Találatok a következő kifejezésre: 11 hetes vagyok és (149 db)

Ez vajon mi lehet? 11 hetes vagyok és apro nyilalások vannak a samba nem is tudom pontosan hol néha néh a elöjöna nap folyamán. Kicsit idegesit mi lehet ez vegyek be magnéziumot erre?

Legjobb válasz: Szia! Nekem is voltak nyilallások a hasamban, azt orvosom azt mondta, ez kisugározhat a szeméremcsont irányába és felfele a rekeszizom vagy a szegycsont irányába is. 11 hetesen 3x1 magneb6-ot javasoltak nekem. Állítólag a méhszalagok nyúlása miatt lehet ez (vagyis azért, mert nõ a méh).

Szia! Nekem is voltak nyilallások a hasamban, azt orvosom azt mondta, ez kisugározhat a szeméremcsont irányába és felfele a rekeszizom vagy a szegycsont irányába is. 11 hetesen 3x1 magneb6-ot javasoltak nekem. Állítólag a méhszalagok nyúlása miatt lehet ez (vagyis azért, mert nõ a méh).

Miért van az hogy eddig semmi hányingerem nem volt, most pedig 11 hetes vagyok és folyamatosan van?

Mindegy hogy milyen napszak van. Ugye nem baj? Eddig nem kívántam semmit, de legalább nem volt hányingerem se. Jöv?héten szerdán megyek a dokimhoz ha nem javul akkor kiírhat táppénzre? Egyébként a munkám is olyan ahol emelgetni kell(élelmiszerbolt) és már volt februárban egy vetélésem is. Köszönöm a válaszokat! 11 hetes km

Legjobb válasz: szia ez nem kérdés maradj otthon én 9 hetes vagyok és én se nagyon dolgozom csak beugros vagyok 1 preszoba nekem lerakják a nehezebb dolgokat hogy ne emeljek én se vagyok rosszul de még lehetek jolenne ha nem veszitenéd el !!!gondolj arra hogy lehet azért vetéltél el!!!!jo babavárást

szia ez nem kérdés maradj otthon én 9 hetes vagyok és én se nagyon dolgozom csak beugros vagyok 1 preszoba nekem lerakják a nehezebb dolgokat hogy ne emeljek én se vagyok rosszul de még lehetek jolenne ha nem veszitenéd el !!!gondolj arra hogy lehet azért vetéltél el!!!!jo babavárást
A kérdező hozzászólása: Köszi a gyors választ! Bízok benne, és igazából a szívem mélyén tudom hogy minden rendben lesz, kétszer nem történhet meg a rossz. Meg akkor már az elején bej volt, nem is alakult ki a pici szíve. De jövõhéten szerdán már a 12 hetes uh-ra megyek és alig várom hogy újra láthassam hogy dobog a szíve, mint a 7 hetes uh-n.
A kérdező hozzászólása: bocsi "baj"
Szia! Elsõ terhességemnél a 6.-18.hétig émelyegtem. Másodiknál a 6.-12. hétig émelygés, hányinger. Harmadik, jelen terhességemnél a 12. héttõl émelygek. Holnap lépek a 20. hétbe, de reggel még mindig émelygek. Ha nem eszek szilárdat, átcsap hányingerbe, öklendezésbe :S
szia!én a 6. héttõl émelyegtem, 10. héten kezdtem el hányni, most vagyok 17+6 hetes és még mindig elõfordul olyan nap, mikor nem bírok enni, sõt, még hányni is szoktam.

11 hetes vagyk és reggel torokfájásra ébredtem. Nagyon nehezen tudok nyelni. Most mézes teával próbálkozom, de nem sok sikerrel. Esetleg van valami ötletetek, hogy mivel enyhíthetném még a torokfájást?

Van olyan gyógyszer, amit a terhesség ilyenkorai szakaszában is lehet használni?

