Találatok a következő kifejezésre: 11 után el (28 db)

Miért múlt el a mellfájásom ovu (cn 11. ) után 2 nappal?

Eddig ha elkezdődött (pé-kor vagy 1 héttel utána), akkor a mensiig ki is tartott. Most még legalább 11 nap van a mensiig.

11 után sétálni el lehet-e indulni babával, vagy nem tanácsos ebben a nagy nmelegben?

Legjobb válasz: Én ha nem muszáj nem vinném ilyen nagy melegben a babát sétálni. Esetleg kora reggel ( de akkor kinek van kedve), illetve estefelé mikor már csitul a nagy kánikula. Szerintem téged is meg õt is megviselné.

Én ha nem muszáj nem vinném ilyen nagy melegben a babát sétálni. Esetleg kora reggel ( de akkor kinek van kedve), illetve estefelé mikor már csitul a nagy kánikula. Szerintem téged is meg õt is megviselné.
11-tõl háromig semmilyen körülmények között nem vinném sétálni..ettõl valóban már az isjobb, ha nem mentek. Ha van kis idõd délután akkor üljetek ki a kertbe, vagy az erkélyre. az is több a semminél. És legalább nem odakint a 40 fokban csöpög szegény..:-)
Én tegnap fél 5-kor indultam el az 5 hónapos babámmal, mert muszáj volt boltba mennem, de azt mondtam, hogy ma inkább ki sem mozdulok vele. Szegény egy napozóban volt, de úgy elpilledt, hogy inni is alig volt ereje, piros volt a bõre az arcán, megizzadt, nagyon nehezen viselte, pedig teljesen beárnyékoltam a kocsit. Szerintem semmiképp ne indulj el vele.
A kérdező hozzászólása: Délután szoktuk, de teganp vendégek voltak és nem tudtuk kivinni, ma délután sem tudunk annyit kint ülni mint ahogy õ megszokta. Zavar, hogy nem kapja meg az a "levegõztetési" idõt amit eddig, viszont attól is félek, hogy nehogy többet ártsak ha kimegyek vele a nagy melegben, mintha nem levegõzne. Köszi a gyors választ.
A kérdező hozzászólása: Köszi :-)
Szerintem az nem felüdülés neki, inkább büntetés. Én is viszem általában minden nap sétálni, de vagy kora reggel, vagy este felé. Behajoltál már a kocsiba, hogy milyen meleg van odabenn? Vagy ha ráhúzod a napellenzõt? Szinte elviselhetetlen.

Gondolj egy 3-jegyű számot. Írd le kétszer egymás után, majd az így nyert 6-jegyűt oszd el 7-tel, a hányadost 11-gyel, az új hányadost 13-mal. Miért osztható maradéktalanul mindegyik 6 jegyű szám?

Legjobb válasz: Gondoltam egy 3 jegyû számot: xyz Mögé írom mégegyszer: xyzxyz Ezt a számot osztom 7-tel, 11-gyel, majd 13-mal. Ez azt jelenti, hogy végülis osztom 7*11*13-mal, azaz 1001-gyel. Helyi értékes felírással az xyzxyz szám a következõ: 100.000x + 10.000y + 1.000z + 100x + 10y + z Összevonás után adódik a szám: 100.100x + 10.010y + 1001z Ebbõl látszik, hogy mindegyik tag osztható 1001-gyel.

Gondoltam egy 3 jegyû számot: xyz Mögé írom mégegyszer: xyzxyz Ezt a számot osztom 7-tel, 11-gyel, majd 13-mal. Ez azt jelenti, hogy végülis osztom 7*11*13-mal, azaz 1001-gyel. Helyi értékes felírással az xyzxyz szám a következõ: 100.000x + 10.000y + 1.000z + 100x + 10y + z Összevonás után adódik a szám: 100.100x + 10.010y + 1001z Ebbõl látszik, hogy mindegyik tag osztható 1001-gyel.
13*11*7=1001 1001+1001+......+1001=100100 100100+1001=101101 101101+1001=102102 102102+1001=103102 . . és ez így megy az utolsó 6 számjegyû számig: 998998+1001=999999
* 102102+1001=103103
A kérdező hozzászólása: Köszönöm

Kisfiam 11 hónapos. Kb.1 hete ha nagyon csalogatom megtesz 2-3 lépést önállóan. Kinek mi a tepasztalata hogy ezek után mikor indul el magától?

