Találatok a következő kifejezésre: 11 hetes vagyok. Nincs (12 db)

Kb. egy hete fürdés után viszket a szeméremajkam. Normális ez? Nincs folyásom, elméletileg nem gombás fertőzés, hisz máshol nem viszket csak a nagyajkak.11 hetes vagyok

Legjobb válasz: szerintem mindenképp nézesd meg Dokival, mert a felszálló fertõzések veszélyesek lehetnek a babákra is! nem váltottál mostanában tusfürdõt? egyébként a DM-ben lehet kapni kifejezetten terheseknek való Lactacydot, alacsonyabb a ph értéke, mint a simának, erre halványkékkel van ráírva hogy Lactacíd femina plus. igaz egy picit drágább, de az enyhe tüneteket megszünteti. és csak épp egy picike kell a kezedbe, nekem egy ilyen 250ml-es flakon 2 hónapig simán kitart. én esküszöm rá! igaz csak nagyobb üzletben láttam eddig, de lehet, hogy patikában is van! jobbulást!

szerintem mindenképp nézesd meg Dokival, mert a felszálló fertõzések veszélyesek lehetnek a babákra is! nem váltottál mostanában tusfürdõt? egyébként a DM-ben lehet kapni kifejezetten terheseknek való Lactacydot, alacsonyabb a ph értéke, mint a simának, erre halványkékkel van ráírva hogy Lactacíd femina plus. igaz egy picit drágább, de az enyhe tüneteket megszünteti. és csak épp egy picike kell a kezedbe, nekem egy ilyen 250ml-es flakon 2 hónapig simán kitart. én esküszöm rá! igaz csak nagyobb üzletben láttam eddig, de lehet, hogy patikában is van! jobbulást!
nem lehet, hogy csak nagyon száraz ott a bõröd? Én idõnként bekenem neogranormon krémmel, hogy ne száradjon ki (amúgy is elég száraz bõröm van), azóta nem viszket
Használj Saforelle mosakodót, gyógyszertárban lehet kapni, szerintem a legjobb! Drága, de sokáig elég.
Én a kamillás hintõporra szavazok. Szõrteleníted ott? Mert lehet, hogy most érzékenyebb lett ott a bõröd.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat:) ! boitválom igen, bármost egy kicsit el hanyagoltam...lehet azért viszket...?!
Mossad gyakrabban , ne csak hetente.

11 hetes vagyok. Tegnap óta úgy érzem, mintha gombóc lenne a torkomban. Más tünet egyenlőre nincs. Beteg leszek? Nagy baj lehet ebből?

Legjobb válasz: Szia! Ha a torkod nem fáj, akkor megnyugodhatsz! Nekem ez az érzés volt 3-4 héten keresztül, szinte egyfolytában! Én nem hánytam, mégcsak hányingerem sem volt, de egyfolytában azt éreztem, mintha ott lenne valami a torkomban. Esténként még most is, nem tudok félig ülve feküdni, tévét nézni, mert ugyanez elõjön. Pár hét múlva elmúlik, ha nálad is errõl van szó szerintem... :)

Szia! Ha a torkod nem fáj, akkor megnyugodhatsz! Nekem ez az érzés volt 3-4 héten keresztül, szinte egyfolytában! Én nem hánytam, mégcsak hányingerem sem volt, de egyfolytában azt éreztem, mintha ott lenne valami a torkomban. Esténként még most is, nem tudok félig ülve feküdni, tévét nézni, mert ugyanez elõjön. Pár hét múlva elmúlik, ha nálad is errõl van szó szerintem... :)
Nem sok a savad?Attól én még akkor éreztem ilyet, mikor nem voltam babás.
A kérdező hozzászólása: Köszi! Csak azt remélem hogy nem a mandulám. Bár fájdalmat nem érzek sehol.
Terhességnél bedurranhat a pajzsmirigy is, állítólag minden 5. kismamánál van ez. Nálam is ez volt! Kérj egy hormonviszgálatot pajzsmirigy miatt... ettõl is lehet gombócérzett a torokban!!

11 hetes yorkimnak nincs levágva a farkaskörme, elég ha 4-5 hetente rövidre vágja a kutyakozmetikus vagy vetessem le?

Legjobb válasz: Szia! Szerintem minél elõbb vetesd le neki. Már a tenyésztõnek le gondoskodni kellett volna errõl. Honnan van a kis kutya? Ez egy egyszerû rutin mûtét, amit altatásban végeznek, nem fog neki fájni, 1 nap alatt el is felejti. Beszéld meg az orvossal.

