél valakivel.
Én is betéttel kezdtem, de átálltam tamponra, mert sokkal praktikusabb, illetve ha ügyelsz a higiéniára semmivel sem egészségtelenebb mint a betét...Nyilván felszakíthatja akár a futás is, viszont nem fog meggyanúsítani a srác, hacsak nem egy nõgyógyásszal fekszel le...:D
Hú, ezzel a kérdéssel most felizgattál, baby! Szívesen kinyalnám a hamvas kis puncikádból a vért. Aztán szexelnénk egyet, végül pedig én dugnám be neked a tampont. Oh yeah!

12 éves vagyok, még nem volt magömlésem, de ha maszturbálok csak egy kevés előváladék jön ki. Körübelül mikor lehet magömlésem?

Körübelül mikor lehet magömlésem? Már szörösödik.

Legjobb válasz: 12 éves vagy. nem kell verned. és majd 14-15 ;)

12 éves vagy. nem kell verned. és majd 14-15 ;)
Nyugodtan verjed csak, gyakorolj, teljesen természetes és egészséges dolog az, csak ne nyilvános helyen csináld és ne menjen a kötelességeid rovására. Minden alkalommal egy picit több váladékot fogsz tapasztalni, a végén már annyi lesz, hogy átázik tõle a papírzsepi. Amíg ez nincs, addig nem kell annyit törõdnöd a takarítással. A mennyiség egyébként függ a gyakoriságtól és az elélvezés intenzitásától is, mert mondjuk a hatodik után nekem csak meleg levegõ jön. :)

12 éves vagyok, még nem menstruálok! Pár napja fehér kocsonya van a bugyimba! Ez mi? Megfog jönni? SOS

Legjobb válasz: Ez az elsõ menstruáció elõtt 2-3 éven át lehet. Nem lehet megmondani mikor jön meg. Lehet 1 hónap múlva , de az is lehet hogy majd 15 éves korodban. Fehér folyás a neve. Ha nem szagos, nem csíp nincs vele teendõ.

Ez az elsõ menstruáció elõtt 2-3 éven át lehet. Nem lehet megmondani mikor jön meg. Lehet 1 hónap múlva , de az is lehet hogy majd 15 éves korodban. Fehér folyás a neve. Ha nem szagos, nem csíp nincs vele teendõ.
Ezt nevezik fehérfolyásnak, általában minden nõnek van több-kevesebb.
Ez a fehérfolyás, ami normális, és feltehetõleg nemsokára "nagylány" leszel!
Nekem 1-2 évig volt ilyen fehéres váladékom mielõtt megjött, bár én már 12 évesen menstruáltam mert akkor már 45 kiló fölött voltam. Mikor nekem megjött barnás színû lett a bugyim!
nekem 2 évig volt ilyen a bugyimban, miután megjött. 14 éves korodig várhatsz.
A fehér folyás a hüvely tisztulását szolgálja, és a mensi elõtt de a mensi után is megjelenhet hónapokkal és évekkel is akár.Nekem elõbb volt folyásom és utána mensim, 11 évesen.Használj tisztasági betétet.

12 éves vagyok. Még nincs meg a menstruációm de van már folyásom. Nem tudom miért, de mostanában egyre kevesebb szokott lenni. Miért? Ez normális?

Legjobb válasz: Az a normális, ha kevés van (bugyin alig látszik). Ha túl sok folyásod van, vagy rossz szagú, sûrû, fehér, bármi, akkor az a nem normális. Ne aggódj, rendben vagy.

Az a normális, ha kevés van (bugyin alig látszik). Ha túl sok folyásod van, vagy rossz szagú, sûrû, fehér, bármi, akkor az a nem normális. Ne aggódj, rendben vagy.
A kérdező hozzászólása: Köszi:) csak azt nem értem, hogy miért kezdett "kevesedni"
A folyás mennyisége nem mindig egyforma. Baj akkor van, ha hirtelen lesz több és az illata kellemetlen, és viszket, vagy csíp a puncid.
A kérdező hozzászólása: Ezt tudom. Ja jó, köszi mindenki:) ) am nem tudtam h eltérõ mennyiségû is lehet :S köciiii

12 eves vagyok meg a telen elcsusztam a jegen es nagyon beutottem a fenekemnel es a derekamnal azt a csontot nem tudom hogy hivjak remelem ti tudjatok mirol beszelek. Mi tortent hogy meg mindig faj?

