Találatok a következő kifejezésre: 12 éves vagyok! Még (232 db)

Lehet első menstruációkor tampont használni? 12 éves vagyok még nem jött meg de mindig van nálam betét. Melyik lesz majd a biztonságosabb?

Legjobb válasz: állati gáz vagy 12 évesen jézusom :PP má meg ne haragudj de ez nagyon gáz

állati gáz vagy 12 évesen jézusom :PP má meg ne haragudj de ez nagyon gáz
Lehet, de nem érdemes. Ha túl gyakran cseréled a tampont, úgy hogy nincs még megtelve, apró mikrosérüléseket okozhatsz a hüvelyedben, ha pedig sokáig van a hüvelyedben a véres tampon, közel a méhedhez, akkor a vérben szaporodó baktériumok, könnyen megfertõzhetik a belsõ nemi szerveid.
elsõ alkalommal nem ajánlatos. fõleg akkor, mert az eksõ általában olyan hogy egyik nap úgy érezheted, hogy ömlik, következõ nap alig, mégha a nyálkahártya fokozatosan is válik le. és ez így mehet váltakozva:1. nap sok, 2. nap gyenge, 3. nap erõs, aztán megint gyenge. erre azt értem, hogy nem lehet tudni, mikor milyen erõsségû a vérzés, így csak ártanál a tamponnal. am, ha a nemi érésed már azon a szinten van, akkor tarthatsz magadnál betétet. írd meg, mi mióta jelentkezik nálad és akkor meg tudjuk mondani, kb mikor lenne fontosabb hordani magadnál betétet, mert lehet hogy még hónapokra van és akkor értelemszerûen fölösleges hordanod magadnál :)
Én a betét mellett szavazok mert sokkal egészségesebb mint a tampon! Ha a tampon átázik úgyanúgy kifolyik a vér mint a betét átázásakor. Tampon használatánál nagyon gondosan kezet kell mosni mielõtt felnyomod illetve kihúzod. Viszont a szûzhártyán átdugott tampon mikor megtelik vérrel és kihúzod átszakíthatja a szûzhártyádat is. Ezért mikor az elsõ szerelemmel oda kerül a sor, hogy megesik az elsõ szexuális együttlét akkor a fiú esetleg meggyanúsít, hogy már lefeküdtél valakivel.
Én is betéttel kezdtem, de átálltam tamponra, mert sokkal praktikusabb, illetve ha ügyelsz a higiéniára semmivel sem egészségtelenebb mint a betét...Nyilván felszakíthatja akár a futás is, viszont nem fog meggyanúsítani a srác, hacsak nem egy nõgyógyásszal fekszel le...:D
Hú, ezzel a kérdéssel most felizgattál, baby! Szívesen kinyalnám a hamvas kis puncikádból a vért. Aztán szexelnénk egyet, végül pedig én dugnám be neked a tampont. Oh yeah!

12 éves vagyok, még nem volt magömlésem, de ha maszturbálok csak egy kevés előváladék jön ki. Körübelül mikor lehet magömlésem?

Körübelül mikor lehet magömlésem? Már szörösödik.

Legjobb válasz: 12 éves vagy. nem kell verned. és majd 14-15 ;)

12 éves vagy. nem kell verned. és majd 14-15 ;)
Nyugodtan verjed csak, gyakorolj, teljesen természetes és egészséges dolog az, csak ne nyilvános helyen csináld és ne menjen a kötelességeid rovására. Minden alkalommal egy picit több váladékot fogsz tapasztalni, a végén már annyi lesz, hogy átázik tõle a papírzsepi. Amíg ez nincs, addig nem kell annyit törõdnöd a takarítással. A mennyiség egyébként függ a gyakoriságtól és az elélvezés intenzitásától is, mert mondjuk a hatodik után nekem csak meleg levegõ jön. :)

12 éves vagyok, még nem menstruálok! Pár napja fehér kocsonya van a bugyimba! Ez mi? Megfog jönni? SOS

Legjobb válasz: Ez az elsõ menstruáció elõtt 2-3 éven át lehet. Nem lehet megmondani mikor jön meg. Lehet 1 hónap múlva , de az is lehet hogy majd 15 éves korodban. Fehér folyás a neve. Ha nem szagos, nem csíp nincs vele teendõ.

