Találatok a következő kifejezésre: 12 éves és még (210 db)

Addig örülj. Nem kell szõrteleníteni a hónaljadat.
Mert még fiatal vagy :) 12 évesen még nekem sem volt semmi komolyabb változás, a csípõm sem volt széles, és a mellem sem nõtt (bár azóta se nõtt nagyon x)) Na a lényeg, hogy nem kell aggódnod, hamarosan beindulnak a hormonjaid és fogsz menstruálni :) Semmi baj nincs ezzel, nekem pl. 15 évesen jött meg.
örülj neki, majd szõrös lesz az is. ne akarj minél elõbb felnõni. a tiniség pedig nincs kapcsolatban a szõrösödéssel és a menzesszel.
Nem mindenki egyforma ütemben fejlõdik. Még bõven ráérsz. Majd akkor aggódj, ha 16 évesen se menstruálsz. Addig teljesen felesleges idegesítened magad rajta.
Menstruálni sem jó dolog hidd el... 10 évesen jött meg nekem. Most nyáron 8 éve... És még hány é vissza van. A családomban minden nõ legalább (!) 50 éves korukig megvolt/megvan nekik... Szóval nem túl jók a kilátásaim... :)
A kérdező hozzászólása: Köszi mindenkinek:) )))
Ne aggódj, ez nem baj!
Én majdnem 12 voltam, amikor elõször megjött, már akkor szõrösödtem, és melltartót kellett hordanom, mert akkora melleim voltak. Hidd el, az sem jó, ha ennyire koránérõ típus a lány, mint én voltam, mert annyira kilógtam az osztálytársnõim közül. A legalacsonyabb lány voltam, mégis a legfejlettebb. Nekem kifejezetten ciki volt az, amikor apukám megjegyezte otthon, hogy hordhatnék már melltartót, mert a fiúk meg fognak szólni az utcában..
A barátnõmnek már megjött és neki nem is annyira szõrös a hónalja.Pár szõrszál van rajta.

12 évesen van még tejfogam. Ez normális? (Az egyik mozog és nagyon fáj)

Legjobb válasz: szerintem normális én is 12 vagyok és nekem is van 2 még . sõtt még nem is nõtt ki :)

szerintem normális én is 12 vagyok és nekem is van 2 még . sõtt még nem is nõtt ki :)

Már 14 éves elmúltam és még mindig nem menstruálok, már az összes lány osztálytársamnak megjött 11-13éves korukban. Ez olyan bosszantó. A hugom 12 éves és neki pár napja jött meg. Mi lehet a bajom?

Legjobb válasz: Nyugi,nincs veled semmi gond,valakinek csak 15-16 évesen jön meg,ha 2 éven belül se jönne meg,akkor viszont menj dokihoz.Valószínûleg csak nemileg késõbb érsz,van ilyen.Lehet hogy a húgod esetleg fizikailag is fejlettebb,mert pl a fiúknál és a lányoknál is gyakori,hogy aki kisebb növésû az átlagnál,vagy túl vékony,esetleg duci,az késõbb fejlõdik.

