Találatok a következő kifejezésre: 12éve együtt és (2 db)

12éve együtt vagyunk és nem engedi, és soha nem is csinálhatam vele, pedig nagyon szeretném az orális szexet én nem csinálhatom neki, de ö mindig szokta nekem. Mért nem engedi a férjem?

Márt kérdeztem töle mért nem engedi azt mondja neki nincs rá szüksége ö csak engem akar,meg megalázonak tartja ,viszont nekem azért csinálja mert én csak igy tudok elmenni.Az az igaz nagyon érdekel milyen lehetne öt orálisan kényeztetni.Szóval kiszeretném mindenképpen probálni most csaljam meg?Meg az is érdekel milyen amikor egy nönek a szájába élveznek?Na erröl meg végképp hallani sem akkar ,amikor mondtam neki nagyon ideges lett,az mondta nem vagyok normális, egy hétig szóba se állt jóformán velem.Mért nem engedi nekem ezeket a dolgokat?Akkor most csaljam meg?

Legjobb válasz: Verd át! Na persze jó értelemben... várd meg amig elszundít és ébreszd fel a száddal...:)

Verd át! Na persze jó értelemben... várd meg amig elszundít és ébreszd fel a száddal...:)
Ne csald meg! Az nem megoldás. Mondd e neki hogy te nagyon szereted õt a péniszével együtt és neked is jó orálisan és szeretnéd ha neki is jó lenne. Õ is megteszi akkor õneki is megalázó ? Ha még mindig duzzog, modd el neki hogy te annyira szeretnéd õt orálisan kielégiteni hogy már azon gondolkozol hogy mást fogsz. Ezen talán elgondolkozik. És egyezzetek ki végül abban hogy nem nyeled le eleinte. Szerintem nagyon szeret téged és nem akarja hogy neked rossz legyen, és nem érti hogy ebben nincs rossz. Lehet hogy rossz tapasztalatai vannak etéren, vagy iszonyú vallásos, de akkor õ sem tenné.Vmi miatt gátlást érez, mert a férfiak 99%-a szereti ha orálisan kielégitik.
Megértem, ha megalázónak tartja. Én is annak tartom lány létemre. Az én barátom sem szereti, nem is próbáltam még, de neki csinálták már és nem tetszett neki... Vannak ilyen pasik. Nem a 99%-a szereti az orális szexet hanem inkább csak 90%-a. Lehet nyugodtan lepontozni, de amit nem szeretne azt ne csináld neki. Most csak gondol abba bele, ha te utálod az anális szexet mert fúúj meg guszta meg mittomén és egyik reggel úgy ébrednél, h a farka a fenekedben van. Örülnél neki? Vagy annak, hogyha zsarolna tged, hogyha nem engeded neki otthagy... Ne csinálj vele ilyet. Elég nagy szemétség lenne olyan dolgokat mûvelni vele amit õ nem szeret. Ha szereted õt igazából megérted a gondjait. Inkább vegyél egy mû péniszt. Azon csinálhatod kedvedre. (Nem akartam senkit megbántani)
miért kellett 12évet várni arra, h rájöjj, neked az kell??? Minden pasi más. Van aki megõrûl az anális dolgokért, van aki gusztustalannak tartja. Lehet ez így az orális szextõl is... Sztem ha amúgy minden rendben veletek, ne csald meg csak azért hogy egy farok legyen a szádban. Vegyél akkor már vibrátort és azzal csináld. Vannak tök élethûek... Én ilyen megcsalósdira mindig azt mondom, gondolj bele, ha mondjuk téged csak azért csalna meg, h kipróbálja az anális szexet?
az elõzõ vagyok. Hallottam olyat is, h néhány pasi bizonyos dolgokat nem csinál meg a szerelmével, feleségével. konkrét példa: a pasi sosem szexelt keményen a lánnyal, nem volt hajlandó kicsit durvábban hozzáérni, hiába kérlelte a csaj hosszú ideig. Aztán kiderült azért nem mert a pasi ezt megalázónak tartja azzal szemben akit szeret, és annyiraszerette a lányt, h nem tudta megtennivele, mert neki egy lyen kapcsolatba az nem fért bele. Egy futóba igen... Úgyh van ilyen is. Tudom nem vígasztal...
Ki tudja, miféle iszonyú élményben volt része ezzel kapcsolatban, mielõtt Veled volt! Lehet valaki jól megharapta neki, vagy mit tudom én. Ezt most komolyan mondom. Melyik az a pasi, aki visszautasítja egy nõ effajta közeledését? Ennek csak örülnek a pasik. Más férfi attól szenved, hogy a párja nem hajlandó neki csinálni orálisan.
69 ? Úgy talán könnyebben ráveszed.Állítsd kényszerhelyzet elé valahogy.
