Találatok a következő kifejezésre: 11 hetesen késő védőnőhöz (2 db)

Már kétszer voltam orvosnál 6 és 8 hetesen, minden rendben van, de csak 11 hetesen fog küldeni tovább laborokba stb. Nem késő ez? Vagy ráérek ilyenkor is menni pl védőnőhöz?

Legjobb válasz: Én elõször 10 hetesen mentem a védõnõhöz, elõtte kétszer voltam a dokimnál, a 9. héten mondta, hogy mostmár menjek a védõnõhöz. 12. héten van az elsõ kötelezõ uh, nálunk a védõnõk adják a beutalókat, nem tudom nálatok hogy van.

Én elõször 10 hetesen mentem a védõnõhöz, elõtte kétszer voltam a dokimnál, a 9. héten mondta, hogy mostmár menjek a védõnõhöz. 12. héten van az elsõ kötelezõ uh, nálunk a védõnõk adják a beutalókat, nem tudom nálatok hogy van.
Nem késõ! Nekem a mostani terhességem elõtt már volt két vetélésem, ezért(gondolom ezért) a dokim nem nagyon szorgalmazta hogy menjek a védõnõhöz. Azt mondta, várjuk meg a 12. heti uh-ot, majd utána. Pedig már a 7. héttõl volt szívhang és minden rendben volt. A 12. heti uh-om már majdnem a 13. héten volt, mire a védõnõhöz eljutottam mert egy héten csak egyszer vannak, már 14 hetes voltam. Elsõ vérvételem a 16. heti volt. Nem volt ezzel semmi baj, csak egyszerre több vért vettek le, mert mindent abból vizsgáltak. Ne aggódj, teljesen idõben vagy!!!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat, akkor nem rágódom ezen, nekem nem volt még terhességem, ez az elsõ, és igy nem tudom mi a szokás:-)
Mehetsz már a védõnõhöz! Vidd a papírt a terhességedrõl és kitölti a kiskönyved.
A kérdező hozzászólása: Nem kell megvárni mig az orvos mondja hogy mehetek?
Én 10 hetesen mentem védõnõhöz, de a kiskönyvet csak a 12. UH után állította ki, és akkor mentem elõször laborba is, meg EKG-ra.

11 hetesen nem késő védőnőhöz menni?

Legjobb válasz: Orvosa válogatja mikor küld el. Egyébként 8-10 héten szoktak küldeni. Jó babavárást!

Orvosa válogatja mikor küld el. Egyébként 8-10 héten szoktak küldeni. Jó babavárást!
nem késõ. A kiskönyvet szerezd meg, az orvoshoz viszont mindenképpen mej el, mert jövõ héten már komoly szûrések vannak.
Nem késõ, a lényeg, hogy legyen laborod, és 4-szer megjelenj még szülésig. Egyébként pl a lombikosok általában a 10-12. hétig nem is szoktak elmenni. Boldog babavárást! :o)
Nem késõ, éngem 12hetesen küldött orvos védõnõhöz, fontos vérvételre, meg uh-ra.Ne aggodj!:-)
En a 10 heten mentem, ugyhogy nem keso szeritnem. Sot aki nekem van oszinten megmondom tok felesleges is mennem hozza, de voltam mashol is egy eloadason es ott mind a ketto vedono annyira elvezte amit csinal, h nagyon jo volt mar csak hallgatni oket, En sajnos nem vagyok ilyen szerencses a vedonovel, es sajnos valasztani nem lehet. Boldog babavarast kivanok
Mért lenne késõ? Van aki csak 3-4 hónaposan tudja meg hogy babás, akkor azok nem mehetnének védõnõhöz.?. Volt egy ismerõsöm aki külföldön élt, és csak a 18. héten ment el itt orvoshoz, meg védõnõhöz.
Meg nyugtatlak én már 20hetes vagyok és majd csak jövõhéten megyek elõször! És nem aggódom, dokihoz rendszeresen járok!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!