Találatok a következő kifejezésre: 12 éves és még nem jött (29 db)

Még nem késtél el nyugodj meg, és hallgass rám: NE VÁRD :D 20/L
Persze, hogy normális.Örülj neki, bõven ráérsz még.Nem ettõl leszel nagylány, arról nem beszélve, hogy utána 40 évig várod, hogy ne legyen többet.
adjatok hálát, hogy ilyen betétek vannak! az én idõmben csak a vatta volt, amit sem beragasztani nem lehetett, sem ilyen jó, ergonómiai formája nem volt elcsúszott, eresztett, deformálódott, meg minden ...
nekem 2012 május 5-én jött meg azaz tegnap de mát utálom mert a betétek nagyon kényelmetlenek de amugy ráérsz még
A mi osztályunkból kb. 1 - 2 embernek jött meg, és mi is annyi idõsek vagyunk, mint ti.Nem vagy lemaradva és ne várd! Nekem se jött még meg. 11/L
ez hülyeség én egyáltalán nem várok benne semmit. 11ÉVESEN én már 13 vagyok és nem idegesít hogy nincs. elárulom nekünk 7.-be sincs meg minden lánynak. errõl ennyit. mit kell ilyeneken idegeskedni.
Höh? Várod??? Nekem kb. 2 éve van meg, és alig várom hogy ELMÚLJON. Utálom. Görcsölök , nyáron nem mehetek a vízbe stb... Úgyhogy ne várd... :D
az én anyukámnak 16 évesen jött meg, nekem elég hamar, 12 évesen. Fura, hogy mostanában ilyen hamar megjön. Ne várd, semmi jó nincs benne, csak a macera. Alig várom, hogy elmúljon (43)
Kedves kérdezõ! Most szeptemberben voltam 12 és november 7-én jött meg az elsõ. Nagyon örültem, de most már csak úgy elvagyok vele, mivel nagyon erõs. Kérdezd meg anyukádat, neki mikor jött meg, valószínû, neked is akkor fog. 12/L
Hát inkább az az érdekes, hogy az osztályodból már mindenkinek megjött. Amúgy nekem mindig úgy van, hogy ha görcsölök rajta mikor fog már megönni sose jön meg aztán kimondom magamban, hiogy jó nem érdekel, ha ebben a hónapban nem jönn meg az csak jó nekem, akkor másnap megjön.:D 14L
Én 3 évig nagyon vártam, mire végre (ezen a nyáron) megjött. Rájöttem, hogy hülye voltam, amiért így vártam: szörnyû egy dolog. A hasam úgy görcsöl hogy néha fel sem bírok kelni és egy csomó pénzem elmegy a betétre (bár néha azt anya megveszi szóval nem ez a legnagyobb gondom). Én is csak ismételem a többieket: örülj, hogy még nincs meg :D 13/L
Nem vagy lemaradva egyáltalán, mert egyrészt 16 éves korodig kell megjönnie a menstruációdnak, másrészt mindenki más idõben érik. Van aki elõbb van aki késõbb, viszont Neked még egyáltalán nem késõ! Ne azt nézd, hogy más lány már menstruál! Legyél türelmes!
A kérdező hozzászólása: köszönöm igen hallottam a meddöségröl is és a 16 éves menstruálásról is fel vagyok világosítva csak egy kicsit idegesít :(
Normális. Sõt, az átlag is 12-13 év körül van. Szerintem inkább az a furcsa, hogy nálatok már mindenki menstruál... Én sem vagyok öreg (21 éves), de a mi idõnkben bizony még inkább 14 éves korban jött meg...most meg már az elsõsök között is van, aki menstruál. 16 éves korodig nem kell aggódni. Ha utána sem jön meg, akkor el kell menni orvoshoz. De még akkor sem biztos, hogy baj van. Egyébként édesanyámnak és nekem is 15 évesen jött meg.
Ne várd, hidd el nem olyan jó dolog, mint gondolod. Most azt hiszed, hogy attól leszel nagylány ha megjön, de ezzel csak gondod lesz. Február még messze van... Nekem 12 évesen jött meg, de még bõven ráérsz. 16 éves korodig, még tényleg nem kell aggódnod.
Még nagyon ráérsz, akkor aggódj ezen, ha elmúltál 16.
Én vagyok a 14 - es. Egyébként semmi jó nincs benne, de attól még én is várom.Már szerencsére van fehér folyásom és remélem nemsokára megjön.(: 12-13 éves korban jön meg leggyakrabban.Ha már nõ a melled, van fehér folyásod, van szeméremszõrzeted, akkor valószínûleg már csak néhány hónap vagy kb. 1 év. 11/L

Normális egy embernél ha 12 évesen kielégíti magát? A barátnőm csinálja és még nem jött meg neki. Emiatt nem menstruált még?