Ez az elsõ menstruáció elõtt 2-3 éven át lehet. Nem lehet megmondani mikor jön meg. Lehet 1 hónap múlva , de az is lehet hogy majd 15 éves korodban. Fehér folyás a neve. Ha nem szagos, nem csíp nincs vele teendõ.
Ezt nevezik fehérfolyásnak, általában minden nõnek van több-kevesebb.
Ez a fehérfolyás, ami normális, és feltehetõleg nemsokára "nagylány" leszel!
Nekem 1-2 évig volt ilyen fehéres váladékom mielõtt megjött, bár én már 12 évesen menstruáltam mert akkor már 45 kiló fölött voltam. Mikor nekem megjött barnás színû lett a bugyim!
nekem 2 évig volt ilyen a bugyimban, miután megjött. 14 éves korodig várhatsz.
A fehér folyás a hüvely tisztulását szolgálja, és a mensi elõtt de a mensi után is megjelenhet hónapokkal és évekkel is akár.Nekem elõbb volt folyásom és utána mensim, 11 évesen.Használj tisztasági betétet.

12 éves vagyok. Még nincs meg a menstruációm de van már folyásom. Nem tudom miért, de mostanában egyre kevesebb szokott lenni. Miért? Ez normális?

Legjobb válasz: Az a normális, ha kevés van (bugyin alig látszik). Ha túl sok folyásod van, vagy rossz szagú, sûrû, fehér, bármi, akkor az a nem normális. Ne aggódj, rendben vagy.

Az a normális, ha kevés van (bugyin alig látszik). Ha túl sok folyásod van, vagy rossz szagú, sûrû, fehér, bármi, akkor az a nem normális. Ne aggódj, rendben vagy.
A kérdező hozzászólása: Köszi:) csak azt nem értem, hogy miért kezdett "kevesedni"
A folyás mennyisége nem mindig egyforma. Baj akkor van, ha hirtelen lesz több és az illata kellemetlen, és viszket, vagy csíp a puncid.
A kérdező hozzászólása: Ezt tudom. Ja jó, köszi mindenki:) ) am nem tudtam h eltérõ mennyiségû is lehet :S köciiii

12 éves vagyok még nincs meg a menszeszem, de folyásom az van. Ez mennyi ideig tart? Nektek is ez volt?

Legjobb válasz: Szia, az attól is függ, hogy milyen folyásod van. mennyire sok, hogy egészséges folyás-e vagy kóros. Ha egészséges, akkor nem túl sok (bár idõszakonként lehet több is), fehéres színû. Nincs szaga. Normál esetben minden nõnek van egy minimális folyása egész életében. Ahogy a szervezeted változik (nálad készülõdik a nõvé érésre), a hüvelyben lévõ mirigyek mûködésbe lépnek és folyadékot termelnek. Ez normális. Ha megjön a mensid majd, láthatod, hogy egy cikluson belül a folyás is változik. Hol sûrûbb, hol más színe van, stb. Szóval ne aggódj, ez normális és megmarad még egy jó darabig! Ez is része az érési folyamatnak. :)

Szia, az attól is függ, hogy milyen folyásod van. mennyire sok, hogy egészséges folyás-e vagy kóros. Ha egészséges, akkor nem túl sok (bár idõszakonként lehet több is), fehéres színû. Nincs szaga. Normál esetben minden nõnek van egy minimális folyása egész életében. Ahogy a szervezeted változik (nálad készülõdik a nõvé érésre), a hüvelyben lévõ mirigyek mûködésbe lépnek és folyadékot termelnek. Ez normális. Ha megjön a mensid majd, láthatod, hogy egy cikluson belül a folyás is változik. Hol sûrûbb, hol más színe van, stb. Szóval ne aggódj, ez normális és megmarad még egy jó darabig! Ez is része az érési folyamatnak. :)
nekem 10 évesen kezdõdött. Most 12 vagyok, már megjött, de azért nem múlt el x)

12 eves vagyok meg a telen elcsusztam a jegen es nagyon beutottem a fenekemnel es a derekamnal azt a csontot nem tudom hogy hivjak remelem ti tudjatok mirol beszelek. Mi tortent hogy meg mindig faj?

