Találatok a következő kifejezésre: 11 napja el fogamzasgatlot (5 db)

Yadine nevű fogamzásgátlót szedek 11 napja. A menstruációm első napján kezdtem el szedni. Most barnás-narancssárgás folyásom van. Ez állítólag normális!?

A folyással még nem is lenne nagy bajom, csak néha viszketés is rámtör. És ez mit?l lehet? összefüggésbe van a kett?? Meddig fog ez tartani?

Legjobb válasz: a fogamzásgátlók a fertõzést elõsegíthetik, fõleg ha hajlamos is vagy rá! szerintem menj vissza az orvoshoz. igaz, hogy írják, hogy az elsõ pár hónapban sok minden elõfordulhat, ez viszont szerintem már az a kategória mikor gyógyszert cserélnék!

a fogamzásgátlók a fertõzést elõsegíthetik, fõleg ha hajlamos is vagy rá! szerintem menj vissza az orvoshoz. igaz, hogy írják, hogy az elsõ pár hónapban sok minden elõfordulhat, ez viszont szerintem már az a kategória mikor gyógyszert cserélnék!
Szerintem két hét után még ne menj vissza az orvoshoz. Barnás, narancssárgás folyáson nekem is volt az elején, a második levél után elmúlt. Ha az elsõ három hónap után is megvannak ezek a tünetek, akkor menj vissza, addig ne aggódj. Szerintem.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat!

21 éves vagyok, és tegnap volt két hete hogy elkezdtem az első fogamzásgátló tabit szedni. A mensim 10-11 napja múlt el. Viszont az este együtt voltam a barátommal, és bennem ment el. Igy is lehetek terhes?

Várnunk kellett volna egy hónapot hogy a tabi hatása meglegyen,de csak két hete hogy szedem.Lehet bel?le terhesség?

Legjobb válasz: Szerintem kicsi az esélye, de azért én csinálnék egy tesztet a várt mensi ideje körül!

Szerintem kicsi az esélye, de azért én csinálnék egy tesztet a várt mensi ideje körül!
A kérdező hozzászólása: ha 3 nap mulva csinálok egy tesztet ki fogja mutatni?
Csak a következõ esedékes menstruáció elsõ napján fog biztosat mutatni!
No, akkor tisztázzuk: 1, a betegtájékoztatót ne mdísznek rakják a gyógyszerek, így a fogamzásgátlók mellé sem.Tehát olvasd el, hogy mikortól is véd 100%osan.Benne van. 2, 3 nap múlva még semmit sem fog mutatni a teszt, így teljesen felesleges csinálnod. Ha kimarad a következõ mensid akkor csinálj, de a tabi miatt megeshet, h kimarad/késik a mensid, mivel csak most kezdted el szedni.
A kérdező hozzászólása: és folytassam a tabi szedést, vagy hagyjam abba amig nem vagyok biztos benne hogy az vagyok e?

11 napja kezdtem el fogamzasgatlot szedni. Tegnaptol van vmi barna folyasom, ma meg vercseppek is jelentkeztek. Mitol lehet ez? Lehet a tabitol?

Eddig nagyon jol birtam a tablettat, nem volt tole soha hanyingerem. Remelem nem azert van mert nem birja a szervezetem a Yasmin fogamzasgatlo tablettat.

Legjobb válasz: Köztes vérzés simán lehet az elsõ három hónapban. Most szokik hozzá a szervezeted. Mondjuk ez a betegtájékoztatóban benne van.

Köztes vérzés simán lehet az elsõ három hónapban. Most szokik hozzá a szervezeted. Mondjuk ez a betegtájékoztatóban benne van.

Gestomix20 fogamzásgátló tablettát szedek.11 npja kezdtem el szedni, az első menstruációs napon. Azóta is vérzek. Ez baj?

Úgy tudom ilyenkor még rövidebbnek kellene lenni a menstruációnak mint általában. Nekem 6-7 napig szokott tartani normális esetben, ezért kicsit aggódom.

Legjobb válasz: ez normális.. az elsõ 3hónapban. van aki az egész hónapot végigvérzi. ez egy hormonkészitmény, ami bekavar a szervezetnek.. nem is csoda h néha igy reagál....

ez normális.. az elsõ 3hónapban. van aki az egész hónapot végigvérzi. ez egy hormonkészitmény, ami bekavar a szervezetnek.. nem is csoda h néha igy reagál....
Nem, nem normális. Ha a fogamzásgátló tabletta szedése közben is vérzel az azt jelenti, hogy nem jó a gyógyszer, mivel folyamatosan ovulációval jár. Menj el orvoshoz, végeztess el még egy kivizsgálást és azután kezdj szedni másikat.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ. Hétfõn elmegyek orvoshoz.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!