Találatok a következő kifejezésre: 11 hetesen pici (15 db)

Elvileg 12 hetes terhes vagyok, de minden vizsgálat azt mutatja, hogy csak 11 hetes. Ma is voltam UH-n és 45mm a pici, de akkor a papírjaimra miért azt írják, hogy 12 hetes x napos?

Legjobb válasz: A terhességet elvileg az utolsó menstruációd elsõ napjától számítják,mivel nem tudják pontosan megállapítani mikor fogant. Ezért a baba 11 hetes,de "hivatalosan" 12 hetes terhes vagy. De a lényeg, hogy egészségesek vagytok!!! :)

A terhességet elvileg az utolsó menstruációd elsõ napjától számítják, mivel nem tudják pontosan megállapítani mikor fogant. Ezért a baba 11 hetes, de "hivatalosan" 12 hetes terhes vagy. De a lényeg, hogy egészségesek vagytok!!! :)
Teljesen egyetértek az elöttem szólóval. Úgy van ahogy írta.

11 hetesen nem pici a baba ha csak 34mm?

Tegnap voltam ultrahangon, és a picúrkám 34mm és "elvileg" a 11. héten vagyok. Picit utána olvastam és ezen a héten már 65mm-nek kellene lenni, tehát minden bizonnyal még csak a 10. héten járok. Csakhogy jöv? héten küldenek a 12. heti kötelez? ultrahangra a tarkóred?vastagság miatt. Ha tényleg jelenleg csak a 10. héten járok akkor pontos lesz a jöv? heti eredmény? El?re is nagyon köszi a segítségeteket.

Legjobb válasz: Ne aggódj, amit olvastál nem tudom hogy van én is olvastam azokat nem számít, ha az orvos azt mondja minden ok. nekem 10 hét 6 napos vérzéskimaradásnál 35mm volt a pici ami 10 h 3 n-nak felelt meg teljesen jó.11 hét 6 naposan metem tarkóredõ mérésre ekkor 5cm lett a baba, ami 11 hét 5 naposnak felelt meg. a tarkoredõje 1.1mm volt.azt mondta az orvos gyönyörûen nõ és fejlõdik a baba.Szóval ne aggódj azokon az írásokon én sem igazodok ki.Ha az orvos is azt mondja minden ok, akkor csak az számít.

Ne aggódj, amit olvastál nem tudom hogy van én is olvastam azokat nem számít, ha az orvos azt mondja minden ok. nekem 10 hét 6 napos vérzéskimaradásnál 35mm volt a pici ami 10 h 3 n-nak felelt meg teljesen jó.11 hét 6 naposan metem tarkóredõ mérésre ekkor 5cm lett a baba, ami 11 hét 5 naposnak felelt meg. a tarkoredõje 1.1mm volt.azt mondta az orvos gyönyörûen nõ és fejlõdik a baba.Szóval ne aggódj azokon az írásokon én sem igazodok ki.Ha az orvos is azt mondja minden ok, akkor csak az számít.
Az eredmény mindig pontos, és a 12 heti UH alapján küldenek AFPre.Nekem a 13 héten a CRL 61mm volt.Ergo, csak 12 hetes a baba.Azóta is megõrizte az egy hét késését.Vagyis a ciklus végén ágyazódott be. Nem kell aggódni!Csak akkor van baj, ha az egyhetes késéseteket késõbb nagyon megnöveli, mert akkor nem fejlõdik megfelelõen.Nem tudom, h a doki, milyen Gr.s. számot írt, mert nem írtad, de az jelenti az orvosi hét számolást, tehát ha õ 10et írt oda, akkor nektek is van egy hét késésetek, ha 11 et, akkor a naptári héttel együtt fejlõdtök. Amúgy remélem magyaroszági statisztikát néztél, és nem másországbelit!
Szia! Ha a picinek vannak szívhangjai vagyis életjeleket mutat akkor valószínû hogy nem 11 hetes terhes vagy. Az én babám ülõmagassága CRL: 11-dik héten 45 mm volt. Ha a jövõ héten újra megnézik és akkorra nõni fog akkor valószínû hogy újabb 1 hét múlva nézik meg a tarkóredõt.
Szia én éppm a voltam nyaki redõ mérésen.Elvileg 13hetes és 2 naposak vagyunk, de azt mondta a dokinõ, hogy 11-12hetes lehet, 57mm az ülõmagasság.Szerintem teljesen jó az eredmény , mert mi is 9hetesen voltunk legutóbb uh-mn és akkor csak 20mm volt.egy két hét alatt megduplázódik a mérete.És nekem is azt mondta a dokinõ, hogy behozza magát ugyis. Szval ne aggódj minden jó!Gratula a picihez!

