Találatok a következő kifejezésre: 12 éves lányom (775 db)

Ezt a 12 éves lányom írhatta? Érettebb a koránál, vagy minden 12 éves ír ilyet?

Vár a perc. Vár a perc szalad a múlt, vonatok száza hangosan zúg. Szél fúja eső kósza csepjeit, s ködfátylon át, arcomba engedi. Vár a perc, pereg a jelen, a múltból az ember sosem feled. Csak hangos zaj, moraj odakint, az eső a napnak oda,odaint. Vár a perc, andalog a jövő, szobámba, csendben várom ha Jő, Hallom az órát, hangosan kattog, az esőtől vert ablak, elnyomja a hangot. Vélemény? Ezt netről másolta, vagy Õ írta? A lapon az Õ írása van, de arra gondoltam csak lemásolta netről.

Legjobb válasz: írhatta simán egy 12 éves lány! és félreértés elkerülése végett: nem leszólóan mondom, mert nagyon gyönyörû a vers és formanyelvileg is szabálykövetõ! a felnõttek sokszor nem "néznek ki annyit" ebbõl a korosztályból tudom, mert még emlékszem rá milyen voltam 12 évesen (most 20 vagyok) és tudom hogy ez minden kamasz elcsépelt szövege, de; engem senki sem értett meg igazán! :) és nem változott ez 8 év alatt, csupán megbékéltem vele