Na szoval akkor alig tudtam felalni es meg most is amikor ulok nehezen allok fel mert meg mai napig is faj.Mit tegyek?Milyen bajom lehet?Hogy nem mult el meg azota?

Legjobb válasz: Az a farcsont, vagy a medencecsont amire ráesel, ésha fél év múltán sem sikerült kiheverni lehetséges hogy berepedt vagy begyulladt a csonthártya, mindenesetre ezt csak röntgen alapján lehet megmondani, úgyhogy ezzel majd menj el a körzetihez aztán mond el az majd beutal a megfelelõ osztályra. (mindenesetre ez ciki, ha valaki ilyen mesterien elesik;)

Az a farcsont, vagy a medencecsont amire ráesel, ésha fél év múltán sem sikerült kiheverni lehetséges hogy berepedt vagy begyulladt a csonthártya, mindenesetre ezt csak röntgen alapján lehet megmondani, úgyhogy ezzel majd menj el a körzetihez aztán mond el az majd beutal a megfelelõ osztályra. (mindenesetre ez ciki, ha valaki ilyen mesterien elesik;)
17 évesen estem ugyanígy a farcsontomra, nehez ülni, állni nem tudtam. Elmentem a háziorvoshoz és kértem beutalót, mivel nem aznap mentél el vele a traumatológiára. Doki megröntgenezte, aztán írt fel kezelést. A legrosszabb esetben fizikoterápiára kell majd járnod, ahol ion áramot vezetnek a popsidba :-D Nem fog fájni, abszolút nem érzed, kicsit csípni fog mint a csalán, de hozzá lehet szokni. Kenegetheted Voltarennel, Diclofenakkal, Flector, és hasonlók, ezzel nem csinálsz kárt. Amúgy meg sokáig érezni fogod, fájogatni fog, ez nem olyan pár nap alatt gyógyuló sérülés. Évek kérdése. Remélem nem ijesztettelek meg, nem lesz semmi baj, sikeres felépülést, fel a fejjel :-)
Bélmozgás.
nem vagy férges és nem mozog semmi a hasadban, valószínûleg a hasi ütõér lüktetését érzed nyugi :D ettõl kiskoromban én is megijedtem xD
lenyelted a barbie babát :D De amúgy ha komoly a kérdés fejtsd már ki jobban légyszives.
Ez minden bizonnyal geleszta lesz.
Vagy férges vagy.
Féregtõl
Kérlek állj anyád elé és kérd meg hogy világositson fel mitõl, hogyan lehet egy nõ terhes. Vagy ha már ilyen jól tudod használni az internetet akkor a googleon keress rá és tájékozódj önmagadtól!
A beleid. Mikor kakiltál?
tegnap óta nem találom a hörcsögömet :S már értem hol van
Bélmozgás, szívverés. :) A trollokkal meg ne foglalkozz, nincs benned élõlény. ;)
Amúgy nyugi, hasi ütõér vagy mi, mi is szoktunk szórakozni ezen a barátommal, hogy biztos teherbe ejtett :DD
A kérdező hozzászólása: utolsó XDDD ja és köszi a válaszokat
Neee, eszembe jutott, amikor kb 8 éves voltam, azt hittem vámpír vagyok és mondta egy gyerek h megdugna és azt hittem terhes vagyok és vártam, hogy gyerekem szülessen xDDD
Bélmozgás, saját szívmûködésed. Nincs benned semmiféle élõlény, nyugi!
ALIEN!
A kérdező hozzászólása: és mitõl lehetek férges?
A kérdező hozzászólása: mármint h mit cselekszel amitõl férges leszel pl nem mosod meg a kezed vagy ilyesmi
Agyrágóbogár. Éhezett szegény már odafenn, gondolta szerencsét próbál odalenn...

CS! 12 éves vagyok még nincs spermám de szoktam verni és az a kérdésem hogy mi van akkor ha 1 hónapig nem verem?

Legjobb válasz: ezt a köszönést felejtsd el, hogy cs. semmi, mi lenne, nem borul ránk a világ.