11 hetesen kaptam az ultrahangról ma egy pici fotót! Az van ráírva legfelső sorba, hogy "2nd Tri +Lenght 4, 16 cm"! Ez az ülőmagasságot jelenti? Nem kevés ez 11 hetes babónak? Kinek mekkora volt ennyi idősen?

valamint látok még ilyen értéket,hogy :"F3-alatta-Gn 60-alatta-232dB/C6-alatta-K/3/3"valaki segítsen lécci,hogy ezek mit jelenthetnek!jöv?héten megyek megint a 12 heti uh-ra,de még mindig aggódom!

Legjobb válasz: Nem tudom ezek mit jelentenek, de ilyenkor 4 cm körüli szokott lenni az ülõmagasság :)) http://www.pocaklako.hu/terhessegi-ultrahang/uh-tablazatok/m.. eszerint 44mm a tankönyvi méret :))

Nem tudom ezek mit jelentenek, de ilyenkor 4 cm körüli szokott lenni az ülõmagasság :) ) http://www.pocaklako.hu/terhessegi-ultrahang/uh-tablazatok/m.. eszerint 44mm a tankönyvi méret :) )
Szia.Nekem 11 hetesen 48, 8 mm volt a baba ülõ magassága.Tehát az ülõ magasságotok mm-ben 42mm.Az szerintem jó méret.A többi adatot nem tudom mit jelent googlizd be.
A kérdező hozzászólása: akkor tankönyv szerint 2, 5 milliméterrel le vagyunk maradva... :( azért szívesen hallok még véleményeket, hogy kinek mekkora volt ez idõ tájt!
A kérdező hozzászólása: google-ztem, de semmi...
9. héten ülõmagasság: 36 mm 12. héten : 68 mm
Az nem baj, ha egy picivel kisebb vagy nagyobb :) ) Nõvéremmel kb egyszerre lettünk terhesek :) 5+6 hetesen voltunk mind a ketten ultrahangon, az õ babája 6 mm volt, az enyém 3mm, és a tankönyvi adatok alapján 4mm ilyenkor a picike :) Ez csak, hogy legyen mihez viszonyítani, ne aggódj, jól megnõ majd a kisbabád :) ) Én eddig két ultrahangon voltam, mind a kettõn 1-2 milliméterrel kisebb volt, de azt mondta az orvos, hogy tökéletes :) 1 hét múlva megyek a 12. hetire, akkor majd meglátjuk :) Ne aggódj! Minden rendben van! Dobog a kicsi szívecskéje, fejlõdik, növöget :) Nem minden kisbaba ugyanolyan!

11 hetes + 2 napos vagyok, idáig minden simán ment, ma reggel kb 2 pici pontot barnáztam, mi lehetett az? Elmegy a baba?

Legjobb válasz: Esetleg ha nem lenne a babó, nem most kéne megjönnie a menstruációdnak? Nekem pont így volt és én is nagyon megijedtem, de csak azért volt mert akkor kellett volna megjönnie. Azért hívd fel a dokid de szerintem nem lesz gond. Nyugodj meg! 39 hetes kismami

Esetleg ha nem lenne a babó, nem most kéne megjönnie a menstruációdnak? Nekem pont így volt és én is nagyon megijedtem, de csak azért volt mert akkor kellett volna megjönnie. Azért hívd fel a dokid de szerintem nem lesz gond. Nyugodj meg! 39 hetes kismami
Nem dehogy!nekem is volt lehet megeroltetted magad vagy pont mensi idoben vagy.De a lenyeg, hogy pihenj sokat.hivd azert a dokidat fel! Minden jot
Szia! Nekem is volt ilyen, ne ijedj meg, pihenj sokat!31hetes km
nem szeretkeztetek esetleg? pihenj és menj el dokihoz, de nincs semmi baj.
A szeretkezéstõl tényleg lehet. Bennünket is eltiltott a doki néhány hétre egymástól, mert én is picit véreztem. Azóta viszont semmi gond. 16 hetes km
A kérdező hozzászólása: Szombaton voltunk utoljára együtt. Voltam dokinál azt mondta pihenni kell és ha elõfordul azonnal be kell feküdni. Az UH-on minden oké volt virgonc a baba, és nincs semmi vérömleny. Csajok én nagyon megijedtem! Köszi a válaszokat!

