Találatok a következő kifejezésre: 12 éves és még nem (105 db)

Addig örülj. Nem kell szõrteleníteni a hónaljadat.
Mert még fiatal vagy :) 12 évesen még nekem sem volt semmi komolyabb változás, a csípõm sem volt széles, és a mellem sem nõtt (bár azóta se nõtt nagyon x)) Na a lényeg, hogy nem kell aggódnod, hamarosan beindulnak a hormonjaid és fogsz menstruálni :) Semmi baj nincs ezzel, nekem pl. 15 évesen jött meg.
örülj neki, majd szõrös lesz az is. ne akarj minél elõbb felnõni. a tiniség pedig nincs kapcsolatban a szõrösödéssel és a menzesszel.
Nem mindenki egyforma ütemben fejlõdik. Még bõven ráérsz. Majd akkor aggódj, ha 16 évesen se menstruálsz. Addig teljesen felesleges idegesítened magad rajta.
Menstruálni sem jó dolog hidd el... 10 évesen jött meg nekem. Most nyáron 8 éve... És még hány é vissza van. A családomban minden nõ legalább (!) 50 éves korukig megvolt/megvan nekik... Szóval nem túl jók a kilátásaim... :)
A kérdező hozzászólása: Köszi mindenkinek:) )))
Ne aggódj, ez nem baj!
Én majdnem 12 voltam, amikor elõször megjött, már akkor szõrösödtem, és melltartót kellett hordanom, mert akkora melleim voltak. Hidd el, az sem jó, ha ennyire koránérõ típus a lány, mint én voltam, mert annyira kilógtam az osztálytársnõim közül. A legalacsonyabb lány voltam, mégis a legfejlettebb. Nekem kifejezetten ciki volt az, amikor apukám megjegyezte otthon, hogy hordhatnék már melltartót, mert a fiúk meg fognak szólni az utcában..
A barátnõmnek már megjött és neki nem is annyira szõrös a hónalja.Pár szõrszál van rajta.
Még nem késtél el nyugodj meg, és hallgass rám: NE VÁRD :D 20/L
Persze, hogy normális.Örülj neki, bõven ráérsz még.Nem ettõl leszel nagylány, arról nem beszélve, hogy utána 40 évig várod, hogy ne legyen többet.
adjatok hálát, hogy ilyen betétek vannak! az én idõmben csak a vatta volt, amit sem beragasztani nem lehetett, sem ilyen jó, ergonómiai formája nem volt elcsúszott, eresztett, deformálódott, meg minden ...
nekem 2012 május 5-én jött meg azaz tegnap de mát utálom mert a betétek nagyon kényelmetlenek de amugy ráérsz még
A mi osztályunkból kb. 1 - 2 embernek jött meg, és mi is annyi idõsek vagyunk, mint ti.Nem vagy lemaradva és ne várd! Nekem se jött még meg. 11/L
ez hülyeség én egyáltalán nem várok benne semmit. 11ÉVESEN én már 13 vagyok és nem idegesít hogy nincs. elárulom nekünk 7.-be sincs meg minden lánynak. errõl ennyit. mit kell ilyeneken idegeskedni.
Höh? Várod??? Nekem kb. 2 éve van meg, és alig várom hogy ELMÚLJON. Utálom. Görcsölök , nyáron nem mehetek a vízbe stb... Úgyhogy ne várd... :D
az én anyukámnak 16 évesen jött meg, nekem elég hamar, 12 évesen. Fura, hogy mostanában ilyen hamar megjön. Ne várd, semmi jó nincs benne, csak a macera. Alig várom, hogy elmúljon (43)
Kedves kérdezõ! Most szeptemberben voltam 12 és november 7-én jött meg az elsõ. Nagyon örültem, de most már csak úgy elvagyok vele, mivel nagyon erõs. Kérdezd meg anyukádat, neki mikor jött meg, valószínû, neked is akkor fog. 12/L
Hát inkább az az érdekes, hogy az osztályodból már mindenkinek megjött. Amúgy nekem mindig úgy van, hogy ha görcsölök rajta mikor fog már megönni sose jön meg aztán kimondom magamban, hiogy jó nem érdekel, ha ebben a hónapban nem jönn meg az csak jó nekem, akkor másnap megjön.:D 14L
Én 3 évig nagyon vártam, mire végre (ezen a nyáron) megjött. Rájöttem, hogy hülye voltam, amiért így vártam: szörnyû egy dolog. A hasam úgy görcsöl hogy néha fel sem bírok kelni és egy csomó pénzem elmegy a betétre (bár néha azt anya megveszi szóval nem ez a legnagyobb gondom). Én is csak ismételem a többieket: örülj, hogy még nincs meg :D 13/L
Nem vagy lemaradva egyáltalán, mert egyrészt 16 éves korodig kell megjönnie a menstruációdnak, másrészt mindenki más idõben érik. Van aki elõbb van aki késõbb, viszont Neked még egyáltalán nem késõ! Ne azt nézd, hogy más lány már menstruál! Legyél türelmes!
A kérdező hozzászólása: köszönöm igen hallottam a meddöségröl is és a 16 éves menstruálásról is fel vagyok világosítva csak egy kicsit idegesít :(
Normális. Sõt, az átlag is 12-13 év körül van. Szerintem inkább az a furcsa, hogy nálatok már mindenki menstruál... Én sem vagyok öreg (21 éves), de a mi idõnkben bizony még inkább 14 éves korban jött meg...most meg már az elsõsök között is van, aki menstruál. 16 éves korodig nem kell aggódni. Ha utána sem jön meg, akkor el kell menni orvoshoz. De még akkor sem biztos, hogy baj van. Egyébként édesanyámnak és nekem is 15 évesen jött meg.
Ne várd, hidd el nem olyan jó dolog, mint gondolod. Most azt hiszed, hogy attól leszel nagylány ha megjön, de ezzel csak gondod lesz. Február még messze van... Nekem 12 évesen jött meg, de még bõven ráérsz. 16 éves korodig, még tényleg nem kell aggódnod.
Még nagyon ráérsz, akkor aggódj ezen, ha elmúltál 16.
Én vagyok a 14 - es. Egyébként semmi jó nincs benne, de attól még én is várom.Már szerencsére van fehér folyásom és remélem nemsokára megjön.(: 12-13 éves korban jön meg leggyakrabban.Ha már nõ a melled, van fehér folyásod, van szeméremszõrzeted, akkor valószínûleg már csak néhány hónap vagy kb. 1 év. 11/L

