Találatok a következő kifejezésre: 11 napja meg utoljára (5 db)

ennyi késés után ki kellett volna már mutatnia, itt inkább hormonális probléma van, ezt támasztja alá a márciusi késés is
A kérdező hozzászólása: Ma voltam nõgyógyásznál.Szerinte bébim van.Ultrahangon és hüvelyi ultrahang szerint is lehet bébim van. Nagy Uterus, endometrium 14 mm, Douglasban kevés szabad folyadék.1 hét múlva kell visszamennem Ultrahangra.Most még nem látni biztosra.
Sajnos nincs más ötletem. Nálam ez okozta a gondokat. Feldobtam hátha... De szeritnem egy endokrinológus biztos tud segíteni.
A kérdező hozzászólása: Voltam terheléses vércukorvizsgálaton.Rendben van a vércukorszintem, voltam éhgyomri vérvételen is ott is rendben van a vércukor értékem.Paleolit táplálkozás híve vagyok, tehát egészségesen élek.Mi lehet a bajom a PCO-n kívül?PCO-om biztos nincs.
A PCOS esetében egyeseknek ilyen, másoknak más tünetei vannak. Nem kell elhízottnak sem lenni (van csontsovány PCOS-s is). Csak hormonális, illetve cukor-, és inzulin terheléses vizsgálattal lehet megállapítani, hogy tényleg fennáll-e. Én a helyedben azért utánamennék.
A kérdező hozzászólása: Hormonszintemet még nem vizsgálták soha.Csütörtökre kaptam idõpontot nõgyógyászhoz.Remélem kiderül, hogy nincs hormonproblémám.PCO-s tüneteim nincsenek, a hugom PCO-s én nem.Szerintem velem mindek oké, csak a stressztõl késhet, vagy a bébitõl.
Ha rendszertelen a menstruáció és ilyen hosszú, akkor ott valószínleg hormonális probléma lehet a háttérben. 3. napi hormonsort még nem néztek nálad? Esetleg PCOS tünetek? Endokrinológust keress szerintem, õ remélhetõleg tud segíteni, a nõgyógyászra ne hagyatkozz a hormoszintek tekintetében.
Szerintem egy hormonkivizsgálás szükséges.Keress fel endokrinológust, õ majd megmondja a további teendõket.
A kérdező hozzászólása: Méhpempõt 2 hónapja fogysztaom a párommal együtt, a hormonális problémámat az nem hozhatta helyre?
A kérdező hozzászólása: Az Ultrahangon azt mondták nincs PCO-m, minden rendben van nálam nõgyógyászatilag.

11 napja volt meg utoljára 2 napig, majd 2 barnázás. Azóta sűrű krémes folyásom van. Lehet esetleg baba? Mert volt pár nap hányinger, hőhullám és kész. Más tünetem nincs.

Mert én szoptatok még,igaz már naponta csak 2-szer.Menszim most állt be 25 naposra 2 hónpja.Szeretnénk még egy babát!

Legjobb válasz: Szia elöfordulhat szerintem vegyél tesztet és csináld meg szoritok hogy az legyen amit szertnél üdv 22hetes kismama

Szia elöfordulhat szerintem vegyél tesztet és csináld meg szoritok hogy az legyen amit szertnél üdv 22hetes kismama
A kérdező hozzászólása: Köszi a drukkolást!Belül úgy érzem, hogy igen, csak ha mégsem!!!!!!
A kérdező hozzászólása: A Szilásrd rögtön jött, rossz a várakozás.
Szia nállunk is igy volt a fiam egyböl jött most meg több honapig probálkoztunk mire sikerült szoritok értetek:) )) elsö válaszolo voltam:) )
A kérdező hozzászólása: Szia!Mégis mennyi idõ után sikerült nektek?Esetleg neked is szoptatás mellett?
Szia ugy 5 6 honap kellet hogy terhes legyek nem szoptatás alatt lettem terhes mivel a fiam már tíz éves ha gondolod ird meg hogy mi lett nagyon kiváncsi vagyok sok sikert szia:) )))
Ma vagy pont 11 hetes.
Elvileg 11. hét ha simán számolom, mert a menstruáció elsõ napjától számítandó. De a http://www.naptarak.com/, elég megbízható, e szerint ha 28 napos mensid van: ott is 11 hét.0 napos. http://www.naptarak.com/naptarak_terhesseg.html A szülés dátuma változhat attól függõen mikor volt peteérésed és mikor fogant.
Kereken 11 hetes vagy ha pontos 28 napos ciklusaid voltak! itt tudod megnézni: http://www.naptarak.com/naptarak_terhesseg.html
Igen, tökéletes:) A 12 hetes uh-t általában a 11-13. hét között végzik. Úgyhogy neked a 12+1 tökéletes idõpont. Boldog babavárást!
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm a válaszaitokat!
A kérdező hozzászólása: Ne tartsatok butának, de azért kérdezem, mert jövõhét csütörtökre kaptam idõpontot a 12 hetes uh-ra!Jó az úgy?Ezért volt fontos!Köszönöm, hogy válaszoltatok!
Bocs 12+3. De az is tökéletes:)

Aug.11-től 15-ig volt meg utoljára.27. én csináltam tesztet de neg. Lett. Ez a 33-ik nap, hogy nem jött meg. De voltam felfázva 26-án. Ez miatt késik vagy valami más? Hozzá teszem szokott késni. (24 vagy 28 de már volt úgy, hogy 32 napra jött me)

Legjobb válasz: reggeli elsõ vizeletbõl csináltad a tesztet?? Bár 27-én még lehet,nem mutatta volna ki, nekem sem mutatta ki a mensi elõtt. Én azt tanácsolom,hogy vegyél egy tesztet és holnap reggel az elsõ vizeletbõl csináld meg. Szurkolok,hogy baba legyen. Majd írd meg,m a helyzet.

reggeli elsõ vizeletbõl csináltad a tesztet?? Bár 27-én még lehet, nem mutatta volna ki, nekem sem mutatta ki a mensi elõtt. Én azt tanácsolom, hogy vegyél egy tesztet és holnap reggel az elsõ vizeletbõl csináld meg. Szurkolok, hogy baba legyen. Majd írd meg, m a helyzet.
A kérdező hozzászólása: Nem abból csináltam, mert irt ki a doki(veseorvos)tabit, mert fel voltam fázva.Igy csináltam nehogy baj legyen a tabi végett.Már kb 2hete fájt a mellem de mostanra múlóban van és a folyásom barnás rózsaszines volt tegnapig, talán az is elmúlik.Jobb oldalon ágyéknál néha beleszurkod amikor pihizek.

6 napja késik, utoljára szeptember 6.-án volt meg és 11. -én múlt el. Nem használunk gumit, de nem bennem élvez el a párom. Lehetek babás?

4.hónapban mozdul meg a baba azt tudom. én 4kg-ot hiztam és pici mozgást is érzek nagyon kicsi,mintha valami menne érdekes nagyon.De ilyenkor még nemmozog igaz vagy valamit ilyenkor is lehet érezni?

Legjobb válasz: 6 nap késés után már nyugodtan tesztelhetsz. Ilyen korai terhességnél kizárt, hogy bármit éreznél, fõleg, hogy babáról még nem is beszélhetünk...

6 nap késés után már nyugodtan tesztelhetsz. Ilyen korai terhességnél kizárt, hogy bármit éreznél, fõleg, hogy babáról még nem is beszélhetünk...
A kérdező hozzászólása: kösziszépen:)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!