Találatok a következő kifejezésre: 12 és napon (466 db)

Srácok! 12-es vagyok és három haverom a Rudasba hívott. Ott ügye férfi napok vannak és kötény. Mit csináljak? Kicsi a farkam és szőrös. Borotváljam le? Vagy nem nejek?

Legjobb válasz: Ezt légyszi még egy picit cizelláld. "Srácok! 12-es vagyok és három haverom a Rudasba hívott. Ott ügye férfi napok vannak és kötény. Mit csináljak? Kicsi a farkam és szõrös. Borotváljam le? Vagy nem nejek?" Igyekszem fordítani: Srácok! 12-éves vagyok és három haverom a Rudasba hívott. Ott ugye férfi napok vannak és kötény. Mit csináljak? Kicsi a farkam és szõrös. Borotváljam le? Vagy ne menjek? Így gondoltad? Jó tanácsnak egy klasszikust szeretnék neked idézni: "José Luis Torrente: Te kivered nekem, én kiverem neked. Hogy oldjuk a feszültséget. De semmi buzulás! Buzulás az nuku!" :D 27/N

Ezt légyszi még egy picit cizelláld. "Srácok! 12-es vagyok és három haverom a Rudasba hívott. Ott ügye férfi napok vannak és kötény. Mit csináljak? Kicsi a farkam és szõrös. Borotváljam le? Vagy nem nejek?" Igyekszem fordítani: Srácok! 12-éves vagyok és három haverom a Rudasba hívott. Ott ugye férfi napok vannak és kötény. Mit csináljak? Kicsi a farkam és szõrös. Borotváljam le? Vagy ne menjek? Így gondoltad? Jó tanácsnak egy klasszikust szeretnék neked idézni: "José Luis Torrente: Te kivered nekem, én kiverem neked. Hogy oldjuk a feszültséget. De semmi buzulás! Buzulás az nuku!" :D 27/N
Beleszartam egy befõttesüvegbe.
Én azt tanácsolom, hogy ha elmégy a haverokkal, a 'meleg'vizes medencét kerüld el, ha szeretnél még hallhatót pukizni...A hideg vizest meg azért, mert akkor még jobban összemegy, akár -12cmre is :D .Szaal inkább maradj otthon :D
Kíváncsiságból, a "Rudas" valami hely vagy szimplán az, hogy zsebhokikörbe álltok?
Ha a haverjaid Meztelen fürdõre hivtak ne menj.NEHOGY leborotváld!!!!!!
A kérdező hozzászólása: A 12-es annyit tesz, hogy 12. osztályos, így helyes, nézd meg a szabályzatban.
a férfi napok, meleg homoszexuális napokat jelentenek?
A férfiak valószínûleg nem nejek, legfeljebb férjek.
Ez konkrétan micsoda amirõl beszélsz? Magyarázd már el légyszi, mert nem nagyon értem. :D
A kérdező hozzászólása: Nem, dehogy.
Húúú, de sötétek a hozzászólások. Rudas a neve egy budapesti fürdõnek, ami egy igényes, viszonylag drága hely. Férfi napok. Azt jelenti, hogy adott napon csak férfiak, adott napon, a nõin pedig nõk fürdenek, de nem fürdõruhában, hanem nélküle. Azért, hogy a látvány másokat mégse zavarjon, egy illedelmes kötény takarja a kedves vendég "csúnyáját". Az ilyen fürdõhelyek nem a homoszexualitást, hanem a kulturált, szabad fürdõzés régies, õsi formáját hivatottak szolgálni. Ivarérésben fejlõdõ fiataloknak, szerény kultúrával rendelkezõ embereknek nem javasolt ilyen fürdõhely. Az ilyen helyeken nem illendõ dolog a másik ember elsõdleges nemi jellegét szemlélni, a másik embert bámulni és megjegyzést tenni kinézetére. A fürdõtõl függetlenül akár leborotválod magad, akár zöldre fested a szõrödet, leginkább nem fogja érdekelni a többi embert. Persze, lehet, hogy a haverjaid kamasz gyerekként másképpen gondolják.
Várdd meg azta 12 napot, utána tesztelhetsz, szerintem!
sajnos több oka lehet a felfujodásnak.. ételek stb. várj még:) szurkolok
hogy lehetnek tüneteid, ha még 12 napod van a mensiig?? Akkor még be sem ágyazódott a baba, még nem érezhetsz tüneteket, szerintem. De nagyon szorítok, hogy pozitívat tesztelj majd!!! :) ) De még ráérsz tesztelni, legalább a mensiig várj!
12-20 munkanapon belül.
A kérdező hozzászólása: Hetente akkor 5 napot kell számolni?
Nem. Munkanapokat kell számítani. Ahány munkanap van.

