Találatok a következő kifejezésre: 12éves lány hog mondjam (1 db)

12éves lány vagyok, hog mondjam el egy fiúnak, hogy tetszik?

Legjobb válasz: Szemébe nézel és megmondod neki. Ez bármennyi évesen beválik!!!:)

Szemébe nézel és megmondod neki. Ez bármennyi évesen beválik!!!:)
Sehogy se mond meg neki. Ez fiú dolga. Küldj neki jeleket, mosolyogj, beszélgess vele, légy a barátja, néha véletlenül érj hozzá...
nagyon brutalis tanacs, viszont igen celravezeto! igy elkerulhetsz mindenfele felreertest.
Ha okos vagy és magabiztos, küldesz neki jeleket, hogy tetszel neki, és meghagyod neki a hódítás érzését. Ha neki is tetszel, hidd el élni fog a lehetõséggel.
Júj én MSN-en írtam meg neki h szeretem de "elváltunk" mert én elmentem abból a suliból ahova õ jár. :(de majd szeptemberben egy gyönyörû napon, kimegyünk a suli elé(ott van egy medence) és ott a szembé nézek és elmondom neki h szeretem... sztem romantikus:)
én is 12 vok és lány.ahogy már monták beszélgess, viccelõdj, mongy neki tulajdonságokat pl.vicces, okos, kedves, késõbb meg hogy aranyos meg ilyesmi, aztán hogy szereted, tetszik.vagy egyszerûen hívd félre, és mond meg hogy aranyos és tetszik, vagy szereted, esetleg hogy jártok-e, ezt ne szószerint.
13éves vagyok (: tegnap (2010.június 15.) mondtam el az osztálytársamnak, hogy szeretem. elõször attól féltem, hogy már van barátnõje, de amikor aztmondtam neki, hogy:Szeretlek! akkor aztmondta: Énis. szerintem legyél õszinte vele és mondd a szemébe, hogy mit érzel.dadogás nélkül.persze ezt könnyebb mondani mint megcsinálni, de hidd el, hogy értékelni fogja. (: mert ha õrá vársz akkor várhatsz. remélem sikerrel jársz!


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

18 éves vagyok és szeretnék még 3-4cm nőni, mit tegyek?

tudom ez genetika főleg,de csak tudok valamit én is tenni érte. Utolsó évembe(17-18) nagyjából 3 centit nőttem.Most még ennyit szeretnék 1-2 év alatt,mert már nem maradt túl sok növekedni.Kérlek minden tanácsot,tippet,véleményt írjatok le hátha az segítségemre lesz :D

4

Lányok, lenne kedve valakinek randizni velem a héten?

Budapesten.
20/F
:)

6

Fiúk ti ha randiztok egy csajjal és ez kiderülne róla, mit tennétek?

ha randizgattok egy csajjal aki be is jön (több randi és szex is volt)aztán kiderülne, hogy ő még a volt barátját szereti,akkor segítenétek neki visszaszerezni,kibékítenétek,
összehoznátok őket?

7

Szerintetek kivel van itt gond? Ti csinálnátok ilyet?

Egy férfi (31 éves) randizgat egy csajjal, pár hét után kiderül, hogy a lánynak van barátja, de rosszban vannak. A férfi meg segít nekik kibékülni, újra össze jönni. Neki ez természetes. De mikor össze jön egy rendes lánnyal, akinél nincsen pasi, se ex barát, se semmi kavarás, azt kidobja egy kérés miatt, amit nem akar teljesíteni. (a lány kérése az volt, hogy a pióca exet koptassa le magáról, de nem tette meg).

16

Ma melyik tüntetésen lehet jobban csajozni?

Gondolkodtam a fidesz tüntetésén de azon inkább öregebbek lesznek, a jobbikoson és az mszp-s tüntetésen gondolkozok, hogy bemegyek az első sorba és kiabálom a "mondjon le! mondjon le!" szöveget, az csak bejön a szimpatizáns csajoknak.

9

Valaki vmi jó humoros ötlet?

Van egy lány aki nagyon tetszik nekem és egy zöldségboltban dolgozik de nem jut eszembe semmi jópofa humoros szöveg amivel eltudnám hívni mondjuk kólázni vagy vmire. :( Valami jó humoros szöveget tudnátok nekem mondani? :) Előre is köszönöm! :))

6

Gáz amikor Quasimido csúnyasága párosul Casanova lányimádatával?

Azt hiszem én a kettő összetétele vagyok.
23f

4

Ha első randi után 1 hete nem keres a srác, miközben előtte napi szinten beszélgettünk, akkor ennyi volt?

Ilyenkor miért nem képesek megírni, hogy örülök, hogy találkoztunk, jól elbeszélgettünk, de úgy érzem, ebből nem lehet semmi több - vagy akármilyen hasonló szöveget, ami egyértelműsíti a dolgot?
Igazából én se éreztem semmi vonzalmat, de 4 órán át együtt voltunk jól éreztük magunkat, úgy éreztem, hogy egy következő randit szerintem még megérne a dolog, mert talán lehetne belőle valami.

7

Miért mondta ezeket, ha nem is szólt az exének?

A pasimat többször kértem, hogy szóljon az exének, mert folyton kommentelgetett, beégetett minket fb-n. Azt mondta, hogy többször is beszélt vele, a végén bevallotta, hogy esze ágába sem állt ilyenért felkeresni őt. És az arcomba röhögött. Meg folyton bevédte.

11

Milyen ember képes halálról hazudni?

A srác azzal sajnáltatta magát, hogy az exének az apja meghalt, és olyan volt, mintha az övé lett volna. Ezért nem akart szólni az exének, hogy fb-n fejezze be a hülyeségeit. Amik zavarták az új barátnőt. Miközben kiderült,hogy még él az apja.

8

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!