Találatok a következő kifejezésre: 11 hetesen huvelyi (8 db)

Mennyi idő kell ahhoz, hogy a hüvelyi ultrahang kimutassa a 10-11 hetes terhességet? 5 másodperc, vagy több?

Legjobb válasz: Amint fölhelyezik a hüvelybe a fejet, már azonnal látni lehet egy ilyen korú terhességet.

Amint fölhelyezik a hüvelybe a fejet, már azonnal látni lehet egy ilyen korú terhességet.
kedves Kérdezõ!! Bármilyen formában is teszed fel újra és újra a kérdésed a válasz akkor sem lesz más, mint hogy NEM VAGY TERHES!!!!!!
Uramisten! Te már megint az a kérdezõ vagy, aki nem hiszi el, hogy a negatív tesztek, a hasi és hüvelyi UH-k és annak ellenére, hogy megjött neki nem hiszi el, hogy nem 10-11 hetes terhes?! Figyelj, a hüvelyi UH sokkal érzékenyebb, mint a hasi, én most 10 hetes vagyok, és tegnap hasival még azt is láttam, hogy izeg-mozog a kis Bigyó a hasamban! Szóval ha lenne ott akár csak egy kis bolhakisujjkörömnyi akármi is, azt látnák! Remélem, te nem ugyanaz a szerencsétlen vagy, aki azt hiszi, hogy egy szappantól esett meg! Orvosra van szükséged!
1 mp sem!!!!! Nekem a 6 hetes terhessegemet hasi UH-al rogton megtalaltak, ugy, hogy hatrahajlo mehem van!!!! Huvelyi fejjel, meg fel sem helyezik rendesen de mar latjak!!!!! Egy 11 hetes terhesseget mar kitapintja az orvos hason keresztul is!!!!!!
Nagyon-nagyon-nagyon szeretném megtudni, hogy te tényleg ugyanaz a kérdezõ vagy-e, aki több kérdést is feltett azzal kapcsolatban, hogy a szappanon maradt spermától teherbe eshetett-e. Te vagy? Kérlek, válaszolj.
Nem, sajnos nem tudod. Ha tudnád, akkor nem botlanánk lépten-nyomon a te kérdéseidbe. Kérlek szépen, keress fel egy szakembert, aki orvosolhatná ezt a beteges rettegésedet, mert úgy látom, hogy a félelmeid gyakorlatilag már élni sem hagynak - például hányszor voltál orvosnál az elmúlt hetekben? Nem vagyok biztos abban, hogy jól emlékszem, de mintha valahol azt is írtad volna, hogy még szûz vagy. Vagy legalábbis nem volt kitõl teherbe esned. A szappantól és a zsepitõl 100%, hogy nem lehetsz várandós, egyéb módon pedig nem érintkeztél "hímmaggal". Szakavatott orvos(ok) biztosított(ak) arról, hogy nem vagy terhes. Mi, válaszolók is hetek óta mondogatjuk, hogy nem lehetsz az. Tényleg szépen kérlek, verd ki ezt a butaságot a fejedbõl, mert tönkreteheti az életedet!
Szappantól:Dez jó:DDDén nem olvastam eddig el a kérdéseket de most is kár volt:Dhány éves lehetsz???11-12?ha meg félsz, h terhes leszel menj el apácának és kerüld a dugást:D
te teljesen hulye vagy erted?? egy idiota!!!! megis miert nem erted mar meg, hogy egy szappantol nem leszel terhes. a szobafikuszokkal viszont vigyazz, mert azok alattomosak. keress fel egy pszichiatert nagyon gyorsan, mert a te fajtad ugrik ki a vegen a 10. emeletrol
Higgy az orvosnak! Felesleges naponta feltenni a kérdést mindig más formában!
11 hetes terhesseget meg a legbenabb szonografus is konnyen megtalal. nem kell keresgelni hisz annyira nyilvanvalo..
A kérdező hozzászólása: igen, én vagyok, nagyon parázok, pedig tudom, h nincs is mitõl
Jóég, állj már le ezekkel a kérdésekkel...
A kérdező hozzászólása: ok, köszönöm
szét röhögtem az agyamat :D a 12. válasz a legjobb :D sírok a röhögéstõl

Anyukák, kismamák! Mitől vannak nagyon erős nyilallások az alhasamban, ami kisugárzik a hüvelyembe is? 11 hetes vagyok.