Szia! Szerintem minél elõbb vetesd le neki. Már a tenyésztõnek le gondoskodni kellett volna errõl. Honnan van a kis kutya? Ez egy egyszerû rutin mûtét, amit altatásban végeznek, nem fog neki fájni, 1 nap alatt el is felejti. Beszéld meg az orvossal.
A kérdező hozzászólása: Szia! Köszönöm a választ. A kutyus egy idõs nénitõl került hozzánk, aki a betegsége miatt nem tudja gondját viselni. Sajnos nem tudni hogy melyik tenyésztõtöl van, mert a néni a betegségébõl adódóan nagyon nehezen komunikál, csak egy oltási könyvet kaptunk hozzá. Jövõ héten viszem a 3-ik oltásra, mindenképpen megbeszélem az orvossal.

11 hetes kismama vagyok. Nincs fogadott orvosom, A 12 hetes uh-ra kell beutalót kérnem? Be kell jelentkeznem az sztk-ba, vagy csak simán mehetek a rendelésre?

Legjobb válasz: a védõnõnél kérdezd meg körzetileg kihez tartozol nõgyógyászhoz oda kérj idõpontot, menj el vizsgálatra és mond meg mennyi idõs terhes vagy ..Ott kell adjanak beutalót a 12 hetes uh-ra anélkül nem mehetsz. Aztán az uh eredménnyel vissza a dokihoz és majd sorra adni fogja a többi beutalót. Eddig nem is voltál orvosnál??? A védõnõ legyen az elsõ és õ tudja kihez tartozol, de ha nem akarsz oda menni, akkor valaki magánrendelésére is bejelentkezhetsz, de az szerintem elsõre felesleges.

a védõnõnél kérdezd meg körzetileg kihez tartozol nõgyógyászhoz oda kérj idõpontot, menj el vizsgálatra és mond meg mennyi idõs terhes vagy ..Ott kell adjanak beutalót a 12 hetes uh-ra anélkül nem mehetsz. Aztán az uh eredménnyel vissza a dokihoz és majd sorra adni fogja a többi beutalót. Eddig nem is voltál orvosnál??? A védõnõ legyen az elsõ és õ tudja kihez tartozol, de ha nem akarsz oda menni, akkor valaki magánrendelésére is bejelentkezhetsz, de az szerintem elsõre felesleges.
Voltál már orvosnál?Védõnõhöz csak akkor kell menni, ha jártál már orvosnál.Szerintem ne szaladj magánrendelésre.Ha elmész nõgyógyászhoz, akkor õ mindent elmond!
Az elsõ vagyok! Kedvas második osztom a véleményed, de azért írtam , hogy menjen le a védõnõhöz, ha egyáltalán nem volt orvosnál akkor a védõnõ tudja megmondani, hogy körzetileg melyik dokihoz tartozik, hogy egyáltalán el tudjon menni, aztán persze amit a doki ad eredményt azzal ismét védõnõ a kiskönyv miatt.
A kérdező hozzászólása: voltam már nõgyógyásznál 3 szor, de amikor meglátta h helyileg nem oda tartozom, közölte h a magánrendelõjében tud fogadni, vagy menjek a helyi nõgyógyászhoz.Azóta 2 hét telt el, és most jön a kötelezõ 12 hetes uh, ezért kérdeztem h hol kérjek beutalót, és be kell e jelenkeznem.A védõnõ se tudja pontosan.
szia én más kerületbe vagyok bejelentve, mint ahova járok Sztk-ba és a dokinak esze ágában sem volt elküldenie. Már lassan egy éve járok hozzá, és soha nem mondta, h menjek oda ahova tartozom vagy a magánrendelésére. Úgyh sztem csak pénzt akar... Ja és a dokinak kötelessége ellátnia hiába tartozol máshova. Egyetlenegy esetben tagadhatja ezt meg, ha akadályozod azoknak az ellátását, akik oda tartoznak. Ez meg gondolom nem így van. Úgyh ne engedd lerázni magad. Bár az elgondolkodtató, h hozzá járj e, ha neki csak az számít h a magánrendelésén többen legyenek. Nem tûnik nagyon felelõsség teljesnek.

