Találatok a következő kifejezésre: 11 napja fogamzásgátlót, (22 db)

11 napja szedem a fogamzásgátlóm, amit az első napon kezdtem, de még mindig tart a vérzésem. Mi lehet a gond? általában 6-7 napig szokott tartani.

fontos lenne, eléggé aggódom..

Legjobb válasz: a fogamzásgátló miatt elõfordulhat az elsõ hónapban ilyen. nem kell megijedni. nincs gond, csak a szervezeted nem szokta még meg a nagyobb hormonadagot.

a fogamzásgátló miatt elõfordulhat az elsõ hónapban ilyen. nem kell megijedni. nincs gond, csak a szervezeted nem szokta még meg a nagyobb hormonadagot.
A kérdező hozzászólása: 18. napnál tartok és semmi változás. ez így még mindig nem jelent semmit? :/ holnap kérek idõpontot a nõgyógyászomnál valószínûleg. nagyon félek, hogy valami gond lehet.
vannak olyanok akik az elsõ hónapot végig vérezgetik. nekem pl elsõ hónap végén egy héttel hamarabb el kezdtem vérezni, de utána a következõ hónapban már beállt.

Már 2 hónapja nem szedek fogamzásgátlót. Kb 10-11 napja voltam együtt a férjemmel. Volt egy olyan női megérzésem, hogy terhes vagyok, de ma vettem egy tesztet és az negatív volt. Lehet, hogy a hormonszintem nem elég magas még? Vagy csak bebeszélem?

Legjobb válasz: hát elvileg 3hónapnak kéne eltelni, hogy terherbe essél a fogamzásgátló abbahagyása után.de ha nagyon szeretnéd tudni, akkor az együtt lét után 21.napon vegyél terhességi tesztet, mivel akkor mutatható ki hogy az vagy e!

hát elvileg 3hónapnak kéne eltelni, hogy terherbe essél a fogamzásgátló abbahagyása után.de ha nagyon szeretnéd tudni, akkor az együtt lét után 21.napon vegyél terhességi tesztet, mivel akkor mutatható ki hogy az vagy e!
Fogamzásgátlója válogatja, hogy mennyi idõnek kell eltelnie az abbahagyása után ahhoz, hogy bátran bevállalhassatok egy kicsit. Én 6 évig szedtem. Az abbahagyása után, még abban a hónapban terhes lettem, és ezt nem találta problémának az orvos. Ami a teszetet illeti, nekem csak az 5. héten mutatott poz. eredményt.
Én is hasonló helyzetben vagyok a fogamzásgátlóval kapcsolatban. Melyiket szedted?
Az elsõ terhességem elõtt Tri Regolt szedtem 9 évig. 1 év kellett hogy terhes legyek. A második terhességem elõtt Yadine-t szedtem 5 évig, 9 hónap kellett hogy terhes legyek.Most 36 hetes kismama vagyok.

Yadine nevű fogamzásgátlót szedek 11 napja. A menstruációm első napján kezdtem el szedni. Most barnás-narancssárgás folyásom van. Ez állítólag normális!?

A folyással még nem is lenne nagy bajom, csak néha viszketés is rámtör. És ez mit?l lehet? összefüggésbe van a kett?? Meddig fog ez tartani?

Legjobb válasz: a fogamzásgátlók a fertõzést elõsegíthetik, fõleg ha hajlamos is vagy rá! szerintem menj vissza az orvoshoz. igaz, hogy írják, hogy az elsõ pár hónapban sok minden elõfordulhat, ez viszont szerintem már az a kategória mikor gyógyszert cserélnék!

a fogamzásgátlók a fertõzést elõsegíthetik, fõleg ha hajlamos is vagy rá! szerintem menj vissza az orvoshoz. igaz, hogy írják, hogy az elsõ pár hónapban sok minden elõfordulhat, ez viszont szerintem már az a kategória mikor gyógyszert cserélnék!
Szerintem két hét után még ne menj vissza az orvoshoz. Barnás, narancssárgás folyáson nekem is volt az elején, a második levél után elmúlt. Ha az elsõ három hónap után is megvannak ezek a tünetek, akkor menj vissza, addig ne aggódj. Szerintem.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat!