írhatta simán egy 12 éves lány! és félreértés elkerülése végett: nem leszólóan mondom, mert nagyon gyönyörû a vers és formanyelvileg is szabálykövetõ! a felnõttek sokszor nem "néznek ki annyit" ebbõl a korosztályból tudom, mert még emlékszem rá milyen voltam 12 évesen (most 20 vagyok) és tudom hogy ez minden kamasz elcsépelt szövege, de; engem senki sem értett meg igazán! :) és nem változott ez 8 év alatt, csupán megbékéltem vele
Juj, de tudtam, hogy rejtett dicsekvés! Nyugodj meg, 12 évesen füzeteket írtunk tele ilyen versekkel. Egyébként hogy került hozzád a vers?
12 évesen én is írtam ilyenek, úgyhogy ha van némi írói vénája, akkor igen írhatta. Biztosan valami bántotta éppen, általában akkor szoktak ilyen szépeket alkotni a gyerekek.
valszeg igen, a neten nincs fent :) ügyes lányod van :D
Egyébként gyönyörû dolog, hogy ilyen kevésre tartod a gyerekedet, aztán még fel is töltöd a netre a gondolatait.
Ahhoz, hogy 12 évesen valaki iylet írjon rengeteget kellett elõtte olvasnia, legalább verseket, mert az egész ritmusa, teljesen klappol, plusz ehhez még mély értelem is párosul. Vár a perc, andalog a jövõ, szobámba, csendben várom ha Jõ, Ez a sor pl a Jõ nagybetûje miatt személyre utal! Nah ezt a személyt kellene megtudni, hogy ki lehet.
Netrõl is vehette, de lehet, hogy közösen írták valakivel. Amúgy szép, de semmiképp sem egy 12 éves önálló szüleménye!
A google nem mindent lát ám, vannak regisztrálós odlalak amiket csak belül látni. Van oylan is hogy amatõr költõk klubbja stb, bárhonann szedhette. A szerzõt legalább 17 évesnek saccolom.
Várható volt, hogy nem az anyuka vagy... Ahhoz nem elég "felnõttesek" a hozzászólásaid. A vers jó kezdet, de fejlõdj még, írj sokat, írj magadból, írj hitelesen. És nem nagyon kell mutogatni egyelõre, mert akkor befolyásol a mások véleménye, és elvész a hitelesség. A hitelességhez: máskor õszintén írd ki a kérdést, én én vagyok, ennyi éves, mit gondoltok a versemrõl...
Nekem nagyon tetszik. Hány éves vagy?
Még hogy semmiféle titokzatos képesség. Ennyi erõvel mindenki költõ. Nem csupán papír toll meg fogalmazás kell az egészhez. EZ azért jóval több annál. Amúgy én sem hiszem hogy ezt egy 12 éves írta.
"Valóban, semmiféle titokzatos képesség nem kell hozzá. Azért is van minden utcasarkon Arany János és Kosztolányi." Posztolótársam nem fogja fel, Hogy a rímeléshez nem sok kell. Pár gondolat, íróeszköz, Tudni, hol van vesszõ, szóköz. A sorvégi egyezés nem vers: Iromány, mely kusza s nyers. Hisz énekelni, fõzni, írni én is tudok, Énekes, szakács, költõ mégsem vagyok.
Hát ez bizony nem volt szép tõled. De teljes mértékben várható volt. Egy biztos: ne áltasd magad. Fölösleges.
A kérdező hozzászólása: :) Köszönöm a válaszokat:) Nem kamuztam nagyot, csak így utólag bevallva füllentettem egy kicsit, mert nem anya vagyok, hanem a lány, csak kicsit idõsebb a 12 évesnél, így arra voltam kíváncsiak mit gondoltok az 'alkotásról' : ) Kicsit néha vissza tekintve egoistán fogalmazhattam, de nekem nem tetszett, és kíváncsi voltam, hogy mit gondolnak az emberek róla. Továbbra is lehet írni, és ne haragudjatok:) De leakartam írni, mert lelkiismeret furdalásom lett volna, nem szép dolog hazudni:)
A kérdező hozzászólása: Amúgy még egy kicsit így a verseimrõl: Mondják osztálytársaim, hogy mutassam meg õket irodalom tanárnak. De én nem akarom, mert úgy gondolom azért ennyi kis írás tudás mindenkiben van: ) Vagyis nem tudom, de jó pár osztálytársam, és kortársam képes erre, szóval ebbe semmi költészet nem szorult. Én is úgy gondoltam, hogy max egy 12 éves is írhat ilyet :) Kicsit azt is gondoltam, majd leszóljátok, hogy nem olyan jó:) De azért jött pár pozitív is :) Hát azt, hogy érettebb vagyok-e a koromnál nem tudom, néha ha válaszolok és kiírom a korom, megjegyzik, hogy elég éretten gondolkozom. Ezt nem vettem magamban észre, mert még gyerekesen élem azért a mindennapjaim:) Még van idõm felnõni bõven, az hogy az ember tud éretten gondolkozni, sosem fog ártani az élet egyik szakaszán sem
miért nem kérdezed meg tõle?
Nekem a ma 00:02-es sokkal jobban tetszik :)
én nem találtam a neten, nincs fnt! De miért nem kérdezed meg tõle?
Nekem tetszik mind a kettõ! :) Ügyes vagy!
Nem rossz a versed, de még kell fejlõdni. Olvass sokat. Azt, hogy jõ meg õ nem kell nagybetûvel írni( se azt, hogy Édesanyám, se azt hogy Férjem, ezek mind tévhitek. Nem ezzal adjuk meg a tiszteletet, ez így helytelen a magyar helyesírásban)
A kérdező hozzászólása: 14 éves lány vagyok:) Köszönöm a válaszokat:)
Én már jó régóta verseket írok, azt mondom, simán lehet, hogy a 12 éves lányodé a munka, és gratulálok :) Helyesírásra ügyeljen, mert elég meredek dolgok vannak így benne, de semmiképpen ne hagyd, hogy elvesztegesse a tehetségét :) Persze ha írni kezd, évek múlva ezen a versen röhögni fogtok, hogy mennyire amatõr, de kezdetnek nem is kicsit remek. 17/L
A kérdező hozzászólása: Már elõrébb írtam, vagyis hátrébb, hogy a munka nem a lányomé, hanem az enyém :D De nem anyuka vagyok, hanem egy 14 éves lány:) Már régebb óta írok verseket, és kíváncsi voltam, te se haragudj a kamuért.!
Nah Akkor mégiscsak a 47% osnak lett igaza, csak 3 évvel fölésaccolta az életkort!!! Bekaphatjátok akik beszóltatok + lepontoztatok!
A kérdező hozzászólása: : ) Köszönöm:) ))))
Akik azt írják, hogy nem írhat ilyet egy 12 éves azok menjenek a búsba, mert hülyeségeket hadoválnak. 10-14 éves korom között írtam a legjobb verseket, akkor nyílik ki a világ az ember elõtt és annyi inger éri, amibõl igenis bármi kisülhet. 8-ban olyan büszke voltam egy hasonlóan elvont mûvemre, hogy megmutattam az egyik osztálytársamnak, aki csak nézett bután, hogy ez mi?? Igen, írhatta a lányod és IGEN, szállj ki a magánéletébõl! Ha beavat majd akkor meg nagyon örülj és légy büszke. :) 23N
A kérdező hozzászólása: 'lehet neki írta valaki...:) ' Erre nem is gondoltam. Csak hát, ugye az Õ írása végett gondolok most arra, hogy "ÁÁ nem' de lehet lemásolta onnan ahova elküldte neki a fiú... Nem tudom. De kb hány éves gyerek/felnõtt írhatta ezt? Úgy kb kíváncsi lennék ha fiú az illetõ, mennyi idõs lehet.
A kérdező hozzászólása: : ) Nem dicskevés:) Szerintem is jó, de nem gondolom hogy Õ írta:) Az íróasztalán volt, bementem kérdezni valamit, de épp nem volt benn, én pedig megláttam, és elolvastam. : ) Nem szép dolog tudom:)
A kérdező hozzászólása: Tõlem nem örökölhette, és apjától sem tudom, pedig 15 éve együtt élünk, de a versi tudását sosem csilloktatta, ezért is volt furcsa:)
kifejezetten szép
Hát látszik. (csiloktatta k-val) Egyébként ez nem örökletes.(?!) Biztos nem te vagy a 12 éves gyerek, aki önigazolást keres?
Ha sok verset olvas az ember, vagy szeret olvasni akkor egy kevés idõ is elég ahhoz, akár néhány év is, hogy rááljon erre az agya. Én is írtam verseket, de már a felére sem emlékszem, volt ami jó volt volt ami inkább kínrím :D
A kérdező hozzászólása: Nem szeretnék ezzel vissza élni, és beszéltem is vele a versrõl.. De nem adott rá választ, csak elküldött. Mostanában elég lázadós bónái vannak. Kíváncsi voltam, nem dicsekvés, nem nézem le! Büszke vagyok rá, de azért õszíntén, ki gondolná egy 12 éves hatodik osztályos lányról, hogy ilyet ír? :)
47%-osnak üzenem, hogy csak mert Te nem voltál elég érett 12 évesen a versíráshoz, nem jelenti azt, hogy más sem lehet.
"ki gondolná egy 12 éves hatodik osztályos lányról, hogy ilyet ír? :) " Aki nem hülye. Versíráshoz kell: papír, toll, gondolatok, fogalmazás. Nem kell hozzá semmilyen titokzatos erõ vagy képesség.
A kérdező hozzászólása: :) Igazad van mondjuk:)
Nem valószínû, hogy õ írta. Vagy majdhogynem valószínûtlen. Olvasd el, hogy Kosztolányi Dezsõ milyen verseket írt 15 évesen, vagy aki még jobb példa, mert nagyon korán érõ zseni volt, Karinthy. Olvasd el a gyerekkori naplóját! A lányodnak minden valószínûség szerint megtetszett ez a vers és lemásolta. Ha valóban költõnek született, arra vannak korai jelek. Sok ember firkál tizenévesen verseket, de csak nagyon kevesen születnek valódi költõnek. Ja és ne turkálj a lányod dolgaiban. Tényleg nem szép dolog.
de hát miért nem kérdezed meg tõle?!
A kérdező hozzászólása: utolsóelõtti: Hát nem volt szép, de nem kutattam, az íróasztalán volt, tudom nem volt hozzá közöm. Utolsó: Megkérdeztem, annyit válaszolt 'anyuu már..'
Szerintem írhatta a lányod, én is írtam hasonlót, igaz 14 évesen. De azt tudni kell, hogy ez valójában nem vers, csak rímek, és vers nem pusztán rímelõ sorokból és gondolatokból áll. (Ráadásul ezek a gondolatok eléggé zavarosak.) Meghatározott követelményei vannak. De egy 12 évestõl mindenképpen ígéretes. Ha komolyan gondolja, akkor HELYESÍRÁS!!!! Valamint ha kicsit nagyobb lesz, akkor a Verstan c. könyv, de az most még korai. Esetleg beszélgessek a magyartanárával, õ is tud tanácsokat adni.
"Sok ember firkál tizenévesen verseket, de csak nagyon kevesen születnek valódi költõnek." Nem is azt kérdezte, hogy költõ-e a lányom. Senki nem mondta, hogy költõ. Szerintem ez egy elég szimpla vers.
lehet neki írta valaki...:)
22.19: Valóban, semmiféle titokzatos képesség nem kell hozzá. Azért is van minden utcasarkon Arany János és Kosztolányi. A titokzatos képességet KÖLTÕI TEHETSÉGNEK hívják. És ahogy Hofi fogalmazott, egy valami biztosan kell hozzá: "anyucikád nunája, és még akkor sem biztos". És szinte biztso, hogy ezt a verset nem írta egy 12 éves kislány. Én tudom. :)
A kérdező hozzászólása: Hát nem tudom... Nincs osztálytársán kívül más baráti köre. Vagy mire gondolsz? Hány éves írhatta? Mert nekem nagyon nincs ebbe tapasztalatom, elsõ lányom, meg hát nem tudom mi a szokás az Õ körükben, fõleg hogy minden kamasz más... Én is szépnek gondoltam, elõször azt hittem netes, de én sem találom fenn

