Találatok a következő kifejezésre: 11-én teszteltem, negatív (4 db)

11-én teszteltem, ami negatív lett, de már 8 napja késik. Korai lenne szombaton is tesztelni egyet, vagy várjak még?

Legjobb válasz: Szerintem még várj vele,lehet korai volt.Nekem 12 napot késett,de meg is jött ma.szoritok neked!

Szerintem még várj vele, lehet korai volt.Nekem 12 napot késett, de meg is jött ma.szoritok neked!
Nekem 6 napot késett és már kimutatta, hogy pozitív:) Szerintem már kimutatná.
Szerintem ha bírod idegekkel, várjál pár napot, az a biztosabb. Utána nem árt orvoshoz menni. Drukkolok, bármit is szeretnél!
Azon kellene elgondolkodni, ha teherbe eshettél mikor foganhatott, mert lehetett késõi peteérésed is, és akkor azért nem mutatja a teszt. Azért egy kicsit már sok idõ telt el. Szerintem tesztelj, bár lehet túl vagy már rajta, hiszen szombat van. 5 hetes kismama

11-re (pentekre) nem varom.7-en (tegnap) negativat teszteltem. Van meg esely a babara?

Legjobb válasz: Mi a búbánatnak teszteltél még? Hogy elszomorítsd magad feleslegesen? Várd ki minimum a pénteket és akkor is csak reggeli elsõ pisibõl tesztelj.

Mi a búbánatnak teszteltél még? Hogy elszomorítsd magad feleslegesen? Várd ki minimum a pénteket és akkor is csak reggeli elsõ pisibõl tesztelj.
szia! szerintem is várd ki a pénteket. Én is 11-re nem várom, de ha nem jönne meg csak a jövõhéten tesztelnék.Túl korai volt még a teszt, bármi lehet :)
Igen. Nagyon korán teszteltél. Nekem nemvárt után 3 nappal lett csak +.
Szerintem nem. :( nekem is volt ilyen, a harmadik napon beindult a vérzés rendesen.
2-3 nap múlva tesztelj még egyszer és valószínûleg kiderül:)
Véleményem szerint nem, de tesztelj pár nap múlva megint

Julius 2-án mult el a menszeszem a párommal jul.11-13-17 én voltunk együtt szexuálisan akkor lehetek terhes? Mert mindig 21. napra rá meg szokott pontossan jönni a menszeszem most késik 2 napja. Ma teszteltem de negativ lett. Mikor teszteljek ujbol?

Legjobb válasz: Július 17. az egész jó idõpontnak tûnik nekem, szóval lehet baba:) A tesztelés szerintem egy kicsit korai volt, de ha vársz 1-2 hetet, akkor egészen biztos, hogy kimutatja a teszt! Szurkolok!

Július 17. az egész jó idõpontnak tûnik nekem, szóval lehet baba:) A tesztelés szerintem egy kicsit korai volt, de ha vársz 1-2 hetet, akkor egészen biztos, hogy kimutatja a teszt! Szurkolok!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!