Találatok a következő kifejezésre: 11 napja Jó jel (2 db)

A 11. napon voltunk együtt a párommal. Egy pár napja görcsölgetek, de nem erősen éas sok krémes folyásom van. Ez jó jel?

Legjobb válasz: igen, nem sokára peteérésed lesz. a krémes folyás a peteé´res elött van közvetlenül (max a mensi elött van de 11. nap túl korai volt) ez kb a 14-15 napon van.

igen, nem sokára peteérésed lesz. a krémes folyás a peteé´res elött van közvetlenül (max a mensi elött van de 11. nap túl korai volt) ez kb a 14-15 napon van.
A 11. napon már símán lehetett peteérésed. 3 nappal a tüszörepedés után szárazságnak kell bekövetkezni. Egy héttel utána a szervezet újra krémes állagú nyálkát termel, ez 2-3 napig is megfigyelhetö. Ez a nyálkatermelés a beágyazódás idöszakára esik ugyan, de ezzel nem függ össze. Ezután a menstruációig ismét szárazság következik. 1-2 nappal a vérzés elött újra vizes, tojásfehérjeszerü nyálka figyelhetö meg, ha nem lépett fel terhesség. Ez a következö vérzés elörejelzöje.

11 napja késik! Jó jel ha görcsölgetek mintha meg akarna jönni?

Legjobb válasz: a mellem fáj de még nem akarok tesztelni. lassan egy éve próbálkozunk.

A kérdező hozzászólása: a mellem fáj de még nem akarok tesztelni. lassan egy éve próbálkozunk.
Jó jel, igen. De ideje lenne tesztelni, kimutatná már! Drukkolok! 8 hetes kismama
Reggeli vizeletbol biztos kimutatja!!Foleg ha 2-3 napja erzed mintha meg akarna jonni es megsem eleg biztos jel..!tesztelj!sok sikert!
stzerintem baba. tesztelj nyugodtan. nemjo ha kétségekközt vagy az sem.
Teszteljj és szerintem már ki fogja mutatni. :)
nah mi újs?sikerült?szorítok:-))
Vajon sikerült?

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!