Találatok a következő kifejezésre: 11 napja meg (192 db)

Lehet belõle baba? 2 hónapig szedtem fogamzásgátlót. A fogamzásgátló abbahagyása után a 11. napon még együtt voltunk védekezés nélkül.

Örülnénk neki :) Vannak hasonló tapasztalatok?

Legjobb válasz: Lehet, de szerintem kicsi az esélye, mert még 2 hete sincs, hogy abbahagytad, nem ürült ki a szervezetedbõl a fogamzásgátló. De van aki fogamzásgátló mellett is teherbe esik. Szóval semmi sem lehetetlen. Hajrá! :-)

Lehet, de szerintem kicsi az esélye, mert még 2 hete sincs, hogy abbahagytad, nem ürült ki a szervezetedbõl a fogamzásgátló. De van aki fogamzásgátló mellett is teherbe esik. Szóval semmi sem lehetetlen. Hajrá! :-)
Mi az, hogy nem ürül ki? 24 óra elég hogy kimenjen. Az teljesen más kérdés, hogy van, akinek nem indul be újra a természetes ciklusa a tabletta után, csak rásegítéssel. De ez NEM azért van, mert nála "nem ürült ki"! Lehet belõle, de esélyét lehetetlen megjósolni. Nem látunk beléd. Ha újraindult a "rendszered", és viszonylag rövid ciklusod volt/van/lesz (25-28 nap), akkor jó esélyed van rá.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszaitokat! :-) Szerintem peteérésem már volt, mivel a vérzés után éreztem nyilalásokat a petefészkemnél. Ezeken a napokon voltunk együtt. :-)
Ha lány vagy ne is végyél
A kérdező hozzászólása: fiú vagyok:D
Akkor vagy 1 millió forintot :(
A kérdező hozzászólása: a buli alatt nem a [email protected]ást értettem:D
nem mindegy, hogy 7 napra mesz vagy 11 re. elobb tisztazzatok le, aztan jobban lehet kalkulalni. Eloljaroban annyit, hogy 11napra majdnem a duplajat, mint amennyit 7 napra vinnel.
A kérdező hozzászólása: 7 napra megyünk
Ha még nem mentettek. Sokat kell vinni. Úgy emlékszem, hogy utóbbi idõben eléggé szeretik kicsalni a pénzt az emberek zsebébõl. Bár 2 éve voltunk utoljára. /Nagyon sokat drágult/ 6x voltunk ott nyaralni. 1. alkalommal akkor voltunk mikor 7 éves voltam és folyamatosan minden évben voltunk 12 éves koromig utána két év múlva voltunk. Eleinte jó volt mert nem volt valami felkapott hely. Viszont utoljára mikor voltunk zsúfolásig tele volt a strand. Régen mindig egy plédet és két törülközõt terítettünk le, hogy kényelmese elférjünk. Legutoljára annyira zsúfolásig volt, hogy 1 törülközõt alig bírtunk leteríteni. Szóval mi azóta nem voltunk és egy ideig nem is akarunk menni.

24-26 napos ciklusnál teherbe eshetek a 10. napon? A ciklus.hu szerint 11. napon volt ovulációm, és éreztem is a hasfájást (sot még most is érzem már 4 napja fáj a hasam és folyásom is sok van).

Mellem is szurkál.

Legjobb válasz: Ha a 11. napon volt ovud, akkor a 11. napon fogsz teherbe esni :) De nem szõrözök, értem a kérdésed- ha a 10. napon volt az aktus, 11.-en meg az ovud, akkor teherbe eshetsz, igen, mert a spermiumok akár 48-72 óráig is életképesek maradnak.

Ha a 11. napon volt ovud, akkor a 11. napon fogsz teherbe esni :) De nem szõrözök, értem a kérdésed- ha a 10. napon volt az aktus, 11.-en meg az ovud, akkor teherbe eshetsz, igen, mert a spermiumok akár 48-72 óráig is életképesek maradnak.
Ha havonta csak 1 napon lehetnél terhes, akkor baromi könnyû lenne a védekezés. Simán terhes lehetsz a 10. napon is.
A kérdező hozzászólása: Bárcsak igazatok lenne, és teherbe esnék.Már nagyon vágyunk a babára.Egy éve volt egy félidos vetélésem (23 hétben).Remélem már nem sokat kell várnunk hogy végre babát tarthassunk a karunkban.
Nagyon sajnálom, és nagyon szurkolok! Majd írd meg, ha sikerült! :)
A kérdező hozzászólása: Megírom.
A kérdező hozzászólása: Megint nem jott ossze .:-( Majd talán a kovetkezo ciklusban.Pedig már annyira reménykedtem, két napot késett a menstruációm is.de sajnos megjott......