Na szoval akkor alig tudtam felalni es meg most is amikor ulok nehezen allok fel mert meg mai napig is faj.Mit tegyek?Milyen bajom lehet?Hogy nem mult el meg azota?

Legjobb válasz: Az a farcsont, vagy a medencecsont amire ráesel, ésha fél év múltán sem sikerült kiheverni lehetséges hogy berepedt vagy begyulladt a csonthártya, mindenesetre ezt csak röntgen alapján lehet megmondani, úgyhogy ezzel majd menj el a körzetihez aztán mond el az majd beutal a megfelelõ osztályra. (mindenesetre ez ciki, ha valaki ilyen mesterien elesik;)

Az a farcsont, vagy a medencecsont amire ráesel, ésha fél év múltán sem sikerült kiheverni lehetséges hogy berepedt vagy begyulladt a csonthártya, mindenesetre ezt csak röntgen alapján lehet megmondani, úgyhogy ezzel majd menj el a körzetihez aztán mond el az majd beutal a megfelelõ osztályra. (mindenesetre ez ciki, ha valaki ilyen mesterien elesik;)
17 évesen estem ugyanígy a farcsontomra, nehez ülni, állni nem tudtam. Elmentem a háziorvoshoz és kértem beutalót, mivel nem aznap mentél el vele a traumatológiára. Doki megröntgenezte, aztán írt fel kezelést. A legrosszabb esetben fizikoterápiára kell majd járnod, ahol ion áramot vezetnek a popsidba :-D Nem fog fájni, abszolút nem érzed, kicsit csípni fog mint a csalán, de hozzá lehet szokni. Kenegetheted Voltarennel, Diclofenakkal, Flector, és hasonlók, ezzel nem csinálsz kárt. Amúgy meg sokáig érezni fogod, fájogatni fog, ez nem olyan pár nap alatt gyógyuló sérülés. Évek kérdése. Remélem nem ijesztettelek meg, nem lesz semmi baj, sikeres felépülést, fel a fejjel :-)

SoS! 12. éves vagyok! Még csak egyszer jött meg a menstruációm. Most ma 21. napra jött meg és ez egészséges?

Válaszokat elõre is köszönöm!

Legjobb válasz: Nincs SOS! :) Ez nem egészségtelen ebben a korban.