Normális egy embernél ha 12 évesen kielégíti magát? A barátnőm csinálja és még nem jött meg neki. Emiatt nem menstruált még?

Legjobb válasz: Biztos, hogy nincs köze ahhoz, hogy még nem menstruált.:) Szerintem nincs rossz abban, hogy 12 évesen önkielégíti magát. Jobbik eset, ha ezt csinálja..És nem bulikba mászkál és pasizik- az utóbbi ér rá jobban. Elárulok még egy 'titkot'- én is lány vagyok de én még korábban kezdtem :D. De 18 vagyok még és szûz.Ja és 12 éves korom körül jött meg nekem is.

Biztos, hogy nincs köze ahhoz, hogy még nem menstruált.:) Szerintem nincs rossz abban, hogy 12 évesen önkielégíti magát. Jobbik eset, ha ezt csinálja..És nem bulikba mászkál és pasizik- az utóbbi ér rá jobban. Elárulok még egy 'titkot'- én is lány vagyok de én még korábban kezdtem :D. De 18 vagyok még és szûz.Ja és 12 éves korom körül jött meg nekem is.
Valaki csinálja, valaki nem, de a mensihez semmi köze nincs ennek.Van aki nemiérettség szempontjából késõnérõ és csak 15-16 évesen lesz mensije, fiúknál is biztos láttal olyat aki nagyon alacsony, meg sokkal fiatalabbnak néz ki a koránál, az ilyen típusúak is késõbb fejlõdnek többnyire.Szóval semmi köze a mensihez ennek, 12 évesen meg még nem nagy baj, ha nincs mensije.
Én 11 éves korom óta szinte minden nap végzek önkielégítést. 18/F
nem, nem baj ha csinálod csak ne tedd túl gyakran
én is ennél sokkal sokkal elõbb kezdtem.. le sem merem írni mikor.. viszont már majdnem 14 éves voltam mikor elõször megjött, no para:) én késõn érõ típus vagyok- és lány, ha nem lenne vili:D
Nyugodtan maszturbáljon a barátnõd, mert ennek semmi köze a menstruációhoz. A maszturbálás egyébként is nagyon hasznos, mert így ismeri meg a testét.
A kérdező hozzászólása: jójó, egmondom neki, hogy nincsen semmi baj. :)
A barátnõd nyugodtam önkielégíthet, de csak akkor csinálja ha szükségét érzi, és ne azért a butaságért mert azt hiszi ettõl megjön, emiatt nem szabad csinál, az nem jó, ha úgy érzi játszania kell magával csinálja, de ne tévhitek miatt..De az sem igaz, hogy magabiztosságot adna, valaki csinálja, valaki meg nem ilyen egyszerû.Meg még annyira fiatal, hogy nincs semmi baj, hogy nem jött meg neki.
A kérdező hozzászólása: oksaa õ azért csinálja mert neki ez jó érzés xD nemtom énse h neki mikorfog megjönni :)
A kérdező hozzászólása: ja okééh :D és mindenkinek köszi a kommentelést :)
A 18/F vagyok, és a mosoly jelet néhány hozzám szóló válaszára/hoz tettem ki. :)
A kérdező hozzászólása: mii? most kihez beszélsz? :O
:)
A válasz írója 65%-ban hasznos válaszokat ad. A válasz megírásának idõpontja: ma 19:29 .... és látod, neked se jött meg még. :P
A kérdező hozzászólása: megnyugtattatok, mert félt, hogy nem jön meg neki azért. és naponta csinálja de olyat hallottam h az önkielégítés magabiztosságot ad :) hát nemsi tudom.. lehet :D
18/F=viszont te nem fogsz menstruálni:)
Nincs köze a mensihez. :) És nyugodtan csinálja, csak igazi szexet ne! x)