Legjobb válasz: Akkor már ketten vagyunk ezzel a problémával :-) Én a mézes tea mellett a Tantum Verdével próbálkozom, a gyógyszerész szerint azt szabad szopogatni. És mellette eszegetem a mézet. Jobbulást! 33 hetes km

Akkor már ketten vagyunk ezzel a problémával :-) Én a mézes tea mellett a Tantum Verdével próbálkozom, a gyógyszerész szerint azt szabad szopogatni. És mellette eszegetem a mézet. Jobbulást! 33 hetes km
Nekem is egy hét volt mire meggyógyultam, de én nem ettem semmi gyógyszert, csak mézet, meg negrót, meg sok sok gyümit, citromot.
Lándzsás útifû szirup.
Homeogene 9 torokfájásra való homeppátiás tabletta. Igaz én szpotatás alatt szedtem nemrég, de elmulasztotta, vagy esetleg próbáld ki az infralámpát.
Nekem a sós vizes gurgulázás szokott használni! Semmibe nem kerül! Persze csak ha birod, mert van aki öklendezik tõle, hidd el nagyon hatásos napi 4 gurgulázás és 2nap alatt kutya bajod!
Szia! Ospamox-ot az egész terhesség alatt lehet szedni, ez a betegtájékoztatón is fel van tüntetve. Csak receptre adják ki. Ez mellé pedig én is a Tantun Verde szopogatós pasztillát javaslom, mert ez egy kicsit érzésteleníti a fájós területet. Jelenleg 37 hetes terhes vagyok, eddig háromszor volt torokgyulladásom. A dokim mindig ezt a kettõt javasolta, 2-3 nap alatt teljesen elmúlt a torokfájásom. Jobbulást és boldog babavárást!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm mindenkinek a gyors válaszokat! Várok még további ötleteket! :)


Mikor múlhat el a hányinger? 11 hetes vagyok, és 2 napja semmi! Ugye ez nem gond?

Legjobb válasz: Dehogy gond! Elvileg a 12 hét körül elmúlhat a hányinger. Nekem sem volt minden nap, volt hogy egy hétig semmi aztán 13 hetesen visszatért pár napra. Ne aggódj, még egy hét kb és láthatod a babádat! :) Sok boldogságot!

Dehogy gond! Elvileg a 12 hét körül elmúlhat a hányinger. Nekem sem volt minden nap, volt hogy egy hétig semmi aztán 13 hetesen visszatért pár napra. Ne aggódj, még egy hét kb és láthatod a babádat! :) Sok boldogságot!
Hányingert szeretnél?! Nekem két gyereknél egyáltalán nem volt, a harmadiknál 3 hónapig hánytam.
Miért lenne gond! örülj neki! Nem mindenkinek tart 12 hétig, amúgy is már majdnem annyi vagy. Nekem az elsõ terhességemnél 8-12-ig tartott, most 6 hetes vagyok, eddig semmi.
Nekem egyszer sem volt hányingerem...
Szia!Örülj neki ne aggódj!! A kisfiammal semmi problémám nem volt 8-10hét körül egy kis émelygés és kész.Most 13hetes terhes vagyok 2hete megszünt a hányingerem már örültem de pár napja ujra visszajött, remélem nem sokáig!! gratula a babóhoz
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen!
Nekem a 14. hétig tartott.Jó neked, ha már túl leszel rajta.

11 hetes vagyok és 2 napja enyhébb hasmenésem van, fáj a torkom, a fejem, náthás vagyok és hőemelkedésem is van. Lehet baja a babának? Volt aki hasonlóakkal küzdött és megmaradt a baba?

Csak Tantum Verde cukorkát szopogatok és ugyanilyen öblöget?t használok, a torokfájást enyhítette, de a többi tünetet nem igazán.

Legjobb válasz: Szia nekem is fáj a torkom,nem szedek inkább semmi gyógyszert ,langyos sós vízzel öblögetek meg negrót eszem! Az orvosom azt mondta ettõl a babának nem lehet semmi baja! Mennyi a hõemelkedésed?Arra figyelj ,hogy ne menjen fel 38,5 fölé,ha mégis rubophent vegyél be de elõször csak felet,és ha nem megy lejjebb akkor jöhet a másik fele is! A láz árthat a babának,nekem dokim mondta! Gyógyulj meg !Boldog babavárást! 10hetes km

Szia nekem is fáj a torkom, nem szedek inkább semmi gyógyszert , langyos sós vízzel öblögetek meg negrót eszem! Az orvosom azt mondta ettõl a babának nem lehet semmi baja! Mennyi a hõemelkedésed?Arra figyelj , hogy ne menjen fel 38, 5 fölé, ha mégis rubophent vegyél be de elõször csak felet, és ha nem megy lejjebb akkor jöhet a másik fele is! A láz árthat a babának, nekem dokim mondta! Gyógyulj meg !Boldog babavárást! 10hetes km
A kérdező hozzászólása: Köszi, neked is gyógyulást! A hõm reggel 37.3 volt és nemrég mértem, akkor is 37.3 volt.