Mennyi esélye van, hogy egy átlagos 12 éves lány híres legyen?

Szóval az van, hogy nagyon szeretek énekelni, írok egy dalt, és elénekelném, videóklippet csinálnék. Szeretnéknvenni egy stúdiómikrofont, és a gépemen vam egy zeneszerkesztő program. Ha jó a szám még híres is lehetek? Mit gondoltok erről?

Legjobb válasz: Egy átlagos 12 éves lánynak? Semmi. Egy átlagos 12 éves lány max. úgy lesz híres, ha elrabolják, és bemondják a TV híradóban. De ha Te kifejezetten tehetséges vagy az éneklésben, dalszerzésben, akkor már nem vagy átlagos, tehát minden esély megvan rá, hogy híres legyél.

Egy átlagos 12 éves lánynak? Semmi. Egy átlagos 12 éves lány max. úgy lesz híres, ha elrabolják, és bemondják a TV híradóban. De ha Te kifejezetten tehetséges vagy az éneklésben, dalszerzésben, akkor már nem vagy átlagos, tehát minden esély megvan rá, hogy híres legyél.
A kérdező hozzászólása: Svájcban vagyok, és angolul lenne, úgy se?
Szerintem úgy még annyira se. Viszont 50% esélyed csak van, vagy befutsz, vagy nem. :D
A kérdező hozzászólása: Miért, Svájcban az ilyebeket nem támogatják? Vagy miert?
Túlságosan fiatal vagy és egyedül a nagyvilágban. Ha lenne legalább ismeretséged egy stúdiónál, akkor még talán, de ha nincs, akkor vajmi kevés az esélyed.
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm!!
Ha angol nyelven tennéd ezt, akkor már annyira nem esélytelen. Elérhetõ leszel a nagyvilág számára. Justin Bieber is így kezdte. YT-n tölött fel feldolgozásokat és saját dalait.
igen, Justin is igy kezdte.. aztan szerzodest kotott Usherrel es elmetwk Atlantaba... aztan elment radiokba a gitarjaval, es enekelt. meg az avon szinhaaaz. :) nezd meg a never say never c. filmjet ;)

Srácok, csak szerintem nem normális az hogyha egy 12 éves lány egy 21 éves pasira hajt? :D

Még a táborban mondta nekem hogy egy ilyenre hajt ,,, gondolom olyan mint az összes többi reménytelen 21 éves, kopasz, ostoba, rusnya, és úgy megy mint egy gorilla... Csak szerintem nem normális ez?! És mielőtt kérdezné valaki , Nem nem én vagyok a lány.... se az említett fiú...