11 hetes terhes vagyok, 1 hete hajnali 3kor felébredek és utána már nem tudok aludni, csak forgolódok. Nincs hányingerem sem. Mitől lehet? Tegnap este megittam 2 pohár alkoholmentes sört. Most jól is aludtam. Nem ártok ezzel a babának?

hallottam,hogy az alkoholmentes sörben is vannak káros anyagok.

Legjobb válasz: én 23 hetes terhes vagyok és kb. a 4. héttõl menetrendszerûen hajnal 2tõl fenn voltam. 20 hetesen felirt a doki pipolphent mert keményedett nagyon a hasam. na attól aztán aludtam éjjel nappal. nem is szedtem utána csak a magneb6-ot. de a mai napig vannak olyan éjszakák amikor megébredek és utána csak forgolódom. szerencsére egyre ritkábban:)kitartás!

én 23 hetes terhes vagyok és kb. a 4. héttõl menetrendszerûen hajnal 2tõl fenn voltam. 20 hetesen felirt a doki pipolphent mert keményedett nagyon a hasam. na attól aztán aludtam éjjel nappal. nem is szedtem utána csak a magneb6-ot. de a mai napig vannak olyan éjszakák amikor megébredek és utána csak forgolódom. szerencsére egyre ritkábban:) kitartás!
19 hetes vagyok es egy honapja nekem is ez a gondom, pont 3kor vagy utana egy kicsivel megebredek es nem tudok visszaaludni.A dokim harsfateat ajanlott..
Nem akarlak elkeseríteni, de nekem az utolsó trimeszterben jött elõ, és még most is tart... nekem az vált be, hogy felkeltem és ettem valamit, néztem a tévét, vagy olvastam. Egy óra múlva úgy aludtam reggel 8-ig, mint a bunda! Ez szinte mindennapos, nem baj, legalább megszokjuk, hogy több részletben alszunk! :) ) Kellemes babavárást! Egy 36. hetes mami
Szia! Én úgy értelmeztem, inkább az alkoholmentes sör kérdése érdekel, nem a többiek alvászavarai. :) Azt nem tudom, attól aludtál-e jobban, de szerintem nyugodtan megihatsz belõle 2 pohárral. A sörben víz árpamaláta és komló van, esetleg antioxidánsok. Nem hiszem, hogy ez ártalmasabb lenne, mint mondjuk egy májpástétom. :) Egyébként kaphatóak teljesen "szûz" 0, 0%-os sörök, mert néhány alkoholmentes sör is tartalmaz 0, 5 % alkoholt. Ez persze szinte semmi. Ja, én is 11 hetes vagyok és én is megiszok 1-2 pohárral. :)

Most leszek szombaton 11 hetes terhes. Van- valaki igy mind én? Már nem fájnak, vagy is nem annyira érzékenyek a melleim, mind a terhesség elején, és nincs se hasszúrka, se fájdalom semmi. Jó igy? Vagy szúrkálást kellene érzenem?

Eleinte hányigerem volt minden nap,most már pár napja csak akkor van ha nem eszek reggel.

Legjobb válasz: Semmi gond,ne izgulj,nekem is elmúlt idõvel a mell feszülés és a szúrkálás. Boldog babavárást! 36 hetes kismama

Semmi gond, ne izgulj, nekem is elmúlt idõvel a mell feszülés és a szúrkálás. Boldog babavárást! 36 hetes kismama
Ne aggódj, akkor lenne baj, ha véreznél vagy görcsölnél. Az csak jó, ha minél elõbb túlvagy a hányingeres szakaszon.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat!Nagyon aranyosak vagytok!Gratulálok pocak lakóhoz, és könnyû szülést kivánok nektek.
Ugyan ezt a kerdest feltettem anno En is, mert olvastam itt, ha a tunetek megszunnek akkor vmi baj is lehet.DE NEM, nekem is elmult minden ami addig volt ugy kb 10 hetesen /iszonyu mellfajas, a mindjart megjon erzes/ es semmi baj sincsen azota sem. Kerdeztem az orvost, h nem baj e, es O mondta, h csak oruljek neki, h az addig kellemetlen tunetek elmultak, es hidd el, lesz amikor megint fogod erezni, jh feazul a melled, vagy fajdogal a pocakod kicsit. Hidd el minden rendben van, es nem torvenyszeru, h a 9 honap alatt vegig szenvedjunk. Nagyon boldog babavarast kivanok neked. 17 hetes kismama
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a nyugtató szavakat!Én is itt olvastam, hogy ha meg szünek a tüntek akkor baj van:(De hát akkor még sem:) Holnap délután megyek orvoshoz ultrahang stb.Akkor már többet tudok.Amúgy is nagyon jól viselem, hogy meg babásodtam, mindenki mondta nagyon szerencsés vagyok, hogy nem hányok stb.Köszönöm még egyszer, és kivánom neked, és pócaklakó babádnak a legjobbakat!!!!
Szia! Nekem nem volt tünetem semmi, csak mellfeszülés (kicsit), és ugye a terebélyesedés. Viszon most kezd szurkálni a hasam, és fájni a csípõm. pedig 16 hetes vagyok. Nyugodj meg semmi baj, ahogy a többiek irták, akkor lenne baj, ha erõsen görcsölnél, és véreznél.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm mindenkinek a választ, boldog pócaklakó várást!Nagyon sokat segitetettek!