Legjobb válasz: Biztos, hogy nincs köze ahhoz, hogy még nem menstruált.:) Szerintem nincs rossz abban, hogy 12 évesen önkielégíti magát. Jobbik eset, ha ezt csinálja..És nem bulikba mászkál és pasizik- az utóbbi ér rá jobban. Elárulok még egy 'titkot'- én is lány vagyok de én még korábban kezdtem :D. De 18 vagyok még és szûz.Ja és 12 éves korom körül jött meg nekem is.

Biztos, hogy nincs köze ahhoz, hogy még nem menstruált.:) Szerintem nincs rossz abban, hogy 12 évesen önkielégíti magát. Jobbik eset, ha ezt csinálja..És nem bulikba mászkál és pasizik- az utóbbi ér rá jobban. Elárulok még egy 'titkot'- én is lány vagyok de én még korábban kezdtem :D. De 18 vagyok még és szûz.Ja és 12 éves korom körül jött meg nekem is.
Valaki csinálja, valaki nem, de a mensihez semmi köze nincs ennek.Van aki nemiérettség szempontjából késõnérõ és csak 15-16 évesen lesz mensije, fiúknál is biztos láttal olyat aki nagyon alacsony, meg sokkal fiatalabbnak néz ki a koránál, az ilyen típusúak is késõbb fejlõdnek többnyire.Szóval semmi köze a mensihez ennek, 12 évesen meg még nem nagy baj, ha nincs mensije.
Én 11 éves korom óta szinte minden nap végzek önkielégítést. 18/F
nem, nem baj ha csinálod csak ne tedd túl gyakran
én is ennél sokkal sokkal elõbb kezdtem.. le sem merem írni mikor.. viszont már majdnem 14 éves voltam mikor elõször megjött, no para:) én késõn érõ típus vagyok- és lány, ha nem lenne vili:D
Nyugodtan maszturbáljon a barátnõd, mert ennek semmi köze a menstruációhoz. A maszturbálás egyébként is nagyon hasznos, mert így ismeri meg a testét.
A kérdező hozzászólása: jójó, egmondom neki, hogy nincsen semmi baj. :)
A barátnõd nyugodtam önkielégíthet, de csak akkor csinálja ha szükségét érzi, és ne azért a butaságért mert azt hiszi ettõl megjön, emiatt nem szabad csinál, az nem jó, ha úgy érzi játszania kell magával csinálja, de ne tévhitek miatt..De az sem igaz, hogy magabiztosságot adna, valaki csinálja, valaki meg nem ilyen egyszerû.Meg még annyira fiatal, hogy nincs semmi baj, hogy nem jött meg neki.
A kérdező hozzászólása: oksaa õ azért csinálja mert neki ez jó érzés xD nemtom énse h neki mikorfog megjönni :)
A kérdező hozzászólása: ja okééh :D és mindenkinek köszi a kommentelést :)
A 18/F vagyok, és a mosoly jelet néhány hozzám szóló válaszára/hoz tettem ki. :)
A kérdező hozzászólása: mii? most kihez beszélsz? :O
:)
A válasz írója 65%-ban hasznos válaszokat ad. A válasz megírásának idõpontja: ma 19:29 .... és látod, neked se jött meg még. :P
A kérdező hozzászólása: megnyugtattatok, mert félt, hogy nem jön meg neki azért. és naponta csinálja de olyat hallottam h az önkielégítés magabiztosságot ad :) hát nemsi tudom.. lehet :D
18/F=viszont te nem fogsz menstruálni:)
Nincs köze a mensihez. :) És nyugodtan csinálja, csak igazi szexet ne! x)

12 éves vagyok és még nem jött meg, ez baj?

12 éves vagyok

Legjobb válasz: Egyáltalán nem! A legtöbb embernek szerintem jóval késõbb jön meg mint 12. Még bõven van idõd, kb 16-17 éves kor az a határ, ahol azért már tényleg nagyon ideje lenne.