Legjobb válasz: Az én kisfiam is 11, közel 12 hónaposan tette meg az elsõ lépéseit önállóan, de segítség nélkül 13 hónaposan indult el. Úgy értem, hogy nem álltam elõtte széttárt karokkal. :)

Az én kisfiam is 11, közel 12 hónaposan tette meg az elsõ lépéseit önállóan, de segítség nélkül 13 hónaposan indult el. Úgy értem, hogy nem álltam elõtte széttárt karokkal. :)
Kislányom 9 hónaposan tett meg elõször 1-1 lépést egyedül, csalogatás nélkül. Kb 10 hónapos korában indult el igazán. Addig csak lépegetett hol csak 1 lépést, hol 5-öt. Most 11 hónapos már szinte csak jár, már az utcán is próbálkozunk, de ott még fogom a kezét.
El tudja, de betöltött 12. héten szokták nézni. Nekem pl. 12 hetesen és 2 naposan. 23 hetes kismama
Nekem 11 + 1 naposan volt (méretek alapján), és nem rendelt vissza a doki. Azt modta ez még belefér. Ha a tiéd nem így látja, úgy is vissza fog hívni 1 héten belülre.
Nálunk Miskolcon a megyeiben csak betöltött 12 hét után csinálják meg!

Hogyan jutok el tömegközlekedéssel a Nagyvárad-térről a szerémi uti Trófea-grill étterembe? /11. ker, szerémi ut.7. / Milyen éjszakai járat jár arra?

Legjobb válasz: 950-es busszal RÁKOSPALOTA, SZÉKELY ELEK ÚT VÁ. felé 4 megálló, 973-mas busszal Nagytétény, Chinoin felé 9 megálló. http://kephost.hu/image-A72C_4D077E1D.jpg

950-es busszal RÁKOSPALOTA, SZÉKELY ELEK ÚT VÁ. felé 4 megálló, 973-mas busszal Nagytétény, Chinoin felé 9 megálló. http://kephost.hu/image-A72C_4D077E1D.jpg
Ha nem éjszaka mész akkor 24es villamossal végállomásig (Közvágóhíd) és ott felgyalogolsz a Lágymányosi-hídra és felszállsz a 103-as buszra. Viszont éjszakai járatot hirtelen nem tudom mi megy arra, mindjárt megnézem. Mennyire éjszaka mész?
A kérdező hozzászólása: Éjfél, fél egy körül. Akkor lesz vége a munkahelyi banzájnak.

Január 20-ig szól a próbaidőm. Én 11-én jeleztem a felmondási szándékomat, majd 17-én újra jeleztem egy feljebb való személynél is, aki a papirokat készíti elő. Kérdésem a következök: köteles vagyok ez után még bemenni dolgozni, vagy sem?

Legjobb válasz: ha 11-i határnapon mondtál fel, akkor nem kell bemenned. Próbaidõ alatt bármelyik fél, indoklás nélkül, azonnali hatállyal megszüntetheti a munkaviszonyt.

ha 11-i határnapon mondtál fel, akkor nem kell bemenned. Próbaidõ alatt bármelyik fél, indoklás nélkül, azonnali hatállyal megszüntetheti a munkaviszonyt.
add be papíron a felmondásodat postai úton tértivevényes levéllel. akkor védve vagy.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen.

Peteeres utan a 11. napon vagyok. Meg csak par napja kezdtem el merni a homet es 36.75 3 napja. Az most alacsonynak vagy magasnak mondhato?

Legjobb válasz: A peteérés elõtti hõkkel lehetne összevetni és az alapján lehetne mondani hogy alacsony. Valakinek peteérés elõtt az átlaghõje 36,1-36,3 annak a 36,75 abszolút nem kevés. Remélem csipogás után is mérsz :)

A peteérés elõtti hõkkel lehetne összevetni és az alapján lehetne mondani hogy alacsony. Valakinek peteérés elõtt az átlaghõje 36, 1-36, 3 annak a 36, 75 abszolút nem kevés. Remélem csipogás után is mérsz :)
Az elõzõ vagyok pontosítok: az alapján lehetne mondani, hogy alacsony, vagy jó érték.