11 hetes vagyok és most megint sűrűn járok pisilni. Pedig már elmúlt, (nem fáztam fel) És néha csak pár csepp van és mégis ugy érzem mintha órák óta nem voltam wc. Normális ez vagy vali baj lehet?

Legjobb válasz: Szia Én 12hetes vagyok,én is sürün pisilek,pedig én sem vok felfázva.Valamék nap pl:volt egy olyan 2órám amikor 5-10percenkét pisiltem.Szerintem is idõvel rosszabb lesz és szerintem attól is függ,hogy a baba hol fekszik pont a pociban.

Szia Én 12hetes vagyok, én is sürün pisilek, pedig én sem vok felfázva.Valamék nap pl:volt egy olyan 2órám amikor 5-10percenkét pisiltem.Szerintem is idõvel rosszabb lesz és szerintem attól is függ, hogy a baba hol fekszik pont a pociban.
Szia! Az én babám is vízágynak nézi a hólyagomat, ez neki biztos tökjó, de nekem... Amúgy is 10 percenként pisilek, hát még ha ugrál is rajta. Úgy szeretném egyszer végigaludni az éjszakát, de kb 5 ször kell kimennem.Tarts ki így lesze ez még egy darabig. 18 hetes kismama
A kérdező hozzászólása: valami baj
Szia! Én 12 hetes vagyok de ugyan így vagyok a pisivel mint te! De ez így is marad úgy tudom sõt még rosszabb lesz:) ! Mert ahogy nõl a baba egyre jobban nyomja a húgyhólyagot!
Szia! Ez rosszabb lesz mert a babó nõni fog és nyomni fogja a húgyhólyagodat.Tapasztalat én kb.3 percenként járok wc-re.Kitartás. Boldog Baba várást! 38+1 hetes kismami
A kérdező hozzászólása: Pedig én ugy tudtam hogy el fog múlni és a végén ujra elöjõn.De nem baj mindent a babáért:)
Szia! Szokj hozzá! Nekem is így állnak a dolgok. Éjszakánként is többször felkelek pisilni. Ja és az én babómnak a kedvenc játékszere a hólyagom. Mostmár kész kis vasgyúró. Néha olyat belever a hólyagomba, hogy hirtelen azt hittem, bepisilek, na meg hogy leszakad. Szóval készülj fel! :) 23 hetes kismami
Utolsó ez nagyon édes volt!!!:)
Ez teljesen normális. lehet a szél vagy éppen tágulnak a szalagok és a méh
Nekem is így volt. Ne aggódj, ez normális.
Nekem is volt ilyen érzésem még korábban, és semmi bajom nem lett. Csak a méh növekedése okozhatja. Bár én inkább akkor éreztem, amikor kicsit megerõltettem magam. Nem biztos, hogy van összefüggés.

11 hetes vagyok és még mindig megvannak a roszulléteim. Nagyon hányingeres vagyok és többször is hányok. Az orvos Dedalonette kúpot írt. Ha minden nap használom nem ártok vele a babának? És kb meddig tartanak ezek?

Legjobb válasz: én az elsõ 5 hónapot végighánytam reggeltõl estig, aztán mintha nem is lett volna sosem el is mult.ha azt mondta a doki hogy minden nap használhatod akkor nem lesz baj, ha nem mondta milyen gyakran használhatod akkor hívd fel.

