Találatok a következő kifejezésre: 11 hetes vagyok, most (58 db)

11 hetes vagyok. Most kozepesen begorcsolt a mehemnel. Pihenek vele. Picit jobb de neha meg begorcsol. Lehet gond a babaval? Vagy csak no odabent valami?

Legjobb válasz: Szia! Ha begörcsölgetsz, akkor lehet hogy magnéziumot kell majd szedned! Beszélj a dokiddal, de ami fontos, hogy minél többet pihenj! Sok sikert! 33 hetes kismami

Szia! Ha begörcsölgetsz, akkor lehet hogy magnéziumot kell majd szedned! Beszélj a dokiddal, de ami fontos, hogy minél többet pihenj! Sok sikert! 33 hetes kismami

11 hetes vagyok, de a hasam akkora, mint ha már 22 hetes lennék. Már most kismama nadrágot kellett vennem, mert szorítanak a farmerjaim. Normális ez?

Legjobb válasz: Ne aggódj, normális! Mindenkinek egyedi módon növekszik a pocakja, van akinek késõbb látszik, van, akinek korábban. Nekem is kismama nadrágot kellett felvennem már 10-11 hetes korban, mert szorított a rendes naci. Inkább vedd fel, mint rossz legyen a vérkeringésed! Gratula a babához!

Ne aggódj, normális! Mindenkinek egyedi módon növekszik a pocakja, van akinek késõbb látszik, van, akinek korábban. Nekem is kismama nadrágot kellett felvennem már 10-11 hetes korban, mert szorított a rendes naci. Inkább vedd fel, mint rossz legyen a vérkeringésed! Gratula a babához!
Szia! Ez valóban alkati és egyéni dolog! Ráadásul az elején vagy még nagyon és ilyenkor gyakran a puffadás miatt érzed úgy, hogy hatalmas a pocakod! Nekem is pár hete még nagyon olyan érzésem volt, hogy hatalmas hasam van, de ez már elmúlt! Szerintem megszünt, vagy enyhült a puffadás + hozzá kell szokni a gondolathoz/látványhoz/érzéshez, hogy márpedig növekszik a pocak! Nekem most biztos már jóval nagyobb a pocim, mint az elején volt, de mostmár nem is veszem észre, nem is zavar! Megszoktam:) ! Kitartás és türelem:) Ha pedig úgy érzed, hogy puffadás miatt van ez, akkor ajánlom az espumisan gyöngyöket(kismamák is szedhetik)! Mióta azt szedem, sokkal jobb a közérzetem! Üdv 14 hetes kismami
Szia!Ha ez megnyugtat nekem már 8 hetesen kismama nacit kellet hordanom mert az összes gatyámból vagy kilógott a hasam vagy szorított.Pedig 53 kgval kezdtem aterhességet szóval nem voltam nagy darab.
Minden terhesség más. Van olyan kismama, akinek már a 8. héten kismamanaci kell, mert nemtudja felhúzni a régi nadrágjait. Normális. Egyszerûen minden kismama másképp alakul át, másképp fejlõdik minden baba.
Én meg 55 kilóval indultam és 4 hetesen már kismama nadrág kellett volna, ha nem hidalom át nyári ruhákkal:) Most 31 hetes vagyok és, mint egy hordó:)
Hordó... Ne mondj ilyet:-) nincs szebb a kismamánál!!! Nekem is 10 hetesen nõtt meg látványosan elõször a pocim, úgyhogy én is befizettem több terhesnaciar is, mert a többi nadrágom már nem jött rám, gondoltam, úgyis hordom egész télen, mert csak júniusabn szülök. Ezrét te is jól döntöttél, ne izgulj!! Meg vettem bandázst, azt is csak javasolni tudom, ezzel ha ahhoz van kedvem, fel tudom venni a régi nacikat is, mert eltakarja és melegíti a nadrágból kilógó pocomat:-) További szép babavárást és gömbölyödést kívánok.-)
Teljesen normális, fõleg, ha vékony alkatú vagy. De egyébként is, kiemelkedik a méh a medencébõl és minden átalakul odabent. Én mindig nagyon élveztem, hogy már látszik... Jó babavárást!

