Találatok a következő kifejezésre: 11 hetesek napja ha (11 db)

Pár nap eltérés nem gond! Jó babavárást :)
Nem gond, ezt nem kell annyira pontosan csinálni. Én is 11+5 hetesen voltam.
Amikor voltam, azt mondták, hogy 11 hetestõl elfogadható, abból tudnak már értékelhetõt mondani (mármint, hogy UH-n 11 hetesnek mérik, nem a menszi szerint). Ha ennél kevesebb, visszahívnak.
Nem gond, nekem azt mondta a doki a 12. heti uh-ot, 11-13 hét között kell elvégezni, nekem a 13.-on volt.
Szia! Ha jól emlékszem, akkor nekem mind a 3x a 11. héten volt a "12. heti" uh. Boldog babavárást és egészséges kisbabát!! Üdv: 3 lányos, 11hkm

11 hetes babucim anyatejes, és este kap egy kis pótlást tápszerből. Nem elég neki az anyatej. Viszont egész nap fenn van! De szó szerint, ha 1-1, 5 órát alszik azt is általában 2 részletben már nagy szó. Miért nem alszik?

Lehet valami az anyatejben? Nem lakik jól? Már mindent próbáltam, iszom a Laktoherb teát, szedtem a More Milk-et....de nem lett több a tej, és estére mindig kiürült.

Legjobb válasz: Nekem 8 hetes a babám és nem alszik napközben,csak kb annyit mint neked a babád.Egyszerûen többet vannak már fent,nem minden babaigényli a nagy alvásokat.Ha sír,és kér enni,akkor nem elég neki, de ha elvan napközben biztos nem éhes, de próbáld többet mellre tenni,és kiderül,vagy próbáld lefejni a tejed szopi után.Nekem a ricinus communis bevált mint homeopátiás bogyó.

Nekem 8 hetes a babám és nem alszik napközben, csak kb annyit mint neked a babád.Egyszerûen többet vannak már fent, nem minden babaigényli a nagy alvásokat.Ha sír, és kér enni, akkor nem elég neki, de ha elvan napközben biztos nem éhes, de próbáld többet mellre tenni, és kiderül, vagy próbáld lefejni a tejed szopi után.Nekem a ricinus communis bevált mint homeopátiás bogyó.

11 hetes vagyok. Pár napja eléggé fáj a méhem, ha beveszek magneB6-t akkor elmúlik. Ez mitől lehet? Az létezik, hogy nő a méhem és azért?

Legjobb válasz: Szia. Nõ a méh, tágulnak a méhtartó szalagok, ez teljesen természetes. Amíg magnézium hatására elmúllik, nem kell aggódni. Boldog babavárást! 36 hetes kismama.

Szia. Nõ a méh, tágulnak a méhtartó szalagok, ez teljesen természetes. Amíg magnézium hatására elmúllik, nem kell aggódni. Boldog babavárást! 36 hetes kismama.
Nekem a terhesség alatt végig volt ilyen panaszom és magne b6-ot szedtem a 36. hétig. Elõször kezdtem 3*1 tablettát, aztán 3*2, mert úgy hatásosabb volt.
Szia! Nekem is vannak görcseim, de nyugi csak nö a méhed. én is magne B6-ot szedek, reggel és este eggyet! Boldog babavárást!Üdv: 13hetes Kismami

11 hetes vagyok és még mindig megvannak a roszulléteim. Nagyon hányingeres vagyok és többször is hányok. Az orvos Dedalonette kúpot írt. Ha minden nap használom nem ártok vele a babának? És kb meddig tartanak ezek?

Legjobb válasz: én az elsõ 5 hónapot végighánytam reggeltõl estig, aztán mintha nem is lett volna sosem el is mult.ha azt mondta a doki hogy minden nap használhatod akkor nem lesz baj, ha nem mondta milyen gyakran használhatod akkor hívd fel.