Normális érzés, hogy 11. hetes terhesen, még várakozva a 12. heti Uh-ra, ami nagyn nehéz, lassan telik az idő, olyan érzésem van, hogy mi van, ha oda kerülök és kiderül nem is vagyok terhes, meg nincs ott semmi?

1-2héten belül mehetünk végre Uh-ra, az els?re.., külföldön vagyunk épp, és itt csak akkor néznek meg el?ször...és annyira aggódok, hogy tényleg minden rendben legyen, meg ott legyen a pici, és dobogjon a kis szive!2 teszt poz.volt,meg van változás..de szerencsére nem vagyok rosszul, nem émelygek, csak a mellim fájnak, n?ttek, meg a pocim is kezd kicsit dudorodni..de annyira aggódok, hogy valóban minden OK-e ?

Legjobb válasz: Szia. Teljesen normális. Én is féltem minden uh elõtt, amíg meg nem éreztem a mozgást. Kiidegeltem mindenkit a környezetemben, azután az uh megnyugtatott, de csak a következõig. Amióta érzem mocorogni, azóta persze már nem aggódom. Te is így leszel, ne aggódj ott a baba, és már most mozog, ver a szíve, hamarosan megláthatod az uh-on. Minden jót! 28 hetes kismama.

Szia. Teljesen normális. Én is féltem minden uh elõtt, amíg meg nem éreztem a mozgást. Kiidegeltem mindenkit a környezetemben, azután az uh megnyugtatott, de csak a következõig. Amióta érzem mocorogni, azóta persze már nem aggódom. Te is így leszel, ne aggódj ott a baba, és már most mozog, ver a szíve, hamarosan megláthatod az uh-on. Minden jót! 28 hetes kismama.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, a megnyugtatást, remélem így lesz és minden rendben lesz !Eleve, hogy elsõ terhesség, is aggódik az ember, meg, hogy külföldön van, nem otthon, ahol már 100-szor megnézték volna az embernek minden leletét, stb..meg vizsgélgatnák..bár itt úgy van, ha nem vagy rosszul, nem görcsölsz, akkor minden ok, ráéreünk a 12.héten megnézni mindent !:) De azért én nyugpdtabb lettem volna, ha amikor kiderült terhes vagyok (mint pl.otthon már azért a 8-10 hét körül megnéztek volna biztosan, hogy jó helyen van-e, hány embrió, van-e szívhang, stb.. )No mindegy most már csak meg lesz a 12.heti UH !:)
Ugyanaezeket az érzésket éreztem én is majdnem minden UH elõtt. Ez természetes reakció, és elég fura, hogy még egyetlen UH-d sem volt. Õrület, milyen felületesek! Persze, ha nincsenek fájdalmaid, vérzésed, akkor bitosan minden rendben van. Ne aggódj!
Én 12. hetes terhes vagyok, a 6. héten erõsítette meg az orvos.Nagyon boldogok vagyunk, de én is aggódtam az UH elött...az elején nagyon parázik mindenki, nem érzed a baba mozgását, nem tudod mi történik odabent. De minden rendben lesz!

11 hetes terhes vagyok, szerintetek ha alig eszek valamit elvetélhetek? Nincs étvágyam 56 kg kezdtem most 54 kg vagyok .

Legjobb válasz: Miért nem eszel? Rosszul vagy? Ha legyengül a szervezeted, megvan rá az esély. Legalább gyümölcsöt, zöldségeket, vitamint egyél és igyál sokat, ki ne száradj!