11 hetes vagyok. Mekkora a babám? Most már beindul a növésben? Az természetes hogy néha nehéznek érzem a hasam?

ilyenkor már természetes hogy mulnak a tünetek?

Legjobb válasz: Szia. 11 hetesen a babád 40-50 mm között lehet. Ez attól is függ, hogy hány napos, mert ilyenkor még gyorsan változnak az eredmények. Szerintem természetes, hogy nehéznek érzed a hasad, ez végigkíséri a 9 hónapot, hiszen egy pocaklakót viszel, nem csak magadat :) És eleinte még gyakori lehet, hogy fel vagy puffadva, az is okozhatja. Jó babavárást :)

Szia. 11 hetesen a babád 40-50 mm között lehet. Ez attól is függ, hogy hány napos, mert ilyenkor még gyorsan változnak az eredmények. Szerintem természetes, hogy nehéznek érzed a hasad, ez végigkíséri a 9 hónapot, hiszen egy pocaklakót viszel, nem csak magadat :) És eleinte még gyakori lehet, hogy fel vagy puffadva, az is okozhatja. Jó babavárást :)
A kérdező hozzászólása: köszönöm válaszod.
De még mennyire természetes! Most fog egyre gyorsabban nõni a babód. Észre sem fogod venni, eltelik 4-5 hét, és a pocid hirtelen akkorát nõ. Legalábbis nálam és elég sok kismaminál így van. A tünetekrõl annyit, hogy van akinek egész terhessége alatt semmi tünete nincs és fordítva.
A kérdező hozzászólása: köszönöm--, kezdek megnyugodni.:Dboldog babavárást és készitést mindenkinek:D
a crl (ülõmagasság) 44 mm
En pont 11 hetesen voltam dokinal(a mult heten)es az en babam 4 cm-res volt.Neha en is neheznek erzem magam es a hasamat is, mintha le lennek lassulva...en nem hanytam , de allandoan aludtam es ejszaka legalabb 5x kimentem pisilni es en is ugy veszem eszre, h ezek a tunetek elkopnak, mar szinte ebed utan nem is esik jol az alvas... Gratulalok a babahoz! ...holnap leszk 12 hetes pocakos...

Most 11 hetes vagyok, de azinte már a legelejétől van pocim. Tudom hogy ez csak a puffadás, de zavar. Sokan írjátok, hogy szinte még homorú a hasatok. Végig lesz puffadás?

Mikor fog látszódni a baba? Mit lehet tenni puffadás ellen?

Legjobb válasz: Nekem csak a 16-ik héttõl látszódott a babapoci, de nekem is nagyon puffadt a hasam. Fõleg estére nõtt meg, reggelre "leengedett" :). Espumisant néha vettem be, de nem igazán hatott. Próbálj nem puffasztó kajákat enni, bár én ezt nem tudtam betartani. Én bõ felsõket hordtam és nem volt olyan feltûnõ. :) Amúgy a puffadás még néha most is jelentkezik 28 hetesen, de már nem látszik a hasamon, csak én érzem.

Nekem csak a 16-ik héttõl látszódott a babapoci, de nekem is nagyon puffadt a hasam. Fõleg estére nõtt meg, reggelre "leengedett" :) . Espumisant néha vettem be, de nem igazán hatott. Próbálj nem puffasztó kajákat enni, bár én ezt nem tudtam betartani. Én bõ felsõket hordtam és nem volt olyan feltûnõ. :) Amúgy a puffadás még néha most is jelentkezik 28 hetesen, de már nem látszik a hasamon, csak én érzem.
A puffadás ellen semmit sem tehetsz, magától fog elmúlni:(.Nekem a 13. hét körül kezdett látszani, hogy bébi van odabenn és ezzel egyidõben szünt meg a lufi érzés is.
Hát én még a puffadásnak is örültem, kinyomtam a hasamat és arra gondoltam ez a baba, persze tudtam, hogy nem csak jó volt erre gondolni, 14. héten vettem kismamnacit mert már nem volt jó a többi gatyóm na akkortól már baba növekedett.Szépen kerekedik most vagyok majdnem félidõben.
Nem nagyon tudsz mit tenni.Engem is zavart de azért, mert mindig megkérdezték mennyi idõs vagyok és nagyot néztek, mikor megmondtam.Kb ugy a 16.héttõl kezdett változni.Nem mondom, hogy nõt inkább formája más.A kolléganõm ugyanannyi idõs terhes, és még most is alig látszik rajta.22hetes km
en is 11hetes vagyok behorpado pocakkal...a többiek szerint värnunk kell, bär en is eleg türelmetlen vagyok.9hetesen azt hittem, hogy mär kezd nöni a hasam, de csak puffadäs volt sajna, mert ugye olyan nincs, hogy 1nap nagy a has, mäsnap meg semmi...en amugy bärmit eszem, rögtön lufi leszek, ugyhogy nem tudok ellene tenni semmit.värok, hogy elmuljon...neked kemeny mär az ägyekodnäl a hasad?nekem igen!remelem hamarosan lätszani fog valami!minden jot neked!!

