Találatok a következő kifejezésre: 12 éves Már (276 db)

Furcsa ha 12 évesen már egy pasiról fantáziálok?

12 éves vagyok, és szoktam azon gondolkodni hogy olyan jó lenne egy pasi. persze nem akarok, mert még fiatal vagyok, de szoktam ezen gondolkodni..a filmekben a könyvekben ott vannak a pasik, akik eléd jönnek megcsókolnak, jófejek, helyesnek tartok néhány fiút...nagyon furcsa ez?? hány évesen lehet els? fiúm?

Legjobb válasz: az 1. ezt úgy értette h lehetõleg 12 évesen még nem kéne meg d*gatnod magad. csak a tisztánlátás kedvéért. egyébként nem furcsa egyáltalán. hát ha olyan pasiról beszélünk ahol mondjuk max csók meg összebújás ölelés bla bla akkor az éppen akár holnap is. [összebújás alatt ne azt értsd h kb már benned is van XD teszem azt 1 film nézés közbe stb]

az 1. ezt úgy értette h lehetõleg 12 évesen még nem kéne meg d*gatnod magad. csak a tisztánlátás kedvéért. egyébként nem furcsa egyáltalán. hát ha olyan pasiról beszélünk ahol mondjuk max csók meg összebújás ölelés bla bla akkor az éppen akár holnap is. [összebújás alatt ne azt értsd h kb már benned is van XD teszem azt 1 film nézés közbe stb]
szerintem várj vele.. nem olyan szép dolog ez a szerelem mint ahogy látod a filmekben.. amikor összetörik a szíved akkor nem ezt gondolod majd.. szerinem várj még vele 1-2 évet
Jézus 12 évesen ilyenekre gondolni...megsugom(a fiúk már 8 évesen a csocseidet nézik....de ex természetes , nyugodtan fantazialj
teljesen normális. amennyi ingert kapsz a médiából, érthetõ. az elsõ "igazival" azért még várj. :-)
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat.:) nem semmi sex vagy ilyenek csak olyan mint a filmekben..és várok még vele 1-2 évet, és LÁNY vagyok.:)
ha fiu vagy akkor eléggé furcsa..
Jó dolog ám egy fiú, viszi a táskádat, vesz neked édességet, ad puszit, kedves veled, csupa hasznos dolog az ilyen fiatalocska gyerekeknél.Amíg nem akartok szexelni, addig nincsenek gondok.
Nyugodtan csak ne Justin Bieberre meg ne One Directre mert össze fognak verni, hogy ha bárki is meg tudja xDD szóval úgy gondolkoz.
Squirrels must die, igaz-e?:D Míg csak fantáziálsz avagy egy lazább "kapcsolatra" bólintasz csupán rá, nem jelent problematikát szerintem.
Igen normális. Ha az illetõ fiú hasonló korú. Az lenne ha furcsa ha lányról fantáziálnál. De ha lehet a pasi ne média személyiség legyen. XD

Szerintetek az milyen ha az egyik barátom 12 évesen már maszturbált (fiú)?

És azóta is csinálja?

Legjobb válasz: Honnan tudod szoktad nézni??? Nem hiszem hogy 12 évesen el ér azzal valamit ha rángatja a farkát!!