Az normális hogy 12 éves vagyok és még nem menstruálok?

Legjobb válasz: Normális. Majd akkor kell aggódni (akkor se nagyon), ha 16 éves korodig nem jön meg. De még akkor se biztos, hogy baj van. Nem vagyok túl idõs (21 éves), de mikor én fiatalabb voltam, az volt furcsa, ha vki már 12 évesen menstruált.

Normális. Majd akkor kell aggódni (akkor se nagyon), ha 16 éves korodig nem jön meg. De még akkor se biztos, hogy baj van. Nem vagyok túl idõs (21 éves), de mikor én fiatalabb voltam, az volt furcsa, ha vki már 12 évesen menstruált.
Hivatalosan 16 éves korig normális, de az orvosok 18 éves korig nem kezelik.
A másik felének meg nincs. De miért baj az? Nem teljesen mindegy? Gondolom 12 évesen babát még nem szeretnél. Akkor meg mi hátrányod van abból, hogy még nem menstruálsz? Semmi az égvilágon. Majd megjön, mikor itt az ideje. Nem attól leszel nagylány.
A kérdező hozzászólása: köszi! csak az a baj hogy a lányok felének már meg van:/
Ne azt nézd, hogy a többi lány már menstruál, mert mindenki más ütemben fejlõdik. Ha már nõ a melled, szõrösödik a puncid, és a hónaljad, akkor semmi baj. A nemi érés több évig tartó hosszú folyamat.
Teljesen normális! :) ) van akinek 14-15 évesen jön meg Ne aggódj eljön az idõd, örülj hogy még nem kell törõdnöd ilyennel :)
Igen, az. És örülj neki! Nem egy kellemes dolog!
Honnan tudjátok, hogy a Kérdezõ hogy fogja viselni a menstruációt? Attól, hogy Benneteket megvisel, még nem biztos, hogy Õt is meg fogja! Ha úgysem lehet elkerülni, akkor miért rettegjen tõle.

12 éves vagyok és még nem csókolóztam! Hogyan kell?

tudom sokan azt nondják h ezt is tanúlni kell vagy h jön magától!!de azé valaki leírná pontosan??:Sgondolom nem nem egyb?l nyelvezni kell :P és csak az ajkainkal meddig kell csinálnunk és hogyan??nyelvel hogyna kell elkezdeni és mit kell csinálni a nyelveddel??meddig tarthat egy csók??mire kell vigyázni mit kerüljünk el??tudom nektek hülyén hangzanak ezek a képdések de olyan cink h én nem tudok!!írnátok róla egy kicsit lécci??:P

Legjobb válasz: Nem értem miért kell ezen a kérdésen kiakadni annyira? Mindenki volt fiatal és nem hiszem el hogy nem izgultatok az elso elott. Azért kérdezte meg mert nem tudja hogy kell! Valoban még fiattal de nem azt kérdezte meg, hogy kell valakinek felhuzni a gumit???? Igaz én is 14 éves voltam eloszor, de volt olyan bnom akki bizony 12 és nem tortént belole semmi, nem kerult a pokolba!!!