Miért van az hogy eddig semmi hányingerem nem volt, most pedig 11 hetes vagyok és folyamatosan van?

Mindegy hogy milyen napszak van. Ugye nem baj? Eddig nem kívántam semmit, de legalább nem volt hányingerem se. Jöv?héten szerdán megyek a dokimhoz ha nem javul akkor kiírhat táppénzre? Egyébként a munkám is olyan ahol emelgetni kell(élelmiszerbolt) és már volt februárban egy vetélésem is. Köszönöm a válaszokat! 11 hetes km

Legjobb válasz: szia ez nem kérdés maradj otthon én 9 hetes vagyok és én se nagyon dolgozom csak beugros vagyok 1 preszoba nekem lerakják a nehezebb dolgokat hogy ne emeljek én se vagyok rosszul de még lehetek jolenne ha nem veszitenéd el !!!gondolj arra hogy lehet azért vetéltél el!!!!jo babavárást

szia ez nem kérdés maradj otthon én 9 hetes vagyok és én se nagyon dolgozom csak beugros vagyok 1 preszoba nekem lerakják a nehezebb dolgokat hogy ne emeljek én se vagyok rosszul de még lehetek jolenne ha nem veszitenéd el !!!gondolj arra hogy lehet azért vetéltél el!!!!jo babavárást
A kérdező hozzászólása: Köszi a gyors választ! Bízok benne, és igazából a szívem mélyén tudom hogy minden rendben lesz, kétszer nem történhet meg a rossz. Meg akkor már az elején bej volt, nem is alakult ki a pici szíve. De jövõhéten szerdán már a 12 hetes uh-ra megyek és alig várom hogy újra láthassam hogy dobog a szíve, mint a 7 hetes uh-n.
A kérdező hozzászólása: bocsi "baj"
Szia! Elsõ terhességemnél a 6.-18.hétig émelyegtem. Másodiknál a 6.-12. hétig émelygés, hányinger. Harmadik, jelen terhességemnél a 12. héttõl émelygek. Holnap lépek a 20. hétbe, de reggel még mindig émelygek. Ha nem eszek szilárdat, átcsap hányingerbe, öklendezésbe :S
szia!én a 6. héttõl émelyegtem, 10. héten kezdtem el hányni, most vagyok 17+6 hetes és még mindig elõfordul olyan nap, mikor nem bírok enni, sõt, még hányni is szoktam.

Amikor voltam uh-n akkor a menstruációm szerint 12+3 hetes voltam, de a doki azt mondta, hogy 11+6 hetes vagyok. Most melyiket kell nézni? 13 hetes km.

Legjobb válasz: Szia! Nekem alapból eltérõ a két számítási mód szerint az idõm, mert a mensis ciklusaim 35-37 naposak voltak. A mensi szerint már 16. héhtben lennék, de tudom,hogy a babó még nincs akkora, mert a pé-em napját is tudom. Ettõl függetlenül lehet a fejlõdés üteme is eltérõ ami okozhatja az eltérést. Neked kiírták már a szülés idõpontját?