Ovu teszt 11. napon pozitív, majd a 12. napon halványabb (tehát negatív), és ma a 13. napon ismét pozitív. A 11. napon pont egyforma volt a két csík, a 13. napon meg erősebb egy leheletnyit a kontroll csíknál. Ez mi? Mikor van akkor peteérés?

Legjobb válasz: szerintem ha most negatív, vagy halványabb tesztcsík jelentkezik, akkor ovulálsz, ha viszont sok napig össze-vissza jelez az LH teszt, akkor elképzelhetõ, hogy valami hormonális gondod van, attól is lehet ez. Bízzunk abban, hogy csak egy nagy ovuláció készül, és hamarosan csak negatívat tesztelsz. De ha negatív, akkor hajrá (meg most sem árt már akciózni)!

szerintem ha most negatív, vagy halványabb tesztcsík jelentkezik, akkor ovulálsz, ha viszont sok napig össze-vissza jelez az LH teszt, akkor elképzelhetõ, hogy valami hormonális gondod van, attól is lehet ez. Bízzunk abban, hogy csak egy nagy ovuláció készül, és hamarosan csak negatívat tesztelsz. De ha negatív, akkor hajrá (meg most sem árt már akciózni)!
Szia! Az LH teszt a terhességi tesztekkel ellentétben délután pontosabb eredményt ad. Én beálltam a délután 4-5 körüli tesztelésre. Fontos, hogy elõtte 2 órával csökkenteni kell a folyadékbevitelt. Ha valóban jó a teszt, és van peteérésed, akkor max 3-4 napig sötét a vonalka, aztán halványodik.

Másfél hónapja hagytam abba a tabletta szedését. A ciklusom 28 napos. A 11. napon szeretkeztem a barátommal, de elszakadt az óvszer, amit még időben (az orgazmusa előtt) észrevettünk. Mennyi az esélye, hogy terhes leszek az előváladéktól?

Legjobb válasz: A ciklus 11. napja nagyon közel van a 14. naphoz, vagyis a peteérés valószínû napjához. Szerintem ha gyereket akarnál, nem tudtál volna jobb napot találni a fogantatáshoz. Nagy az esélye a babának.