én az elsõ 5 hónapot végighánytam reggeltõl estig, aztán mintha nem is lett volna sosem el is mult.ha azt mondta a doki hogy minden nap használhatod akkor nem lesz baj, ha nem mondta milyen gyakran használhatod akkor hívd fel.
Szia! Én mindegyik terhességemnél nagyon sokat hánytam (volt, hogy napi 30-szor. )Igazából a 17. hétre lettem teljesen jól. A 14. hét körülre kicsit már enyhülni szokott. Én nem szedtem semmit, mert még rosszabbul voltam, ha nem hánytam ki magamat. a dedalon kicsit erõs, de ha a doki mondta, s jó neked, akkor használd. Én bármit csináltam, csak az idõ oldotta meg! Most járok a 18. héten, s már!!! 3 napja nem hánytam! Sok kitartást, türelmet, nagyon átérzem a helyzetedet!!! Én már 4-szer csinálom végig.
Szrintem a 12-14. hétre elmúlik, ha szerencséd van.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat.De az is természetes, hogy minden kijön?A fejem egyfolytában csak fáj és nincs erõm felkellni és kiülni egy kicsit a levegõre?
Szia! 2.válaszoló vagyok. Sajnos belõlem is kijött még a víz is. Se enni, se inni nem tudta, volt olyan terhességem amivel hetekig kórházban infúzióztak. Többnyire a 17. hétig még élni sem volt kedvem. Kitartás azért a 14. héttõl már kicsit jobb!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a bíztatást és a válaszokat.Nagyon remélem én is hamarosan túljutok ezeken, csak még nem látom az alagút végét, de remélem az is eljön hamarosan:)
A menses elsõ napjától számold!
6 hét 3 nap. Jövõhét elején már szerintem mehetsz nyugodtan dokihoz, valószínû szívhang is lesz már. Gratulálok!
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönöm!Sajnos November 7.én megyek sajnos akkorra kaptam idõpontot:( Már alig várom!Látni is fogom és hallani is?! mert akkor az csodálatos lesz! Most még barátkozom a terhességgel mert ez az elsõ de csodás érzés:)
Akkor pláne lesz szívhang!!:) Így van, látni és hallani fogod a TE kisbabád!:)

Normális ha érzem 11 hetesen még a mindjárt megjön érzést, de csak azokon a napokon amikor meg kéne jönnie ha nem lennék terhes?

Legjobb válasz: Nekem pont így volt, a terhesség alatt az elsõ 4-5 hónapban, amikor meg kellett volna jönnie, mindig éreztem ezt a megjön érzést. Tök normális, nekem azt mondták.

Nekem pont így volt, a terhesség alatt az elsõ 4-5 hónapban, amikor meg kellett volna jönnie, mindig éreztem ezt a megjön érzést. Tök normális, nekem azt mondták.
A kérdező hozzászólása: Köszi!
Nem kóros. Én is ezt éreztem.

Normális az ha a 11 hetes babám 3-4 napja a délutáni étkezésekből egyet kihagy?

Általában 3 órakor szopizik de utána 6 körül már nem akar enni! Vagyis úgy látom, hogy akarna szegény, de kett?t szív a mellemb?l és sírni kezd, ezután már nem tudom megszoptatni! Ilyenkor teát adok neki, hogy valami legyen a pocijában, azt el szokta fogadni!Utána már csak este 9 óra körül hajlandó szopizni, akkor viszont úgy eszik, mint a kisangyal! Szóval 6 órán keresztül nem eszik! Viszont a szopizás végén nagyon sokszor sírásba tör ki! Segítsetek, nagyon el vagyok keseredve! Mi lehet a baj? A hasa fájhat? Forduljak a gyerekorvoshoz?

Legjobb válasz: Meleg van, csak szomjas a Drágám! Ezt csinálja az enyém is.

Meleg van, csak szomjas a Drágám! Ezt csinálja az enyém is.
A kérdező hozzászólása: Ma beszéltem a védõnõmmel és õ szerinte felcserélte az éjszakát a nappallal, mert éjjel meg három óránként eszik! :( Van erre valami megoldás hogy visszaálljon a rend?

11 hetesek vagyunk.2 napja ha pisilek majd megtorlom mindig ilyen nyalkas barnas valami van a papiron. Ez normalis?