Szia! Nekem alapból eltérõ a két számítási mód szerint az idõm, mert a mensis ciklusaim 35-37 naposak voltak. A mensi szerint már 16. héhtben lennék, de tudom, hogy a babó még nincs akkora, mert a pé-em napját is tudom. Ettõl függetlenül lehet a fejlõdés üteme is eltérõ ami okozhatja az eltérést. Neked kiírták már a szülés idõpontját?
A doki az uh.-on mért adatok alapján mondta, hogy a paraméterek 11+6 hétnek felelnek meg.Ennek nincs jelentõsége, lehet, hogy a következõ uh-on meg nagyobbnak mérik a babát.Nekem például két héttel nagyobb uh. szerint, mégsem módosítottak a menseshez viszonyított kiíráson, a szülés dátuma maradt ugyanaz.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ!

Iker terhes kismamák, hogy vagytok? De tapasztalt ikres anyukák tanácsát is szívesen meghallgatom. Hogyan bírták a terhességet? Én most 11 hetes vagyok. Sajna bevéreztem így pihennem kell.

Legjobb válasz: Nekem is így volt a 9.héten bevéreztem de utána még dolgoztam 3 hónapot a 7.hónapba mentem táppénzre. Az eleje nem volt nehéz sõt semmi bajom nem volt azonkívül h csökkent az étvágyam. Magnézium Citrit szedtem utána napi 3x2. 24. héttõl alakult ki hogy éjszaka mikor fordultam bal oldalon lent fájt az oldalam jobb oldalon meg fent, szomjas voltam állandóan WC-re kellett szaladgálnom sokat. Örültem melo után mikor ágyba kerültem szerencsére a férjem segített a házimunkában.28. héttõl már egyre nehezebb lett jobban nõtt a hasam oldalfájdalmak rosszabbak lettek még több WC meg nehéz légzés a legrosszabb nekem végig a gyomorégés volt. De az is kb a 20-21 héttõl volt. 33 hetesen szültem két gyönyörû kislányt Pesten. Jó babavárást én azért örülök h túl vagyok rajta :-)