A ciklus 11. napja nagyon közel van a 14. naphoz, vagyis a peteérés valószínû napjához. Szerintem ha gyereket akarnál, nem tudtál volna jobb napot találni a fogantatáshoz. Nagy az esélye a babának.
Nem tudom mióta szedted a gyógyszert...ha már régóta (akár évek óta) akkor talán nincs gond. Bár az esély ott van! Sokan azt vallják, hogy miután abbahagyod a gyógyszert már másnap teherbe is eshetsz. Persze ez az esetek többségében nem így van. De ezért is mondják hogy ha elfelejte bevenni a gyógyszert egy hétig védekezni kell gumival is, hogy ne essen teherbe az ember. De mivel te már másfél hónapja abbahagytad, és az elõváladékban is lehetnek kisügyes spermák, ezért van esély arra is hogy megtermékenyült. Én ahelyedben csinálnék tesztet, de ha van rá mód, a 72órás tabit ajánlom ha biztosra akasz menni.
Ha abbahagytad a gyógyszert, akkor gondolom babát szeretnétek!Akkor miért baj, ha az elõváladéktól teherbe estél? Mert igen megvan rá az esély! Ha már nem szeded, akkor nincs ami védettséget adjon, tök mindegy, hogy 1 napja hagytad abba, vagy 1 hónapja!
Gondolom, nem azért használtál óvszert, mert babát akarsz... Az esély megvan, de kicsi. A kérdsé, hogy belesel-e abba a pár esetbe, amitõl összejön a baba. A 72 órás tabi a biztos.
ennyi késés után ki kellett volna már mutatnia, itt inkább hormonális probléma van, ezt támasztja alá a márciusi késés is
A kérdező hozzászólása: Ma voltam nõgyógyásznál.Szerinte bébim van.Ultrahangon és hüvelyi ultrahang szerint is lehet bébim van. Nagy Uterus, endometrium 14 mm, Douglasban kevés szabad folyadék.1 hét múlva kell visszamennem Ultrahangra.Most még nem látni biztosra.
Sajnos nincs más ötletem. Nálam ez okozta a gondokat. Feldobtam hátha... De szeritnem egy endokrinológus biztos tud segíteni.
A kérdező hozzászólása: Voltam terheléses vércukorvizsgálaton.Rendben van a vércukorszintem, voltam éhgyomri vérvételen is ott is rendben van a vércukor értékem.Paleolit táplálkozás híve vagyok, tehát egészségesen élek.Mi lehet a bajom a PCO-n kívül?PCO-om biztos nincs.
A PCOS esetében egyeseknek ilyen, másoknak más tünetei vannak. Nem kell elhízottnak sem lenni (van csontsovány PCOS-s is). Csak hormonális, illetve cukor-, és inzulin terheléses vizsgálattal lehet megállapítani, hogy tényleg fennáll-e. Én a helyedben azért utánamennék.
A kérdező hozzászólása: Hormonszintemet még nem vizsgálták soha.Csütörtökre kaptam idõpontot nõgyógyászhoz.Remélem kiderül, hogy nincs hormonproblémám.PCO-s tüneteim nincsenek, a hugom PCO-s én nem.Szerintem velem mindek oké, csak a stressztõl késhet, vagy a bébitõl.
Ha rendszertelen a menstruáció és ilyen hosszú, akkor ott valószínleg hormonális probléma lehet a háttérben. 3. napi hormonsort még nem néztek nálad? Esetleg PCOS tünetek? Endokrinológust keress szerintem, õ remélhetõleg tud segíteni, a nõgyógyászra ne hagyatkozz a hormoszintek tekintetében.
Szerintem egy hormonkivizsgálás szükséges.Keress fel endokrinológust, õ majd megmondja a további teendõket.
A kérdező hozzászólása: Méhpempõt 2 hónapja fogysztaom a párommal együtt, a hormonális problémámat az nem hozhatta helyre?
A kérdező hozzászólása: Az Ultrahangon azt mondták nincs PCO-m, minden rendben van nálam nõgyógyászatilag.

11. napon vagyok inszem után. A cicijeim érzékenyek, de a mai tesztem negatív. Lehetséges, hogy a szervezetem jelez már, de a teszt még nem?

Legjobb válasz: Igen. Inszem után a barátnõméknek azt mondta a doki, h már a 11. naptól lehet a teszt +, de még várjanak vele. Nekik a 15. napon lett pozitív, ikreket várnak :) Hajrá hajrá!! Drukkolok!!!

Igen. Inszem után a barátnõméknek azt mondta a doki, h már a 11. naptól lehet a teszt +, de még várjanak vele. Nekik a 15. napon lett pozitív, ikreket várnak :) Hajrá hajrá!! Drukkolok!!!
Persze, hogy lehet! De a mellérzékenység sajnos a közelgõ mensitõl is lehet! Reggeli pisibõl csináltad? Milyen teszt volt?
Szia! Én is a 11. napon vagyok!Reggel csináltam tesztet, ami egyértelmû negatív. Úgyhogy kicsit el is keseredtem, mert szombaton alhas tájékán bal oldalon éreztem valami kis szurkálást egész délután. Meg mintha a mellbimbóm is barnább lenne és szombat óta mindig hegyes. Szurkolok neked, hogy minél hamarabb jelezzen a teszt.
A kérdező hozzászólása: Köszi nektek a válaszokat.Egy kicsit máris viszaszált belém a remény!Reggeli pisi volt és X-epil teszt.Egyébként melyik a legjobb teszt?
A kérdező hozzászólása: Szia Cs! Úgy látom egy cipõben járunk.Én azzal vigasztalom magam a neg. teszt miatt, hogy biztosan korán volt még megcsinálni. Én is szoritok neked, hogy a legközelebbi már két csíkos legyen!
Hát elvileg egy hét kell hozzá, de az orvosok általában egy hónapot szoktak javasolni.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm! Mert holnap megyünk nyaralni és meg szeretném lepni vele a barátom, neki nyaralás alatt lesz a szülinapja. És biztos sokkal jobb lenne neki is. Esetleg délután felhívjam az orvosom?
Szerintem a biztonság kedvéért megkérdezheted õ mit gondol lehet e már. Bár szerintem lehet.
Én is Dienille-t szedek, és már 5. szemnél együtt voltunk a barátommal és nem történt semmi. Felesleges várni egy hónapot. Azt írja az elsõ naptól véd, ha nem így lenne nem lenne odaírva. Nyugi, már simán elhagyhatjátok az óvszert!!