Nyugi, nincs veled semmi gond, valakinek csak 15-16 évesen jön meg, ha 2 éven belül se jönne meg, akkor viszont menj dokihoz.Valószínûleg csak nemileg késõbb érsz, van ilyen.Lehet hogy a húgod esetleg fizikailag is fejlettebb, mert pl a fiúknál és a lányoknál is gyakori, hogy aki kisebb növésû az átlagnál, vagy túl vékony, esetleg duci, az késõbb fejlõdik.
Semmi. Mindenki más ütemben érik, te úgy látszik kicsit lassabban érõ vagy. Ne aggódj, 1.) 16 éves korodig nyugodtan várhatsz, teljesen normális, ha akár addigra jön csak meg, 2.) életedben annyit fogsz még menstruálni, hogy eleged is lesz az egészbõl :=). Nézd a pozitív oldalát: amikor a húgod meg az osztálytársaid azon aggódnak, hogy hogyan menjenek a családdal/haverokkal strandra, uszodába, túrázni, te csak lazán mosolyoghatsz. Ha erre gondolsz, mindjárt nem leszel olyan bosszús :=).
milyen jó lenne ha nem menstruálnék:D fogamzásgátlót szedek 10napja és 10napja megvan folyamatosan-.- am nembaj hogy 14 évesen még nem jött meg:) ha 16évesen se fog akkor doki.
Figyu... énnekem 8 évesen jött meg, és az is bosszantó! Nagyon rühellem! Ne várd annyira, mert lesz még idõd "örülni" neki!
A kérdező hozzászólása: Értem. Köszönöm a válaszaitokat, és a megértéseteket!! :)
az utolsóval nem értek egyet abban hogy a "kisebb növésû" az átlagnál az késõbb fejlõdik...155cm vagyok 16 évesen 25éves felnõtt gondolkodásom volt 12-13évesen jött meg
A kérdező hozzászólása: Mondjuk a hugomnak nem értem, hogy jött meg ilyen korban?? :S Fizikailag elég balf*sz és egy 3 éves szintjén gondolkodik.. az a kedvenc idõtöltése, hogy mesét néz és engem bosszant :/
Nem akartam az alacsony növésû lányt megsérteni, de a fiúkra tökre igaz, legalább 70%-ban és voltak kisnövésû osztálytársaim, mi magasak már 11-12 évesen menstruáltunk és a kisebbek, itt fizikálisra is gondolok, mondjuk még a mellük sem nõ, nálunk ez volt, szóval õk akár 13-14, vagy még késõbb.A többi csajjal is akikkel dumáltam akkoriban aki kicsi volt csúszott 1-2 éve.Az hogy dedós annak semmi köze ehhez.
Az 155 cm-s csajhoz annyi, nem mindegy hogy 12 vagy 13.Egy év sokat számít, a gondolkodásnak ehhez semmi köze, valaki agyilag érettebb valaki nem.Nálunk is a magasabb és már fejlõdõ, cici meg ilyesmire gondolok, ott 11-12, a kisebbeknek 13-15.Azért tökre nem mindegy hogy 5.-es vagy 7.-es valaki, nézz meg egy 12 éves fiút is akár, tök mag még, míg egy 13 évesnek elvileg 165-170 cm-esnek, szóval fejlettebbnek kell lennie.A 12 az jó, a 13 az abszolult nem korai.
:( Engem anyám egyszer kiröhögött, hogy milyen kicsi mellem van és milyen vékony a karom és a csípõm - 14 éves voltam.
hát semmi baj nincs hát én is 12 éves vagyok és nekem is 75/B-s úgyhogy nem baj
Kedves elõzõ Válaszoló! Ez elég szomorú, hogy a saját anyukád kinevet, ráadásul olyan dologért, amirõl nem tehetsz.
Szerintem igen mert én is 12 vagyok és nekem is 75/B melltartó kell.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm
Teljesen normális. Én 12 évesen már 3 éve menstruáltam, a mellem 75/C volt. A mai lányok korábban érnek :)
Minden mellméret normális, mert mindenki más ütemben fejlõdik.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm
Persze hogy normális.Bár én is 12 éves vagyok és 70A-s melltartót hordok.
Szerintem normális... Én 12 vagyok és 70/C
Én is 12 évesen már menstruáltam és 75B-s melltartót hordtam. Sajnos ez nem változott sokat az évek folyamán. 21 éves múltam, és még mindig 75B-s a melltartóm, talán csak a formája lett kicsit másabb.

Hány éves koromtol jön a menszim mert már 12 vagyok és még nincs?

segitsetek kérlek lányok vagy n?k kérlek mert igy egy nagy csomó pénzt pocsékolok intim betétekre hogy ne legyen véres a ruhám

Legjobb válasz: Felesleges ez miatt aggódnod a lányoknak általában 13 éves korukban jön meg.én pl. 14 voltam amikor elõször megjött 1-2 év mulva neked is megfog jönni

