Találatok a következő kifejezésre: 12 éves mit csináljak szerelmes (2 db)

12 éves vok mit csináljak szerelmes vok és nem merem megmondani a csajnak a csaj nagyon aranyos. A virágot se fogadta el amikor anyukám elött téptem neki mit jelent ez?

Legjobb válasz: "A virágot se fogadta el amikor anyukám elött téptem neki mit jelent ez?"MI VAN? Nemár hogy anyád elõtt udvarolj. Tuti ezzel hoztad zavarba! Meg mi az hogy tépted neki? Hülye vagy te? Jóhogy nem fogadja el ha kitéped azt a kezébe nyomnád. Menj el hozzá egy RENDES csokor virággal és magyarázkodj.

"A virágot se fogadta el amikor anyukám elött téptem neki mit jelent ez?"MI VAN? Nemár hogy anyád elõtt udvarolj. Tuti ezzel hoztad zavarba! Meg mi az hogy tépted neki? Hülye vagy te? Jóhogy nem fogadja el ha kitéped azt a kezébe nyomnád. Menj el hozzá egy RENDES csokor virággal és magyarázkodj.
Lehet zavarban volt vagynemtudom de ha szerelmes vagy akor mondmegneki szerintem ez a legegyszerübb:) amugy osztálytársad a lány?
Hüje liba nem akar komoj kapcsolatot anyäd elöttCsak dugni akar nem virägotUgyhogy mäst nyujts neki
Szia! Az elõttem szólókat felejtsd el. Szerintem beszélgess vele, hogy jobban megismerd, mi érdekli ilyesmi, aztán hívd meg egy üdítõre, fagyizni, késõbb moziba, szóval így szép lassan és ha elmegy és jól kijöttök akkor minden kialakul, csak ne siettesd, ismerjétek meg egymást. És szerintem erenyos ha nem drága puccos csokrot viszel neki, hanem kerti virágot, csak ne elõtte szedd le és nem anyud elõtt add oda neki.

Szerelmes vagyok egy fiúba, de ő 16 éves, én meg 12. :|| És ő is érez valamit irántam. Mit csináljak?

És lécci ne olyan komikat irjatok h túl kicsi vagyok...:)

Legjobb válasz: mondja ezt egy 13 éves? :D tudod mi a pedofil szó jelentése?

mondja ezt egy 13 éves? :D tudod mi a pedofil szó jelentése?
:) ) csináljatok bármit, azon kívül.:) én 13 vagyok, kívülrõl, és belülrõl is fejlettebb mint egy korombeli.most épp egy 19 éves fiúval vagyunk úgy hogy hú.persze, ölelés, kézfogás, meg az ilyenek beleférnek, de azzal én személy szerint várok még minimum 4 évet.ha ennél rosszabbat ti sem csináltok, baj nem lesz.:)
az elõzõ negatív komentekhez annyit hogy a 20-21 14-15 az nem pedofilizmus?
Pont ez az 4 év korkülönbség ebben a korban még nagyon, nagyon nagy! Ráadásul ha tényleg érezz irántad valamit akkor pedo.
Úgyse tudsz ellenállni neki, úgy, h csak sodródj az árral:) De szerintem még ne pasizáson járjon az eszed, várj még pár évet!
Érezzétek jól magatokat együtt, sétálgassatok, hülyéskedjetek, járjatok kézenfogva...de a szexszel még várjatok pár évet legyetek oly kedvesek!
Honnan tudod, hogy érez valamit irántad ? Bemeséled, vagy mondta is ? Én a 16 éves fiú részérõl nem tartom túl valószínûleg. Én sem tudtam volna 16 évesen egy 12 évesbe beleszeretni...
egyszerû, mond el neki :)
A kérdező hozzászólása: De igazából a korkülönbség a lényeg.:|
12 évesen ne, hogy már olyan szerelmes vagy egy nálad 4 évvel nagyobba még ha egy 12 éves kisfiú tetszene az oké, de azért ne, hogy már 16-os fiúért futkos! 13/F
A kérdező hozzászólása: utolsó :) és nyilvánosan is mutatkoztok?:) éés nem cikiznekk emiaatt?


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!