Találatok a következő kifejezésre: 11 hetes vagyok, van-e (4 db)

Uh vizsgálat megmondja neked.
Csatolnám ezt is az elõzõ válaszomhoz: majd a 17. héttõl az uh vizsgálattal már láthatod te magad is. De azt hiszem a 4Dvel már meg lehet nézni, de ez nem biztos. :) Jó babavárást! :)
Persze igen ha szerencséd lesz, és megmutatja magát!Tünet nincs rá, babonára ne adj!
A szülés egy igen jó tünet arra, hogy lányod, vagy fiad lesz.-) Amúgy 16 hét után meg tudják mondani uhon, ha szerencséd van, hamar látod majd:-)
Szia, Nekem 12 hetesen mondták meg a nyaki redõ vizsgálatnál, mert bekapcsolta a 4d-t.szóval ha fiú akkor látják a kukacát, ha nem látják a kukacát akkor még lehet bármi...ezt szokták mondani...:o)
Szia! a 18 hetes uh-n már meglátják, ha a baba is úgy akarja. 12 hetesen még sokszor tévednek, mert ilyenkor alakulnak ki a genitáliák, és ekkor még könnyen összetévesztik. a12hetin a lányomra is fiút tippeltek, de mondta is a doki, hogy nem lehet ilyenkor biztosra megmondani még, mert nincs teljesen kifejlõdve a nemi szerv.

11 hetes kismami vagyok! Nagyon vártuk ezt a babyt és boldogok is vagyunk hogy összejött! Néha viszont megijedek ha megszületik hogy vajon jó anya leszek-e! Más is van igy?

Legjobb válasz: Hogyne:-) Olvass akár itt is utána:-) Akkor nem lennél jó anya, ha ez nem merülne fel benned:-)

Hogyne:-) Olvass akár itt is utána:-) Akkor nem lennél jó anya, ha ez nem merülne fel benned:-)
Teljesen normális, hogy megfordulnak ezek a dolgok a fejedben. Jó anya leszel, hidd el. :)
Én folyton azon rágódom, vajon jó anya leszek-e?
Ezzel mindenki így van, hidd el. Én a vége felé kezdtem felfogni, hogy hamarosan ott lesz egy baba, aki csak tõlünk függ és bizony megijedtem a felelõségtõl. Biztos, hogy nagyon jó anyukája leszel, mégha néha az ellenkezõjét is érzed majd. Boldog babavárást! Majdnem 4 hós kicsi fiú anyukája
Szia! gondolom, hogy ha már vártátok akkor rajta voltatok az ügyen egy ideje! 2 fajta nõi felfogás van! Az egyik, hogy a nõ mindent megtesz hogy babája legyen. A másik meg mindent megtesz, hogy ne legyen. Te akartad a babát, így biztos 100% hogy jó anya leszel a babádnak. Remélem megnyugodtál! Sok boldogságot! 24 hetes
Én is ettõl rettegek sokszor. Rémálmom is van. Pl. hogy ottfelejtem a kórházban vagy elfelejtem megetetni. Nagyon félek én is hogy rossz anya leszek pedig már mióta az eszemet tudom, babát akartam. De sztem nem lesz gond (remélem). 28 heteske

Mikor nézi először az orvos, hogy rendben van-e a méhszáj? 11+3 hetes vagyok és még kézzel sose vizsgált meg. Hüvelyi uh volt, meg rákszűrés is. Akkor látta volna ha valami nincs rendben odabent?

Legjobb válasz: Hüvelyi uh-n látszik a méhszáj zártsága, nyitottsága, sõt, még a méhnyak hossza is, szóval látta volna, ha valami gond lenne, ne aggódj. Egyébként orvosa válogatja.. engem csekkoltak minden alkalommal a nyolcadik héttõl, valakinek csak a huszadik környékén nézik, esetleg késõbb.

Hüvelyi uh-n látszik a méhszáj zártsága, nyitottsága, sõt, még a méhnyak hossza is, szóval látta volna, ha valami gond lenne, ne aggódj. Egyébként orvosa válogatja.. engem csekkoltak minden alkalommal a nyolcadik héttõl, valakinek csak a huszadik környékén nézik, esetleg késõbb.
Szia! Engem az egész terhesség alatt nem vizsgált meg csak egyszer amikor panaszom volt, vagyis jóslóim voltak a 34. héten.Azóta se nézett meg újból.Mondjuk nem is bánom hogy nem nyulkált. Orvosa válogatja. 38 hetes km.


Szerintem megkockáztathatod, de a szaunát mindenképpen hagyd ki!
A pezsgõfürdõt én nem javasolnám.
Hááát.... nem nagyon szokták javasolni az elsõ 12 hétben se a szaunát, se a pezsgõfürdõt. A különbözõ masszázsokat nem tudom, de én inkább kihagynám és más pihenési mód után néznék. Úszni azt hiszem lehet, a melegvizes fürdõ, gyógyfürdõ szintén nem jó.
Nekem csak annyit mondott az orvos, hogy 27-29 C-nál ne legyen melegebb a víz.
Pezsgõfürdõt, szaunát ne használd és a termálvizes medencét se. Túlságosan lazítja a simaizmokat, tágítja az ereket, esetleg baj lehet belõle. A jobb helyeken van külön kismamamasszázs, arra nyugodtan befizethetsz. Én amúgy a hétvégét biztos nem hagynám ki, legfeljebb a lábamat lógatnám a vízbe. szerintem meleg vizes fürdés nélkül is nagy élmény az ilyesmi
A melegvizes medencékkel vigyázni kell. Ott nagyobb a fertõzésveszély is. A Termálvizet abszolút nem ajánlják, és a túl forrót sem.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!