Egyáltalán nem! A legtöbb embernek szerintem jóval késõbb jön meg mint 12. Még bõven van idõd, kb 16-17 éves kor az a határ, ahol azért már tényleg nagyon ideje lenne.
Szia.Én is 12éves vagyok.Ha eljön az a "hüvelyezés+a szõrösödés akkor onnan kb 1év és jön)Állítólag.
szõrösödsz?(punci, hónalj?)
Dehogy baj! 17 éves korodik rengeteg idõd van! Nyugodj meg semmirõl nem vagy lekésve.. Ha esetleg fáj a cicid meg a hasad ne ilyedj meg, ez az érés jele ;)
Egyáltalán nem késõ, ez mindenkinél változik, hogy mikor jön meg. Ha 16 éves korodig nem jön, menj el nõgyógyászhoz. De am. nem kell annyira várni, nem túl jó dolog, nekem 10 és fél évesen jött meg sajna:S
Te ismered magadat. Ha alacsony, kismellû, késõnérõ tipus vagy, ne csodálkozz hogy késõbb jön meg az elsõ. No meg ugye érdemes anyukát megkérdezni, neki mikor jött meg. Mert ugye sokmindent örököl az ember lánya. Vagy esetleg van nõvéred, unokanõvéred? Az õ érési ütemük is lehet elõrejelzõ. Nekem volt gimiben osztálytársam, aki ilyen alacsoy, vékony, kismellû csajszi volt, neki 16 évesen jött az elsõ. És lám, õ se maradt le semmirõl. Ha azonban sokszor fáj a hasad, görcsöl is, és mégse jön meg, érdemes dokihoz menned.
Szia! Nekem 14 évesen jött meg, nyugi, addig örülj míg nincs, igaz már én is vártam, de már megbántam azóta;)
Szerintem nem mert nekem is 13 éves koromban jött meg. És azelõtt én is sokat gondolkoztam rajta mert már az osztálytársaim nagyobb részének már megjött.
Szia! Ez nem baj. Van akinek korábban /nekem már 11 éves koromban/ de van akinél késõbb jelentkezik. Nem vagyunk egyformák és ez erre is igaz. Szóval ne aggódj mindennek eljön a maga ideje.
Szerintem , h késõn érõ típus vagy, akkor is kb 14 éves korodig meg kellene jönnie, tehát még nem késõ.
szia...12 vagyok én is.. a ciciim már régóta fájnak már rég szörösödtem" ott"..ahol a petém van ott 2 napja görcsõl nagyon ...mikor i megyek wc-re sárgáspirisast pisiltam és Nem VAGYOK MEGFÁZFA meg semmi ilyen betegség ami furcsa fólyóügyegre utal...és már volt sokáig a pirosassárga pisi elõtt olyan fehéressárga nyálkás valami .....

12 éves vagyok és legutóbb 18. -án jött meg a vérzés és 23-. án múlt el és még nem jött meg de terhes nem vagyok. Mit tegyek? Mitől késik?

Legjobb válasz: Nem tudom, hogy mióta menstruálsz, de akár 2 év is eltelhet, mire beáll rendszeresre. Úgyhogy ne aggódj ezen.

Nem tudom, hogy mióta menstruálsz, de akár 2 év is eltelhet, mire beáll rendszeresre. Úgyhogy ne aggódj ezen.
Ha nem rég jött meg az elsõ (nekem is 12 évesen), akkor az teljesen természetes, nekem kellett fél év-1 év, hogy "normálisan" jön, de még most is elõfordul, hogy késik 1-2 napot. De végülis ez minden embernél változó, de ne aggódj, nincs semmi baj. Én nekem is késett elég sokáig, de én mindig megéreztem, hogy mikor jön. Ha te is megérzed, akkor szerencséd van, mert akkor nem akkora baj, ha nem úgy jön, ahogy "kéne". :) 14/L
te már nem vagy szûz?(de terhes nem vagyok) amúgy igen még nem állt be.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a gyors válaszokat!! amúgy még nincs talán 1 éve hogy megjött!! (de szûz vagyok még csak kiírtam és kész mert hogy tudom hogy nem vagyok az))
Serdülõkorban akár fél év is eltelhet 2 menstruáció között, pláne ha még nincs 2 éve, hogy menstruálsz. :)

Mit tegyek hogy hamarabb megjöjjön az első menstruációm? 12 éves vagyok és meg nem jött meg.