Nem értem miért kell ezen a kérdésen kiakadni annyira? Mindenki volt fiatal és nem hiszem el hogy nem izgultatok az elso elott. Azért kérdezte meg mert nem tudja hogy kell! Valoban még fiattal de nem azt kérdezte meg, hogy kell valakinek felhuzni a gumit???? Igaz én is 14 éves voltam eloszor, de volt olyan bnom akki bizony 12 és nem tortént belole semmi, nem kerult a pokolba!!!
itt nem oltogatni kell az embereket, hanem a kérdésükre válaszolni! am a kérdésedre a válasz az hogy ez ösztönösen jön magától nem kell félned, vagy nézd a filmekben hogy csinálják az emberek, ezt nem lehet leírni, ugyse fogod ugy csinálni, ennyi
jön magától XP :D én egybõl nyelvessel kezdtem... az a legjobb elhiheted :) szal közeledsz a lány felé, ránézel az ajkaira, behunyod a szemed( mondjuk ki hogyan)..., utánna adsz szájráa puszit, de mikor végeztél a puszival, akkor ne húzd el a fejed, hanem nyisd kia szád, a másik észreveszi , õ is kinyitja és szép lassan benyomod a nyelved :P :) , és körözöl vele a másik nyelvén. akkor hagyjátok abba, ha már nincs levegõ xD , nem kell túl sokáig, sõt elõre nem kell sokáig. úgy fejezd be, hogy becsukod a szád és adsz a szájára puszit és elhúzod a fejed :) mi a barátommal mindig ezt csináljuk...puszi mindig van utánna, úgy jobb :) arra vigyázz, hogy ne egyél elõtte hagymát uuch :S , a rágót elõtte köpd ki, ne legyen tele a szád nyállal, nem kell a másiknak a száját telefújni levegõvel xD , orrodon lélegezz. mindent amit tudni akartál leirtam :) , reméllem segitettem
Nyugi tudom mit érzel én is voltam ilyen helyzetbe és mikor oda kerult a sor majdnem elájultam ugy izgultam :-)Fontos, hogy legyél nyugodt ne kapkodjál. Eloszor csak a szádat érints oda az ovéhez és apro puszikat adjál rá, majd ovatosan nyizd ki a szádat és gyengéded kezd el maszirozni a nyelveddel a nyelvét, de vigyázz ne legyél tolakodo ne nyomd le a nyelvedet a torkán nem kell nagyon átdugni a nyelvedet a szájába és ne csináljál nagy koroket a nyelveddel.Utana lassan zárd ossze a szádat és ismét adjál a szájára kis puszikat! De ne izgulj jonni fog magátol, nem olyan nagy ordongoség a dolog! A hossza változo, rajtatok mulik lehet hosszo vagy épp hogy egy két nyelv mozgatás!!Nyugi biztos jo lesz:-)!!!
majd ha megtanulsz írni, elmondom...
A tanuláson járjon az eszed inkább. Nem az a ciki hogy nem tudsz csókolózni, hanem inkább te. Egyébként mindenki tud, magától adódik a dolog.
ugyahogy mondod: ez jön magától. mit kell csinálni a nyelveddel?ledugni a partnered torkán...bocsi de 12 évesen nem hiszem hogy még ilyenekkel kéne foglalkoznod! sztem menj vissza babázni és majd 2-3 év mulva törd ezen a fejedet!
arra még várhatszXD amugy írjál már normálisan.rossz nézni:S
valakinek feljebb: igen, írásból az ember az intelligenciára következtet. a kérdezõ 12 éves, még egyszer megtanulhat írni, bár nem sok reményét látom. de annak aki az ilyent 'j'-vel írja, a muszájt pedig 'ly'-vel nem sok jövõt jósolok....