Lehetséges, hogy HSG miatt elcsúszik a peteérés néhány nappal, illetve a ciklus is megnyúlik? A 11. napon volt a HSG, ma a 18. napom van. Úgy érzem, hogy még csak most lesz. A ciklusaim 28-29 naposak és a 14-15. napon szokott lenni pé.

Legjobb válasz: Jó kérdés, én is agyaltam már rajta, de nem hiszem. Nekem két hónapja volt, a következõ ciklusban két nappal korábban jött meg. Most (azóta a második ciklus) meg a 14. napon vagyok, de semmi jele a peteérésnek... Bár nagyon-nagyon nem hiszem, hogy egy ilyen vizsgálat be tud zavarni a hormonok mûködésébe, én inkább arra tippelek, hogy a palástfû-cickafark tea kicsit megzavarta a szervezetem. Neked nem lehet más a háttérben?

Jó kérdés, én is agyaltam már rajta, de nem hiszem. Nekem két hónapja volt, a következõ ciklusban két nappal korábban jött meg. Most (azóta a második ciklus) meg a 14. napon vagyok, de semmi jele a peteérésnek... Bár nagyon-nagyon nem hiszem, hogy egy ilyen vizsgálat be tud zavarni a hormonok mûködésébe, én inkább arra tippelek, hogy a palástfû-cickafark tea kicsit megzavarta a szervezetem. Neked nem lehet más a háttérben?
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ! Én csak erre gyanakszok.
Ha megkérdezhetem, nagyon kellemetlen volt a vizsgálat?
ha megengeded én is válaszolok a kérdésedre: nem volt életem legjobb élménye, az eleje kellemetlen, amikor a kontrasztanyagot fecskendezik be, az nagyon rossz, feszítõ érzés, de nem tart sokáig, és utána nekem már semmi bajom nem volt.
A kérdező hozzászólása: Nekem eléggé fájdalmas volt, de én nem is bírom az ilyesmit. Feszít rettentõen, pedig átjárható vagyok. Adnak valami fájdalomcsillapítót elõtte, ami szerintem nem nagyon ér semmit. Na, de azért ne izgulj, ki lehet bírni. :-))
A kérdező hozzászólása: Ja, és másfél napig véreztem utána.
A kérdező hozzászólása: Az már biztos, hogy 4 nappal késõbb volt ovum.

Üdvözlöm! 43 éves vagyok. 1 gyermekem van akit 33 évesen szültem. kb. 1 éve akár 14 napot is késett a mensesem, de talán 2-3 alkalommal. Az utóbbi 3 hónapban 21 napra jött meg, pedig általában 25 napra jár. Most az a problémám, hogy 11 napra érkezett meg.

Üdvözlöm! 43 éves vagyok. 1 gyermekem van akit 33 évesen szültem. kb. 1 éve akár 14 napot is késett a mensesem, de talán 2-3 alkalommal. Az utóbbi 3 hónapban 21 napra jött meg, pedig általában 25 napra jár. Most az a problémám, hogy 11 napra érkezett meg. Egyébként nem szokott össze vissza járni. Mi lehet az oka. Utólagosan elmondanám, hogy 1 év alatt kb. 12 kg-ot is fogytam, és elég sok lelki problémám is van. Várom a válaszát. Szrné.

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! A rendszertelenül jelentkező vérzéseknek számos oka lehet, amelyet csak kivizsgálással lehjet tisztázni. Üdvözlettel: Dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! A rendszertelenül jelentkező vérzéseknek számos oka lehet, amelyet csak kivizsgálással lehjet tisztázni. Üdvözlettel: Dr. Langmár Zoltán

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!