Nem emlékszem ilyenre az első terhesség alatt, így most eléggé aggaszt a dolog. Általában délután jön elő, nagyon erősen. Nincs görcs, vérzés, színes folyás. Nem tudom számít e, az első szülésem császárral végződött. (2011.szeptember 27.) Köszönöm!

Legjobb válasz: Mondanám, hogy tágul a méhed, húzódnak a szalagok, de szerintem ez mástól van. Második terhességnél amúgyis ez már könnyebben megy a méhnek, inkább elsõnél szokott fájni és akkor sem erõsen. Szerintem feltétlen beszélj errõl az orvosoddal mert az erõs görcsök sosem jelentenek jót.

Mondanám, hogy tágul a méhed, húzódnak a szalagok, de szerintem ez mástól van. Második terhességnél amúgyis ez már könnyebben megy a méhnek, inkább elsõnél szokott fájni és akkor sem erõsen. Szerintem feltétlen beszélj errõl az orvosoddal mert az erõs görcsök sosem jelentenek jót.
Erõs nyillalás bocsánat.
Nyilallás.... jajj de nem tudok írni :D

Lány babánál is előfordulhat hüvelyi váladékozás? 11 hetes.

születését követ? 1-2 napban volt és most pár napja, de nem sok.

Legjobb válasz: Én is tapasztaltam már a lányomnál hasonlót, csak neki inkább fehérres váladék jött. Nem emlékszem pontosan, hogy ennyi idõse volt-e neki, de késõbb amikor már pár hónapos volt akkor elõfordult.

Én is tapasztaltam már a lányomnál hasonlót, csak neki inkább fehérres váladék jött. Nem emlékszem pontosan, hogy ennyi idõse volt-e neki, de késõbb amikor már pár hónapos volt akkor elõfordult.
hasi
Nekem még a 12 hetes uh-t is hüvelyivel csinálták.
A 12.heti hüvelyi volt.Utána már csak hasi.
Dokitól függ. Nekem az sztk-ban mindig hasit csinálnak, talán azért, mert kényelmesebb, gyorsabb. Voltam már magánrendelésen is (sajnos muszáj vot) és ott azt mondta az orvos, hogy a 12. hétig a hüvelyin sokkal jobban látszik minden. Szerintem ugyanúgy fognak vizsgálni, ahogyan eddig is.
Gép függõ. Jó géppel hasi rosszabbal hüvelyi.
Nekem a 13 hetesen elõször hasit csináltak, de mivel nem látta rendesen ezért hüvelyi lett belõle. A következõn már sima hasi uh-om volt (20 hetesen).
Nekem a 12. hétig hüvelyi volt, aztán hasi.
Nekem a 12 heti uh-on hasi és hüvelyi is volt.
nekem hüvelyit csináltak még a 12. héten is! kíváncsi vagyok a 19. hetin milyen lesz!
a 12. héten hüvelyi volt, majd hasi, mert a babó már nem hagyta magát lemérni így hasival is meg kellett õt keresni :) a 19. héten meg már csak hasi volt :)

1 hete volt abortuszom ( 11 hetes), elmúlt a vérzésem 3 napja, de most újra bevéreztem (egy tisztasági betétnyi) erős hüvelyi görcs mellett? Hívjam az orvosom? Mit csináljak? Várjak még?

Mostmár nem görcsölök. Köze lehet ahhoz, hogy a párom tegnap este csak a körme végét bedugta és kb 10 másodpercig ujjazott?

Legjobb válasz: már ne haragudj de elég sok eszetek lehet h abortusz után ujjaztatod magad,ha összeszedsz vmi fertözést ne csodálkozz.

már ne haragudj de elég sok eszetek lehet h abortusz után ujjaztatod magad, ha összeszedsz vmi fertözést ne csodálkozz.
1 héttel abortusz után nem lehet sem szexelni, sem ujjazni, sem semmi hasonlót csinálni. Gondolom ezt mondta az orvosod is. Nem ártana felkeresned az orvosod. De az sem lenne rossz, ha betartanád az utasításokat.
Eszed, mint a hintalónak... meg a pasidnak is.
A kérdező hozzászólása: Tiszta volt a keze, tudjuk, hogy hülyeség volt.
A kérdező hozzászólása: Jó, köszi már én is tudom. Egyébként az lehetetlen, hogy ilyen korán megjöjjön? Csak mert olvastam a neten, hogy egy lánynak másfél héttel e beavatkozás után jött meg.
ujjazni akkor sem szabad ha megmosod a kezed, ugyanis a köröm alatt vannak baktériumok, kérdezd meg a nõgyogyászod, majd jól lecsesz.
Ez nem menstruáció, majdnem biztos, és igen, bõven lehet köze a barátod körméhez. Mindenképpen hívd az orvosod, és mihamarabb nézzenek rá.
istenem..

