Találatok a következő kifejezésre: 12 éves Már nagy a mellem, (6 db)

12 éves vagyok. Már nagy a mellem, de kicsi a szőr a nemi szervemen. Mikor fog megjönni az első menszeszem?

Legjobb válasz: Ne siettesd a dolgot, jobban fogsz neki örülni, ha nem lenne majd. De semmivel sem vagy elkésve, ne aggódj.

Ne siettesd a dolgot, jobban fogsz neki örülni, ha nem lenne majd. De semmivel sem vagy elkésve, ne aggódj.
Szia! Sztem ne akard azt hogy minél elõbb megjöjjön. Tapasztalatból beszélek mert nekem 12évesen jött meg elõször a többi b.nõmnek meg csak 15-16évesen de vhogy jobban örültem volna ha nekem is csak akkor hiszen én már 3éve szenvedtem mikor õk még csak elõször tapasztalták a dolgot. Meg különben sem olyan jó dolog mint amilyennek hiszed. Meg fog még gyûlni vele a bajod fõleg ha pont nyaraláskor lesz meg stb. Szóvel minél késõbb anál jobb. Hidd el!!
Szerintem hamarosan, ha jól emlékszem, én is akkor kezdtem el menstruálni. És pont ennyire foglalkoztatott engem is, hogy mikor jön már meg. De amikor elmúlik az újdonság varázsa, már állati nyûgnek fogod érezni, szóval örülj, amíg nem kell ezzel foglalkoznod. Persze mindenki ezt mondja... De tényleg így van. Ne aggódj, minden rendben van veled, elõbb-utóbb mindenkinek megjön, nem lóverseny, akinek késõbb jön meg, az is pont olyan jó nõ lehet, mint akik korábban érnek. Ezt a korábban érést is csak testileg értem, lehet, hogy te pl. sokkal éretteben tudsz már gondolkodni, mint azok a kortársaid, aki már menstruálnak. Nem ezen múlik.
addig orulj, amig nincs mensid!anyukám mindig ezt mondta nekem.és tényleg így van. 12évesen ez még normális. nekem 14évesen jott meg.bár a mai tiniknél ez már koraibb!de ne aggodj, egyszer ugyis megjon!nem ismerek olyan lányt, akinek nem jott volna meg.csak kinek elobb, kinek utobb.
Szia! Énis 12 éves vagyok és pont most jött meg... hát ne kívánd! Örülj addig még nincs meg.. Most , hogy visszagondolok bárcsak vissza lehetne csinálni
Egyetértek az elõzõkkel. Ha van fehérfolyásod, az kb. 1-2 évig van, aztán jön meg. Velem is így volt. Ha szerencsés vagy, nem olyan nagy nyûg az. Kinek milyen az alkata. Nekem például nem fájdalmas. Várhatsz még vele!
na megjött azóta? és miylen érzés?:D

12 éves vagyok és már most nagyok a melleim sokan csúfolnak miatta ti mit csinálnátok a helyembe?

Legjobb válasz: Ne törõdj velük,mond meg nekik,hogy ez van, nekem van mellem nektek meg nincs,deszkák!;)