Felesleges ez miatt aggódnod a lányoknak általában 13 éves korukban jön meg.én pl. 14 voltam amikor elõször megjött 1-2 év mulva neked is megfog jönni
Örülj neki hogy még nincs! Amúgy fiatal vagy még szóval egyáltalán nem gond h még nem menstruálsz általbán 12-14 között szokott megjönni a lányoknak. Nekem 12 évesen jött meg és szerintem elkerülhetetlen h a lányok sohse ázzanak át elõfordul sajna akármilyen ciki... és elsõ nap nem fog ömleni belõled a vér majd a 2. napom de ez emberfüggõ dolog. Nekem 12 évesen jött meg elsõnek éjszaka és reggel lepõdtem meg, de elõtte 2 nappal nagyon hisztis voltam és érzékeny és sokat sírtam... Ezt nem igazán lehet megmondani h pontosan mikor fog megjönni neked ne görcsölj majd megjön... Legyen nálad mindig egy betét.
én 13 elmúltam amikor megjött, de nem készültem rá, szóval nem tettem be semmilyen betétet. elõször csak 1-2 csepp volt, az nem ázott át, és szerencsére ráadásul hétvége volt és otthon voltam. de ne úgy képzeld el az elsõt hogy egyszercsak megindul és dõl belõled a vér.
Meg nem kell hogy tegyel be betetet, hiszen nincs is meg a menstruaciod. Lehet, hogy 13 vagy 14 evesen jon csak meg. Addig mindig tegyel a taskadba egy betetet, az eleg.
Én 12 voltam, mikor megjött, és én is aggódtam (na jó, nem ennyire :P), hogy pár lánynak az osztályban már megvolt, nekem nem. Én elõzõ éjszaka nagyon szenvedtem, majd' meghaltam, úgy fájt a hasam, eszembe nem jutott, hogy amiatt, hogy másnap megjön. (Persze a nyár kellõs közepén, bikiniben, de szerencsére otthon :) )
Atya úr isten. Minek veszel betétet, ha még nem is menstruálsz??? :D Amúgy meg ne intim betétet vegyél, hanem tisztaságit. Kényelmesebb, olcsóbb (sztem), és az sem fog átázni, amikor elõször megjön. Amúgy lehet hogy csak évek múlva fog még megjönni neked, nem egy ismerõsömnek 14-15 éves korában jött meg elõször. De általában 12-14 éves kor között várható. Mielõtt megjön, általában érzékenyebbek a nõk, mellfeszülés, alhasi fájdalom, ingadozó hangulat stb.
szerintem igazán vehetsz 1 csomaggal. Nekem 13 évesen jött meg elõszõr. Ne akrs h megjõjjõn mert nem túl kellemes. Mert legalább 1 nap úgy fáj a hasad h menni is alig tudsz majd. Persze erre vannak gyógyszerek, de nekem nem hatnak.
most télleg ? h mi? megveszed a beétet de még nemmenstruálsz ? ezt nem értem nincs ennek semmi értelme és igen ez pénz kidobás.. elég csak egy csomaggal venni aztán majd ha eljön az ideje xd ez nevetséges télleg ..(: már bocsi am van h 9 -10 évesen is megjöhet a mensid de van akinek csak 16 évesen(: szia
Még nem késtél el nyugodj meg, és hallgass rám: NE VÁRD :D 20/L
Persze, hogy normális.Örülj neki, bõven ráérsz még.Nem ettõl leszel nagylány, arról nem beszélve, hogy utána 40 évig várod, hogy ne legyen többet.
adjatok hálát, hogy ilyen betétek vannak! az én idõmben csak a vatta volt, amit sem beragasztani nem lehetett, sem ilyen jó, ergonómiai formája nem volt elcsúszott, eresztett, deformálódott, meg minden ...
nekem 2012 május 5-én jött meg azaz tegnap de mát utálom mert a betétek nagyon kényelmetlenek de amugy ráérsz még
A mi osztályunkból kb. 1 - 2 embernek jött meg, és mi is annyi idõsek vagyunk, mint ti.Nem vagy lemaradva és ne várd! Nekem se jött még meg. 11/L
ez hülyeség én egyáltalán nem várok benne semmit. 11ÉVESEN én már 13 vagyok és nem idegesít hogy nincs. elárulom nekünk 7.-be sincs meg minden lánynak. errõl ennyit. mit kell ilyeneken idegeskedni.
Höh? Várod??? Nekem kb. 2 éve van meg, és alig várom hogy ELMÚLJON. Utálom. Görcsölök , nyáron nem mehetek a vízbe stb... Úgyhogy ne várd... :D
az én anyukámnak 16 évesen jött meg, nekem elég hamar, 12 évesen. Fura, hogy mostanában ilyen hamar megjön. Ne várd, semmi jó nincs benne, csak a macera. Alig várom, hogy elmúljon (43)
Kedves kérdezõ! Most szeptemberben voltam 12 és november 7-én jött meg az elsõ. Nagyon örültem, de most már csak úgy elvagyok vele, mivel nagyon erõs. Kérdezd meg anyukádat, neki mikor jött meg, valószínû, neked is akkor fog. 12/L
Hát inkább az az érdekes, hogy az osztályodból már mindenkinek megjött. Amúgy nekem mindig úgy van, hogy ha görcsölök rajta mikor fog már megönni sose jön meg aztán kimondom magamban, hiogy jó nem érdekel, ha ebben a hónapban nem jönn meg az csak jó nekem, akkor másnap megjön.:D 14L
Én 3 évig nagyon vártam, mire végre (ezen a nyáron) megjött. Rájöttem, hogy hülye voltam, amiért így vártam: szörnyû egy dolog. A hasam úgy görcsöl hogy néha fel sem bírok kelni és egy csomó pénzem elmegy a betétre (bár néha azt anya megveszi szóval nem ez a legnagyobb gondom). Én is csak ismételem a többieket: örülj, hogy még nincs meg :D 13/L
Nem vagy lemaradva egyáltalán, mert egyrészt 16 éves korodig kell megjönnie a menstruációdnak, másrészt mindenki más idõben érik. Van aki elõbb van aki késõbb, viszont Neked még egyáltalán nem késõ! Ne azt nézd, hogy más lány már menstruál! Legyél türelmes!
A kérdező hozzászólása: köszönöm igen hallottam a meddöségröl is és a 16 éves menstruálásról is fel vagyok világosítva csak egy kicsit idegesít :(
Normális. Sõt, az átlag is 12-13 év körül van. Szerintem inkább az a furcsa, hogy nálatok már mindenki menstruál... Én sem vagyok öreg (21 éves), de a mi idõnkben bizony még inkább 14 éves korban jött meg...most meg már az elsõsök között is van, aki menstruál. 16 éves korodig nem kell aggódni. Ha utána sem jön meg, akkor el kell menni orvoshoz. De még akkor sem biztos, hogy baj van. Egyébként édesanyámnak és nekem is 15 évesen jött meg.
Ne várd, hidd el nem olyan jó dolog, mint gondolod. Most azt hiszed, hogy attól leszel nagylány ha megjön, de ezzel csak gondod lesz. Február még messze van... Nekem 12 évesen jött meg, de még bõven ráérsz. 16 éves korodig, még tényleg nem kell aggódnod.
Még nagyon ráérsz, akkor aggódj ezen, ha elmúltál 16.
Én vagyok a 14 - es. Egyébként semmi jó nincs benne, de attól még én is várom.Már szerencsére van fehér folyásom és remélem nemsokára megjön.(: 12-13 éves korban jön meg leggyakrabban.Ha már nõ a melled, van fehér folyásod, van szeméremszõrzeted, akkor valószínûleg már csak néhány hónap vagy kb. 1 év. 11/L