Ovu után 10-11 nappal halványan már kimutathatja a teszt a terhességet? (arra a tesztre gondolok amit már menzi elö 2-3nappal meglehet csinálni)

Legjobb válasz: van ráe sély de sokaknak csak a nem várt utn mutat pozitvat. tehát ha negativ akkor ne keseredj el mert pár nap mulva lehet belöle pozitív még.

van ráe sély de sokaknak csak a nem várt utn mutat pozitvat. tehát ha negativ akkor ne keseredj el mert pár nap mulva lehet belöle pozitív még.
nekem menzi kimaradása után 2 nappal se mutatta ki, még halvány csík jele se volt, szóval én várnék még pár napot.
Mindkét terhességemet kimutatta bármelyik teszt a 10. napon, igaz akkor még nagyon halványan sejlett fel a második csík, de már ott volt!
Én x-epil teszteteltem és menszi kimaradása elõtt két nappal halvány második csík lett, a napján is halvány második csík volt.De van olyan teszt, ami érzékenyebb, 1300 ft körül mozog, drogériában is meglehet venni és ciklus kimaradása elõtt már 4 nappal elvégezhetõ, én használtam már olyat is, és az is kimutatta.
A kérdező hozzászólása: Igen, 1400 ért vettem ma meg.Holnap megpróbàlom:)
Drukkolok Neked!!Na hogy sikerült???
Hányadik levelet? Ha az elsõt, akkor van okod aggódni, ha már legalább a másodikat, akkor sztem ok.
én is azt szedem, már 6éve, és mi egy hónapot vártunk.
Egen... Normál esetben illenék vele várni 1 hónapot... Nem akarlak beparáztatni, de én azért kicsit félnék a helyedben... De én kaptam anno tájékoztatót is és abban is le volt írva. Csak nem lesz gond, de sztem várjátok ki a többi akcióval az 1 hónapot, a gumiba nem fog belehalni a párod ne aggódj.
szia!! én januárban kedztem el szedni, közben ugye voltunk együtt (nem védekeztünk máshogy), februárban még megjött, márciusban már nem:) A hétre vagyok kiírva, 40 hetes terhes vagyok. A doki is mondta, illett volna várni, amíg hat a tabi...
Bízz a legjobbakban, de ha ennyire ragaszkodsz a doki véleményéhez, akkor kérdem én a 40 hetes anyukát, hogy ugyan már anyuka!!!! el teccet felejteni, hogy 8 tabi után véd már a "szer", azaz már 1 után is!!!! Nem szégyelli magát ennek ellenére terhesnek lenni?!? Bocs , hogy irónikus vagyok, de ez tényleg vicces.... Mindenhol ez áll 1 hónap kiegészítõ védekezés szükséges...
Én minimum 10 naprol tudok, amit illene várni, de az egy honap az már elég biztos!!! Ami meg a 6. napot illeti, szerintem ott védettség a tabletta által még elég rizikós, viszont a peteérés is még kb pár nappal odébb van, úgyhogy a ketto egyutt talán... Bocsi, de azért illett volna betartani, amit a tájékoztato ír, csak a saját nyugalmad érdekében is.
A kérdező hozzászólása: elsõ levél.kérdeztem már dokiktól, és azt mondták h a 7-10 szem után már nem kell aggódni, meg h az elsõ szem is ad vmi védettésget.csakhát már töb variációt is hallotam ezért érdeklõdöm
A kérdező hozzászólása: Jajj, ez nem túl bíztató most így:D Nekem viszont egy doki ezt írta: Kedves Kérdezõ! Nem kell aggódni, a védelem már a 8. nap után él. Meg azt is mondta már más doki h az elsõ bogyó után is van védelem.Én bízom benne, hogy ez így is van!
A kérdező hozzászólása: Igen, a 10 napot kivártuk..a kismama meg kitudja h mennyit várt, vagy egyáltalán várt-e..és senki nem mondta h az elsõ szem tuti védettséget ad már..ja meg gondolom nem mindenkinek egyformán hat a szervezetére, és nem azonos idõben fejti ki a hatását..

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!