Ne törõdj velük, mond meg nekik, hogy ez van, nekem van mellem nektek meg nincs, deszkák!;)
Nekem sem voltak kicsi melleim 12 evesen!!Engem mondjuk nem cikiztek ugyhogy nem tudom milyen erzes!!Csufold oket , es igazuk van a tobbieknek a fiuk az ilyen csajokke fordulnak meg!!Es tanuld meg , mindenkinek van egy velemenye vagy pozitiv vagy negativ es fogadd el azokat , viszont akkor szerintem ok se varjanak valami jo velemenyre!!
jóisaz....:P
A kérdező hozzászólása: nem vagyok dagadt de vékony se olyan normális
Örülj neki, mond a többi csajnak, hogy "elõl deszka, hátul léc". HA fiuk mondják, akkor szerintem az azt jelenti, hogy sunáznának XD Azért nyugtass meg, hogy nem vagy dagadt (mer akkó lehet h azé cikiznek)
de azért jogos volt a feltételezés xD
A kérdező hozzászólása: köszi a megértõ válaszokat és lány vagyokXD
Hatlábú lány :D
lehet hogy a kérdezõ nem is lány..
Én örülnék neki. Lassan 18 éves leszek, és nincs túl nagy mellem. Ne törõdj azokkal, akik csúfolnak, majd kinövik, te legyél értelmesebb náluk és ne foglalkozz a beszólogatással :)
Jaja, várd ki a végét :)
Ez egyáltalán nem baj, néhány év, és nem gyõzöd majd szelektálni a fiúkat. A deszkák meg senkinek nem fognak kelleni, hacsak az építõiparban nem lesz kisebb-nagyobb hasznuk.
én is így voltam :S de ne törõdj velük én általában beszólogattam xD de téll rosz volt még a csajok is cseszegettek :( a lányok csesztettek ak 1;vagy pofin vertem õket 2;vagy azt mondtam nekik h nem lehetmindenki elõl deszka hátúl léc :)
Pedofil az elõttem író, ne foglaalkozz vele.
Örülj neki, én imádom az ilyen lányokat, szívesen megismerkednék veled. :)
Légy büszke rájuk! A fiúk szeretik a nagy mellû lányokat! Pár év és örülni fogsz neki h nagyok. Akkor már Te csúfolhatod a deszkákat.
Szia! Ne gorcsolj ra, ezt az 1-2 evet ki kell valahogy birni, utana minden rendben lesz.!;) Kepzeld nekem 10 evesen kezdett noni a mellem es engem a fiuk es a lanyok egyarant csufoltak! Utana 14 eves koromban kezdtek rajonni, hogy milyen jol nez ki, es nem gyoztem visszautasitani a fiukat! Most 15 eves vagyok es szerintem elertem a vegleges meretet Szoval tenyleg NE AGGODJ NEM VAGY EGYEDUL. Ki kell birni, ne vedd magadra minden rendben lesz!:)

75/C-s mell nagy vagy kicsi? És a 80/B-s mell? 12 éves vagyok és nekem kell már 75/C-s melltartó.

Legjobb válasz: Egyáltalán nem kicsi. Én 16 éves vagyok és 75/B-s melltartót hordok. Ha jól tudom a 70/B-s vagy a 75/A-s mell számít átlagosnak.

Egyáltalán nem kicsi. Én 16 éves vagyok és 75/B-s melltartót hordok. Ha jól tudom a 70/B-s vagy a 75/A-s mell számít átlagosnak.
A kérdező hozzászólása: *80/B-s melltartót hordok. félreírtam.:$ amúgy köszi a választ 16/L :D
attól függ, hogy milyen a testalkatod. ha karcsú vagy, akkor nagynak látszik, de ha dagadt vagy, akkor lehet fel se tûnik a melled.
A kérdező hozzászólása: 160 cm és 43 kg vagyok :)
Az átlagos nõi méret a bolti kínálat alapján olyan 75/B. A 75/C a nõiesen telt kategória. 80/D fölött kezdõdik a szívás. Az ekkora mellnek már komoly súlya van és nehéz szép de jól tartó melltartót kapni rá. A nagymellû csajok szinte mindegyike hátfájós, meg hát ugye a gravitáció is korábban kezd dolgozni. Cserébe a pasik imádják... Nekem ennyi idõsen 85/C kellet. Mondjuk én jóval magasabb voltam, szóval nagyjából arányos volt.
Hû, kedves kérdezõ, irigyellek, a méreteid alapján vékony vagy nagy mellekkel. Tartsd is így! :)

Hát 12 éves vagyok egy kicsit már elkeztem fejlődni, de még azért anyira nem. Már megjött a fehér folyás kb. egy három hónapja. A mellem nagyon fáj nem tudom miért. Ez normális hogy ilyen későn?

Nem vagyok elkésve?...mert az osztályból már mindenki egy kicsit elkezdett csak én nem. Mi a teend?m? SEGÍTSETEK !!!

Legjobb válasz: 17 éves korodig még van rengeteg idõd,ha azután nem jön meg fordulj nõgyógyászhoz/orvoshoz. a tested nem gép nem kell siettetni sõt vkinek a többségnek csak 14 évesen jön meg ne izgulj te más vagy mint az osztálytársaid!mindenki más!sokan azt mondják, h a fehár folyás után kb 1.5-2 évvel jön meg, de egyáltalán nem vagy elkésve.Mindenki egyénenként változó!!!!!!B.B

