Találatok a következő kifejezésre: 12 éves piros (6 db)

Az, hogy ne büntethessék meg az oldalt.
a vicc az, hogyha irsz ki valami provokativ kérdést ezzel kapcsolatban, akkor kivágnak, mondván, hogy 18 év alattiak szexuális életével kapcsoaltos kérdések itt nem szerepelhetnek, hanem azokat a tiniszakértönél kell feltenni. ez az oldal szánalmas.
Az, hogy az oldal üzemeltetõjét így nem tudják felelõsségre vonni. Ez ugyan olyan, mint a TV csatornák "karikái". Ha kint van a megfelelõ korhatár jelzés akkor nincs büntetés.
semmi. de azért azt meg lehet érteni, ha egy 16-17 éves van itt, aki már él szexuális életet, és itt kér segítséget, vagy valami. nem félreérteni, én 19 vagyok, de én pl. 16 évesen kezdtem bele a szexuális életembe, és akkor jól jött volna néha nekem egy ilyen oldal. (ha volt is akor, ami nem elképzelhetetlen, én nem tudtam róla) szóval nem veszem teljesen szigorúan, hogy csak aki elmúlt 18, de a 12 tényleg durva O.O
semmi, egyszerûen ettõl érzik magukat menõnek
ez az...semmi. lát itt egy troll megjegyzést és azt hiszi, hogy igaz...
Te adsz olyan sok headshotot?
Azt bírtam, hogy ma egy kiscsaj egy kérdésnél azt válaszolta, hogy 12 éves és 4 pasival feküdt már le. Majdnem kiestem a székbõl, én 16 vagyok és szûz!
lehet hogy ez meg fog lepni, ne döbbenj meg nagyon! a válasz:SEMMI
Ha elolvassák azt a 2 piros betûs sort, nemhogy vissza hanem tovább lapoznak az oldalon. :)
A kérdező hozzászólása: 20/l vagyok. Ezt a kérdést azért írtam ki mert nem rég láttam egy olyan kérdést h" A pasim holnap átjön. Azt hiszem többet akar a tanulásnál :( segíts! 13/l" itt azt hittem h kiesek a székbõl :O
Sose elég korán kezdeni. Akik tv elõtt nõnek fel és azt látják hogy a kedvenc színészük 2 hetente cserélgeti a partnerét, emellett minden kis szexuális kalandjáról beszámol a sajtónak, az azt fogja normálisnak tekinteni.
Az még lightos, egy hete kb ezt láttam: "12 évesen 7cm a péniszem az jónak számít?" Besírtam bameg!
Semmi, Pornó filmet is több 18 év alatti nézi mint 18 év feletti. Összes torrent oldal pornó részlegénél ilyen 14-16 év körüli életkorban lévõ egyének vesézik ki a film egyes jeleneteit.
bizony már rég jártam erre :) túl sokat CoD2-zök online :D
Amúgy te mennyi idõs vagy?
A kérdező hozzászólása: #11 helló csefy. Hú de rég láttalak. Am igazad van
Amugy simán....BAZ
[email protected] már jártasabbak lesznek :P
A kérdező hozzászólása: Azt bírom h feljönnek ide és válaszolgatnak mert õk olyan jártasok a témában :-/
Csõ marada!
Akkor miért vagy fennt ?:D
Hát ez az, minek a szabály? Úgy is leszarják...
A kérdező hozzászólása: 23 b+ ilyen nincs xD

Van valami jó, bevált módszert a piros, ronda pattanások ellen? AMI BEVÁLT! (12 éves lány)

Legjobb válasz: Menj el bõrgyógyászhoz, nekem nagyon bejött amiket felírt nekem.

Menj el bõrgyógyászhoz, nekem nagyon bejött amiket felírt nekem.
A kérdező hozzászólása: Nem tudsz valami jó bõrgyógyászt?Vagy mégjobb lenne azok neve amit neked ajánlott!
Az idõ!!De komolyan.12 évesen még én is úgy néztem ki, úristen, vissza nézve a régi képeket, nagyon durva volt. 17/L
Bõrgyógyászt nem, de ha most azt mondom, hogy Skinoren vagy Zynerit azzal is kvázi kitörölheted, mert nem mindnkinek válik be. Simán SZTKban irattam mindig aki épp rendelt, eléggé értenek hozzá, szerintm simán rábízhatod magad amit írnak neked.(Azt meg alapból nem ajánlom, hogy odamész, és nekem ezt meg ezt írd ki mert azt sok orvos nem szereti...)
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat!!
Belsõleg: egyél kevesebb cukrot és fehér lisztet, sok folyadék, cickafark körömvirág tea Külsõleg: egy aszpirint apríts össze és csurgass bele eg ykis mézet kend az arcodra olyan 20-30 percig.
glicerines szappannal kend be az arcod fürdés elõtt, hagyd fent 1-2 percig majd öblítsd le és külön türcsivel (ami csak az arcodra van) töröld le. nekem bevállt 17L