Miért nem eszel? Rosszul vagy? Ha legyengül a szervezeted, megvan rá az esély. Legalább gyümölcsöt, zöldségeket, vitamint egyél és igyál sokat, ki ne száradj!
jaj, orvos?védõnõ?próbálj azért enni.
Szia! Velem is ugyanez van, nem kivanok semmit enni, foleg fott kajat nem. De eszem amit viszont kivanok, abbol sokat. Minden nap megiszok 1, 5-2 liter vizet, folyadekot, es a gyumolcs az amit nagyon kivanok:) ) cseresznye, gorogdinnye, ezekbol kiloszamra eszek naponta :) ) Reggelizni reggelizek, azt kivanom, vajas kalacsot kakaoval pl, es napkozben meg amit eppen ennek. De leginkabb gyumolcs :) ) + meg a leveseket kivanom, hideg gyumolcsleves, meg finomsagokat. Inni igyal, meg ha nem is kivanod, meg azert egyel is valamit, barmit, amit kivansz! Igyal sokat, de azert enni is kell valamennyit:)
7 kilót fogytam az elején, mert semmire nem bírtam ránézni. 7-et híztam utána a 20. héttõl a 32.-ig, vékonyabban jöttem ki a kórházból, mint elõtte. A férjem orvos, õ mindig azzal nyugtatott, hogy a babához eljut, amire szüksége van, de emellett persze próbáltam a lehetõ legtöbbet megenni, amit tudtam. Törekedj erre te is, de nyugodj meg, nem lesz baj. A babám közel 4 kilósan született egyébként, gyönyörû, és egészséges, mint a makk. :) )
Utolso vagyok, 11+3 hetes kismama:) )
Én az elsõ négy hónapban 16 kilót fogytam, gyakorlatilag semmi nem maradt meg bennem, nem vetéltem el szerencsére.Próbálj meg naponta többször pár falatkát enni, sok gyümölcsõt egyél és igyál sok folyadékot, az orvosnak pedig említsd meg és kérd ki a tanácsát.
Nem a mennyiség számít, hanem a minõség! Igyál a Tõled telhetõ legtöbbet! A Benned fejlõdõ kis emberkét nem a hús, zsír "táplálja", növeszti, hanem a vitaminok amiket elfogyasztasz! A vetélés nem azért történik meg, mert valaki nem eszik... több más oka lehet (vas hiány, stressz helyzet, rosszul esik a kismama, hormonális okok...) Boldog babavárást és egészséges kisbabát Minden Pocakosnak!! :-) Üdv:3 lányos
Elvetélni nem fogsz, de próbálj meg legalább inni sokat! Késõbb majd pótolod: csak eszel, eszel, éjjel is eszel :)
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönöm mindenkinek a válaszát !

11 Hetes terhes vagyok estére mindig nagyon megfájdul a hátam, reggel meg általába fejfájással kelek, ugye nincs baj?

Els? terhesség és Szúrnom is kell magam vérhigitóval a 6 évvel ezelötti trombózisommal! Normális ez ?

Mikor nézi először az orvos, hogy rendben van-e a méhszáj? 11+3 hetes vagyok és még kézzel sose vizsgált meg. Hüvelyi uh volt, meg rákszűrés is. Akkor látta volna ha valami nincs rendben odabent?

Legjobb válasz: Hüvelyi uh-n látszik a méhszáj zártsága, nyitottsága, sõt, még a méhnyak hossza is, szóval látta volna, ha valami gond lenne, ne aggódj. Egyébként orvosa válogatja.. engem csekkoltak minden alkalommal a nyolcadik héttõl, valakinek csak a huszadik környékén nézik, esetleg késõbb.

Hüvelyi uh-n látszik a méhszáj zártsága, nyitottsága, sõt, még a méhnyak hossza is, szóval látta volna, ha valami gond lenne, ne aggódj. Egyébként orvosa válogatja.. engem csekkoltak minden alkalommal a nyolcadik héttõl, valakinek csak a huszadik környékén nézik, esetleg késõbb.
Szia! Engem az egész terhesség alatt nem vizsgált meg csak egyszer amikor panaszom volt, vagyis jóslóim voltak a 34. héten.Azóta se nézett meg újból.Mondjuk nem is bánom hogy nem nyulkált. Orvosa válogatja. 38 hetes km.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!