11 hetes vagyok. Most kozepesen begorcsolt a mehemnel. Pihenek vele. Picit jobb de neha meg begorcsol. Lehet gond a babaval? Vagy csak no odabent valami?

Legjobb válasz: Szia! Ha begörcsölgetsz, akkor lehet hogy magnéziumot kell majd szedned! Beszélj a dokiddal, de ami fontos, hogy minél többet pihenj! Sok sikert! 33 hetes kismami

Szia! Ha begörcsölgetsz, akkor lehet hogy magnéziumot kell majd szedned! Beszélj a dokiddal, de ami fontos, hogy minél többet pihenj! Sok sikert! 33 hetes kismami

11 hetesen ha 38 mm a babó az nem túl picike?

Legjobb válasz: Szia, Ha a doki nem mondta,akor biztos minden rendben van. Egyébként is van még ideje megnõni :) Én 10 hetesen voltam UH-n akkor 39mm volt.

Szia, Ha a doki nem mondta, akor biztos minden rendben van. Egyébként is van még ideje megnõni :) Én 10 hetesen voltam UH-n akkor 39mm volt.
Az attól függ. Gondolj bele, nekem 12 hetesen és 2 naposan 5, 6 cm volt, utána 12 hetesen és 4 naposan már 6, 7 cm.Hihetetlen, hogy mekkorát nõ.Véletlen voltam egymás után mert voltam Down kór szûrésen az Istenhegyi magánkórházban-amúgy ezt, ajánlom mindenkinek, mert nagyon megnyugtató, utána pedig a kötelezõ nyaki redõ volt, úgyhogy pár nap alatt cm-eket tud nõni. Az Istenhegyibe még azt mondták, hogy pici a baba de biztos a 31 napos ciklusom miatt 2 nap múlva meg már azt mondták a hirtelen növés miatt ugyebár, hogy nagy baba lessz.Nem kell félni....10 hetesen 3, 2 cm volt a kis babóka :oD 19 hetes kismami
A kérdező hozzászólása: Köszike a válaszokat!
Szió! Nem pici :-)Nekem a 12. héten 49mm volt.Sok ideje van még nõni. Az enyém is most indult be a 30. hét körül, rohamosan hízik. Ja és szerintem nem kell mindenkinek óriásbabát szülnie(magán vélemény). Kellemes babavárást!
Negro minden mennyiségben. (Bár nem tudom, a terheseknek mennyire szabad sok cukrot enni.)
Mézes-citromos meleg tea biztos jót tesz.
Már bocs, de miért nem fordulsz orvorshoz? Ha problémád van ( valami komoly ), akkor legalább megtudod. Amennyiben csak valami egyszerû oka van, akkor felírna egy gyógyszert és igen, nyílván olyat ami nem árt a babának. Nem tudom ki hogy van vele, én szívesen szoktam válaszolni itt a kérdésekre, de gyógyszer/baba egészsége kategóriába nem bíznám ismeretlenekre a dolgot. Ezért vannak az orvosok. Ismétlen ne haragudj, nem szándékozom kötekedni, de tényleg inkább egy orvos...
Semmilyen gyógyszert nem vehetsz még be, nekem sem írt fel az orvos semmit. A 12. hétig minden árt. Egyedül c vitamin pezsgõtablettát ihattam én is. Plusz negro. Ezt ki kell bírnod. Tudom, hogy rossz, nekem tíz hetesen volt 38 fokos lázam. Erre is csak vizes borogatás, sok folyadék és c vitamin volt a megoldás.

11 hetes a babám. Eddig minden rendben volt viszont egy hete volt egy pici vérzésem és azóta is van de csak barnás folyás, mint a menzesz vége felé. Lehet hogy megjött volna? Még szoptatok.

Legjobb válasz: Nekem is volt mindkét babám után kb a 10-13 hét környékén ez, a dokim azt mondta, hogy ez majd' mindenkinél van, csak elfelejtik mondani. Aztán hónapokig semmi. Szerintem nálad is ez az, de sajna nem emléxem már, mivel magyarázta.