Hahó Help! Kb.12 éves koromtól vannak a felkaromon apró piros kis pöttyök. Nem viszek nem fáj csak zavaró és kellemetlen. Mi lehet?

Kb. 12 éves koromtól vannak a felkaromon apró piros kis pöttyök....nem viszek nem fáj csak zavaró és kellemetlen....Most úgy pár napja kijöttek a hátam és a combomon is.....most már nagyon zavaró ha meleg, van ha hideg van, rajtam vastag felső, vagy hosszú ujjú !mit tegyek ????valami ötleteket a dokin kívül , nem vagyok orvoshoz járós típus....a válaszokat előre is nagyon köszönöm :)

Legjobb válasz: bõrgyógyász anno nekem is írt fel rá valami krémet és teljesen elmúlt.

bõrgyógyász anno nekem is írt fel rá valami krémet és teljesen elmúlt.
szar ügy, ha nem akarsz dokihoz menni, fertõzõ szemölcsökkel
nekem már több ismerõsömnek is volt ilyen, mosóporallergia volt a ludas fõként. nem régi a mosógépetek? lehet nem mossa ki jól a mosóport a ruhákból... vagy milyen mosóport használtok? lehet nem bírod azt a fajtát. egyébként a legjobb az lenne ha elmennél egy bõrdokihoz, látatlanban nem lehet diagnosztizálni senkit... mik lehetnek még: napallergia, tejcukorérzékenység talán
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat mára már elmúltak erõt vettem magamon és elmentem a dokihoz!:) Mosópor allergia volt!:) A második kommentelõnek üzenem, az agyadban vannak fertõzõ szemölcsök!Ha okosat nem tudsz mondani, hülyeséget ne mondj!!!:)

Ha 12 évesen napi2-3szál piros multit vagy sárga pall mallt elszívok az nagyon káros? Miet szívjak?

Legjobb válasz: A cigarettázást már most szinte sehol nem tûrik, mire felnõsz és dohányos leszel, szinte számkivetett leszel, bujkálnod kell rágyújtani, kínos lesz bevallani, hogy te a rabja vagy! tulajdonképpen már most is ,sok munkahelyen fel se vesznek bagósokat! Normális gyerekként meg eszedbe se kellene jutnia , inkább sportolj, ha fel akarsz vágni a csajok elõtt, annak dupla haszna lesz.