Mivan ha a megszokottnál 4 órával később veszem be a fogamzásgátlót és utánna a következő nap meg nem este hanem reggel veszem be, honnan számoljam a 12 órát és ha 12 és fél óra?

Legjobb válasz: Semmi gond. Én össze-vissza szedem néha. Én reggel szoktam, de mivel a rohanó életem miatt mikor hogy kelek, mindig csúszik ide-oda, és már évek óta semmi gond. Ne izgulj! A lényeg, hogy minden nap bevedd!

Semmi gond. Én össze-vissza szedem néha. Én reggel szoktam, de mivel a rohanó életem miatt mikor hogy kelek, mindig csúszik ide-oda, és már évek óta semmi gond. Ne izgulj! A lényeg, hogy minden nap bevedd!
Ha elkéstél vele, akkor vedd be aznap késöbb, és a következö naptól megint a szokott rendszerben. Az azért nem jó, ha egészen összevissza szeded, mint ahogy az elsö válaszoló javasolta, de pár óra eltérés néha nem gond.
az a lényeg, h 2 tabletta bevétele között ne legyen több mint 24 óra, késésnél 24+12 óra. szal ha az egyiket este 9kor vetted be, akkor a másikat beveheted akár másnap reggel is. de a következõ napon akkor a reggeli bevételtõl kell a 24 órát számolni. szal tegyük fel reggel 10kor vetted be, akkor az azutánit reggel 10kor kéne, vagy onnan számítva plusz 12 óra, ami már a késés kategória. remélem érthetõen írtam.

12. -ik napon 21mm-es tüszö a jobb oldalon. A bal oldalon semmi. Nyálkahártya 6 mm-es. Inszemináciora készülünk ezek a méretek jók? A dokimmal csak késöbb tudok beszélni.

Legjobb válasz: Szerintem nem rosszak. 20 mm felett már megrepedhet a tüszõ addig pedig még nõni is fog. Úgyis tüszõrepesztõt fogsz kapni. Az, hogy a jobb oldalon van nagyon jó mert olvastam, hogy a jobb oldalon jobb minõségû pete van. A nyálkahártyáról azt tudom, hogy min.10mm-nek kell lenni a beágyazódáshoz, de még csak a 12. napon van a beágyazódásig még sokkal több is lesz, úgyhogy minden esélyed megvan szerintem, nagyon drukkolok.

Szerintem nem rosszak. 20 mm felett már megrepedhet a tüszõ addig pedig még nõni is fog. Úgyis tüszõrepesztõt fogsz kapni. Az, hogy a jobb oldalon van nagyon jó mert olvastam, hogy a jobb oldalon jobb minõségû pete van. A nyálkahártyáról azt tudom, hogy min.10mm-nek kell lenni a beágyazódáshoz, de még csak a 12. napon van a beágyazódásig még sokkal több is lesz, úgyhogy minden esélyed megvan szerintem, nagyon drukkolok.
Szia nekem a 13. napon 17mm volt a tüszõ és 9mm a nyálkahártya. Aznap este kaptam a tüszõrepesztõt, az inszem 36 órával késõbb volt. Szerintem nem rosszak az adatait, a nyálkahártya talán még vastagszik egy picit, és jó lesz. Nekünk sikerült 17mm-es tüszõvel is! Sok sikert! :)
Szerintem is jók. A töszõ 20 mm fölött jó, a méhnyálkahártya nekem 12 mm volt a 20. napon, szóval a 12.-en szerintem nem rossz a 6 mm.

Ovulációm elött 4 és 5 nappal, valamint utána 2 nappal voltunk együtt a párommal, az ovum utáni 5. , 6. , 8. , 12. és ma is menstruációs szerű görcseim vannak hol erősebb hol gyengébb?

(elvileg holnap jön meg) és ovu utáni 8-9 nappal oldalt mellfájás ami azóta er?södött de elviselhet?. Más tünetem nincs. Ráadásul a méhszájam alig nyitott és középtájt van.Elvileg zárva kéne lennie és fent ha van valami.Szerintetek?