Legjobb válasz: Szerintem normális, kb. minden 12 éves hajt ilyenekre. A baj ott kezdõdik, ha a 21 éves srác is hajt a 12 éves lányra. :D

Szerintem normális, kb. minden 12 éves hajt ilyenekre. A baj ott kezdõdik, ha a 21 éves srác is hajt a 12 éves lányra. :D
Amíg a srácnak van esze addig nem baj, múgy természetes dolog, a legtöbb kislány ilyesmirõl álmodozik.
A kérdező hozzászólása: De minek kell nekik a vénebb k*ki ? xD osztály társamék is 16 évesen 1x megbukott és 18 éves pasija volt és meglepõdött hogy meg akarta keféllni , , hát akkor egy bögyös kis 12 évestõl vajon mit akarhat egy 21 éves?!
Ezeknél a kis hülyéknél a serdülõknél elfogadható ilyenek :) De fordítva már gáz lenne.
nem normális, de te se vagy túlzottan az. "olyan mint az összes többi reménytelen 21 éves, kopasz, ostoba, rusnya, és úgy megy mint egy gorilla... " mit képzelsz te magadról hogy így általánosítod a férfiakat?!
A kérdező hozzászólása: én nem általánosítom õket mivel énis férfi vagyok , mellesleg a kopaszságot nem kell úgy venni mint egymagában lévõ elkeseredettség jelképét, hanem ezek együtt alkotják ennek a jelképét, de ha már 21 éves akkor miért Chattel egy 12 éves lánnyal ???? Meg írja hogy pizzát küld neki ???! ha én lennék a srác helyébe már megmondtam volna a dolgot és kész, , , , Basszus minnnél jobban húzza az idõt annál jobban szivatja a lányt, , , de engem nem érdekel csak siralmas hogy vannak még ilyen emberek akiknek ez a hobbijuk, , , ,
Egyik haverom mesélte, hogy amikor 22 éves volt egy 12 éves lány mindenáron gyereket akart tõle és folyton cseszegetett a srácot, hogy szexeljen már vele. a csaj egy dagadt, testileg koránál fejlettebb csaj volt. Nem vonzó és hát sík hülye is, persze, hog ynem kellett haveromnak meg ne hülye, hogy egy ilyen miatt megszívja. :D
Én is ismerek egy ilyen lányt. :O Bp mellett lakik?:D
A kérdező hozzászólása: a siralmas ebben az csak az hogy a csaj egyáltalán nem dagadt se, hanem tök jól nézett ki , , , (azóta már lehet hogy 1 gyerekes családanya xD)

Sajnos én csak 12 éves lány vagyok és nem vagyok valami szép. És az anyukám se engedi, hogy sminkeljem magamat a korombeli lányok meg olyan 14-15 évessnek nézznek ki. Mit tegyek?

Legjobb válasz: 12 évesen ne sminkeld magad jól teszi anyukád hogy nem engedi.Jó ribik lehetnek az osztálytársaid/barátaid hogy úgy néznek ki mint egy 14-15 évesek.12/L

12 évesen ne sminkeld magad jól teszi anyukád hogy nem engedi.Jó ribik lehetnek az osztálytársaid/barátaid hogy úgy néznek ki mint egy 14-15 évesek.12/L
szemceruza, szempillaspirál, szemöldökceruza és szájfényt szerintem simán használhatsz, az nem feltûnõ, de pandamaci fekete szemek, fekete rúzs... stb... ribis smink az tényleg nem kell a korodbeli lányoknak. tudom, ilyet nem kellene írnom, fõleg, mert 23 évvel vagyok idõsebb (és mert csúnya dolog átverni bárkit is) de ha tényleg akkora szívfájdalmad ez, és úgy érzed, te vagy a lúzer, akkor legyen egy dugi sminkcuccod, amit magaddal viszel, és ha otthonról lelépsz, kikenheted magad :) de szigorúan csak diszkréten a fent megadott sminkszerekkel. (legyen smink-törlõkendõd is mielõtt hazaérsz, használd) így kicsit fested is magad, meg nem is, mert nem feltûnõ, de öltözteti az arcod. viszont ha a tanárok szólnának érte - vagy pikkelnek a kikent csajokra a suliba, akkor jobban teszed, ha nem teszed :)
Foglalkozz inkább a tanulással, különös tekintettel a nyelvtanra, azon belül is a helyesírásra. A többi meg majd - annak rendje és módja szerint, a megfelelõ idõben - jön magától.
" a korombeli lányok meg olyan 14-15 évessnek nézznek ki" Miért akarnál te másnak kinézni, mint aki vagy? Örülj neki, hogy önmagad lehetsz és nem vagy rákényszerülve, hogy másnak add ki magad!
El jön a te idõd is egyszer. -Türelem. Csúnyább nem leszel csak szépülsz idõvel. Mikor meg idõs leszel , mert egyszer leszel az is ha minden igaz , akkor meg az lesz a baj , hogy mért öregedsz??
Egyedül te látod úgy, hogy az összes korodbeli lány 14-15 évesnek néz ki. Ha valaki már 1-2 évvel (vagy többel) idõsebb náluk, akkor már simán meg tudja mondani, hogy ez egy agyonvakolt 12 éves, semmi más, nem 14-15 éves. Maximum 1-2 olyan lány lehet, akire azt mondanám, hogy érettebben néz ki, de még ÍGY IS meg tudom mondani, hogy nincs több 13-nál. Látszik rajta, a járásán, a szemén, meg hogy hogyan sminkel. De ha már ennyire akarod akkor egy kis korrektor a pattanásokra (hogyha csak kicsi feketék vannak akkor semmiféleképpen, csak rosszabb lesz, maximum a bepirosodottakra), meg max. szempillaspirál. Nem kellenek pandaszemek, se vörös száj, de még csak kihúzott szem sem. Rúzs helyett meg ajakbalzsam, azért nem szólhatnak be, de fényesebb lesz tõle az ajkad. Én még csak most kezdtem el valamennyire sminkelni magam, az is csak alapozó (csak addig fogom használni, ameddig látszanak a sebhelyek az arcomon) spirál, és alul (bent) halványan kihúzom a szemem ceruzával, de ennyi. Szerintem bõven ráérsz még néhány évet, úgyis mindjárt mész (gondolom) ebbõl a suliból, ott új életet kezdhetsz. Én az elõzõ sulimban kicsit kiközösített voltam. Nem zavartak el meg ilyenek, csak soha senki sem jött oda beszélgetni, most meg bekerültem egy gimibe, ahol meg az osztályban mindenki bír, és mindenki beszél velem, és ez nem a smink miatt van, mert sokszor így is smink nélkül megyek. 15/L
várj 2 évet és te is 14nek fogsz kinézni:P