Honnan tudod szoktad nézni??? Nem hiszem hogy 12 évesen el ér azzal valamit ha rángatja a farkát!!
én is csináltam :D
És akkor miért tett olyan megbotránkoztató dolgot a barátod? Nem értem.
A kérdező hozzászólása: Néha én sem értem abarátomat.
Én meg téged nem értelek.
Na, én meg 6-7 évesen kezdtem, mert véletlen orgazmusom volt és rákaptam. :D 22/L
ez természetes már szinte lehet h spermája még nem volt de attól miért ne verhetné. meg lehet h nem is oylan nagy neki de majd megnõ. Amúgy együtt próbáltátok már verni? mert sztem azt is ki kell próbálni ennyi idõsen. nekem megvolt
Jesszus! Most miért kell õket pettingre biztatni??? Hiszen csak 14 évesek.
Én is 11-12 évesen kezdtem. Ebben semmi különleges nincs.
8-as!fiókot még nem nagyon láttam maszturbálni! :D
20 as vagyok: Pontozzatok le nyugodtan, de azért gondolkozzatok már! Nem mindegy hogy valaki csak maszturbál, vagy pedig pettingel. És 14 évesen még senki ne mutoggassa a punciját vagy a fügyijét másnak.
jah, elég ha 5 évesen mutogatja lepontozás ment kérésed szerint, szuperprûdkém
A kérdező hozzászólása: Én is 11-12 évesen.
Elõzõ vagyok: Amúgy te mikor kezdted?
Én is akkor kezdtem.
És?????egészségére...én már oviban is csináltam... 16/L
Én is kb. úgy voltam. Olyan 11-12 évesen csináltam elösször. Mi abban a rossz? És most hány éves?
3. :D
A kérdező hozzászólása: Ha hiszed, ha nem, képzeld nem szoktam nézni, csak õ a legjobb barátom. Am 14 éves.
a fiók 10-11 évesen kezdik általában
Én is akkor fedeztem fel elõször, pedig nõ vagyok. Mi rosszat látsz ebben?
Én lány vagyok, és szintén akkor kezdtem...
A kérdező hozzászólása: És milyen volt az elsõ?
Én is akkor kezdtem, a barátom meg talán 9 évesen. Mi ebben a gond?
19-es minek buzdítod õket pettingre ennyi idõsen?

Sp a kérlek hogy 1 klippjében hányéves? Tizenkettő? Vagy 14? mer egy interjuban hallotam hogy 12 évesen már klippet forgatott.

szoval ány éves a kérlek hogy (I) klippjében?

Legjobb válasz: hogylenne 12 meg 14:) 18 éves... mert 2006-os a vklip

hogylenne 12 meg 14:) 18 éves... mert 2006-os a vklip
A kérdező hozzászólása: ok..de nem tudsz olyan vidit rólla hogy 12??egy interjuba mondta....
sajnos nem

Egy 12 éves már kamasz? Vagy a kamaszkor mikor kezdődik?

Melyik számít jobban annak: 11 vagy 12 év? Vagy mindkett? serdül?kor?

Legjobb válasz: Kinek mikor:)De kb. 11-12 évesen kezdõdik:)

Kinek mikor:) De kb. 11-12 évesen kezdõdik:)
prepubertás
Van aki már 10 évesen kezdi, de az a legrosszabb. De vannak késõn érõk, azok 13-14, ritkán 15. De ez már tényleg ritka. Igen általában 11-12.
14

12 évesen már lehet használni tampont?

egyszer már próbáltam és felment

Legjobb válasz: Ha már menstruálsz akkor miért ne? Bár én ennyi idõsen nem használtam még csak késõbb, kb 17-18 éves korom körül. Nem lesz tõle semmi bajod csak minden elõírást tarts be a használatával kapcsolatban!

Ha már menstruálsz akkor miért ne? Bár én ennyi idõsen nem használtam még csak késõbb, kb 17-18 éves korom körül. Nem lesz tõle semmi bajod csak minden elõírást tarts be a használatával kapcsolatban!
Nyugodtan használd, csak figyelj rá, hogy rendszeresen cseréld.
Ha felment, akkor nyugodtan használhatod, csak tartsd be az elõírásokat!!!
És még azis fontos, h ha a tudod, akk lehetõleg minél többször cseréld, de 8 órán belül már KELL!!!:)
NM^.^
Hát lehetni lehet, de nem praktikus, és azért mert amikor kihúzod sok baci szabadul fel, mert kiválóan meg tudnak rajta telepedni a bacik, és nyitott méhszájnál ez eléggé veszélyes, és elkaphatsz valamit, a másik meg az h amíg nem veszted el a szüzességed, nemérdemes sztem :) ) de ezt te döntöd el!:)
A kérdező hozzászólása: oké köszönöm! :)

12 évesen már borotválhatom a lábam? Ki mikor kezdte el?

