Találatok a következő kifejezésre: 11 hetes vagyok, van-e valami (3 db)

Uh vizsgálat megmondja neked.
Csatolnám ezt is az elõzõ válaszomhoz: majd a 17. héttõl az uh vizsgálattal már láthatod te magad is. De azt hiszem a 4Dvel már meg lehet nézni, de ez nem biztos. :) Jó babavárást! :)
Persze igen ha szerencséd lesz, és megmutatja magát!Tünet nincs rá, babonára ne adj!
A szülés egy igen jó tünet arra, hogy lányod, vagy fiad lesz.-) Amúgy 16 hét után meg tudják mondani uhon, ha szerencséd van, hamar látod majd:-)
Szia, Nekem 12 hetesen mondták meg a nyaki redõ vizsgálatnál, mert bekapcsolta a 4d-t.szóval ha fiú akkor látják a kukacát, ha nem látják a kukacát akkor még lehet bármi...ezt szokták mondani...:o)
Szia! a 18 hetes uh-n már meglátják, ha a baba is úgy akarja. 12 hetesen még sokszor tévednek, mert ilyenkor alakulnak ki a genitáliák, és ekkor még könnyen összetévesztik. a12hetin a lányomra is fiút tippeltek, de mondta is a doki, hogy nem lehet ilyenkor biztosra megmondani még, mert nincs teljesen kifejlõdve a nemi szerv.
Szerintem megkockáztathatod, de a szaunát mindenképpen hagyd ki!
A pezsgõfürdõt én nem javasolnám.
Hááát.... nem nagyon szokták javasolni az elsõ 12 hétben se a szaunát, se a pezsgõfürdõt. A különbözõ masszázsokat nem tudom, de én inkább kihagynám és más pihenési mód után néznék. Úszni azt hiszem lehet, a melegvizes fürdõ, gyógyfürdõ szintén nem jó.
Nekem csak annyit mondott az orvos, hogy 27-29 C-nál ne legyen melegebb a víz.
Pezsgõfürdõt, szaunát ne használd és a termálvizes medencét se. Túlságosan lazítja a simaizmokat, tágítja az ereket, esetleg baj lehet belõle. A jobb helyeken van külön kismamamasszázs, arra nyugodtan befizethetsz. Én amúgy a hétvégét biztos nem hagynám ki, legfeljebb a lábamat lógatnám a vízbe. szerintem meleg vizes fürdés nélkül is nagy élmény az ilyesmi
A melegvizes medencékkel vigyázni kell. Ott nagyobb a fertõzésveszély is. A Termálvizet abszolút nem ajánlják, és a túl forrót sem.

Mikor nézi először az orvos, hogy rendben van-e a méhszáj? 11+3 hetes vagyok és még kézzel sose vizsgált meg. Hüvelyi uh volt, meg rákszűrés is. Akkor látta volna ha valami nincs rendben odabent?

Legjobb válasz: Hüvelyi uh-n látszik a méhszáj zártsága, nyitottsága, sõt, még a méhnyak hossza is, szóval látta volna, ha valami gond lenne, ne aggódj. Egyébként orvosa válogatja.. engem csekkoltak minden alkalommal a nyolcadik héttõl, valakinek csak a huszadik környékén nézik, esetleg késõbb.

Hüvelyi uh-n látszik a méhszáj zártsága, nyitottsága, sõt, még a méhnyak hossza is, szóval látta volna, ha valami gond lenne, ne aggódj. Egyébként orvosa válogatja.. engem csekkoltak minden alkalommal a nyolcadik héttõl, valakinek csak a huszadik környékén nézik, esetleg késõbb.
Szia! Engem az egész terhesség alatt nem vizsgált meg csak egyszer amikor panaszom volt, vagyis jóslóim voltak a 34. héten.Azóta se nézett meg újból.Mondjuk nem is bánom hogy nem nyulkált. Orvosa válogatja. 38 hetes km.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!