14 vok heti 1-2 szálat szivok 1 éve de érzem h rosszabbul vok érzem h lelassulok fáradékony vagyok sikerült leszoknom azóta több barátom is lett szokj le megéri !!!!!!
A cigarettázást már most szinte sehol nem tûrik, mire felnõsz és dohányos leszel, szinte számkivetett leszel, bujkálnod kell rágyújtani, kínos lesz bevallani, hogy te a rabja vagy! tulajdonképpen már most is , sok munkahelyen fel se vesznek bagósokat! Normális gyerekként meg eszedbe se kellene jutnia , inkább sportolj, ha fel akarsz vágni a csajok elõtt, annak dupla haszna lesz.
Szokj rá inkább a cigi rágóra..Hidd el nem jó dohányosnak lenni.Én is küszködök a leszokással.
Igen, nagyon káros! Ne szokj rá! Hidd el, nagyon ciki dolog.
Akárhány évesen akárhány szál cigit szívsz el, az mindig káros. Ne szokj rá, mert egyrészt baromi nehéz leszokni, másrészt meg nagyon okba kerül. Életed végéig a fizud és a szüleid fizuját (pl most) arra akarod költeni, hogy bûzölögj és tönkretedd magad? Hidd el, lehet, hogy egy leendõ párkapcsolatod fogja tönkretenni a cigi pl., mi van ha a másik majd egyszerûen rosszul lesz a büdös cigiszagú leheletedtõl és a bûzölgõ kezedtõl? Szóval inkább ne szívj semmilyen cigit. Nem ettõl leszel felnõtt.
Káros a cigi....Én 14 évesen szoktam rá napi 2-3 szál cigire....25 évesen kiderült, hogy teljesen tönkre tette az immunrendszeremet, és asztmát is a ciginek köszönhetem...Szerencsére a betegség miatt megijedtem, és lassan 10 éve, hogy nem dohányzom...Végre nem vagyok büdös bagó szagú, tiszta, illatos a lakás, és ami a lényeg sokkal jobb a közérzetem, és az egészségem....Ne dohányozz mert nem tudhatod, hogy milyen következményei lesznek....
Milyet szívjál? Semmilyet... elhiszem hogy most még "vagány" dolog én is voltam fiatal persze én is kipróbáltam 2 év után hagytam abba de nagy akaraterõvel.. A párom már nincs ilyen szerencsés õ a mai napig nem tud (és talán nem is akar) leszokni... Jobb ha még most el sem kezded... Késõbb munkahelyeken stb stb. ha õszintén válaszolsz a dohányzik kérdésre hidd el jobb lesz azt mondani hogy nem. Nem tudom fiú vagy e vagy lány... Ha lány gondolj arra is hogy késõbb ha babád lesz elég lesz neked akkor maga a várandóság akkor akarsz megküzdeni a leszokással is? Nem gondolnám.. Persze lehet hogy ez mind mind üres karakterpocsékolás de bízom benne hogy nem ... És igenis káros...
Hát ha te is jártál volna anatómiára és láttál volna szép fekete tüdõt, akkor biztos nem szívnál többet életedben!!!
Én 14 évesen kezdtem, ma 56 vagyok.Nagyon-nagyon megbántam.Asztmás lettem, ami azt jelenti, hogy nem kapok rendesen levegõt, mert beszûkültek a hörgõim.Lassan már semmilyen fizikai munkát nem tudok végezni, mert a fizikai munkához erõ kell, az erõhöz meg oxigén, az meg ugye már nincs rendesen.2x majdnem megfulladtam -szó szerint- irány a kórház.Hidd el ilyesztõ, amikor kapkodod a levegõt és nincs!Ebbõl az állapotból már nem lehet kigyógyulni, naponta 2x kell gyógyszerrel biztosítani a légzésem.Szóval, ha csak "nagyfiú" akarsz lenni, ne dohányozz! Büdös, káros és évek múlva meg fogsz fulladni.Nagyon csúnya halál.
A kérdező hozzászólása: Nyugalom , a kérdést 3 éve irtam ki lasssan4, ha még nem esett volna le, nem dohányzom, normális életet élek, meg lehet nyugodni :) )
Figyelj . Ez még most vagányság meg minden . de én már kábé minden pénzemet erre szúrom el . 17 éves vagyok egy éve cigizek .Elején napi 5 szál piros multi mostmár napi fél doboz .Nekem nem érte meg .Elején persze tök jó volt de mostmár csak azért kell mert kell . Mint mondtam erre baszom el a pénzemet . Ha most csak napi fél dobozt szívok akkor heti szinten 1500 .Havi szinten 6000. Évi szinten 72ezer . ÉS akkor van olyan ha unalmasabb napom van elszívok egy dobozzal .Buliba járok ott 2 doboz köbö.Szóval figyelj én is voltam ilyen baromságba és én se hittem senkinek és már megjártam .
ja utcsó voltam
a multi erös ne ojat ha nagyon cigizni akarsz inkáb kék vceroyt vagy vmi gyengét én 1 éve keztem a barátaimat eltiltoták tölem anyámék nem biztak bennem ugyhogy szokj le
dehogy káros :) drogot már próbáltad? :) lõdd magad halálra kva menõ leszel tõle :)
Szerintem semmilyet esetleg levegõt. Te még nagyon kicsi vagy és ha már most ilyenekkel foglalkozol nem biztos hogy hosszú életû leszel.
12 évesen ne dohányozz! Levegõt szívj, tisztán.
eléggé káros. SEMMILYET NE SZÍVJ.
Elõbb írni tanulj meg te kis pondró. Egyébként meg 9sszefog érte pakolni téged apád. VÁGOD? ÖSSZE FOG CSOMAGOLNI Egyébként meg divat cigit vagy. azt szívd amelyik jól esik. és remélem hogy leesik az erkélyrõl.

12 éves vagyok, piros ott lent, de nem nagyon és néha viszket. Mi ez?