Legjobb válasz: Ha mindenképpen akrod, borotválhatod. 20 éves korodra, olyan lesz, mint a pofám...

Ha mindenképpen akrod, borotválhatod. 20 éves korodra, olyan lesz, mint a pofám...
én 13 évesen kezdtem mivel jartunk uszni ès màr ciki volt . amugy mindenkepp hasznàlj borotvahabot! :D 15/l
Nyugodtan, elsõnek nincs igaza, nem lesz erõsebb tõle.
nem lesz erõsebb, ez nagyon régi tévhit
Én 12 vagyok és már egy éve borotválom, sajnos nagyon korán szõrösödni kezdtem és mivel fekete nagyon látszik és sokan cikiztek miatta.
Én 14 voltam, nem annyira látszott, mivel szõke volt a szõrzetem, de engem zavart, úgyhogy megváltam tõle.
szerintem simán borotválhatod, tök mindegy, hogy mikor kezded..
Persze, borotválhatod. Én is 12 évesen kezdtem el. Csak én elõször azt hittem, hogy anyukám haragudni fog, és titokban csináltam. :D De mikor észrevette, utána õ vette nekem a borotvát, ha ment dm-be. :D Amúgy én eleinte simán vízzel csináltam, mostanában tusfürdõvel.

Ricinus olajat 12 évesen már lehet használni? És hol kaphatok? A gyógyszertárban kaphato? És hogyan használjam ha már megvettem? és kb. mennyi idő után látszik meg az eredmény?

Ha tudtok válaszoltok mindre?? És nem baj ha nem mindre tudtok csak néhányra:) És bocsi a sok kérdésért :)) ( 12/L)

Legjobb válasz: Persze, hogy használatod :) Gyógyszertárban vehetsz, én 50 ml-t szoktam venni, úgy 280 ft-ért(ebbõl fõleg az üveg a pénz..) De ez helyenként változó, hogy mennyibe kerül. Mivel hashajtó lenne eredetileg, így nem mindig adnak ki többet, ezért nem árt mondani, hogy külsõleg a hajadra kellene. Én úgy szoktam, hogy egy kis lábosban 2 evõkanálnyit teszek és úgy 2-3 evõkanálnyi étolajjal szoktam kicsit felmelegíteni.(A hajad hosszúságától, sûrûségétõl függ, de ezt kitapasztalod:) Elég gyorsan megmelegszik, így csak egy pillanatra teszem fel a tûzhelyre. Állagán majd látod, hogy mennyi kell hozzá, hogy kenhetõ legyen. Amint már megfelelõ, bekenem vele a hajamat, tövénél és végénél fõleg, a maradékot meg össze-vissza. Ráteszek egy elõtte félig szétszakított nejlon zacskót és hátul megkötöm. Néha teszek a szemöldökömre és a szempilláimra is. Úgy 3-4 órát szoktam a fejemen hagyni, majd ráteszek egy tojássárgáját és átdörzsölöm vele a fejemet, hogy könnyebben lejöjjön. Végül egy nagyon alapos hajmosás. Ennyi lenne :) 15/L