Nekem is volt mindkét babám után kb a 10-13 hét környékén ez, a dokim azt mondta, hogy ez majd' mindenkinél van, csak elfelejtik mondani. Aztán hónapokig semmi. Szerintem nálad is ez az, de sajna nem emléxem már, mivel magyarázta.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszodat.

Az én cicám 11 hetes és hullik picit a szőre. Mikor fog ez megállni nála illetve normális ez? Egyébként szoba cica.

Legjobb válasz: Hát mennyire? Mármint fûtötök rendesen? nem járkál ki néha...egyébként a szobacicákra is van lehelletnyi hatással az évszakváltozás...de ha kisjákál vagy fázik odabenn akkor válthatja a bundáját... mellesleg milyen fajta? mondjuk én a szobacica dolgot maximum perzsáknál tartom állatbarátnak mivele gy macskának elég nagy tér kell...

Hát mennyire? Mármint fûtötök rendesen? nem járkál ki néha...egyébként a szobacicákra is van lehelletnyi hatással az évszakváltozás...de ha kisjákál vagy fázik odabenn akkor válthatja a bundáját... mellesleg milyen fajta? mondjuk én a szobacica dolgot maximum perzsáknál tartom állatbarátnak mivele gy macskának elég nagy tér kell...
A kérdező hozzászólása: Nem nagyon hullik, de azért egy két helyen ott hagy egy kicsit.Fûteni fûtünk max az ablak, ha nyitva van akkor fázhat.Csak bennt van és perzsa macska.
Ez teljesen természetes dolog, leváltja a kölyökszõrét. Pont a 10-12-ik héten aktuális, gyakran keféld a szõrét, az elhalt szõrszálakat ugyanis ki kell szedni a késõbbi csomósodások miatt.
Bár még "friss" cica, készülj fel arra, hogy a benti cicák egész évben vedleni fognak (a kinti cicák tavasszal+õsszel szoktak) :) nekem is van cicám, fehér. Így alap, hogy otthon nem vehetek fel fekete vagy mágnesként mûködõ cuccokat :)
Hát valószínûleg most vedli a szõrét ezt napirendszerességgel 1 -2 alkalommal kifésülöd akkor megál!
Ha megnyúzod, biztosan nem hullatja többé a szõrét... :D (csak vicc)
A Perzsa cicaknak is mindig hullik a szore. Naponta 2x kell kikefelni, igy kevesbe lesz minden szoros a lakasban viszont a cica szore sokkal szebb lesz. Nekunk valaha volt ezust perzsank, veletlenul vettuk eszre, de o imadta a vizet, lehet ennek koszonhetoen kevesbe hullott a szore?!
lehet, hogy rühes, én elvinném állatorvoshoz

11 hetes kismama vagyok. Sűrű fehér folyásom van, néha picit sárgás is. Ez normális? Ha nem mitől lehet?

Ha baj van, húsvét utáni kedden megyek dokihoz, ráérek addig várni vele?

Legjobb válasz: Nekem is fehér folyásom van. Néha a bugyin tûnik sárgásnak de nem, mert mikor wc-papírral törlöm meg, ott látszik hogy fehér. Mint a testápoló. Azért említsd meg a dokidnak, de elvileg amíg nem csíp nem viszket, nincs gond. Ha megyek én is szólni fogok azért. Boldog babavárást! 13+4hetes kismami

Nekem is fehér folyásom van. Néha a bugyin tûnik sárgásnak de nem, mert mikor wc-papírral törlöm meg, ott látszik hogy fehér. Mint a testápoló. Azért említsd meg a dokidnak, de elvileg amíg nem csíp nem viszket, nincs gond. Ha megyek én is szólni fogok azért. Boldog babavárást! 13+4hetes kismami
Szerintem minnél hamarabb menj el dokihoz. Kismamáknál gyakori, de kezelni kell.
Ha viszket és csíp, akkor biztos, hogy valamilyen gomba.
Amíg nem lát doki, vegyél intimgélt. Nekem is fehér sûrû volt, bár nem csípett és viszketett. A védõnõm ajánlotta, kipróbáltam és tuti bevált. A neve: Saforelle intim mosakodo gél. Nekem csökkentette a tüneteket, ráadásúl rá van írva h a gombás fertõzésre és aranyér problémák tüneti kezelésére kiváló. Tényleg szuper. De aztán irány a doki, nem szabad elhanyagolni:) )
A kérdező hozzászólása: Sajnos viszket és csíp is. Akkor valószínúleg gomba? :( A babára nem veszélyes?

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!