SoS! 12. éves vagyok! Még csak egyszer jött meg a menstruációm. Most ma 21. napra jött meg és ez egészséges?

Válaszokat elõre is köszönöm!

Legjobb válasz: Nincs SOS! :) Ez nem egészségtelen ebben a korban.

Nincs SOS! :) Ez nem egészségtelen ebben a korban.
Nyugi!!! Lehet, hogy még évekig összevissza fog megjönni! Az, hogy 21 napra jött meg, nem egészségtelen, csak rendkívül bosszantó. Ha sokszor jön meg rövid idõn belül, akkor nem árt felkeresni egy dokit (nem feltétlenül nõgyógyászra gondolok).
Most en is megijedtem nekem is most 18 napra jott meg, pedig eddig megvolt 3szor, , es eddig honapok voltak kozte. De ugy gondolom h ez meg normalis, legalabb annyira tekintheto normalisnak h ilyen keves ido volt a ketto kozott, , minthogy eddig mennyi sok volt, egyszer csak beall..azert remelem legkozelebb nem ijeszt ram a mikulas ilyen hamar, , nem szeretnem ha megint ilyen hamar megjonne..(14/L)
Az elején ez teljesen normális. Akár 2-3 évig is eltarthat, mire beáll a menstruáció.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat! :)

Hány éves koromig nőhet még a lábam? 12/L és még pár kérdés (több lent) sürgős mert csak 2 cipőm van.

42 lábam van és mindenhol csak 41-es ig van női cipő és eléggé kétségbe vagyok esve. Az egyetlen hely a new yorker ahol találtam 42-est. Mindenhol csak nőiesebb férficipőket mutogatnak (nem én találtam ki, azt mondogatják hogy nőiesebb férficipőt tudnak ajánlani.) Tud valaki olyan boltot ahol vannak szép női cipők nagy méretben? Én vagyok az egyedüli 42-es lábú lány egész magyarországon? ezt nem értem mert mindenhol mondják hogy nagyon sokan keresnek 42-es, AKKOR MIÉRT NINCS? Előre is köszönöm az értelmes válaszokat! 12/L

