Találatok a következő kifejezésre: 11 millió sperma (2 db)

11 millió a sperma teszt eredménye, nincs esélyem a teherbeesésre?

Holnap viszem az eredményt a dokihoz szeretnék információhoz jutni.

Legjobb válasz: Minek az eredménye? A sperma koncentrációja 11 millió? Mert annak a 20 millió a minimum. Párom is mostanában volt vizsgálaton, neki 14,11 millió, el is küldte a doki hormonvizsgálatra, várjuk az eredményét.

Minek az eredménye? A sperma koncentrációja 11 millió? Mert annak a 20 millió a minimum. Párom is mostanában volt vizsgálaton, neki 14, 11 millió, el is küldte a doki hormonvizsgálatra, várjuk az eredményét.
szia kiváncsi vagyok mi lesz. nálunk 18 millio volt nyáron meg prosztatagyulladás, az most elmulott most meg 6 millio lett a szám mi is eléggé elvagyunk keseredve és a tesztoszteron szint is alacsony. nálam (lány) minden rendben, irj majd lécci nálatok mi van azota vagy mik történtekköszi szépen

Egy éve próbálkozunk eredménytelenü, 20 millio helyett 11 millió a sperma létszám ennek a 66 százaléka élletképes. Inszeminációra készülünk, sikerülhet?

Vagy ne is ábrándozzak ,a doki szerint ez a mennyiség elég az inszeminációhoz.

Legjobb válasz: azt szeretném tudni hogy van e valaki közöttetek akinek sikerült a teherbeesés kevesebb sperma koncetrációval ,szóval 20 millio alatt

A kérdező hozzászólása: azt szeretném tudni hogy van e valaki közöttetek akinek sikerült a teherbeesés kevesebb sperma koncetrációval , szóval 20 millio alatt
Igen sikerült pedig nem sok remény volt rá. Egyetlen egy kell, de annak nagyon kis ügyesnek kell lennie. Próbáljátok a legoptimálisabb idõben csinálni. Én hõmérõztem és volt, hogy uh-ra is elmentem biztos, ami biztos alapon megjegyzem nem akkor estem teherbe:-)
A kérdező hozzászólása: köszi, ha nem titok ird meg hogy több vagy kevesebb volt 11 milliónál:) ezek szerint nektek nem inszeminációval sikerült:) gratulálok nektek
Én csudajókat hallottam a Multi-Macáról, szerintem, egy próbát megérne! igaz, hogy 3 hónap alatt éri el a kívánt hatást, de minimum megduplázza a spermaszámot azalatt!
Elsõ válaszolód vagyok, nekünk 14 millió volt viszont õk mind életképesek voltak. Nagyon jótékony hatása van a talpmasszázsnak a különféle értisztító kapszuláknak, mi természet gyógyászt is megkerestünk. Ne keseredj el mi a teljes totális nulláról indultunk egy darab nem volt, bár a férjemet mûtötték, mert baj volt az egyik heréjével. Teljes szívembõl drukkolok nektek, ha még tudok segíteni írj nyugodtan, minden tapasztalatot szívesen megosztok veled!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!