Amióta elkezdtem a 90 napos diétát (8 napja), azóta vérzek. Fogamzásgátlót szedek, és a mostanihoz képest csak 11 nap múlva kellene megjonnie, ezzel szemben már 8 napja tart. Ez normális, betudható még mindig a diétának vagy mi a csízió?

Legjobb válasz: Szia!Ahogy megváltoztattad az étrendedet valószinü, hogy a hormonok felkavarodtak... szerintem menj el orvoshoz és kérjél tanácsot .. õ többet mondhat :)

Szia!Ahogy megváltoztattad az étrendedet valószinü, hogy a hormonok felkavarodtak... szerintem menj el orvoshoz és kérjél tanácsot .. õ többet mondhat :)

Baj, ha fogamzásgátló szedésének az utolsó napjaiban (utolsó 11 nap kb. ) vérzek? (Nem fogamzásgátlás céljából szedem, hanem cisztára kezelésként! )

Legjobb válasz: Igen. Mióta szeded? Ha az elsõ három levél vmelyikénél tartasz, akkor nem gáz. De ha még a 4.nél is vérzel, az baj.

Igen. Mióta szeded? Ha az elsõ három levél vmelyikénél tartasz, akkor nem gáz. De ha még a 4.nél is vérzel, az baj.
A kérdező hozzászólása: Ez az elsõ alkalom, hogy szedem. Eddig még soha nem szedtem, semmilyen célból. Pénteken vizsgálat, a ciszta felszívódására kaptam és nem volt errõl szó, hogy vérzés lesz szedés közben. Ezért nem tudom, hogy leálljak-e a szedéssel vagy ez nem gond így az elsõ alkalomkor...Köszönöm!
Nekem a gyógyszertõl jött meg. Este 8-kor bevettem, 9-kor megjött. Cerazette-et szedtem, de abbahagytam.
Én is cerazettet szedtem.Amikor elkezdtem szedni 3hétig véreztem, akkor abbahagytam, elmentem orvoshoz.Mondta hogy a gyógyszertõl van, mást nem tud felirni. Akkor újra elkezdtem szedni, pár napig véreztem.Utána többet nem.Két évig nem volt meg.Két év után hagyytam abba, mert még egy babát szerettünk volna. Egy barátnõm is ezt szedi, õ nem szoptatás miatt, és neki sincs vérzése.
A kérdező hozzászólása: Nekem Sensonette-t írt fel a doki õ mondta ha megjön akkor kezdjem el szedni.Akkor írassak fel vele mást?Már nem szoptatok, csak 1 hónapig tudtam.Akkor a gyógyszertõl vérzek?
Szia! nekem ugyanez a helyzet, hogy szülés óta elsõzör megjött és én már 15 napja vérzek, hétfõn megyek dokihoz, de fel kéne hívnom, mert így hogy vizsgál meg?? Én a diane 35öt kezdtem el szedni.
akkor igen. az enyémre is rá van írva, hogy már az elsõ szemtõl véd. ha a tiéden is ez van, akkor nyugodtan!
Szerintem is igen. Ha nagyon pontos akarsz lenni, akkor várhatsz 2 hetet is, de szerintem már védett vagy.
ugyan ezt szedtem és igen:)

11 napja szedem a fogamzásgátlót és azóta meg van a menzeszem. Nem rendes vérzés van hanem csak cseppek de azok normál cseppek. Befolyásolhatja a gyógyszer a vérzést legelső alkalommal?

Legjobb válasz: Persze, ez a tabitól van. Elég gyakori. Ha 4. levélnél is vérezgetsz, akkor menj vissza a dokihoz, addig normális.

