Találatok a következő kifejezésre: 11 hetesen el lehet vetélni (2 db)

11 hetesen is el lehet vetélni?

Ma nagyon "erölködtem" a wc-n (bocs, nem tudom másképp írni, nagyon szorulásom volt) és után kis id? múlva jött egy kevés fehér váladék, amiben volt egy rózsaszínes kis csík. A hasam nem fáj, de nagyon megijedtem. Az er?lködést?l volt, vagy valami baj van?

Legjobb válasz: Inkább rengeteg zöldség,mozgás és egy kis mlegvizes ülõfördõt alkalmazz ne az erölködést.De egy pici rózsaszínes csík még nem gát.Inkább 1-2 napot most próbálj meg pihenni. Szülésnél pont úgy kell nyomni,mint egy borzasztó székrekedésnél...így vigyázz,neh baj legyen.

Inkább rengeteg zöldség, mozgás és egy kis mlegvizes ülõfördõt alkalmazz ne az erölködést.De egy pici rózsaszínes csík még nem gát.Inkább 1-2 napot most próbálj meg pihenni. Szülésnél pont úgy kell nyomni, mint egy borzasztó székrekedésnél...így vigyázz, neh baj legyen.
El lehet vetélni 11 hetesen is.A te esetedben nem valószínû.Inkább arról van szó, hogy ilyenkor megnõ a szervezetben a vér mennyisége, ill.van akinek érzékenyebb a hüvelye, talán ez volt az a rózsaszín csík.Ne ijedj meg én is jártam így.Viszont nem ajánlatos erölködni, mert ugyanaz, mint a hasprés.Próbálj meg sok joghurtot enni, inni.Sok folyadékot.Stb. próbáld megelõzni a székrekedést!
Szia, Vetélésrõl sztem szó sincs.Szorulásra nekem bejött a rozskenéyr reggelire vagy pedig az este elfogyasztott körte vagy vmi más rozstartalmú gyümölcs.. 15 hetes kismama
Egész 12 hetes korig lehet elvetélni. És utána sem árt vigyázni. Az erõlködést kerüld. Hidd el tudom milyen a székrekedés...meg kell elõzni. Szilvalekvár, aszalt szilva, barna kenyér (nem a savanyú), magvas ételek/pékáru, savanyú káposzta (leve is), zabkása (tejbegrízhez hasonló). Sok rostos (zöldség, gyümölcs). Sok sikert:) 36 hetes kismami
Vetéli végig lehet, erre nincs mentesség. De nálad nincs szó ilyenrõl!! a székrekedéssel pedig kezdeni kell valamit, sok rostos, tej, joghurt, barnakenyér, és a mozgás is nagyon fontos!!

Milyen problémákat okozhat terhesség alatt az ajakherpesz a babának? El is lehet tőle vetélni? 11 hetes vagyok. Szóltatok a nődokitoknak vagy csak el kezdtetek herpesz kenőcsöket használni?

Legjobb válasz: Nekem a gyógyszertári Lassar-pasztát ajánlották rá, azt nyugodtan lehet terhesség alatt is alkalmazni. A babámnak nem lett semmi baja. Ha nem friss a herpeszfertõzés (tehát, ha már életed során korábban is volt ajakherpeszed), akkor semmilyen veszélyt nem jelent a babára, ne aggódj! Anno nagyon meg voltam ijedve én is, de megnyugtató választ kaptam az orvosoktól! :)

Nekem a gyógyszertári Lassar-pasztát ajánlották rá, azt nyugodtan lehet terhesség alatt is alkalmazni. A babámnak nem lett semmi baja. Ha nem friss a herpeszfertõzés (tehát, ha már életed során korábban is volt ajakherpeszed), akkor semmilyen veszélyt nem jelent a babára, ne aggódj! Anno nagyon meg voltam ijedve én is, de megnyugtató választ kaptam az orvosoktól! :)
Nekem soha nem volt herpeszem, de amikor terhes lettem akkor alig akart 1 hónap alatt is elmúlni. A szervezet ezzel jelzett az új "idegen" anyagra a testemben:-) Gyógyszertárban kapott krémet használtam, egy erõsebbet és semmi baj eddig. 39 hetes kismama
A kérdező hozzászólása: Köszi! Akkor megnyugodhatok, mert nekem már többször volt herpeszem, igaz az elsõ terhességem alatt szerencsére nem volt, ezért ijedtem meg most...


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!