Persze, hogy használatod :) Gyógyszertárban vehetsz, én 50 ml-t szoktam venni, úgy 280 ft-ért(ebbõl fõleg az üveg a pénz..) De ez helyenként változó, hogy mennyibe kerül. Mivel hashajtó lenne eredetileg, így nem mindig adnak ki többet, ezért nem árt mondani, hogy külsõleg a hajadra kellene. Én úgy szoktam, hogy egy kis lábosban 2 evõkanálnyit teszek és úgy 2-3 evõkanálnyi étolajjal szoktam kicsit felmelegíteni.(A hajad hosszúságától, sûrûségétõl függ, de ezt kitapasztalod:) Elég gyorsan megmelegszik, így csak egy pillanatra teszem fel a tûzhelyre. Állagán majd látod, hogy mennyi kell hozzá, hogy kenhetõ legyen. Amint már megfelelõ, bekenem vele a hajamat, tövénél és végénél fõleg, a maradékot meg össze-vissza. Ráteszek egy elõtte félig szétszakított nejlon zacskót és hátul megkötöm. Néha teszek a szemöldökömre és a szempilláimra is. Úgy 3-4 órát szoktam a fejemen hagyni, majd ráteszek egy tojássárgáját és átdörzsölöm vele a fejemet, hogy könnyebben lejöjjön. Végül egy nagyon alapos hajmosás. Ennyi lenne :) 15/L
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ! :D De azért is kérdeztem meg hogy állítólag eltõmíti( vagy valami ilyesmi) a hajhagymákat ami késöbb hajhulláshoz vezet..Ez igaz??
Bocsi hogy ide írok de ez az olaj rendesen kijön a hajból vagy megkell szenvedni mire kimosód mert nekem nagyon gödör hajam van és arra szeretném kipórbálni. ?
Nekem simán lejött, de én amúgyis mindig 2x mosok hajat.
Ha félsz, akkor ne használd túl gyakran, és utána nagyon alaposan meg kell mosni, esetleg kétszer. A már említett tojássárgája segít lemosni. Göndör, dús hajból is ki lehet szedni. :)

12 évesen már nagyon késõ elkezdenem balletozni?

Legjobb válasz: attol fugg mit akarsz: nemi mozgaskulturat felszedni, vagy balettmuvesznek menni. ez utobbi esetben felejtos, kb. 5-6 evvel kestel el...

attol fugg mit akarsz: nemi mozgaskulturat felszedni, vagy balettmuvesznek menni. ez utobbi esetben felejtos, kb. 5-6 evvel kestel el...
Dehogy! :) Én is akkor kezdtem, és násfél év után már spiccelhettem is :) Nagyon jó tánc, érdemes elkezdeni.

Lehet örökbe fogadtak a szüleim? Anyukám és apukám hó fehér, én meg olyan olaszos vagyok, vagy nemtom, barna a bõröm, és durvák a vonásaim, ráadásul 12 évesen már szõrösödtem.

Ha tényleg örökbe fogadtak, akkor kíváncsi lennék arra honnan származom :) csak hogy tagadják!!