és a kényszerhelyzetnek mi értelme? neked milyen lenne, h egy pasi belegyömöszölné a farkát a szádba, mikor nem akarod??? Ez most nem bunkóság, csak fordítsuk meg a helyzetet. a szex 2 emberrõl szól. Nem egyrõl, kettõrõl. és ebbe beletartozik az, hogy csak olyan dolgok az elfogadottak benne, amiben mindkettõjük benne van.
Szerintem nem megalázó a normális orális szex. Az megalázó ahogy a pornóban csinálják, ahol a nõnek majd a gyomráig tolják le "erõszakkal". Viszont ha õ ennyire nem akarja, akkor szerintem ne róbálkozz trükközéssel, ne "lepd meg" álmában, mert valószínúleg az ellenkezõjét érnéd el vele, mint amit szeretnél.
Hát én fiú vok és az szentem se rossza ha a férfi ''nyalja ki'' a csajt de szentem h egy férfit ''leszopjon'' a csaj az szentem télleg gusztustalan nemto mért de én is megalázottnak látom azokat a lányokat akik ezt csinálják
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat, de nem tehetek róla de izgat a dolog..Amugy az anális szexet is kiprobálnám vele biztos jó lehet sokan csinálják a barátnöm is, de öt az sem érdekli.Lehet este kiprobálom ha elalszik akkor csinálom orálisan neki majd kiderül a reakciója...
Küldj értesitést, hogy sikerült...
hát szerintem hülyeség...csak haragudna..talán még rosszabb, mintha megcsalnád...
Meg ne tedd a tudta nélkül! Összetörheted a lelkét vele! Ha szereted, ne okozz neki fájdalmat!
17:06-os vagyok. Talán irass vele egy olyan "házassági szerzõdést", hogyha elhagy - bármilyen okból - , vagy megcsal - akkor tartozik neked x összeggel és a gyermeketek élete végéig havi x összeggel... És ha ezt nem tudja megadni, akkor büntethetõ. :) ) Tudom extrémnek hangzik, de ha ennyiszer átvert, megértheti hogy már nem bízol benne. És ha õ meg õszintén gondolja veled, akkor miért is ne írna alá egy ilyesmi jellegû "biztosítékot".
Ne isharagudj de szerintem neked se jó, hogy átjáróháznak nézi valaki az életed/ágyadat. Vagy kell vagy nem. Megváltozni biztos nem fog. Amolyan kapaszkodónak tekint, hogy ne éreze magát 0nak mert már bizonyitottad neki, bármit tesz megbocsájtod. Szernitem ezeket teheted: 1, ha annyira vágysz gyerekre akkor bevállalod, hogy akár egyedül maradhatsz a kicsivel. Bár egy ilyen gyalogkakukk apukát nem igen értené a gyerek) 2, Békülsz de közben keresed a nagyÕt továbbra is 3, elküldöt a jó fenébe ahogy megérdemli s nélküle próbálsz családot alapítani más apukajellöltel
Tudom, hogy nem ezt szeretnéd hallani, de igen, újra elhagyna. Ha eddig háromszor megtette, mi akadályozná meg negyedszer is?
A srác nem tûnik túl felelõsségteljesnek. Nem biztos, hogy el tudja fogadni azt, hogy a baba születése utána elsõ hónapokban õ valamennyire háttérbe fog szorulni... de természetesen te ismered, nem mi.
3szor elhagyott és még mindig visszafogadnád? bocs de te nem vagy normális... ilyen nõt egy pasi sem vesz komolyan. térj észhez és keress mást.
Egy ember nem változik meg csak úgy. Mert még ha egyszer elhagy és észhez tér akkor oké, de ha már 3szor megtette akkor nem fog ezután sem változni. Miért is tenné? Hiszen jól tudja visszafogadod majd utána is.
A sok negatív válasz után én azt mondanám... ...Mindenki megváltozhat. Az ember hajlamos a másik embert "véglegesen" elítélni, miközben önmagának, akár 100x is új esélyt adna... De talán érdemes lenne valahogy tesztelned, hogy tényleg megváltozott-e. És nem csak elhinni a "csábító" szavait.
Jaaaa, a férjed öröksége? Na az más. Az az övé, de mivel történt felújítás annak az összegének a fele akkoris téged illet, szóval nyugi annyira nem egyszerû ez az egész :)
Értem :( Viszont látom nem szereted ezt az embert :( Ha szeretnéd meg sem fordult volna a fejedben, hogy visszafogadd a volt férjedet :( Tudom milyen rossz az, amikor próbál az ember mást keresni, dehát nagy Õ csak egy van. 12 év alatt én úgy gondolom kiismerted a férjed. Mi nem ismerjük. Van rá esély, hogy most tényleg komolyan gondolja az egészet?
A kérdező hozzászólása: A LAKÁS , ÖRÖKÖLT TULAJDON.