megint én vagyok :P :D értem és szivesen :) szia
A kérdező hozzászólása: köszi a tanácsokat!!:D háát most nemhiszem hogy lenne kivel csókolóznom de akkor jó lesz ez a pár tanács ha majd ott leszek!!:D
utolsó vagyok :P amúgy ne parázz tényleg, én ugyanilyen voltam :D , teljesen be voltam parázva, hogy mi lesz.jó elõre kivsit béna voltam, mert nem tettem át a nyelvemet a szájába, de utánna már nagyba ment a dolog :P szóval megkedveled te is és imádni fogod :) nagyon jó dolog és nem nehéz.gyakorlat teszi a mestret ugyebár :) sok sikert :)
én vagyok, aki leirta azta hosszút :) szóval... gondolom, vagyis pl: forditsd a fejed jobbra akkor a fiú is jobbra fogja és ugyebár akkor pont jól lesznek a fejek :P ... nna utánna ott a nyelved és a felsõ ajka lessz a mondhatni szádban, de nem lesz igazából ott. de azt fogod közben nyalogatni, de azt ahogy bedugod a nyelved és elforditod a fejed, az azzal együtt jár, fogod tudni, hogy mit csinálj a száddal és az õ szájával, abban biztos vagyok, elhiheted :) majd irj, hogy mi lett.Vagy még nem akarsz smárolni? :) nem tudom.na mind1 :) és akkor ott lesz a szádnál az õ ajka(szája) és fuha nehéz elmagyarázni xD ... gyakorold, hogy nyitogatod a szád be ki, be ki... ugyanaz lesz a csóknál is, csak lassan. becsukod a szád, kinyitod a szád... ennél jobban nehéz elmagyarázni :PP :) am kérdezhetsz még nyugodtan :)
Marmint bocsanat, de 12 evesen miert is kell visszamenjen babazni???!Tan mostmar iras alapjan is itelni kell az embereket vagy mi, megis azert emberek vagyunk nem ALLATOK!!!!!A kerdezo meglehet kiwancsisagbol kerdezi, vagy pedig mert mar eleg okos egy csokhoz, es gondolkozik, ha pedig azt irta volna hogy le akar fekudni egy sraccal akkor le kur*aztatok volna?!12-evesen jarkalhat az ijen dolgok utan, nem muszaly hogy meg babazzon..Te jo eg, mit nem irkaltok meg itt ossze..
A kérdező hozzászólása: am lány vagyok!!:Dde egyébként köszcsi!!:) )és csók közben (nyelvezés:P) mit kell csinálni az ajkakkal??
arra még várhatszXD amugy írjál már normálisan.rossz nézni:S
A kérdező hozzászólása: nem le akarok feküdni valakivel csak csókolózni!!igazából nincs is most kijelõlt célpont csak azért képdezem h azért hogyha odakerülök tudjak valamit róla...:D
nyem kell szapulni egymást nah annyi a lényeg hogy mikor odakerülsz akkor mivel lány vagy neked nem kell annyi mindent csinálni:D de akár te is csinálhatod (velem is volt má olyan:D) szal odahajolsz hozzá hagyod hogy tegye amit kell neki:D ha viszont te csinálod akk: hajolj oda adj puszikat a szájára hajolj el egy kicsit majd kezzd el finoman nyalgotani a száját a nyelveddel ez még nem nyelves csak kényezteted:D aztán dugd be a nyelved a szájába és körözz az õ nyelve körül finoman lágyan és ne ugy mint egy fogkefe XD ennyi nem nagy dolog :D am énis 12 vagyok és ienkor eléggé fura lessz lehet hogy égõ ha nem jól csinálsz valamit de nem lessz belõle semmi:D nyah pá (by: mócsing x_x :D)