én az elsõ 5 hónapot végighánytam reggeltõl estig, aztán mintha nem is lett volna sosem el is mult.ha azt mondta a doki hogy minden nap használhatod akkor nem lesz baj, ha nem mondta milyen gyakran használhatod akkor hívd fel.
Szia! Én mindegyik terhességemnél nagyon sokat hánytam (volt, hogy napi 30-szor. )Igazából a 17. hétre lettem teljesen jól. A 14. hét körülre kicsit már enyhülni szokott. Én nem szedtem semmit, mert még rosszabbul voltam, ha nem hánytam ki magamat. a dedalon kicsit erõs, de ha a doki mondta, s jó neked, akkor használd. Én bármit csináltam, csak az idõ oldotta meg! Most járok a 18. héten, s már!!! 3 napja nem hánytam! Sok kitartást, türelmet, nagyon átérzem a helyzetedet!!! Én már 4-szer csinálom végig.
Szrintem a 12-14. hétre elmúlik, ha szerencséd van.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat.De az is természetes, hogy minden kijön?A fejem egyfolytában csak fáj és nincs erõm felkellni és kiülni egy kicsit a levegõre?
Szia! 2.válaszoló vagyok. Sajnos belõlem is kijött még a víz is. Se enni, se inni nem tudta, volt olyan terhességem amivel hetekig kórházban infúzióztak. Többnyire a 17. hétig még élni sem volt kedvem. Kitartás azért a 14. héttõl már kicsit jobb!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a bíztatást és a válaszokat.Nagyon remélem én is hamarosan túljutok ezeken, csak még nem látom az alagút végét, de remélem az is eljön hamarosan:)

11 hetes vagyok és kivagyok a bődületes mell fájdalomtól. Normális ez?

Az elejét?l fáj, volt 2-3 hét ami még a mostaninál is fájdalmasabb volt, megduzzadtak, kilátszanak az erek, mást nem látok rajta. Néha még akkor is fáj ha lehajolok, vagy hozzáér vmi. Megnézte orvos azt mondta fibróma van benne, marad, majd talán ha szoptatok elt?nik. De addig fájni fog? Vagy lesz ez jobb is?

Legjobb válasz: Hordasz ilyen sport melltartót?Vagy van ilyen nyúlós melltartó is ami hasonló ahhoz amit a tv-ben árulnak.:) Csak éppen pár 100 ft.Nekem csak ez segített.Nekem is eres volt meg iszonyuan fájt mindentõl.De kb a 14.héten elmúlt.

Hordasz ilyen sport melltartót?Vagy van ilyen nyúlós melltartó is ami hasonló ahhoz amit a tv-ben árulnak.:) Csak éppen pár 100 ft.Nekem csak ez segített.Nekem is eres volt meg iszonyuan fájt mindentõl.De kb a 14.héten elmúlt.
Szia! Én is hamar sportmelltartóra váltottam, nagyobbra, mint amekkora melltartót szoktam venni, és kb. a 16. hétre alábbhagyott, elviselhetõvé vált.
A kérdező hozzászólása: Éjjel nappal sport melltartóban vagyok de ma azt éreztem, hogy összenyom, attól is fáj....bízom benne, hogy jobb lesz lassan, mondjuk ahhoz képest ami két hete volt sokkal jobb már, de még így is nagyon szar:-) Ez a 4. terhességem de ennyire nem fájt egyikkel sem.
engem még a póló is irritált, nem hogy melltartót tudjak venni. emiatt meg folyton kirajzolódott, hogy áll a mellbimbóm. pár hetet kibírtam így.

11 hetes vagyok es viszket a cicim, a bimbonal es körülötte, ez ugye normalis?

Legjobb válasz: Igen, néha nekem is rákezd és olyankor meg tudnék õrülni! :) De ne vakard semmiképp!

Igen, néha nekem is rákezd és olyankor meg tudnék õrülni! :) De ne vakard semmiképp!
Szia Ez ismerõs elõször nekem is viszketett ahogy feszült a bõr majd szép csíkos lett az egész hiába kenegettem
A kérdező hozzászólása: de nekem a bimbo viszket, nem a bör a cicimen, azzal minden rendben
nekem kb 5 hetes korom óta viszketnek a mellbimbóim 8+3 ketes km
teljesen normális, a melled készül a szoptatásra szépen lassan. Csak úgy ne járj mint én... Az elsõ terhességemnél nekem is a bimbó viszketett, mert az nagyobbodott, és szoptatás végére úgy kitágult, és akkora lett mint egy parizer...undorító, kisebbségi komplexusom is van emiatt a párom elõtt, bár õt nem zavarja, de engem igen. nem elég, hogy a mellem tiszta stria lett, de még a mellbimbóm is mint egy nagyobb parizer. :)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!