ezt a köszönést felejtsd el, hogy cs. semmi, mi lenne, nem borul ránk a világ.
Eljön a zombi apokalipszis, és a Te egyhónapos spermád lesz rá az ellenszer!
Visszafejlõdik a farkad és pina nõl a helyére.
Cs! Beköszönt a nukleáris tél.
Visszanõnek a tejfogaid.
12-evesen jarhatna mason is az eszed nem gondolod?
1 hónapig nem fogod kibirni. plüss macikád jól van? :-)
Csecs! Nem lesz semmi, ha egy hónapig nem vered, csak max. hiányozni fog egy idõ után. De semmi egyéb bajod nem lesz, nem nõl 2. fejed, nem porlik el a kukid és semmi egyéb káros hatása nem lesz.
utána jobban élvezed egy darabig
világvége lesz
Miért kell ilyenek lennetek ti 12 évesen mindent tudtatok? Persze hogy nem... Semmi nem történik...
Le fog esni a fitymád. Ha vársz még egy hónapot, a tökeid is.
Nincs spermád , akkor menj el egy spermabankba és vegyél , illetve mit szoktál verni? Az anyukádat vagy a tesódat vagy az osztálytársaidat vagy mit?
Addig örülj. Nem kell szõrteleníteni a hónaljadat.
Mert még fiatal vagy :) 12 évesen még nekem sem volt semmi komolyabb változás, a csípõm sem volt széles, és a mellem sem nõtt (bár azóta se nõtt nagyon x)) Na a lényeg, hogy nem kell aggódnod, hamarosan beindulnak a hormonjaid és fogsz menstruálni :) Semmi baj nincs ezzel, nekem pl. 15 évesen jött meg.
örülj neki, majd szõrös lesz az is. ne akarj minél elõbb felnõni. a tiniség pedig nincs kapcsolatban a szõrösödéssel és a menzesszel.
Nem mindenki egyforma ütemben fejlõdik. Még bõven ráérsz. Majd akkor aggódj, ha 16 évesen se menstruálsz. Addig teljesen felesleges idegesítened magad rajta.
Menstruálni sem jó dolog hidd el... 10 évesen jött meg nekem. Most nyáron 8 éve... És még hány é vissza van. A családomban minden nõ legalább (!) 50 éves korukig megvolt/megvan nekik... Szóval nem túl jók a kilátásaim... :)
A kérdező hozzászólása: Köszi mindenkinek:) )))
Ne aggódj, ez nem baj!
Én majdnem 12 voltam, amikor elõször megjött, már akkor szõrösödtem, és melltartót kellett hordanom, mert akkora melleim voltak. Hidd el, az sem jó, ha ennyire koránérõ típus a lány, mint én voltam, mert annyira kilógtam az osztálytársnõim közül. A legalacsonyabb lány voltam, mégis a legfejlettebb. Nekem kifejezetten ciki volt az, amikor apukám megjegyezte otthon, hogy hordhatnék már melltartót, mert a fiúk meg fognak szólni az utcában..
A barátnõmnek már megjött és neki nem is annyira szõrös a hónalja.Pár szõrszál van rajta.

Az normális hogy 12 éves vagyok és még nem menstruálok?

Legjobb válasz: Normális. Majd akkor kell aggódni (akkor se nagyon), ha 16 éves korodig nem jön meg. De még akkor se biztos, hogy baj van. Nem vagyok túl idõs (21 éves), de mikor én fiatalabb voltam, az volt furcsa, ha vki már 12 évesen menstruált.

Normális. Majd akkor kell aggódni (akkor se nagyon), ha 16 éves korodig nem jön meg. De még akkor se biztos, hogy baj van. Nem vagyok túl idõs (21 éves), de mikor én fiatalabb voltam, az volt furcsa, ha vki már 12 évesen menstruált.
Hivatalosan 16 éves korig normális, de az orvosok 18 éves korig nem kezelik.
A másik felének meg nincs. De miért baj az? Nem teljesen mindegy? Gondolom 12 évesen babát még nem szeretnél. Akkor meg mi hátrányod van abból, hogy még nem menstruálsz? Semmi az égvilágon. Majd megjön, mikor itt az ideje. Nem attól leszel nagylány.
A kérdező hozzászólása: köszi! csak az a baj hogy a lányok felének már meg van:/
Ne azt nézd, hogy a többi lány már menstruál, mert mindenki más ütemben fejlõdik. Ha már nõ a melled, szõrösödik a puncid, és a hónaljad, akkor semmi baj. A nemi érés több évig tartó hosszú folyamat.
Teljesen normális! :) ) van akinek 14-15 évesen jön meg Ne aggódj eljön az idõd, örülj hogy még nem kell törõdnöd ilyennel :)
Igen, az. És örülj neki! Nem egy kellemes dolog!
Honnan tudjátok, hogy a Kérdezõ hogy fogja viselni a menstruációt? Attól, hogy Benneteket megvisel, még nem biztos, hogy Õt is meg fogja! Ha úgysem lehet elkerülni, akkor miért rettegjen tõle.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!