Nincs SOS! :) Ez nem egészségtelen ebben a korban.
Nyugi!!! Lehet, hogy még évekig összevissza fog megjönni! Az, hogy 21 napra jött meg, nem egészségtelen, csak rendkívül bosszantó. Ha sokszor jön meg rövid idõn belül, akkor nem árt felkeresni egy dokit (nem feltétlenül nõgyógyászra gondolok).
Most en is megijedtem nekem is most 18 napra jott meg, pedig eddig megvolt 3szor, , es eddig honapok voltak kozte. De ugy gondolom h ez meg normalis, legalabb annyira tekintheto normalisnak h ilyen keves ido volt a ketto kozott, , minthogy eddig mennyi sok volt, egyszer csak beall..azert remelem legkozelebb nem ijeszt ram a mikulas ilyen hamar, , nem szeretnem ha megint ilyen hamar megjonne..(14/L)
Az elején ez teljesen normális. Akár 2-3 évig is eltarthat, mire beáll a menstruáció.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat! :)
Bélmozgás.
nem vagy férges és nem mozog semmi a hasadban, valószínûleg a hasi ütõér lüktetését érzed nyugi :D ettõl kiskoromban én is megijedtem xD
lenyelted a barbie babát :D De amúgy ha komoly a kérdés fejtsd már ki jobban légyszives.
Ez minden bizonnyal geleszta lesz.
Vagy férges vagy.
Féregtõl
Kérlek állj anyád elé és kérd meg hogy világositson fel mitõl, hogyan lehet egy nõ terhes. Vagy ha már ilyen jól tudod használni az internetet akkor a googleon keress rá és tájékozódj önmagadtól!
A beleid. Mikor kakiltál?
tegnap óta nem találom a hörcsögömet :S már értem hol van
Bélmozgás, szívverés. :) A trollokkal meg ne foglalkozz, nincs benned élõlény. ;)
Amúgy nyugi, hasi ütõér vagy mi, mi is szoktunk szórakozni ezen a barátommal, hogy biztos teherbe ejtett :DD
A kérdező hozzászólása: utolsó XDDD ja és köszi a válaszokat
Neee, eszembe jutott, amikor kb 8 éves voltam, azt hittem vámpír vagyok és mondta egy gyerek h megdugna és azt hittem terhes vagyok és vártam, hogy gyerekem szülessen xDDD
Bélmozgás, saját szívmûködésed. Nincs benned semmiféle élõlény, nyugi!
ALIEN!
A kérdező hozzászólása: és mitõl lehetek férges?
A kérdező hozzászólása: mármint h mit cselekszel amitõl férges leszel pl nem mosod meg a kezed vagy ilyesmi
Agyrágóbogár. Éhezett szegény már odafenn, gondolta szerencsét próbál odalenn...

Ez jó edzésterv egy 12 évesnek vagy még korai elkezdeni?

Nem akarok bitang izmokat meg semmi csak szívósodni,hogy többet bírjak.Hétfő:3x20 hasprés,3x20 lábemelés/láb,3x20 felűlés.Kedd:2 óra kézilabda.Szerda:3x10 fekvőtámasz.Csütörtök:biciklizés péntek:1,5 óra kézilabda szombat,vasárnap pihenő.Még karizom erősítésre mondanátok gyakorlatokat?Ma kezdtem.12/f 152 cm magas és 41 kg nehéz vagyok.

Legjobb válasz: Szerintem ez is bõven elég lesz,ha nem akarsz izompacsirta lenni. De ha a karodra még gyurni akarsz akkor súlyzózz,nem kell nehéz elég 4-5 kilos.Bicepsz-tricepsz

Szerintem ez is bõven elég lesz, ha nem akarsz izompacsirta lenni. De ha a karodra még gyurni akarsz akkor súlyzózz, nem kell nehéz elég 4-5 kilos.Bicepsz-tricepsz
A kérdező hozzászólása: Köszi.Megtalálltam bátyám súlyzóit azok 5kg sak meg van egy 2kgs.Még nagyon kezdõ vagyok, mondanátok gyakorlatokat és, hogy hogy kell csinállni?
12 évesen még semmikép ne használj súlyzót. AZ edzésterved jó. Ha hétfõn ezt mind végig tudod csinálni akkor csináld. Ennyi edzés késõbb majd kevés lesz. Azt ajánlom: Kezd el a Fegyencedzést !
A kérdező hozzászólása: Köszönöm.
Én is azt javaslom, hogy kezzd el a fegyencedzést, mert az úgy fejleszt, hogy nem használsz külsõ súlyt, csak a saját testsúlyodat, az pedig nem ront a fejlõdésben lévõ gerinceden stb.Késõbb 17-18 évesen nekiállhatsz gyúrni is mellé.
Én is ajánlom a fegyencedzést! Én már régóta nyomom a fegyencedzést, és csak jó véleményeim vannak róla, és ha kell segítség, akkor szívesen segítek, mert már szinte minden tapasztalatom megvan már! Súlyzózást nem ajánlom!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!