Olvastam valahol hogy 12 éves lány kozmetikushoz jár szőrteleníteni. Lányok, komolyan, 12-13 évesen már szőrtelenítetek? Ilyenkor még nincs is nagyon mit és talán még az intim részeteket remélhetőleg nem látja fiú. Akkor miért kell, divatból?

Legjobb válasz: Hát 12 évesen már én is szõrösödtem és engem nagyon zavart,undorítónak találtam.Még ma sem tudom elviselni magamon a szõrt.Nem a pasim miatt szõrtelenítek,hanem magamért.Mi kivetni való van ebben? 20/L

Hát 12 évesen már én is szõrösödtem és engem nagyon zavart, undorítónak találtam.Még ma sem tudom elviselni magamon a szõrt.Nem a pasim miatt szõrtelenítek, hanem magamért.Mi kivetni való van ebben? 20/L
én is kb annyi lehettem amikor elõször borotválkoztam. De csak a hónaljaimat meg a vádlijaimat :) szerintem ebben nincs semmi kivetnivaló :) ebbõl még nem következik, hogy annyi idõsen már szexeltem. Még most is szûz vagyok 16/l
Egyrészt ez ápoltság kérdése. Én is szõrtelenítek akkor is, ha épp nincsen barátom, és tél van pl. Mert nem érzem jól magam úgy. Tehát nem pasinak szõrtelenítek, hanem magamnak, mert hozzátartozik az alapápoltsághoz. Másrészt ez genetika... Van aki 12 évesen már szõrös, ami kellemetlen és zavaró lehet egy gyereknek. 19/L
dehogy nincs mit ilyenkor általában már mindenhol eléggé szõrõsek a lányok.nincs ebbe semmi ha legyantáztatják
a mai 12-13-14 éves lányok már átlagba túl annak a 2. szexuális élményükön... . . szerinted, ez alap.
divatból punciborotválás? Miért, szerinted majd bemegy a suliba szerdán és elújságolja mindenkinek, hogy neki már nem szõrös a puncija? Ti ezt hogy képzelitek el??
Te biztos fiú/férfi vagy, kérdezõ. :D A lányok mikor megjön az elsõ menzeszük, már teljesen szõrös a puncijuk. Sõt, már korábban is. Persze utána is még fejlõdik a szõr, pl. a combok felé, de addigra már az egész felülete szõrös. Nekem pl. 12, 5 évesen jött meg, de már fél évvel korábban is tiszta szõr volt. Egyik osztálytársamnak véletlenül megláttam az uszoda öltözõjében, neki már 10 évesen teljesen szõrös volt, igaz, õ 11 évesen már menstruált. Nekem ekkor még csak pár szál volt, jól meg is lepõdtem rajta. A szõr pedig igencsak büdös tud lenni, ha megszívja magát vérrel. Tusfürdõvel, szappannal sem lehet eltávolítani a szagot, csak napokkal késõbb kopik le. Hiába mossuk, dörzsöljük naponta, akkor is idõbe telik, mire megszûnik a szag. Tehát szerintem ezért szõrtelenítenek. Azonkívül, ha betétet használnak, márpedig a többség igen, akkor is a véres szõrzettel megáldott punci erõteljesebb szagot áraszt, mint egy csupasz. Hiszen elkezd a szõrszálakon bomlani, rohadni a vér. Azt hiszem, ez senkinek sem hiányzik.

Ausztriába küldeném nyáron 12 éves lányomat kedves, maximálisan megbízható családhoz, lehetőleg vidékre, 2-3 hétre nyelvtanulás céljából. Tudtok ajánlani? Tapasztalatok?

Legjobb válasz: Semmiképpen nem küldeném el a 12 éves gyerekemet még az ország másik végébe sem, nemhogy külföldre. Az anyai szívem nem engedné. Még 2-3 hétre se. Egy 12 éves még ne menjen el külföldre szerintem... 15-16 évesen már oké,de 12 évesen még otthon tanuljon nyelvet,vagy tanártól.

