Találatok a következő kifejezésre: 12 és napon voltunk együtt (33 db)

Ha 12-ik napon voltunk együtt, és a 14-ik napon van peteérés, lehetek terhes?

Legjobb válasz: A hímivarsejtek 48 óráig is élhetnek a petevezetõben, tehát mire a te petesejted kiszabadul, addigra õk már ott állhatnak készenlétben. :-)) Szóval van rá esélyed.

A hímivarsejtek 48 óráig is élhetnek a petevezetõben, tehát mire a te petesejted kiszabadul, addigra õk már ott állhatnak készenlétben. :-)) Szóval van rá esélyed.
Lehetsz. Mi pont így jártunk. :-)
Természetesen lehetsz, mert nem mindíg, söt ritkán van 14.napon peteérés.az attól függ, hogy hány napos a ciklusod.
Lehetsz, mert a hímivarsejtek nem azonnal pusztulnak el, akár 2 napot is képesek eléldegélni odabent! =o) Úgyhogy kényelmesen meg tudják várni az érett petesejtet! Ha meg történetesen neked nem a 14. napon volt peteérésed, hanem mondjuka 12.-en, akkor várakozniuk sem kell!
Lehet. Mikuláskor tesztelj, vagy dec. 4-én.
Szia. Szerintem simán lehetsz babás. Jókor voltatok együtt utána még nem voltatok? Mondjuk a 12. napon? Görbéd nincs?
A kérdező hozzászólása: Sajnos azóta nem:-(. Görbém az nincs. Köszi a válazt, remenykedem, hogy babás leszek, már nagyon szeretném.
A kérdező hozzászólása: Ma vagyok a 15.napnál és feszül a mellem + görcsölgetek. Lehet, hogy mégse jött össze.:_(((((

12 és 15. napon voltunk együtt a párommal.15-16. napokon volt pé-m. Jókor voltunk együtt?

Azaz 3-án este és 6-án este voltunk együtt. 6-án és 7-én eléggé szurkált a jobb oldalon az alhasamban. Gondolom akkor volt peteérés.

Legjobb válasz: ha 6.-án voltatok együtt és 7.-én volt pé-d, akkor esélyes, mert a spermák napokat is várnak a peteéresre odabent, hacsak nem vagy savas, mert az spermaölõ lehet.

ha 6.-án voltatok együtt és 7.-én volt pé-d, akkor esélyes, mert a spermák napokat is várnak a peteéresre odabent, hacsak nem vagy savas, mert az spermaölõ lehet.
Lehet, hogy sikerült! :)
Ha tényleg akkor volt PÉ-d, akkor jókor voltatok együtt.

Ovulációm elött 4 és 5 nappal, valamint utána 2 nappal voltunk együtt a párommal, az ovum utáni 5. , 6. , 8. , 12. és ma is menstruációs szerű görcseim vannak hol erősebb hol gyengébb?

(elvileg holnap jön meg) és ovu utáni 8-9 nappal oldalt mellfájás ami azóta er?södött de elviselhet?. Más tünetem nincs. Ráadásul a méhszájam alig nyitott és középtájt van.Elvileg zárva kéne lennie és fent ha van valami.Szerintetek?

Legjobb válasz: Szerintem meg fog jönni. Terhesség esetén a méhszáj fenn van és zárt. Calamint pont rosszkor voltatok együtt. Eleve 2 nappal utána már lekéstétek. (Hacsak nem volt mégegy peteérésed). És 4-5 nappal elõtte is messze van azért. Általában 2-3 napig életképesek a spermiumok, persze van hogy tovább, de azért az ritkább.