Legjobb válasz: egyáltalán nem baj, hogy még nem jött meg, sõt. Teljesen normális, örülj neki.

egyáltalán nem baj, hogy még nem jött meg, sõt. Teljesen normális, örülj neki.
Elöször is, ilyen idösen még a legtöbb lánynak nincs meg. Másodszor siettetni nem lehet, ez kizárólag a hormonjaidtól függ. Harmadszor örülj, hogy még nincs meg, utána sokkal több kellemetlenséged van emiatt. Örülj, hogy még gyerek lehetsz, ne akarj semmit elsiettetni.
Semmirõl nem vagy elkésve. Van már valami jele rajtad a serdülõkornak?
jahj hallod orulj neki hogy nemjott eddig meg! en is vartam nagyon, jo hulye vtam.. nekem nemsokkal miutan betoltottem a 13-at akkor jott meg. de addig orulj ameddignincs! en irto sokat szenvedek vele. 15/L
A kérdező hozzászólása: Nõ mellem, szõrös ott lent, pattanások is vannak, fehérfolyás is.
A kérdező hozzászólása: Oke.
Ne aggodj ez még normális az egyik barátnõmnek 14 évesen jött meg

Normális ha én 12 éves vagyok és még nem jött meg pedig már 70/a, 75/A s melltartókosaram van?

kösz a válaszokat! :)

Legjobb válasz: Ha 16 éves korodig nem jön meg, akkor nem normális.

Ha 16 éves korodig nem jön meg, akkor nem normális.
A kérdező hozzászólása: :O
bármi lehet szõrösödsz már? amugy mi a teljs neved?
A melltartóméret nem számít semmit, a 70A pedig teljesen lapos. Ha 16 éves korodig nem jön meg akkor menj el orvoshoz, és ha az orvos mond valami rosszat, akkor kezdhetsz aggódni, de addig tök fölösleges, örülj, amíg nem jött meg. :)
Ha más jele van már rajtad a serdülõkornak, pl. mell növekedés, punci és hónalj szõrösödés, fehérfolyás, akkor ne aggódj.
A kérdező hozzászólása: Igen szõrösödöm és nem vagyok lapos és 70 a melltartot hordok. :S
Az A-s melltartó majdnem a legkisebb ;)
Tök normális szerintem! Ne aggódj emiatt :)
A kérdező hozzászólása: pontosabban már van 1 db. 75 a s de van 80 B s is :SSS

12 éves vagyok és még nem jött meg a menzeszem az osztályomban már mindenki menzeszel. és ha beszélnek róla akkor ugy érzem hogy nagyon levagyok maradva mit tegyek?

Legjobb válasz: Van, akinek csak 15-16 éves korára jön meg, ne aggódj! Befolyásolni nem lehet sehogy se! És addig örülj, amíg nem kell havonta egy héten keresztül tampon/betétcserével buliznod napközben, meg nem fogja semmilyen hasonló esemény zavarni a nyaralásod.:)