Legjobb válasz: Szerintem meg fog jönni. Terhesség esetén a méhszáj fenn van és zárt. Calamint pont rosszkor voltatok együtt. Eleve 2 nappal utána már lekéstétek. (Hacsak nem volt mégegy peteérésed). És 4-5 nappal elõtte is messze van azért. Általában 2-3 napig életképesek a spermiumok, persze van hogy tovább, de azért az ritkább.

Szerintem meg fog jönni. Terhesség esetén a méhszáj fenn van és zárt. Calamint pont rosszkor voltatok együtt. Eleve 2 nappal utána már lekéstétek. (Hacsak nem volt mégegy peteérésed). És 4-5 nappal elõtte is messze van azért. Általában 2-3 napig életképesek a spermiumok, persze van hogy tovább, de azért az ritkább.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm:)
Nekem amikor terhes lettem a nemvárt elõtt a méhszájam középen volt bal oldalra behúzódva, nem volt elérhetetlen vagy alig elérhetõ.
A kérdező hozzászólása: De teljesen zárva volt gondolom.Bár láttam már 1-2 olyan terhesgörbét ahol egészen a menstruációig nyitva volt a méhszáj.
A méhszáj sosincs teljesen zárva, mindig van rajta egy kis rés, de nem volt annyira nyitott mint ovukor, vagy mensikor mert ovukor az ujjad is bele tudod dugni, terhességnél pedig csak érzed a kis nyílást.
A kérdező hozzászólása: Jaaahhh...én azt épp hogy nincs zárvának konstatáltam eddig..köszönöm

Miért tud egy egyetemista pár nap alatt könyveket bevágni, egy 12-es meg egy pár oldalt képtelen megtanulni?

Annyira szerettem volna egy fél füzetnyi anyagot megtanulni pár hónap alatt, de sehogy nem voltam képes rá. Most az egyetemen ha egy könyvet három nap alatt kell megtanulni akkor két nap alatt átolvasom és még ismételni is marad id?m.

Legjobb válasz: Ezen már én is gondolkodtam:) Ráadásul baromi gyorsan át lehet állni:D Mármint én 12.-ben még nagyon szenvedtem 12 oldal töri miatt...de elsõ vizsgaidõszakra több száz oldalt tanultam meg anatból pl:D

Ezen már én is gondolkodtam:) Ráadásul baromi gyorsan át lehet állni:D Mármint én 12.-ben még nagyon szenvedtem 12 oldal töri miatt...de elsõ vizsgaidõszakra több száz oldalt tanultam meg anatból pl:D
Senki sem tud pár nap alatt megtanulni egy könyvet. Az a "legenda", hogy az egyetemisták 2 nap alatt megtanulnak 100 oldalt hülyeség, max. átolvasgatni tudják, amit két hétre rá teljesen el is felejtenek. Azt hiszem bme-n terjedt el ez a szólás õszi félévben, a vizsgaidõszak elsõ napján: Na, karácsonyig már csak egyet kell aludni!. Szóval ha nagy a mennyiség (amit mellesleg már szorgalmi idõszakban tanultál, legalábbis nagy részét, szóval nem lesz új) akkor rá kell áldoznod baromi sok idõt. Én is most ott tartok, hogy próbálom tartani a napi 10 órás tanulást, mivel nem akarom elbasz.ni az utolsó vizsgámat, pedig nekem nem hiányoznak 100 oldalak, csak a geometriát nehezebb felfogni.
Szerintem azért mert egyetemen - jóesetben - már azt tanulod ami érdekel, azt meg jóval egyszerûbb megtanulni, azzal szívesebben foglalkozik az ember.
Szerintem azért, mert középiskolában azért tanul az ember, mert kell! Egyetemen már ténylegesen lehet látni, hogy miért tanulunk, mit akarunk elérni. Igaz, hogy a könyvek és anyagrészek átolvasásával lehet készülni (ha csak nem matekról van szó), de 20-22 évesen már arra fókuszálunk, hogy mit tudunk és azt hogyan mutassuk meg. Középiskolában még nincs rutin abban, hogy hogyan adjuk el a tudásunkat egy röpdogában vagy feleletben. Fõiskolán, egyetemen van + a szerencsések a húzott tételen belül is irányítani tudják a vizsga menetét!
A kérdező hozzászólása: "Senki sem tud pár nap alatt megtanulni egy könyvet" Dehogynem. Az én stratégiám az, hogy hangosan olvasom és jegyzetet is készítek. Addig nem megyek tovább amíg az addig olvasottakat meg nem értettem. Miután végeztem a könyvvel esetleg még átolvasom a jegyzetet, ami kb 20-30 oldal. Az anyag 40%-a megmarad késõbbre is. De a vizsgára majdnem az egészet tudom. És az egyetemen nem is az a lényeg, hogy amit ott tanulsz egy életre tudd, hanem csak az alapokat kell letenni. Majd a munkában lesz mire építeni és akkor majd "szakember" leszel, mondhatod majd, hogy te értesz valamihez.