Szerintem meg fog jönni. Terhesség esetén a méhszáj fenn van és zárt. Calamint pont rosszkor voltatok együtt. Eleve 2 nappal utána már lekéstétek. (Hacsak nem volt mégegy peteérésed). És 4-5 nappal elõtte is messze van azért. Általában 2-3 napig életképesek a spermiumok, persze van hogy tovább, de azért az ritkább.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm:)
Nekem amikor terhes lettem a nemvárt elõtt a méhszájam középen volt bal oldalra behúzódva, nem volt elérhetetlen vagy alig elérhetõ.
A kérdező hozzászólása: De teljesen zárva volt gondolom.Bár láttam már 1-2 olyan terhesgörbét ahol egészen a menstruációig nyitva volt a méhszáj.
A méhszáj sosincs teljesen zárva, mindig van rajta egy kis rés, de nem volt annyira nyitott mint ovukor, vagy mensikor mert ovukor az ujjad is bele tudod dugni, terhességnél pedig csak érzed a kis nyílást.
A kérdező hozzászólása: Jaaahhh...én azt épp hogy nincs zárvának konstatáltam eddig..köszönöm
hát a folyásból egyértelmû, mikor volt pé d.az a tüsszõrepedés, elõtte utána 2-3 nappal ha voltatok együtt az szupi
A kérdező hozzászólása: köszi a választ, de nem egyértelmû. Pénteken a 12. napom volt, nem utánna van a tüszõrepedés?
nyúlós folyás napján van a tüsszõrepedés, így utána való 24 óra a legesélyesebb a teherbeesésre-nekem dokim így mondta
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszod
Elõfordulhat.Lehet a beágyazódás jele.
Hányszor kérdezed még meg? Tudom, hogy csak 1 választ kaptál, de akkor is, legyél türelmesebb. Mi itt úgy is csak tippelni tudunk.
Ha ennyire idegesít a dolog vegyél egy 10-es erõsségû Hcg tesztet, ha baba lenne azt már halványan mutatná.

Mekkora az esélye a terhességnek, ha a mens. Elmúlása után 5 nappal, és utána 12 nappal voltunk együtt?

összesen kb 4-5 alkalommal.

Legjobb válasz: Elég nagy.. :) Bár peteérés függõ :)

Elég nagy.. :) Bár peteérés függõ :)
A kérdező hozzászólása: % ban kb?
50% - 50%
A kérdező hozzászólása: Az nem olyan sok. Azt hittem 70-30 legalább.
peteérés függõ....a 12 nap az elég közel van az átlaghoz, de még az sem biztos.Én mindig írtam naptárban kb. mikor lehet peteérés... sikerült is összehozni :) 12 Ksm

Menstruációm első napja 06.12. -e volt, a 4. napon voltunk együtt a párommal, megszakítással védekeztünk. 06.29. -én UH vizsgálaton endometriumban 4 mm-es felritkulást találtak. Terhesség lehet?

A menstruáció első napja és az UH vizsgálat között 17 nap telt el. Lehetséges a terhesség?

Legjobb válasz: Csinálj tesztet, nem vagyunk orvosok

Csinálj tesztet, nem vagyunk orvosok

A párommal kislány szerenénk és a ciklus.hu naptár szerint 12. én volt peteérésem 6, 7, 8, 9 volt a lányos nap 7. én és 9. én voltunk együtt a párommal esély van rá hogy ha meg is fogant lány legyen?

nagyon szretnénk a fiunk mellé egy lányt tudtok vmi tippet?

Legjobb válasz: Poénos, mert mi is a ciklus.hu szerint gyártottunk (volna) lányt :). Vélelmezett peteérés elõtt voltunk együtt 3 nappal, amit lánynak jelzett, de fiú lett belõle :). Így most van két fiam, és ennek hatására (is) bevállaljuk a harmadikat. Viszont most ecetes öblögetést is fogok csinálni, és szintén korábbi együttlétet, amire nem duplázunk rá. Szorítok nektek a kislányhoz!

Poénos, mert mi is a ciklus.hu szerint gyártottunk (volna) lányt :) . Vélelmezett peteérés elõtt voltunk együtt 3 nappal, amit lánynak jelzett, de fiú lett belõle :) . Így most van két fiam, és ennek hatására (is) bevállaljuk a harmadikat. Viszont most ecetes öblögetést is fogok csinálni, és szintén korábbi együttlétet, amire nem duplázunk rá. Szorítok nektek a kislányhoz!
Én kislányt szerettem volna nagyon és én is vezetem a ciklus.hu-n a görbém és egy folytában fiú volt a fiú-lány názetben viszont a kínai naptár lányt jósolt.A kínainak lett igaza:) Itt van a gyönyörû 7 hónapos csajom:) Van egy 3 éves kisfiam is:)
megtudnad adni annak a honlapnak a cimet. mert nem talalom sehol a kinait. elore is koszi (a parom minden keppen lanyt szeretne) :)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!