11 hetes vagyok. Normális, hogy azt érzem, nyilall a hüvelyem és olyan, mintha valami két oldalról összenyomná? Érzett valaki hasonlót ilyen korán?

Legjobb válasz: Pont ilyet nem, de nyomás, szurkálást, feszülést igen. Ez normális, nõ a méhed, nyúlnak a méhtartó szalagok. Ez is az egyik nem túl kellemes része az áldott állapotnak. Próbálj sûrûn testhelyzetet változtatni, meg sétálni finoman. Nekem attól jobb :-)

Pont ilyet nem, de nyomás, szurkálást, feszülést igen. Ez normális, nõ a méhed, nyúlnak a méhtartó szalagok. Ez is az egyik nem túl kellemes része az áldott állapotnak. Próbálj sûrûn testhelyzetet változtatni, meg sétálni finoman. Nekem attól jobb :-)

11 hetesen viszketo huvelyi folyasom van. Nem lesz baja a babanak?

Az orvos Gynoflor huvelytablettat es Canesten kremet irt fel. A gond csak az, hogy nem mulik el mar ket hete! Epp az USA-ban nyaralok meg egy hetig - problemas lenne orvoshoz menni.Jovo hetre van idopontom a dokinal.

Legjobb válasz: Hát várd meg akkor a jövõ hetet és menj vissza a dokihoz. Nem igazán tudsz máshova menni. Használd addig a kémet amit felirt. Remélem vizbe nem mész. Mert ilyenkor az is árt. Hüvelykúpot irt a doki terhesség alatt? furinak találom de lehet még fiatal a terhességed és azért.

Hát várd meg akkor a jövõ hetet és menj vissza a dokihoz. Nem igazán tudsz máshova menni. Használd addig a kémet amit felirt. Remélem vizbe nem mész. Mert ilyenkor az is árt. Hüvelykúpot irt a doki terhesség alatt? furinak találom de lehet még fiatal a terhességed és azért.
Baja a babának valószínúleg nem lesz. Nekem is van a kezdetektõl visszatérõ folyásom, és a doki azt mondta, hogy a terhes nõknél sokkal gyakoribb az, hogy felborul a hüvely ph-ja. Szóval nem biztos, hogy gomba, de ha az, akkor is ez ilyenkor gyakrabban elõfordul, fõleg, hogy jön a meleg idõ. Ne aggódj, menj vissza hozzá, és biztos, hogy kikezel belõle, de számíthatsz rá, hogy vissza fog jönni. A baba védve van ott belül. Gratulálok! 20 hetes kismama
A kérdező hozzászólása: Koszonom a segitseget!

Mikor nézi először az orvos, hogy rendben van-e a méhszáj? 11+3 hetes vagyok és még kézzel sose vizsgált meg. Hüvelyi uh volt, meg rákszűrés is. Akkor látta volna ha valami nincs rendben odabent?

Legjobb válasz: Hüvelyi uh-n látszik a méhszáj zártsága, nyitottsága, sõt, még a méhnyak hossza is, szóval látta volna, ha valami gond lenne, ne aggódj. Egyébként orvosa válogatja.. engem csekkoltak minden alkalommal a nyolcadik héttõl, valakinek csak a huszadik környékén nézik, esetleg késõbb.

Hüvelyi uh-n látszik a méhszáj zártsága, nyitottsága, sõt, még a méhnyak hossza is, szóval látta volna, ha valami gond lenne, ne aggódj. Egyébként orvosa válogatja.. engem csekkoltak minden alkalommal a nyolcadik héttõl, valakinek csak a huszadik környékén nézik, esetleg késõbb.
Szia! Engem az egész terhesség alatt nem vizsgált meg csak egyszer amikor panaszom volt, vagyis jóslóim voltak a 34. héten.Azóta se nézett meg újból.Mondjuk nem is bánom hogy nem nyulkált. Orvosa válogatja. 38 hetes km.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!