Hüvelyi fert?zés?de csak otthon szoktam wc-ézni és strandon és hónapok óta voltam!Még nem menstruálok!De a biszketés szerintem attol is lehet hogy néha tangát hordok és csipkéset és picit dörzsöl!Szerintem mindnekinek ott piros!Holnap megyünk fürödni!Vigyázok magamra!Utánna szerintetek ha még mindig ilyen tünetek vannak mennyek orvoshoz? vagy szóljak a szóleimnek?(anyukámnak szóltam hogy ne a Balatonra mennyünk mert koszos a víz és bele pisilnek!Nem higénikus!Kehidára szoktunk menni ahol tiszta a víz!Volt egy oldlaon hogy mit kell csinálni hogy ilyen fert?zés nelegyen!Mindent betartok!

Legjobb válasz: Szerintem szólj anyukádnak,aztán keressetek föl egy dokit.

Szerintem szólj anyukádnak, aztán keressetek föl egy dokit.
Hogyha nem múlik el akkor mindenképp beszélj anyukáddal. Õ majd elvisz egy dokihoz. Lehet, hogy jobb lenne inkább pamut alsónemût viselni. Egyébként idén szép tiszta a Balaton vize :-) . A természeted víz mindig jobb mint a mesterséges, legalábbis a gombás fertõzést illetõen. Kellemes fürdõzést!
Szerintem attol is viszkedhet hogy nõ a szöröd. Várj és ha nem múlik ek szolj anyudnak.
A kérdező hozzászólása: Hát igen!Amúgy már megjöttünk és nagyon jó volt a fürdés!(Igen hát nõ az sz...)ha 2 nap múlva nem múlik el szólok tesómnak vagy valakinek!
na szoltál hogy vagy?

Párom kamasz gyerekei nálunk töltik a szünidőt (12, 13 évesek, lány és fiú) Kismostam a cuccukat h legyen tiszta ruhájuk és sajnos belekerült egy piros rongyom ami mindenüket megfogta. Hogy hozzam helyre a hibát?

Elvittem ?ket egy bevásárlóközpontba és vettem nekik amit összemostam: polók, alsónem?.. de nem pótolhatom a kedvenc polót ami már soha nem lesz ugyanaz.

Legjobb válasz: Próbálj meg beszerezni ugyanolyan rucit, amin a kedvencük van.Erre a fiam is érzékeny,én is jártam így,de egy új hasonló cucc feloldotta a rossz kedvét.

Próbálj meg beszerezni ugyanolyan rucit, amin a kedvencük van.Erre a fiam is érzékeny, én is jártam így, de egy új hasonló cucc feloldotta a rossz kedvét.
Jajj ez nagyon ciki!! Megértelek!! De szerintem majd idõvel vagy megbocsájtják, és röhögnek rajta, ha amúgy jófej vagy, vagy amúgy is utálnak, már elnézést. Nem hiszem, hogy ezen fog múlni, pláne, ha azóta még be is vásároltál nekik. Lehet, épp örülnek, hogy kaptak pár új göncöt :) Fel a fejjel :)
Ha õket jobban érdekli a cuccuk akkor feleslegesen gyötröd magad, szerintem a ruha pótolható de egy igaz barát nehezen.Értékelik amit értük teszel?Az a minimum hogy megköszönik a törõdésed.Amúgy sem könnyû a serdülõk kedvében járni, neked meg pláne nem könnyû ha nincsenek saját gyerekeid és tapasztalatod.Nekem van egy 15 éves lányom, szófogadó, nem lázadó típus, de így is vannak problémák.Csak azt mondhatom hogy legjobb az öszinteség, és a kölcsönös tisztelet.
a rózsaszin most igazán menõ, fiúknak is, inkább örüljetek! mondjuk most már, hogy elvitted õket, nehéz llesz ezt monani, de ha elõbb kérdezted volna, simán ezt mondtam volna nekik persze azért lehet elmentünk volna vmit venni aha fehér cuccok voltak akkor egy jó adag Vanish segíthet
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat! Remélem idõvel elfelejtik a dolgot. Van egy pici babánk és naponta többször mosok de ilyen még nem fordult elõ velem. Nem értem hogy lehettem ilyyen béna?! Amúgy jól kijövünk , nem vagyok hárpia, csak aggódom mert kamaszoknál könnyû kihúzni a gyufát.. Azért köszi a bíztatást!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!