Legjobb válasz: Van olyan üzlet, ahol az átlagtól eltérõ méretû cipõk-ruhák vannak. Óriás Shop: http://www.orias-shop.hu/ Rikida kft.: http://www.rikida.hu/index.htm

Van olyan üzlet, ahol az átlagtól eltérõ méretû cipõk-ruhák vannak. Óriás Shop: http://www.orias-shop.hu/ Rikida kft.: http://www.rikida.hu/index.htm
Én sem kapok megfelelõ méretet, a boltok csak 44-46-ig árulnak férfi cipõt, pedig sok pasinak van nagyobb lába. 44/f
44es?! A baratomnak 48 es feles, szerencsetlen mennyit megszenved allandoan :D a tesojanak meg nagyobb:D:D Egyebkent kerdezo, deichmann:) nekem is 41-42es a labam en ott is talalok jokat
Nekem ez azért furcsa, mert az én lábam 35-ös , és amikor egy boltban keresgélek , mindenhol 41-42-es cipõket találok. Többnyire a Sárkány Centerben szoktam nézelõdni, ott mindig látok, érdemes szerintem oda elnézned
A kérdező hozzászólása: Köszi mindenkinek! A dichmannos 42-es kicsi rám :(
Sajnos én is csak a Deichmannba találok 42-es cipõt magamnak :( Nekem azt hiszem 12-13 éves korom óta ekkora a lábam, most 25 vagyok. Egyedül a Déli pu.- on található kínaiban van pár 42-es cipõ, de elég gyógycipõ fazonúak, nem ajánlanám neked. Mostanság szokott a Bon Prix felrakni cipõket ebben a méretben, szerintem árban is nagyon jó, ráadásul most ingyenes vasárnapig a kiszállítás, ha bnõkkel, vagy anyukáddal összefogtok és sikerül 6600.- forinért vásárolnotok, akkor nagyon megéri. http://www.bonprix.hu/

S a húgom barátnője 12 éves és már 1 éve megvan neki a folyása és vannak már neki a menstruáció jelei nagyon görcsöl neki a hasa 1-2 hét alatt felszedett 2-3 kg-ot, meg fájlalja a melleit, és máma már a fehérneműjén is megjelent egy kicsi barna folt?

Szerintetek megjön neki? kb mennyi ideje van még ameddig meg nem jön neki?

Legjobb válasz: azt írtad hogy a HUGOD barátnõje.... oké ezzel így nincs is gond DE mivel te kb. olyan 14 Vagy a felett lehetsz azért már tudhatnád mirõl is van szó és elmagyarázni neki mi is a helyzet plusz anyukátoknak is szólni kell UI.: ha esetleg azért nem szolnátok anyukátoknak mert ciki akkor elárulom hogy ez egyáltalán NEM. ciki hisz õ is minden hónapban keresztül megy rajta és ha valami van akkor mégis csak õ segíthet esetleg.

azt írtad hogy a HUGOD barátnõje.... oké ezzel így nincs is gond DE mivel te kb. olyan 14 Vagy a felett lehetsz azért már tudhatnád mirõl is van szó és elmagyarázni neki mi is a helyzet plusz anyukátoknak is szólni kell UI.: ha esetleg azért nem szolnátok anyukátoknak mert ciki akkor elárulom hogy ez egyáltalán NEM. ciki hisz õ is minden hónapban keresztül megy rajta és ha valami van akkor mégis csak õ segíthet esetleg.
fura, hogy ilyen jólinformált vagy a húgod barátnõjének az alsónemûjét illetõen :D
barna=vér vagyis megjött neki és amellett, hogy nem ártana anyukátokkal elbeszélgetni kicsit olvasgassatok itt, mind a hárman http://publicismodem.hu/libressetinisuli/
A kérdező hozzászólása: bocsánat rosszul irtam nem akartam oda irni az elejére az S betût :) és -?
szerintem max 1 hét és megjön neki de lehet hogy hamarabb
A kérdező hozzászólása: Molnár Anikó Ilona köszönöm a válaszodat! :)
A kérdező hozzászólása: Figyelj ne gondolj rosszra, de szinte mindig itt alszik nálunk és elmondta hogy mi a gondja szerinted ma reggel nem ijedtem meg mikor majdnem sírva jött ki a wc-bõl hogy van valami a fehérnemûjében és nem tudja hogy mi az? és ilyen hülye kérdéseket kérlek mellõzd kösz! nem azért irtam ide hogy kritizálj hanem hogy egy normális válaszolj ha akarsz segíteni !!
Hát már megjött neki. az elsõ nekem os csak 1 kis barna folt volt.:)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!