12 éves vagyok és még nem jött meg, ez baj?

12 éves vagyok

Legjobb válasz: Egyáltalán nem! A legtöbb embernek szerintem jóval késõbb jön meg mint 12. Még bõven van idõd, kb 16-17 éves kor az a határ, ahol azért már tényleg nagyon ideje lenne.

Egyáltalán nem! A legtöbb embernek szerintem jóval késõbb jön meg mint 12. Még bõven van idõd, kb 16-17 éves kor az a határ, ahol azért már tényleg nagyon ideje lenne.
Szia.Én is 12éves vagyok.Ha eljön az a "hüvelyezés+a szõrösödés akkor onnan kb 1év és jön)Állítólag.
szõrösödsz?(punci, hónalj?)
Dehogy baj! 17 éves korodik rengeteg idõd van! Nyugodj meg semmirõl nem vagy lekésve.. Ha esetleg fáj a cicid meg a hasad ne ilyedj meg, ez az érés jele ;)
Egyáltalán nem késõ, ez mindenkinél változik, hogy mikor jön meg. Ha 16 éves korodig nem jön, menj el nõgyógyászhoz. De am. nem kell annyira várni, nem túl jó dolog, nekem 10 és fél évesen jött meg sajna:S
Te ismered magadat. Ha alacsony, kismellû, késõnérõ tipus vagy, ne csodálkozz hogy késõbb jön meg az elsõ. No meg ugye érdemes anyukát megkérdezni, neki mikor jött meg. Mert ugye sokmindent örököl az ember lánya. Vagy esetleg van nõvéred, unokanõvéred? Az õ érési ütemük is lehet elõrejelzõ. Nekem volt gimiben osztálytársam, aki ilyen alacsoy, vékony, kismellû csajszi volt, neki 16 évesen jött az elsõ. És lám, õ se maradt le semmirõl. Ha azonban sokszor fáj a hasad, görcsöl is, és mégse jön meg, érdemes dokihoz menned.
Szia! Nekem 14 évesen jött meg, nyugi, addig örülj míg nincs, igaz már én is vártam, de már megbántam azóta;)
Szerintem nem mert nekem is 13 éves koromban jött meg. És azelõtt én is sokat gondolkoztam rajta mert már az osztálytársaim nagyobb részének már megjött.
Szia! Ez nem baj. Van akinek korábban /nekem már 11 éves koromban/ de van akinél késõbb jelentkezik. Nem vagyunk egyformák és ez erre is igaz. Szóval ne aggódj mindennek eljön a maga ideje.
Szerintem , h késõn érõ típus vagy, akkor is kb 14 éves korodig meg kellene jönnie, tehát még nem késõ.
szia...12 vagyok én is.. a ciciim már régóta fájnak már rég szörösödtem" ott"..ahol a petém van ott 2 napja görcsõl nagyon ...mikor i megyek wc-re sárgáspirisast pisiltam és Nem VAGYOK MEGFÁZFA meg semmi ilyen betegség ami furcsa fólyóügyegre utal...és már volt sokáig a pirosassárga pisi elõtt olyan fehéressárga nyálkás valami .....

12-éves 77kilós (már nem tudom de lehet még annyi vagyok) 178cm-méteres gyerek vagyok! Szeretnék magamrol kicsit átdolgozni a zsirt izommá! Kérlek adjatok tippeket hogy mivel kezdjem ha mindenhová ahová lehet izmot rakni mikkel kezdjem és stb.. F?

Legjobb válasz: Ha zsírból tudsz izmot csinálni akkor szólj, gyorsan levédetem a módszert és mocskosul gazdag leszek. 12 évesen ilyen méretekkel menj kosarazni vagy amerikai focizni.

Ha zsírból tudsz izmot csinálni akkor szólj, gyorsan levédetem a módszert és mocskosul gazdag leszek. 12 évesen ilyen méretekkel menj kosarazni vagy amerikai focizni.
*178 cm-es én is kb olyan magas vagyok mint te, és egy évvel idõseeb, de én 58 kg vagyok kábé... nem járok rendszeresen konditerembe, csak ritkán és akkor is max hasizom meg bicikli meg futás, de ilyen nagy súlyokat nem szokatm emelgetni soha... viszont heti 5 fociedzésre járok amihe hozzátrtozik kettõ futóedzés is, szóval én elég rendszeresen sporotlok... szerintem mindenképpen sportolj valamit, mert ha még a génjeid olyanok is, mindenképpen izmosabb és szálkásabb leszel.. (fõleg a vízi sportoktól: úszás, vízilabda) ráadásul idõtöltésnek is nagyon jó... remélem tudtam segíteni :)
Ilyen korban nem hiszem, hogy érdemes gyúrni még, de amugy elsõ válaszolonak igaza van nem lehet megcsinálni.

Már 14 éves elmúltam és még mindig nem menstruálok, már az összes lány osztálytársamnak megjött 11-13éves korukban. Ez olyan bosszantó. A hugom 12 éves és neki pár napja jött meg. Mi lehet a bajom?

Legjobb válasz: Nyugi,nincs veled semmi gond,valakinek csak 15-16 évesen jön meg,ha 2 éven belül se jönne meg,akkor viszont menj dokihoz.Valószínûleg csak nemileg késõbb érsz,van ilyen.Lehet hogy a húgod esetleg fizikailag is fejlettebb,mert pl a fiúknál és a lányoknál is gyakori,hogy aki kisebb növésû az átlagnál,vagy túl vékony,esetleg duci,az késõbb fejlõdik.

