Találatok a következő kifejezésre: 12 éves és szűk, (2 db)

Van egy bullmasztiff szuka kutyánk aki már 2 éves, és van egy 12 éves fiam aki nagyon szeretné öt egyedül sétáltatni megengedjem?

mindig azt mondja hogy megbirja tartani a kutyát ha macskával vagy más állattal találkozni fog .

Legjobb válasz: Egy bullmasztiffot egy felnõtt sem fog erõvel visszatartani, ha az nem hallgat a szóra. Ha hallgat, akkor meg mindegy, ki fogja a pórázt. Az a tipp jó, hogy felügyelettel menjetek elõször, és 10 séta után mehet egyedül.

Egy bullmasztiffot egy felnõtt sem fog erõvel visszatartani, ha az nem hallgat a szóra. Ha hallgat, akkor meg mindegy, ki fogja a pórázt. Az a tipp jó, hogy felügyelettel menjetek elõször, és 10 séta után mehet egyedül.
mi honnan tudjuk, hogy mennyire van megnevelve a kutya? menjetek elõször együtt sétálni úgy, hogy a fiad viszi, te meg sétálsz mellette. 10 problémamentes közös séta után én engedném egyedül is.
A kérdező hozzászólása: a kutya nagyon okos hallgat a parancsszarvakra ül fekszik stb
A fiad súlyától, erejétõl is függ. Nekem egy 25 kg-s agaram van, de ha menne a macska után, alig bírom megtartani. Volt már hogy meg kellett kapaszkodjak páromba. Én 50 kg vagyok.
Én nem tartom jó ötletnek, mert adódhat olyan helyzet, amit egy 12éves gyerek nem tud jól lereagálni. Pl nekik megy egy másik kutya. Ha jól van nevelve a kutya, akkor nem kell megtartania, ha viszont kissé is neveletlen, akkor nem tudja megtartani, egy 20-25 kilós kutyában is iszonyatos erõ van, hát még egy bullmaciban.

12 éves vagyok és szűk, csak egy ujjam fér be a hüvelyembe. Tágulok még vagy így marad?

Legjobb válasz: A hüvely a szexuális együttlétek után tágulni fog. Most még azért szûk, mert nem "használod" olyan célra. De amint rendszeres szexuális életed lesz, tágulni fog egy kicsit. Éppúgy a szülés után is tágul, majd természetesen visszaszûköl a normál méretre.

A hüvely a szexuális együttlétek után tágulni fog. Most még azért szûk, mert nem "használod" olyan célra. De amint rendszeres szexuális életed lesz, tágulni fog egy kicsit. Éppúgy a szülés után is tágul, majd természetesen visszaszûköl a normál méretre.
Légy türelemmel, rá érsz te még ilyenekkel foglalkozni!
Biztosan nem marad így! Vagy hallottál már olyanról, hogy valakinek a kisbabája 1 ujjnyi nagyságú fejjel született???? Kitartás! Mikor kell, akkor tágul a hüvelyed. De most ugyan minek táguljon???
12évesen nyugodj már még le!
Nincs közöd véletlenül a fenti kérdéshez?Ha igen, akkor 12 évesen még nem kell szexelni.Amúgy nem is hiszem, h érett vagy rá...Egyébként ott ki fog tud jönni egy gyerek, ergo, tud az még tágulni.Csak nem most kell neki.Én ebben a korban még a hugommal Babáztam.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!