Semmiképpen nem küldeném el a 12 éves gyerekemet még az ország másik végébe sem, nemhogy külföldre. Az anyai szívem nem engedné. Még 2-3 hétre se. Egy 12 éves még ne menjen el külföldre szerintem... 15-16 évesen már oké, de 12 évesen még otthon tanuljon nyelvet, vagy tanártól.
Nem fiatal még hozzá? Szerintem várjatok még pár évet, és akkor mehet au-pairnek.
Arról nem beszélnék, hogy felelõtlenség au-pairnek küldeni a 12 éves lányodat, de gondolod hogy egyáltalán alkalmaznák? Te rábíznád a kisgyerekedet egy idegen, külföldi 12 éves lányra?
elõzõ vagyok, és elnézést kérek, egy másik kérdéssel kavartam össze!! (azt hittem au-pairnek akarod küldeni) Szóval ha tényleg tudod, hogy teljesen megbízható a család, és elég önálló a lányod, akkor szerintem elküldheted.
Én személyszerint németországba megyek már évek óta minden évben egy családhoz. Tizenkét évesen kezdtem és most 18 vagyok. Persze elõtte ott éltünk, de mióta visszaköltöztünk egyedül megyek. Szerintem nyugodtan elküldheted. Asztriába név szerint nem ismerek senkit. Ha érdekel Németországban több megbízható családot is ismerek?

Szerintetek egy 12 éves lánynak mekkora az ideális melltartó méret?

Legjobb válasz: 12 évesn nincs ideális kosárméret. Sõt. Mi az hogy ideális? Én 12 évesen teljesen lapos voltam. 16 évesen 75b volt a méretem és most majdnem 30 éves is ennyi. Nincs olyan hogy ideális.

12 évesn nincs ideális kosárméret. Sõt. Mi az hogy ideális? Én 12 évesen teljesen lapos voltam. 16 évesen 75b volt a méretem és most majdnem 30 éves is ennyi. Nincs olyan hogy ideális.
Ahogy az elsõ írja: nincs olyan, hogy ideális. Mindenki teljesen eltérõ ütemben fejlõdik. Az is teljesen normális, ha még meg se indult a melled fejlõdése, és az is, ha már van valamennyit tartani. Fõleg a genetikádon múlik, másodsorban pedig attól, hogy vékonyabb vagy vagy vastagabb (aki kicsit zsírosabb, annak hamarabb kezd el látszani - de végeredményben nem feltétlenül neki lesz a nagyobb melle).
12 éves lánynak még egyáltalán nincs szüksége melltartóra.
én csak toppot hordok 12 évesen
Ha nincs melltartója még ilyen idõsen, na az az ideális.
A kérdező hozzászólása: én is toppot hordok csak felpróbáltam egy normál melltartót 75 a -t és az jó volt.. az nagy vagy kicsinek számít..?
Nincs ideális mellméret se 12 évesen, se 40 évesen. Én például tök lapos voltam még 11-12 évesen, most unokahugom 12 éves, és már nagyobb melle van, mint nekem 24 évesen. Senki nem fejlõdik egyformán, nem ugyanazok az adottságaink. Azzal sem értek egyet, aki azt írta, hogy az az ideális, ha nem hord melltartót egy 12 éves. Unokahugomnak - hogy a példánál maradjak - 80 C-s melle van 12 éves korára. Hogy nézne ki ez egy kis topban? Mert az oké, hogy általában azért a 12 évesek még deszkák (bár manapság nem ez a jellemzõ szerintem, sokkal hamarabb fejlõdnek a kislányok), és egy lapos mellkasra felesleges a domború melltartó. De akinek már kitölt egy A kosarat a cicije, az szerintem igenis hordjon melltartót, és ne hagyja himbálózni õket mások szeme láttára, ugyanúgy, ahogy egy felnõtt nõ sem megy be a C kosaras melleivel a munkahelyére melltartó nélkül. Nem korfüggõ, hanem mellfüggõ az, hogy mit viselünk.
A kérdező hozzászólása: hm... köszönöm a kommenteken és uttsó kommentelõ : ilyet hordok! :) toppot ritkábban

Egy 18 éves srác együtt lehet egy 12 éves lánnyal?

Az a helyzet,hogy a koromhoz képest jóval érettebb vagyok lelkileg és testileg is. Igaz,hogy a szerelemben a kor nem játszik fõbb szerepet? A barátomat nem zavarja és engem sem.

Legjobb válasz: Tökmindegy mennyire vagy érett 12 éves lány nem való egy 18 éves fiúhoz. (szavazz le nyugodtan)