A kérdező hozzászólása: Közös gyerek nincs.egyikünknek sincs gyermeke még. gyerekvállalásra nálam csak orvosi segítséggel jöhet létre , sajnos.. külön töltött idõk alatt, rátaláltam egy jó érzésû embere.vele vagyok jelenleg is.
valószínûleg igen
A házatok akkor közös nem? Nézd, házasság alatt nem számít mi ki nevén van, nincs mitõl félned. Ha a házasság alatt vettétek a házat, akkor a fele a tiéd, nem számít mennyit tettél bele. Ha csak a lábadat lógatni jártál volna be, akkor is a tiéd lenne a fele, ettõl nem kell tartanod, a néven nem múlik semmi. A házassági szerzõdés való arra, hogy ha a másik nem csinál semmit, akkor ne jusson neki belõle, de valószínûleg nálatok ilyen nem volt és automatikusan is közösen csináltátok és közös is. Vagy mik az aggályaid?
A kérdező hozzászólása: Van rá esély, igen hogy most tényleg komolyan gondolja, de arra is van esély, hogy nem.
Szerintem azért hozhatta fel a gyerek témát, hogy ez maga a biztosíték arra, hogy komolyan gondolja.
Maradj azzal az emberrel akivel boldog vagy! Nem szabad feladni. Tudom, hogy sok volt a 12 év, de gondold át....
A kérdező hozzászólása: MONDTAM NEKI, VAGYIS KÉRTEM TÕLE , HOGY HA KIBÉKÜLNÉNK AKKOR A LAKÁSA FELÉT SZERETNÉM HA RÁM ÍRATNÁ, AZÉRT MERT HA ESZÉBE JUTNA PÁR ÉV MÚLVA KILÉPNI.AKKOR NE KERÜLJEK AZ UTCÁRA, MIUTÁN NEKI felépítettük a lakását.neki nincs veszteni valója mert pár év múlva is biztos marad neki a lakása.
A kérdező hozzászólása: válasz az volt hogy nem íratná rám soha, majd vennénk hitelre másikat és az lehetne az enyém
Ha vennétek másikat és az a tiéd lenne, akkor nincs gond, mert akkor lesz sajátod, így neked is lesz neki is lesz, senkinek sem kell cuccolni, ha mégis gáz lesz, õ így nem volt gonosz. A hitelt mindketten fizetni fogjátok és a ház a tiéd lesz, valószínû pont az emlékek vagy a kötõdés miatt nem íratná rád, ez nem elítélendõ. Csak akkor kérd tõle, hogy máris kezdjétek el megvenni azt a lakást. Egyébként tényleg hiába íratná rád, örökség sosem lesz közös, kivéve ha neked ajándékozza. Szóval sokkal jobban jársz ha lesz egy sajátod.
A kérdező hozzászólása: vennénk másikat és az enyém lenne, ez rendben.hogy ha elhagy újra akkor gond van mert tudja hogy egyedül nem tudnám fizetni a havi törlesztés, sajnos nem keresek annyit hogy havi 70 törlesztés , plusz rezsit kicsengessem egyedül.így elveszne a lakás.
A kérdező hozzászólása: VAN TULAJDONA, AMI CSAK AZ Õ NEVÉN VAN.DE ABBA A LAKÁSBA NEM CSAK ANYAGIAKAT DE, KÉTKEZI MUNKÁMAT IS BELERAKTAM.KÖZÖSEN FIZETÜNK MINDENT, A HITELEKET IS.KÖZÖS FEDEZETBÕL RENDEZTÜK BE.
Kérdezõ! Közös gyereketek van? Mármint tudom, hogy most szeretne, de van már? Vagy te egyáltalán gondoltál gyerekvállalásra? Egyszer sem kerestél másik párt magad mellé a külön töltött idõk alatt?
Nem, mert ti épp az ellenkezõjérõl beszéltetek. Egyébként semmi szomorú nincs benne, hanem szerintem ez a korrekt. Mindenki vigyen annyit, amennyit megszerzett. Hol igazságos az, ha az egyik fél keres fél milliót a másik minimálbért, vesznek egy házat és fele fele arányban oszlik el váláskor? Mert szerintem ez nagyon nem az. Persze a normális az lenne ha nem válnának el, de ha már válásra kerül a sor, akkor az legyen olyan, hogy senki ne szenvedjen hiányt benne. Márpedig egy ilyen különbségnél aki a többet keresi mindenképp nagyobb hiányt szenved. Na erre való a házassági szerzõdés, aki amit csinál és amit tesz, amennyit keres. Ez szól arról, hogy ne lehessen kihasználni a másikat, nem arról, hogy ki lehessen.
A kérdező hozzászólása: azt mondja a férjem hogy gyereket szeretne, jelenleg külföldön dolgozik, azt mondja hogy haza jön ha igent mondok.