Nyugi, nincs veled semmi gond, valakinek csak 15-16 évesen jön meg, ha 2 éven belül se jönne meg, akkor viszont menj dokihoz.Valószínûleg csak nemileg késõbb érsz, van ilyen.Lehet hogy a húgod esetleg fizikailag is fejlettebb, mert pl a fiúknál és a lányoknál is gyakori, hogy aki kisebb növésû az átlagnál, vagy túl vékony, esetleg duci, az késõbb fejlõdik.
Semmi. Mindenki más ütemben érik, te úgy látszik kicsit lassabban érõ vagy. Ne aggódj, 1.) 16 éves korodig nyugodtan várhatsz, teljesen normális, ha akár addigra jön csak meg, 2.) életedben annyit fogsz még menstruálni, hogy eleged is lesz az egészbõl :=). Nézd a pozitív oldalát: amikor a húgod meg az osztálytársaid azon aggódnak, hogy hogyan menjenek a családdal/haverokkal strandra, uszodába, túrázni, te csak lazán mosolyoghatsz. Ha erre gondolsz, mindjárt nem leszel olyan bosszús :=).
milyen jó lenne ha nem menstruálnék:D fogamzásgátlót szedek 10napja és 10napja megvan folyamatosan-.- am nembaj hogy 14 évesen még nem jött meg:) ha 16évesen se fog akkor doki.
Figyu... énnekem 8 évesen jött meg, és az is bosszantó! Nagyon rühellem! Ne várd annyira, mert lesz még idõd "örülni" neki!
A kérdező hozzászólása: Értem. Köszönöm a válaszaitokat, és a megértéseteket!! :)
az utolsóval nem értek egyet abban hogy a "kisebb növésû" az átlagnál az késõbb fejlõdik...155cm vagyok 16 évesen 25éves felnõtt gondolkodásom volt 12-13évesen jött meg
A kérdező hozzászólása: Mondjuk a hugomnak nem értem, hogy jött meg ilyen korban?? :S Fizikailag elég balf*sz és egy 3 éves szintjén gondolkodik.. az a kedvenc idõtöltése, hogy mesét néz és engem bosszant :/
Nem akartam az alacsony növésû lányt megsérteni, de a fiúkra tökre igaz, legalább 70%-ban és voltak kisnövésû osztálytársaim, mi magasak már 11-12 évesen menstruáltunk és a kisebbek, itt fizikálisra is gondolok, mondjuk még a mellük sem nõ, nálunk ez volt, szóval õk akár 13-14, vagy még késõbb.A többi csajjal is akikkel dumáltam akkoriban aki kicsi volt csúszott 1-2 éve.Az hogy dedós annak semmi köze ehhez.
Az 155 cm-s csajhoz annyi, nem mindegy hogy 12 vagy 13.Egy év sokat számít, a gondolkodásnak ehhez semmi köze, valaki agyilag érettebb valaki nem.Nálunk is a magasabb és már fejlõdõ, cici meg ilyesmire gondolok, ott 11-12, a kisebbeknek 13-15.Azért tökre nem mindegy hogy 5.-es vagy 7.-es valaki, nézz meg egy 12 éves fiút is akár, tök mag még, míg egy 13 évesnek elvileg 165-170 cm-esnek, szóval fejlettebbnek kell lennie.A 12 az jó, a 13 az abszolult nem korai.
:( Engem anyám egyszer kiröhögött, hogy milyen kicsi mellem van és milyen vékony a karom és a csípõm - 14 éves voltam.
hát semmi baj nincs hát én is 12 éves vagyok és nekem is 75/B-s úgyhogy nem baj
Kedves elõzõ Válaszoló! Ez elég szomorú, hogy a saját anyukád kinevet, ráadásul olyan dologért, amirõl nem tehetsz.
Szerintem igen mert én is 12 vagyok és nekem is 75/B melltartó kell.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm
Teljesen normális. Én 12 évesen már 3 éve menstruáltam, a mellem 75/C volt. A mai lányok korábban érnek :)
Minden mellméret normális, mert mindenki más ütemben fejlõdik.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm
Persze hogy normális.Bár én is 12 éves vagyok és 70A-s melltartót hordok.
Szerintem normális... Én 12 vagyok és 70/C
Én is 12 évesen már menstruáltam és 75B-s melltartót hordtam. Sajnos ez nem változott sokat az évek folyamán. 21 éves múltam, és még mindig 75B-s a melltartóm, talán csak a formája lett kicsit másabb.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!