Tökmindegy mennyire vagy érett 12 éves lány nem való egy 18 éves fiúhoz. (szavazz le nyugodtan)
Amíg nincs szexualitás, nem. Mondjuk korainak tartom, de ez te meg az anyukád dolga.
"Az a helyzet, hogy a koromhoz képest jóval érettebb vagyok lelkileg és testileg is" blablablablablaaa.... Ne is álmodozz királylány.
A szavak nem jelentenek semmit... majd ha pár hónap múlva nem hagy el, mert végre talált valakit aki elfogadja, hanem veled marad és vár... no akkor beszélhetünk.
Amíg szex nincs, addig jogilag nincs akadály... de én távolból is kinevetném most, hogy nem tud korabelit találni. 2 évet úgyse fog várni rád.
megdug es ott hagy.
Vègülis..
#10:3 hónap nem nagy idõ egy kapcsolatnál.Van akit 2-szer ennyi idõ után is csak megdugnak és ott hagynak.De azt sem értem, hogy egyáltalán mit keresel ebben a kategóriában.12 évesen babáznod kellene, nem ilyenen gondolkozni!
A kérdező hozzászólása: nem most megyek 7.-be most vagyok 8-os , mert hamarabb kezdtem az iskolát...
Mutass már egy közös képet :D
15-ös jól mondja. Valami nincs rendben a pasival ha 18 éves létére kislánnyal kezd... Gondolkodj már! Õ most megy egyetemre (jó esetben) , te meg most mész 7.-be. Azért ez elég durva :s Én egyetemre járok és már arra is furán nézünk egymás közt ha valaki az évfolyamból gimis csajjal kezd...De hogy egy általános iskolással ???! Na ilyet még nem is láttam. 22L
18 éves normális srác nem választ 12 éves kislányt, még 14 évest sem, mert szexelni is akar, és erre a nem kisebbségi lányok testileg, lelkileg úgy 16 évesen készek. (Most már Btk. engedi, hogy 12 évesnél idõsebbel 18 év feletti is szexeljen, igazodva egy kisebbség kulturális szokásához, idén július 1-ig 14 év volt a korhatár.)
"a koromhoz képest jóval érettebb vagyok lelkileg és testileg is." Testileg? Menstruálsz te már egyáltalán?
a koromhoz képest jóval érettebb vagyok ... Igen, hat ezt mas is eszrevette
Ha érettebbnek tartod magad a korodnál, az biztos jele annak, h éretlen vagy. A srácot meg remélem feljelentik a szüleid, ha megdug.
Mutatsz egy képet a pasidról? Gondolom férfias külsõvel rendelkezik, duzzad a tesztoszterontól, buliból-buliba járkál, igazi nõcsábász, minden lány döglik utána. Figyelj már, mi a fenét akarsz te egy 18 évestõl? Azt hiszed, hogy õ azért van veled, egy 12 évessel, mert annyira hû de szeret? Ha rendbe lenne az önbizalma, és a korabeli lányok nem utasítanák el, akkor messze nem kezdene ki egy 12 éves kislánnyal. A csúnya, gátlásos, kisfiús külsõvel rendelkezõ idõsebb fiúk szoktak ilyen kis naiv csitrikkel kikezdeni, könnyebb róluk ledumálni a bugyit. Csak tudod, ha te annyira érett lennél bogaram, már 3 hónapja rájöttél volna erre.
#3 vagyok hupsz, így ez már más tészta... Lehet, hogy szeret téged, de... Nálad egy évvel idõsebbként azt mondom, hogy akármilyen érett vagy, inkább figyelj a tanulásra, meg ezekre... Tényleg, ezt nem gunyorosan mondom. 13L
Apakomplexusod van? Õ meg a korosztályából nem kell senkinek? Szerintem problémás a dolog, nem csak szexuális szempontból. A szüleitek mit szólnak?
Az a 18 éves fiú elõbb-utóbb vágyni fog egy olyan kapcsolatra, akit bemutathat a haverjainak, a szüleinek, bátran felvállalhat.. Lehetsz bármilyen szép és érettebb a korodnál, az nem te leszel, mert amint látod ezt a korkülönbséget a legtöbb ember elítéli(nem is véletlenül), erre õ is rá fog jönni és ott fog hagyni egy idõsebb lányért.. Sajnálom, ne éld bele magad.. Én a helyedben végetvetnék ennek, mielõtt sérülök..
A kérdező hozzászólása: már 3 hónapja együtt vagyunk.
A kérdező hozzászólása: nem szeretkeztünk, szerelmesek vagyunk. és azt mondta nem akar velem addig szeretkezni amíg én nem akarom. azt mondta megvár. Õ tényleg rendes
Szerintem nem ! A srác találjon egy korban hozzáillõ csajt
#18-as hozzászólásomat javítani szeretném, ebben írtam: "(Most már Btk. engedi, hogy 12 évesnél idõsebbel 18 év feletti is szexeljen, igazodva egy kisebbség kulturális szokásához, idén július 1-ig 14 év volt a korhatár.)" 197. § (1) Szexuális erõszakot követ el, és bûntett miatt két évtõl nyolc évig terjedõ szabadságvesztéssel büntetendõ, aki a) a szexuális kényszerítést erõszakkal, illetve az élet vagy a testi épség elleni közvetlen fenyegetéssel követi el, b) más védekezésre vagy akaratnyilvánításra képtelen állapotát szexuális cselekményre használja fel. (2) Szexuális erõszakot követ el az is, és öt évtõl tíz évig terjedõ szabadságvesztés büntetéssel büntetendõ, aki tizenkettedik életévét be nem töltött személlyel szexuális cselekményt végez vagy végeztet. 198. § (1) Az a tizennyolcadik életévét betöltött személy, aki tizennegyedik életévét be nem töltött személlyel szexuális cselekményt végez, vagy ilyen személyt arra bír rá, hogy mással szexuális cselekményt végezzen, bûntett miatt egy évtõl öt évig terjedõ szabadságvesztéssel büntetendõ.
Nem 12 éves lány nem lehet leszbi, csak egy 13 éves, még van pár jó hónapod.
De miért érzed hogy leszbi leszel?
Ezen ráérsz még gondolkodni aranyom! Inkább figyelj jobban nyelvtan órán! ;)
Szerintem nem kell aggódnod emiatt ennyire, mert a leszbiség nem egy betegség, és 12 évesen még változhat is. ;) 18/L
Sztem most csak az, hogy sok idõt töltesz lányokkal (mármint többet, mint fiúkkal) és ez tetszik neked. De ne aggódj, eljön majd az az idõ, amikor elkezdesz érdeklõdni a fiúk után, meg õk is irántad, akkor lesz majd csak jó a dolog! ;) Szia
A kérdező hozzászólása: Koszonom a kommenteket!
De ha voltál fiúval, és szerelmes is voltál belé, akkor nem lehetsz lezbikus. Teljesen felesleges ezen görcsölnöd. Persze, oké biszex attól lehetsz (mindkét nem iránt érdeklõdsz), de ha nem érzel vágyat a lányok iránt, akkor nem vagy az!!
Kedves kérdezõ! 12 éves vagy, tehát még részben gyerek. Ha te magad sem tudod, hogy mik rá a jelek, akkor miért merült fel benned, hogy te esetleg az lennél? Ennyi idõsen a lányok megnézik egymást (hasonlítási célból), kíváncsiak a saját nemükre is. (Ezt olvastam valahol.) Egyébként egy jel: sokszor képzeled azt, hogy egy lánnyal csókolózol/esetleg tovább is mentek. De mivel 12 éves vagy, nem hiszem, abban sem vagyok biztos, hogy tisztában vagy a dolgokkal.:)
A kérdező hozzászólása: Nem tudom csak rettegek de volt mar kapcsolatom voltam szerelmes fiuba es nem is akarok ezen valtoztatni felek de nem ertem meg magamsem miert felek egy olyan dologert amire nincs okom ;( zavart vagyok nagyon
en is 12 eves vagyok 2 honap mulva 13 es neha foleg mostanaba kcsit vonzodok a lanyokhoz oedig halalosan szerelmes vagyok egy fiuba akkor ez most nem akkarok leszbikus lenni mondjuk mostanaba nagyon erzekeny vagyok akkor most az vagyok??? segitsetek!!