A kérdező hozzászólása: sajnos nem tudom tesztelni, mert azt mondaná amit hallani szeretnék.jól ismer.
A kérdező hozzászólása: 17:06-os "házassági szerzõdést"jól hangzik.de nem tudom , hogy megvalósítható ez így . ?
Szia! Gondolom külföldön elég jól keres. Én nem áldoznám fel a fizetésemet és a jómódomat azért, hogy legyen férjem meg gyerekem, szóval valószínûleg komolyan gondolja. Csak úgy nem jön haza senki, akinek jó ott. Én visszafogadnám.
Nem fogadnám vissza. Nem becsül, nem szeret téged. Mert akkor nem hagyott volna el 3!szor. Valószínûleg nem talál mást, ezért kellesz te, de ha egyszer talál, simán elhagy. Figyelj, simán találsz olyat is, akinek te kellesz, és aki szeret, nem hagy el egyszer se. Na az olyantól kell gyereket vállalni.
17:16-os, de lehet hogy már nem jó neki külföldön... és amúgy is haza jönne, de ez így nagyon jól eladható szöveg, hogy "csak miattad mennék haza". 17:06-os vagyok. Igen szerintem megvalósítható a házassági szerzõdés. Ügyvéd jelenlétében, tanukkal. De lehet már eleve valami olyasmit kellene belevenni, ami a tulajdonában van. Egy ház pl. amit ténylegesen el tudsz tõle venni, hogyha cserben hagy. És szerintem bele kéne venni a szerzõdésbe az okokat is. Sõt még lehetne benne olyan záradék is, hogyha gyanus lesz és magánnyomozót fogadsz és bebizonyosodik, hogy igazad van, akkor a nyomozó költsége is õt terheli. :) Szerintem ez nagyon vagány lenne, és tuti beijed ettõl, hogyha nem õszintén akarja veled újra kezdeni.
17.16: nem mindenkinek megy ám jól külföldön. Lehet rezeg a f.aszinak a léc, ígyis-úgyis hazajönne, csak beadja a kérdezõnek, hogy miatta, hogy jobban visszafogadja. Egy olyat, aki azért jön vissza, mert nem jött be neki odakint a Zélet, nem fogadna vissza senki.
Neeem, mi ez már, hogy a jogos tulajdonát elvenni? Azért, mert elhagyta háromszor, még senkinek sincs joga a vagyonát elszedni tõle. A házassági szerzõdés értelme pont az, hogy kisemmizés ne legyen, tehát mindenki azzal távozzon, amit hozott és amit szerzett. Akkor lenne értelme, ha a nõnek lenne háza és nehogy elvegye a faszi, de ez hogy elvenni a házát, ha elhagyja egy marhaság. Soha nem mennék bele ilyenbe és pofám se lenne elvenni a másét.
Ja és még annyi, hogy nem feltétlenül kell eljutni a megvalósításáig a szerzõdésnek... már jóval elõtte megtudhatod, hogy komolyan gondolja-e. Ez jó teszt lehet. Fogalmazd meg ezt a szerzõdést és küld el neki. Mondd meg neki, hogyha ezt hajlandó aláírni akkor jöjjön haza, szivesen várod és kezdõdhet a közös család projekt. :)
Ha nem megy jól neki külföldön akkor a gyerekre mi a magyarázat? Biztos nem akar a semmibe csinálni egyet. Ha csak simán vissza akarna jönni azt mondanám tök logikus az érvetek, de így, hogy gyerek is, nem hinném, hogy ez áll fenn.
17:21. Pont az a lényege, hogy ne kerüljön sor arra, hogy elvegye tõle a tulajdonát. Ez csak egy biztosíték arra, hogy nem vágja át mégegyszer. Egyébként pedig szerintem elég szomorú, hogy a mai világban büntetlenül cserben lehet hagyni a társunkat és "csak" azzal távozunk, ami amúgy is a mienk volt. Miközben az évek során sokkal többet feladtunk és segítettünk a másiknak abban, hogy megszerezze azt, ami végül "csak" az övé lett.
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm, a véleményeteket.Elgondolkodtat minden egyes válaszotok.NAGYON JÓ VOLT 12 ÉVBÕL 8, ezért nehéz a döntés.Mást mond a szívem és mást az ész.
A kérdező hozzászólása: MÉG VALAMI.FÉLEK ATTÓL, HOGY HA NEM MEGYEK VISSZA ÉS NEM TALÁLJA MEG A BOLDOGSÁGÁT AKKOR MI LESZ VELE, ÉS BOLDOGTALANNÁ TETTEM EGY EMBER ÉLETÉT.SZERETNÉM ÉS MEGNYUGVÁST ÉREZNÉNK , ÉS AKKOR LEHETNÉK ÉN IS BOLDOG HA TUDOM , HOGY Õ IS AZ VALAKIVEL.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!