Találatok a következő kifejezésre: 11 hetesen késő védőnőhöz menni (2 db)

11 hetesen nem késő védőnőhöz menni?

Legjobb válasz: Orvosa válogatja mikor küld el. Egyébként 8-10 héten szoktak küldeni. Jó babavárást!

Orvosa válogatja mikor küld el. Egyébként 8-10 héten szoktak küldeni. Jó babavárást!
nem késõ. A kiskönyvet szerezd meg, az orvoshoz viszont mindenképpen mej el, mert jövõ héten már komoly szûrések vannak.
Nem késõ, a lényeg, hogy legyen laborod, és 4-szer megjelenj még szülésig. Egyébként pl a lombikosok általában a 10-12. hétig nem is szoktak elmenni. Boldog babavárást! :o)
Nem késõ, éngem 12hetesen küldött orvos védõnõhöz, fontos vérvételre, meg uh-ra.Ne aggodj!:-)
En a 10 heten mentem, ugyhogy nem keso szeritnem. Sot aki nekem van oszinten megmondom tok felesleges is mennem hozza, de voltam mashol is egy eloadason es ott mind a ketto vedono annyira elvezte amit csinal, h nagyon jo volt mar csak hallgatni oket, En sajnos nem vagyok ilyen szerencses a vedonovel, es sajnos valasztani nem lehet. Boldog babavarast kivanok
Mért lenne késõ? Van aki csak 3-4 hónaposan tudja meg hogy babás, akkor azok nem mehetnének védõnõhöz.?. Volt egy ismerõsöm aki külföldön élt, és csak a 18. héten ment el itt orvoshoz, meg védõnõhöz.
Meg nyugtatlak én már 20hetes vagyok és majd csak jövõhéten megyek elõször! És nem aggódom, dokihoz rendszeresen járok!

Már kétszer voltam orvosnál 6 és 8 hetesen, minden rendben van, de csak 11 hetesen fog küldeni tovább laborokba stb. Nem késő ez? Vagy ráérek ilyenkor is menni pl védőnőhöz?

Legjobb válasz: Én elõször 10 hetesen mentem a védõnõhöz, elõtte kétszer voltam a dokimnál, a 9. héten mondta, hogy mostmár menjek a védõnõhöz. 12. héten van az elsõ kötelezõ uh, nálunk a védõnõk adják a beutalókat, nem tudom nálatok hogy van.

Én elõször 10 hetesen mentem a védõnõhöz, elõtte kétszer voltam a dokimnál, a 9. héten mondta, hogy mostmár menjek a védõnõhöz. 12. héten van az elsõ kötelezõ uh, nálunk a védõnõk adják a beutalókat, nem tudom nálatok hogy van.
Nem késõ! Nekem a mostani terhességem elõtt már volt két vetélésem, ezért(gondolom ezért) a dokim nem nagyon szorgalmazta hogy menjek a védõnõhöz. Azt mondta, várjuk meg a 12. heti uh-ot, majd utána. Pedig már a 7. héttõl volt szívhang és minden rendben volt. A 12. heti uh-om már majdnem a 13. héten volt, mire a védõnõhöz eljutottam mert egy héten csak egyszer vannak, már 14 hetes voltam. Elsõ vérvételem a 16. heti volt. Nem volt ezzel semmi baj, csak egyszerre több vért vettek le, mert mindent abból vizsgáltak. Ne aggódj, teljesen idõben vagy!!!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat, akkor nem rágódom ezen, nekem nem volt még terhességem, ez az elsõ, és igy nem tudom mi a szokás:-)
Mehetsz már a védõnõhöz! Vidd a papírt a terhességedrõl és kitölti a kiskönyved.
A kérdező hozzászólása: Nem kell megvárni mig az orvos mondja hogy mehetek?
Én 10 hetesen mentem védõnõhöz, de a kiskönyvet csak a 12. UH után állította ki, és akkor mentem elõször laborba is, meg EKG-ra.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!