Mértem magam nem fogytam semmit ma van a 12-dik napom igaz az elsö 4 napban bünöztem is és tegnap gyümi napom volt egésznap megáltam h ne egyek de este megettem 2 szelet pizzát? Mit csináljak?

Legjobb válasz: Sajnálom,de egyetértek az elõttem szólóval? mire vagy kiváncsi egyébként,ha tudod,hogy nem jól csinálod?? Ha tényleg a 90 naposat akarod végig csinálni,akkor ilyenekt semmiképpen se csinûlj! Én is régebben többfajtát is kipróbáltam,de ennél jobbat nem találtam!Itt ehetsz többfélét a napoknaka megfelelõen,nem unalmas és viselhetõ!Minden napõra kitallhatsz jókat,amiket szeretsz,nem kell lemondani a jó dolgokról,csak azokon a napkon edd pl. a pizzát,mikor szabad!

Sajnálom, de egyetértek az elõttem szólóval? mire vagy kiváncsi egyébként, ha tudod, hogy nem jól csinálod?? Ha tényleg a 90 naposat akarod végig csinálni, akkor ilyenekt semmiképpen se csinûlj! Én is régebben többfajtát is kipróbáltam, de ennél jobbat nem találtam!Itt ehetsz többfélét a napoknaka megfelelõen, nem unalmas és viselhetõ!Minden napõra kitallhatsz jókat, amiket szeretsz, nem kell lemondani a jó dolgokról, csak azokon a napkon edd pl. a pizzát, mikor szabad!
az igazság fáj
ez nem gusztustalan válasz hanem az igazság
Na ilyen az, amikor az ember saját magát csapja be! Aztán meg nyavalyog, hogy a semmitõl is hízik!
Na most nehogy már még te kérj elnézést attól akinek fáj az igazság.
Bocsi, de én a 2.válaszoló vagyok!s elnézést, de én nem akartam "gusztustalan válaszoló" lenni!De kérdezted, hogy 2most mit csináljak"?s erre mit lehetett volna irni, ami tetszik Neked?Talán azt olvastad volna szivesen, hogy jól csinálod, csak igy tovább??
bár egyetértek az elõttem szólókkal, nem akarok "gusztustalan" lenni, így csak annyit mondok: ajánlom a testkontrollt. hasonló ehhez, de a lényege nagyjából annyi, hogy fehérjét és szénhidrátot nem ehetsz egyszerre. tehát ha megkívánod a pizzát, akkor zöldségeset egyél, ha husit eszel, akkor natúr husit salátával/savanyúsággal estébé. Egy nap ehetsz szénhidrátot is és fehérjét is, de a kettõ között, ügyelj, h legalább 4óra teljen el! Szerintem ez neked is megfelelne, mert bírhatóbb mint a 4napos rendszer (nincs gyümölcs nap, azt eszel amit akarsz, csak egy-két dologra kell odafigyelni!), ja és ebben is gyümölcsöt kell enni reggelire. ezt a kevés szabályt te is be tudod tartani, ha nagyon akarod! ne felejtsd el, hogy a fejben dõl el minden, ha igazán eldöntötted, hogy fogyni akarsz, akkor be kell tudnod tartani a leírást! sok sikert!
Itt az emberek kicsit "agresszívek" a diéta miatt... én még nem kezdtem el, megvárom míg eltelik a húsvét... akkor jól besonkázok... :) és csak utána vágok bele. Szóval én még nyugodt vagyok. A szabályokat be kell tartani! Ha nem tartod be nem fogysz! EGYÉRTELMÛ! Ha betartod és türelmes vagy meg lesz az eredménye!
Elõfordulhat.Lehet a beágyazódás jele.
Hányszor kérdezed még meg? Tudom, hogy csak 1 választ kaptál, de akkor is, legyél türelmesebb. Mi itt úgy is csak tippelni tudunk.
Ha ennyire idegesít a dolog vegyél egy 10-es erõsségû Hcg tesztet, ha baba lenne azt már halványan mutatná.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!