Találatok a következő kifejezésre: 11 hetesen uh-án (2 db)

11 hetesen az uh-án azt mondta a dokim hogy 12+2 hetesnek felel meg a babám.16 hetessen megyek vérvételekre de valójában csak 15 hetes leszek. Ez befolyásolhatja az eredményeket?

talán el?bb is fogok szülni mint a kiírt id?pont?teljessen összezavarnak a hetek!

Legjobb válasz: 16 hetes vérvételnél befolyásolja az eredményt! De a doki uh szerinti kort számolja nem?

16 hetes vérvételnél befolyásolja az eredményt! De a doki uh szerinti kort számolja nem?
A kérdező hozzászólása: igen az uh szerint.azt mondja hogy az a mérvadó nem az utolsó menszesz, mert ahogy írtam is bõ egy héttel elõre vagyok a baba fejlõdése szerint.
mindig az uh-hoz igazodj! ne a menstr. vedd alapul, fõleg, ha nem 28 naposak voltak a ciklusaid!

11+4 hetes vagyok.6-án megyek UH-ra, viszont kaptam plusszban egy csekket a down szűrésre. Hogy fog ez kinézni?

Legjobb válasz: Csekket? A 12 hetes uh, az genetikai, tehát down szûréses.

Csekket? A 12 hetes uh, az genetikai, tehát down szûréses.
A kérdező hozzászólása: Akkor lehet hogy tényleg csak a te kórházad csinálta/ja egy darabig ingyen?
10:45-ös vagyok ismét és tényleg nem értem nekem Nyiregyen a kórházba csinálták ingyen. Ezt a tesztet egy angol sejtbank ajánlotta fel minden kismama számára, hogy lehet, hogy van olyan kórház ahol ezért pénzt kérnek? Ja azt nem tudom visszamenõleg lehet e mert ezt 12 hetesen nézték nekem.
A kérdező hozzászólása: Tegnap voltam a védõnõmnél és meséltem neki errõl a csekkrõl, de egy árva szót sem mondott rá, azon kívül hogy jól van.Akkor most honnan tudom meg hogy mi az ami tényleg jár?????
nálunk Gyõrben ez úgy mûködik, hogy elmegy a kismama az uh-ra, majd ha akarja kérheti a down szûrést, amit ujabban kombinált tesztnek neveznek.két fajtája van, a 9ezer ft-os, és a 24 ezer ft-os.csak az az érdekes, hogy annak idején mikor elsõ babámat vártam nem volt ilyen, csak az afp.most teljesen rácsodálkoztam hogy ilyen van már?17 hetes vagyok, lehet most sokan felsóhajtanak, de én nem kértem a kombinált tesztet.ott az afp, meg az uh.
Így van ami jár, az jár!!! De vissza menõleg már nem csinálják meg? Én 14 hetes vagyok. Vagy ilyenkor már fars eredmény születne??
10:45-ös vagyok, nem korhoz kötött a kombinált teszt, mert én 21 éves vagyok és nekem csináltak, a védõnõtõl kaptam papírt amit vinnem kellett a 12 hetes Uh-ra, de ez teljesen ingyenes mindenhol én úgy tudom, kérdezz rá a védõnõdtõl, ami jár az jár:)
A kérdező hozzászólása: Hol csinálnak ingyenes kombinált tesztet?
A kombinált teszt az ingyenes? ÍÉs mindenhol csinálnak?? Vagy csak a kor miatt csinálnak valakinek? Én nekem nem csináltak a 12 hetes uh-n.
A kérdező hozzászólása: Dunaújvárosban lesz az UH, és azt mondta a doki, hogy mivel 33 éves vagyok ezért nem ártana csináltatni egy down-szûrést, és már kaptam is a csekket 9ezerrõl. De most már nem értem az egészet!!
Csak gondoltam, ha nincs fizetned kell ezért a vizsgálatért!De így nem tudom miért kaptál csekket!?A dokitól kéne megkérdezned.Ha sikerül kérlek írd meg, kiváncsi vagyok a válaszra!Ilyet még nem hallottam.Remek irányba halad az ország...
Hové mész Uh-re, mikor én voltam, megnézték Uh-n a kis drágám méreteiu, utánna vért vettek amit kombinált tesztnek hívtak és ez álltal szûrték ki a down-kor esélyét, de ez teljesen ingyen volt, 21 hetes kismama:)
A kérdező hozzászólása: Igen. természetesen. Miért?
Van biztosításod?
A kérdező hozzászólása: Szia! De én még ezen kívül is kaptam egy 9000ft-os csekket. (????)
Csak a 12. héten lehet a kombinált tesztet, illetve a 16. héten az AFP-vel együtt a 2. vérvételt ha az integrált tesztet csinálják. Az pedig, hogy kell-e fizetni érte, attól függ, hogy az intézmény, kórház ahová tartozol és ahol leveszik a vért kap-e rá állami támogatást vagy sem, milyen szerzõdése van az OEP-pel vagy esetleg valamelyik sejtbankkal. Éppen azért nem kötelezõ ez a vérvétel, mert a legtöbb helyen még mindig fizetõs sajnos.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!