Van, akinek csak 15-16 éves korára jön meg, ne aggódj! Befolyásolni nem lehet sehogy se! És addig örülj, amíg nem kell havonta egy héten keresztül tampon/betétcserével buliznod napközben, meg nem fogja semmilyen hasonló esemény zavarni a nyaralásod.:)
3. vagyok, egyébként nem voltam, anya húzza az idõt mindig és nem visz el na bocsánat nem akartam offolni
Nem vagy lemaradva! Ezt Te nem tudod szabályozni! Butaság az alapján megítélni egy lányt, hogy mikor jön meg a menstruációja!!! Ha nem jön meg 16-17 éves korodig, akkor érdemes orvoshoz menni!!! Ne aggódj, semmirõl nem késtél el!!!
Nyugi! A felének sem jött meg az osztály társaid közül, csak hazudnak! 12 évesen még nem törvényszerû. Hazudj Te is! Mellesleg én 1. osztályos gimis voltam, mikor megjött, és megkeseritette az életemet.
3. válaszoló! Voltál már orvosnál? :-O
nyugi még tök kicsi vagy, ne csodálkozz hogy nincs meg.én 17 lesze és még mindig nincs meg.engem tuti nem fogsz lekörözni....de valójában ne is várd mert biztos szar lehet.pl sportban engem eléggé zavarna.tudom hogy az se normális ha nincs, de mindegy.:D
Szia. én is 12 vagyok. nekem tegnap jött meg az egész életemben elõször. inkább örülj h még nincs meg.:) ez lehet h hülyeség nem tudom pontosan, de én olyat is hallottam h pl. amikor anyudnak megjött mondjuk 13 évesen akk neked is akk fog megjönni.:) ne aggódj, ettõl nem leszel nagyobb.:)
Nehogy már menstruálni is divat legyen :S
Kedves kislány. Tudod mit, örülj hogy még nem jött meg, semmirõl nem vagy lemaradva. Attól te még nem vagy sem kisebb, sem nagyobb ha menstruálsz. Viszont ha már menstruálni fogsz, nem olyan kellemes élmény az, de az élet velejárója, és attól vagyunk nõk.
Szia !Én 15 éves voltam mire megjött!
Kérdezõ: 12 évesen semmirõl nem vagy lemaradva. Ne aggódj. Ha 16 éves korodig nemm jön meg, akkor meg menj el orvoshoz. Majdnem 17 éves lány: Anyukád elég gázos, már bocsi. Nem a gyereke egészsége a legfontosabb? Mert azért nem biztos, hogy minden rendben van veled. Mondjuk lehet amiatt is, hogy sportolsz, de mindképp meg kellene nézetned magad. Nõgyógyászhoz nem kell szülõ, kérsz egy idõpontot és elmész ha õ nem hajlandó elvinni.
A kérdező hozzászólása: nem nem voltam még orvosnál. ugy gondolod, hogy hazudnak?
A kérdező hozzászólása: törödne velem anyukám ha nem halt volna meg !
Bõven van még idõd. Addig örülj amíg nincs, hidd el!!
Ezt senki nem tudja megmondani. Majd megjön ha itt az ideje.
van akinek 18 évesen jön meg, nyugi majd megjön!
én is pont így voltam ezzel 12 évesen és 15 évesen jött meg ráérsz még ;) 16/L
az egyik barinõm 13 és még neki sem jött meg!
Nyugi nekem is 15 evesen jott neg! Addig jo mig nincs. Nyaron a legszarabb mikor mennel strandra de nem furodhetsz!
Nem hiszem el hogy anyud semmit nem mond nekem anyu jobban örült mint és amikor megjött... ha van folyásod naturellát hsználj
*jobban örült mint én amikor folyásom volt
Más sem fog tudni semmi biztosat mondani. Ha viszont 16 éves korodig nem menstruálsz, orvoshoz kell menned.

12 éves lány vagyok! Még nem voltak görcseim és még nem jött meg a menstruáció! 37 Kg vagyok és 150 cm! Meglehet hogy 1 év múlva jön meg?

(annak örülnék)

Legjobb válasz: Honnan tudjuk?? beszélj a szüleiddel erröl. de ök sem tudják,h mikor jön meg neked..

Honnan tudjuk?? beszélj a szüleiddel erröl. de ök sem tudják, h mikor jön meg neked..
Nekem 14 évesen jött meg, bár ma már minden korábban történik.Ne aggódj ezen majd megjön, addig sem kell vele bajlódnod.
a leggtöbb lánynak 13 évesen jön meg, 14 éves kor felett szoktak elkezdeni aggódni és orvost felkeresni. addig ne aggodj.
Beszélj anyukáddal. Abból már tudsz következtetni, hogy neki mikor jött meg az elsõ. Vagy ha van nõvéred, az is jó viszonyításnak. Mert ha õ mondjuk 12 évesen kezdett menstruálni, akkor nem valószínû, hogy te csak 16 évesen fogsz.
Ne izgulj ezen ilyen fiatalon.12év?Úristen!Nekem 17 évesen jött meg, és nem késtem le semmirõl.Sõt, eltelt azóta jópár év, és most babát várok.
Szia! Ne aggódj! Ezért kár elõre idegeskedni, mert befolyásolni úgysem tudod. Nagy valószínûséggel hasonló korban fogsz elõször menstruálni, mint a testvéreid vagy anyukád. Nekem pl fél évvel késõbb jött meg elõször, mint az Anyukámnak. 12 és fél éves voltam.
A kérdező hozzászólása: Ok!Köszi mindenkinek
Szerintem ne aggódj, én 14 vagyok és még nincs meg.
igen

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!