17 éves korodig még van rengeteg idõd, ha azután nem jön meg fordulj nõgyógyászhoz/orvoshoz. a tested nem gép nem kell siettetni sõt vkinek a többségnek csak 14 évesen jön meg ne izgulj te más vagy mint az osztálytársaid!mindenki más!sokan azt mondják, h a fehár folyás után kb 1.5-2 évvel jön meg, de egyáltalán nem vagy elkésve.Mindenki egyénenként változó!!!!!!B.B
"már mindenki egy kicsit elkezdett" azt nem nagyon értem.. de ha a menstruációra gondolsz, én 14 éves korom második felében, közel a 15-höz kezdtem el menstruálni.
kb, 1.5-2 évvel a fehérfolyás után jön meg, kb 1.5 szõösödés, és 1.5 év fejlödés kb ezt irják mindenhol és ezt mondják, és az van leirva a kisfüzetben B.B
Egyáltalán nem fejlõdsz késõn. Ne azt nézd, hogy más lány hogyan fejlõdik, mert mindenki más idõben.
Ugyanebben a helyzetben vagyok én is... Nyugi... Nem vagy elkésve. Egyáltalán nem vagy elkésve, szegény osztálytársam még 12 évesen semmit sem fejlõdött (már ezzel arra célzok, hogy olyan mint egy deszka)

12 éves vagyok, és már B méretűek a melleim. Szerintem túl nagyok. Szerintetek? Még meddig fog nőni? Le lehet kicsinyíteni?

Legjobb válasz: Anyukád alkatában ott lehet a válasz. Valószínûsíthetõ, hogy amekkora melle van anyukádnak, akkor lesz neked is felnõtt korodra.

Anyukád alkatában ott lehet a válasz. Valószínûsíthetõ, hogy amekkora melle van anyukádnak, akkor lesz neked is felnõtt korodra.
Csak 18 éves korod után kicsinyítik le a melled ha akarod.

S a húgom barátnője 12 éves és már 1 éve megvan neki a folyása és vannak már neki a menstruáció jelei nagyon görcsöl neki a hasa 1-2 hét alatt felszedett 2-3 kg-ot, meg fájlalja a melleit, és máma már a fehérneműjén is megjelent egy kicsi barna folt?

Szerintetek megjön neki? kb mennyi ideje van még ameddig meg nem jön neki?

Legjobb válasz: azt írtad hogy a HUGOD barátnõje.... oké ezzel így nincs is gond DE mivel te kb. olyan 14 Vagy a felett lehetsz azért már tudhatnád mirõl is van szó és elmagyarázni neki mi is a helyzet plusz anyukátoknak is szólni kell UI.: ha esetleg azért nem szolnátok anyukátoknak mert ciki akkor elárulom hogy ez egyáltalán NEM. ciki hisz õ is minden hónapban keresztül megy rajta és ha valami van akkor mégis csak õ segíthet esetleg.

azt írtad hogy a HUGOD barátnõje.... oké ezzel így nincs is gond DE mivel te kb. olyan 14 Vagy a felett lehetsz azért már tudhatnád mirõl is van szó és elmagyarázni neki mi is a helyzet plusz anyukátoknak is szólni kell UI.: ha esetleg azért nem szolnátok anyukátoknak mert ciki akkor elárulom hogy ez egyáltalán NEM. ciki hisz õ is minden hónapban keresztül megy rajta és ha valami van akkor mégis csak õ segíthet esetleg.
fura, hogy ilyen jólinformált vagy a húgod barátnõjének az alsónemûjét illetõen :D
barna=vér vagyis megjött neki és amellett, hogy nem ártana anyukátokkal elbeszélgetni kicsit olvasgassatok itt, mind a hárman http://publicismodem.hu/libressetinisuli/
A kérdező hozzászólása: bocsánat rosszul irtam nem akartam oda irni az elejére az S betût :) és -?
szerintem max 1 hét és megjön neki de lehet hogy hamarabb
A kérdező hozzászólása: Molnár Anikó Ilona köszönöm a válaszodat! :)
A kérdező hozzászólása: Figyelj ne gondolj rosszra, de szinte mindig itt alszik nálunk és elmondta hogy mi a gondja szerinted ma reggel nem ijedtem meg mikor majdnem sírva jött ki a wc-bõl hogy van valami a fehérnemûjében és nem tudja hogy mi az? és ilyen hülye kérdéseket kérlek mellõzd kösz! nem azért irtam ide hogy kritizálj hanem hogy egy normális válaszolj ha akarsz segíteni !!
Hát már megjött neki. az elsõ nekem os csak 1 kis barna folt volt.:)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!