Legjobb válasz: lehet anyu kavart a kertésszel is :D

lehet anyu kavart a kertésszel is :D
Nekem az egyik rokonomnak két gyereke van, mind a kettõ úgy néz ki mintha cigány lenne barna szem barna bõr, pedig a nõ és a férje is fehérbõrû a nagyszülõk is. Aztán kiderült a nagy kutakodásban, hogy az apai ükmamában van negyedrész cigány vér... Na dobtunk egy hátast....
Mi az, hogy újmagyar?
elcseréltek a szülészeten...és újmagyar vagy, nem cigány.Esetleg atavizmus jelentkezett rajtad. Visszaütés az õsökre.Régi rejtett gének törtek a felszínre, sok nemzedék óta lappangók.
Árvaház mondjuk inkább cigányok vannak mint olaszok. Olasz mégis mi a fenének hozná gyerekét magyar árvaházba? Gyerekét nincs pénze felnevelni, de utazni igen?
Megértem, hogy azt mondod tuti nem cigány vagy, én is szégyellném a helyedben. Amúgy meg náluk szokás olasznak hazudni magukat.
honnan tudod hogy nem cigány vagy és örökbe fogadtak?
a dns teszt drága. tudod a vércsoportodat? És a szüleidét?
Megesik, hogy egy-egy genetikai kód több generáción át bujkál a DNS-ben. Egyszer valaki levezette, hogy bizonyos tulajdonságok hét generációnként jönnek elõ nagyobb eséllyel, szóval lehet, neked valahol a 19. századi õsök körül kéne szétnézned. (Egyébként meg ha örökbe fogadtak is, vagy elcseréltek a szülõszobán, vagy akármi: azok a szüleid, akik fölneveltek, függetlenül attól, hogy biológiailag ki hozott össze.)
Off: hány éves vagy? Szívesen ismerkednék egy kreol olaszos fiúval :) )
A kérdező hozzászólása: tuti hogy nem cigány vagyok, inkább max olasz származék. am nins tesóm és nem hasonlítok a szüleimre.
van olyan, hogy bizonyos gének csak jóval késõbbi generációban jönnek ki. nálunk mindenki sötét hajú, sötétbarna vagy fekete, sötét szemmel, tesóm szõke kékszemû :) és tuti, h apámtól van, mert sokmindenben viszont hasonlít rá.
Tesod is barna ?
A kérdező hozzászólása: azok is fehérek.... kékszemûek, én meg erõsen kreolbõrû vagyok, és barna szemü.
A nagyszüleid milyenek?
az nem gyenge:D rém egyszerû a helyzet. kitépsz egy-egy hajszálat apádból meg anyádból, és elviszed a tiedével együtt egy dns-tesztre nemtom mennyi, nézd meg
Annyira emlékszem genetikából, hogy két kék szemûnek nem lehet barna szemû gyerek, de két barna szemûnek lehet kék szemû gyerek, ha mind a két szülõ õsei között voltak kék szemûek. A barna szem szín a domináns, és a kék pedig recesszíven öröklõdik.A vércsoportnál is van kizárás az AB vércsoportú embernek nem lehet 0 vércsoportú gyermeke.

Ciki ha 12 évesen már csókolóztam?

Normális válaszokat kérek. De bármilyen jövhet. :)

Legjobb válasz: "Normális válaszokat kérek. De bármilyen jövhet" WTF????

"Normális válaszokat kérek. De bármilyen jövhet" WTF????
Ha lóval akkor igen.
Nem, nem gáz, ez még belefér. Nekem 13 évesen volt az elsõ csókom. Viszont a szexel még várj... :)
NEMMMMMM
Két 12 éves ellenkezö nemü probálgatja egymással a csokolozást. Egyáltalán nem ciki. Söt igazán jo dolog. Ismerkedjetek csak egymással ebböl a szempontbol is. (Izgi volt?) Még egy kis simi (az intimebb helyeken)is belefér szerintem. De azért ennél sokkal tovább egyenlöre ne menjetek.
Én is smárolnék veled:D
És most hány éves vagy?
Nem ciki.:)
A kérdező hozzászólása: 13 éves vagyok. :) NEM IS AKAROK ENNÉL TÖBBET, ANNAK MÉG NINCSEN ITT AZ IDEJE!
A kérdező hozzászólása: A másik fél is 12 és mint minden átlagos normális esetben fiú. :)
Igen, nem ciki.
Még azt is ird meg, hogy a másik fél milyen nemü és koru!
Nem.
A kérdező hozzászólása: Rettenetesen sokat. ;) Ezt pl. nem gondolom normális válasznak..
Igen, ciki. Nem, nem ciki. Remélem segítettem.
A kérdező hozzászólása: Lány.:DDDD Olyanra gondoltam, ami normális, hogy nem elküld a p*cs*ba stb.. meg hogy menjek My little pony-t nézni.. stb.. de pl. olyanra gondolok, hogy azt mondja hogy "Igen, ciki.. " vagy "Nem, nem ciki"
F/L vagy? A másik fél milyen nemü és koru?
"Normális válaszokat kérek. De bármilyen jövhet. :) " Logikai bukfenc. Most akkor milyen válaszok kellenek? Egyébként én is kipróbáltam fiatal koromban, de a szüzességemet csak jó pár évvel késõbb vesztettem el.
Fiú vagy vagy lány?
ja, ha a szájra puszit annak nevezed...

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!