Legjobb válasz: Semmiképpen sem normális mképp menj el a dokidhoz mert tuti felir rá vmit én duphastont szedek rá.A barnázás veszélyes dolog.

Semmiképpen sem normális mképp menj el a dokidhoz mert tuti felir rá vmit én duphastont szedek rá.A barnázás veszélyes dolog.
Nekem erre Utrogestant írtak, sárgatest hormon, de nekem csak 12 hetes korig kellett szednem
Ez valoban veszéjes.Legtöbb helyen ilyenkor befektetik a kismsmát a kórházba.Menj el orvoshoz és pihenj sokat.
Ma vagy pont 11 hetes.
Elvileg 11. hét ha simán számolom, mert a menstruáció elsõ napjától számítandó. De a http://www.naptarak.com/, elég megbízható, e szerint ha 28 napos mensid van: ott is 11 hét.0 napos. http://www.naptarak.com/naptarak_terhesseg.html A szülés dátuma változhat attól függõen mikor volt peteérésed és mikor fogant.
Kereken 11 hetes vagy ha pontos 28 napos ciklusaid voltak! itt tudod megnézni: http://www.naptarak.com/naptarak_terhesseg.html
Igen, tökéletes:) A 12 hetes uh-t általában a 11-13. hét között végzik. Úgyhogy neked a 12+1 tökéletes idõpont. Boldog babavárást!
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm a válaszaitokat!
A kérdező hozzászólása: Ne tartsatok butának, de azért kérdezem, mert jövõhét csütörtökre kaptam idõpontot a 12 hetes uh-ra!Jó az úgy?Ezért volt fontos!Köszönöm, hogy válaszoltatok!
Bocs 12+3. De az is tökéletes:)

Tudnátok segíteni? Ha a 11. napja késik és csak most teszteltem elõször pozitívat hány hetes lehetek kb 3?

Köszi elõre is!

Legjobb válasz: Mikor jott meg utoljara? Mert pl. nekem oktober 19. es tegnap voltam 5 hetes.

Mikor jott meg utoljara? Mert pl. nekem oktober 19. es tegnap voltam 5 hetes.
Annyi hetes vagy, ahány héttel ezelõtt volt az elõzõ menstruációd elsõ napja.Mondok egy példát:Nekem október 22.-én volt meg utoljára, ha most sikerült akkor 33 napos, az az 4hét 5 napos vagyok, mivel 33 nap telt el az utolsó menzeszem elsõ napja óta.
A kérdező hozzászólása: Okt 14.én jött meg utoljára, tudom, hogy onnan számítják, csak gondoltam fiatalabb, mert eddig nem érzékelte a terhességet a teszt, tehát akkor elvileg 5 hetes vagyok, de a baba fiatalabb, rendben köszi
A terhességi heteket az utolsó menzesz elsõ napjától számítják. Ez fix. Nálad majd viszont a magzat tényleges kora és a terhességi hét között valószínûleg lesz különbség, mert ha csak most teszteltél pozitívat, akkor egy nagyon késõi peteérésbõl fogant a baba. Mondok egy példát: Ha 10 hetes leszel az utolsó menzesz alapján, akkor az embrió méretei alaoján lehet hogy csak nyolc hetesnek felelsz majd meg. Ultrahanggal a doki majd mindig megtudja kb mondani hanyadik héten jársz.
A kérdező hozzászólása: Köszi, megyek majd dokihoz december elsõ hetében, és meglátjuk mi lesz.
szia a teszt kb 2hetes magzatot már mutat. Azaz 4-5hetes terhességet. Ez függ attol is hogy mikor volt peteérésed. nekem például késöi peteérésböl fogant és csak uh alapján mért adatokbol tudták a korát megállapitani mert menzesz szerint sose stimmelt. 6hetes volt menzi szerint mikor 4-5 hetet irtak a papirra. Most is 1héttel kisebb mert tudom h a 21-22ik ciklusnapomon volt a peteérés. Most menzesz szerint 24 hét 3naposak vagyunk, uh szerint 23hét 1nap.az orvos megmondja majd. Gratula!
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!