Persze, ez a tabitól van. Elég gyakori. Ha 4. levélnél is vérezgetsz, akkor menj vissza a dokihoz, addig normális.

Mit csináljak? 11 napja szedek jangee fogamzásgátlót, az éjszaka együtt voltunk, megszakitással is akartunk védekezni, de nem sikerült. Az a baj, hog szombaton ettem egy algoflexet, vasárnap egy cataflamot. Belehet venni eseményutánit is?

Legjobb válasz: ha rendesen,a menses elsõ napjától szedted a fogigátlót,akkor nem leszel terhes,felesleges az esemény utánival bombázni a szervezetedet. én sosem soktam kiegészítõ védekezést használni,amikor újrakezdtem a tablettát(7-8 alkalom),és nem volt gond belõle. ha nyugtalanít,hívj fel egy nõgyógyászt,ingyen és gyorsan megmondja,mit tegyél.

ha rendesen, a menses elsõ napjától szedted a fogigátlót, akkor nem leszel terhes, felesleges az esemény utánival bombázni a szervezetedet. én sosem soktam kiegészítõ védekezést használni, amikor újrakezdtem a tablettát(7-8 alkalom), és nem volt gond belõle. ha nyugtalanít, hívj fel egy nõgyógyászt, ingyen és gyorsan megmondja, mit tegyél.

14-e óta van meg és még mai napig barnázok.11. szem fogamzásgátlót vettem be ma és a barátommal ma megszakítással voltunk együtt (egyébként eddig mindig gumival). Lehetek terhes?

A fogamzásgátlóm Stodette. Elvileg csak két hét után véd de ma elég nagy butaságot követtem el.Megszakítással "védekeztünk". A barátom miután kihúzta rögtön el is ment. Lehet ebből valami bajom?

Legjobb válasz: Eszetekhez gratulálok.. ám nincs sok esélye.. elenyészõ.

Eszetekhez gratulálok.. ám nincs sok esélye.. elenyészõ.
Nekünk a védõnéni azt mondta, hogy a megszakításos védekezés nem biztonságos. 12l
istenem, azt a 3 napot már sokba telt volna kivárni, igaz?
A kérdező hozzászólása: Igen ahogy látjátok énis tudom hogy ez nem egy védekezési módszer. Tisztában vagyok vele. Elõször fordult ilyen elõ eddig MINDIG gumival védekeztünk. Szerintem nem engem kéne lehurrogni én csak normális válaszokat szeretnék kapni, hogy mennyi esélyem van így a teherbe esésre.
Senki nem tudja, hogy ennyi gyógyszerszedéstõl megakadályozódott-e már a peteérésed. Ezt még az atyaúristen sem tudhatja, úgyhogy nem fogsz százalékos válaszokat kapni. 2 héten belül ki fog derülni!
Én is barnázok minden reggel. Ma reggel pl olyat barnáztam, mint ide Záhony. Csoda, hogy ép maradt a wc-csésze...
szerintem nem vagy terhes. a másik a barnázás nekem is volt barnázás 2 hónapig, aztán kiderült tul erõs fogamzásgátlót írtak fel és tönkretette a szervezetem, a doki megint megvizsgál ezuttal egy másik idõsebb, és õ mondta, írt egy enyhébbet, amitõl jobb lett, fél évig szedtem és volt amikor véletlenül elfelejtettem pont abban az órában bevenni, de amint eszembe jutott pótoltam ahogy a tájékoztató mondta. majdnem 2 honapja nem szedem már, de nagyon szerettem azt a tablettát minden rendben volt vele jangee volt a neve. egy hét után védett folyamatosan, most csak azért hagytam abba, mert babát szeretnénk ami hála istennek egybõl sikerült is. nem hiszem hogy terhes lennél, egy hét után mindegyik tabi véd, ilyenrõl soha nem hallottam hogy 2 hét. de ha nagyon parázol aktus után 14 nappal teszt kimutatja a terhességet

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!