Szóval én 12 éves lány vagyok, a barátom 14. és ő már nagyon akar szexelni de én korainak érzem. Szerintetek mit tegyek? Nem akarom megbántani őt sem, de azért nem szeretném 12 évesen elveszteni a aszüzességemet.

Legjobb válasz: Semmi olyat ne csinálj, amit nem akarsz. Ha ezért szakít veled, akkor sosem gondolta komolyan. 12 évesen még nagyon nagyon korai. És a 14 sem sokkal idõsebb.

Semmi olyat ne csinálj, amit nem akarsz. Ha ezért szakít veled, akkor sosem gondolta komolyan. 12 évesen még nagyon nagyon korai. És a 14 sem sokkal idõsebb.
Hát ne is!
Ne hülyéskedjetek. Még babáznod kéne 12 évesen, nem a szexre gondolni...és a barátod hozzáállása is rossz, neki is a lego való még. Üdv 20/L
Egyáltalán minek egy 12 évesnek hapsi?? Úristen.....
az ilyen kérdéseken akadok ki teljesen...mit tegyél? dobd ki a csávót, ilyet kér egy 12 évestõl..hagyjuk már nagyon korai.... inkább a barátnõiddel hülyéskedj meg tanulj, ne pedig ilyeneken törd a buksid :)
Durva hogy 18 évesen már én is mondogathatom hogy "Bezzeg az én idõmben..." Mi ennyi idõsen nagyban gombfociztunk meg ilyesmi, nem pedig csajoztunk meg agyba-fõbe... Szégyen hogy itt tart a világ. Ezért tart az ország is ott ahol, és ezért lesz csak rosszabb. Pár év múlva már 8 évesek fogják feltenni ezt a kérdést... 18/F
Szerintem ne írkálj ide..ez egy 18 éven felülieknek szóló topik.. Egyébként teljesen igazuk van az elõttem szólóknak..12 éves vagy!Ilyenkor barát sem kell, nemhogy szex.Ennyi idõsen ilyesminek eszedbe sem kéne jutni..még 14 évesen sem!Különben is, mennyi ideje vagytok együtt?!Már ha egyáltalán beszélhetünk "együttlétrõl"..
Csak egyetlen tanács.Ha te nem akarod, akkor ne csináld.Mondd meg neki, hogy ezzel még várni akarsz, ha megérti akkor nagyszerû, ha meg nem, akkor egyértelmû, hogy nem szeret és csak "azt" akarja mert egy 14 éves kanos kölyök :)
kamu
HIV+
én 16 vok de én még birok várni akk egy 14 éves huzzon már a g**be mit akar a f*a se áll lolXD
sziiia. ha komolyan kérdezed, akkor: ne feküdjél le vele. csak azt akarja tõled. amugy sztem is elég fiatal vagy ahhoz is hogy barátod elgyen. de az még oké, de ne a szexen járjon az eszed.
Fake
jesszus..... Látom neked sincs meg a magadhoz való eszed !
Én is 12 éves vagyok, bolt barátom is, de arca puszinál nem volt több! :O Neked se legyen, hidd el nekem! (Tudom, tudom, de én kortársa vagyok :P)
Semmiképpen ne menj bele! Te még nagyon fiatal vagy! Puszinál még ne legyen több köztetek legalább 2 évig!
Ez mind a MÉDIA!Mást sem tudnak sugározni csak az ilyen témájú dolgokat + még a többi amit ép eszû ember nem "ad el" és nem tesz fel a netre
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat!!!!! Igazatok volt, ugyanis szakitott velem mert megmondtam neki hogy én még nem akarom...

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!