Nekem is így volt a 9.héten bevéreztem de utána még dolgoztam 3 hónapot a 7.hónapba mentem táppénzre. Az eleje nem volt nehéz sõt semmi bajom nem volt azonkívül h csökkent az étvágyam. Magnézium Citrit szedtem utána napi 3x2. 24. héttõl alakult ki hogy éjszaka mikor fordultam bal oldalon lent fájt az oldalam jobb oldalon meg fent, szomjas voltam állandóan WC-re kellett szaladgálnom sokat. Örültem melo után mikor ágyba kerültem szerencsére a férjem segített a házimunkában.28. héttõl már egyre nehezebb lett jobban nõtt a hasam oldalfájdalmak rosszabbak lettek még több WC meg nehéz légzés a legrosszabb nekem végig a gyomorégés volt. De az is kb a 20-21 héttõl volt. 33 hetesen szültem két gyönyörû kislányt Pesten. Jó babavárást én azért örülök h túl vagyok rajta :-)
szia! én már nem vagyok kismama, de parás voltam, nehezen lombikkal lettek az ikrek. Semmi tünetem, bajom nem volt 23 hétig, addig dolgoztam is. Akkor ütött be a krach. Elpattant egy ér a hasamban és mûtéttel mentették meg az életünket, nagyon sok vért vesztettem. Utána még jobban vigyáztam, addig se ugrbugráltam mondjuk. De ne ijed meg, ilyennel a mi kórházunkban (megyeszékhely) egy nõgyõgyász se találkozott (van vagy 15). Akkor csak lestem, mert egy szülésznõ mondta, hogy az orvosomnak volt olyan ikres kismamája, aki 39. héten bement, másnap császározták. (ált. nálunk mindenkit befektetnek pár hétre) Végül velem is ez lett. És szerencsére minden rendben lett az ikrekkel, most itt pakolnak, 7, 5 hósak:)
5 napig voltam kórházban õk még + 1 hétig. Elsõ voltam. Most 3 hónaposak és 5, 8 kilosak.
2 kilósan születtek. Pár 1-2 deka eltéréssel.
A kérdező hozzászólása: mekkorák voltak a babák???meddig voltál kórházban velük??
A 20. hétig kiválóan bírtam, addig dolgoztam is. Akkor azonban jöttek a bajok, de ezt nem akarom sorolni, hogy ne ijedj meg. Sajnálom a bevérzést, és remélem, mielõbb erõre kapsz. Sok ikrest ismerek, akik nagyon szépen végigvitték a terhességet, kívánom, hogy veled is így legyen. Engem 35 hetesen császároztak, a fiúk 2240 ill. 1490 grammal születtek. Egyikük 3, másikuk 4 hétig volt koraszülött osztályon. Mára makkegészséges, 27 hónapos nagyfiúk.
A kérdező hozzászólása: köszike az eddigi tanácsokat.Írásokat.Mára már 13-14 hetes vagyok.babák szépen nõnek.Uh s értékek is jók voltak...Kedves utolsó milyen rosszak voltak 20 héttõl?
Ha valaki vigyáz magára akkor nincs gond. 28 héttõl kell nagyon sokat pihenni. Én már csak aludni tudtam a 33 hét elõtt pár héttel (29-tól.) És az jót tett nem fájt annyira a hasam. 32. héten kerültem kórházba, rá 2 nappal születtek. Nem tudom h csak nekem de rengeteget mozogtak szinte a hasam is hullámzott. Vizesedés nekem a kórházban kezdõdött. Azt hitték a magnézium infúziótól:-)) A kezem és a lábam vetekedhetett volna Shrekkel :D 2. éjszaka éreztem egy törést belülrõl azt hittem a lányok rendetlenkednek...majd elfolyt a magzatvíz. Vácról vittel fel Pestre mert nem minden kórháznak van koraszülött osztálya és az volt a legközelebb. Jó kis éjszakai gödrökben gazdag mentõzés majd szinte rögtön császár. Amit nagyon nagyon ajánlok a MAGNÉZIUM CITRITET. 3x2 Nekem végig csak ez segített esetleg vitamint nekem a Pharmatont ajánlották azt is szedtem mert a 28. héten megmondták h még nagyon kicsik és szedjek vitamint majd kezembe nyomtak egy csomó prospektust. Hát nem tudom h attól lettek e több mint 2 kilósak a 33.hétre vagy amúgy is megnõttek volna-e.
mi 35 hetesek vagyunk! már hetek óta teritéken van a be kell feküdni téma, de mivel még mindig zárt a méhszájam igy feküdhetek itthon is. a babák szépen fejlõdnek majdnem egyformák, a magzatviz jó, az egyik babát 2, 40re a másikat 2, 60ra becsülte a doki, õk jól vannak csak én szenvedek nagyon. elkezdtem jobban vizesedni a vérnyomást naponta többször kell már mérni, a lábaim nagyon fájnak fõleg a talpaim, alig bírok menni, de hát nem csodálkozom nem kis súlyt kell cipelni, a hasam is elég sokat fáj, a derekam is, alul mintha szét akarnék szakadni, meg ilyen apróságok. az egyik baba haránt fekszik a másik medencevégû ha addig nem jönnének április 15-20 között lesz a császár, majd még kiderül, jövö héten kezdem a ctgket majd meglátjuk...sok kitartást

Mekkora volt a babátok a 1O-11. héten? 1O+6 hetes vagyok most.

Legjobb válasz: nekem CRL:42mm , 11+2hetesen

nekem CRL:42mm , 11+2hetesen
A kérdező hozzászólása: Köszi! Még valaki?
Éppen 10 hetesen CRL:33 mm.
11+2 nél 52 mmm a crl
A kérdező hozzászólása: Köszi mindenkinek! Nekem 1O+6-nál CRL 44 mm. Csak íváncsi voltam a babáitok méretére! Sok boldogságot!

11 hetes vagyk és reggel torokfájásra ébredtem. Nagyon nehezen tudok nyelni. Most mézes teával próbálkozom, de nem sok sikerrel. Esetleg van valami ötletetek, hogy mivel enyhíthetném még a torokfájást?

Van olyan gyógyszer, amit a terhesség ilyenkorai szakaszában is lehet használni?

Legjobb válasz: Akkor már ketten vagyunk ezzel a problémával :-) Én a mézes tea mellett a Tantum Verdével próbálkozom, a gyógyszerész szerint azt szabad szopogatni. És mellette eszegetem a mézet. Jobbulást! 33 hetes km

Akkor már ketten vagyunk ezzel a problémával :-) Én a mézes tea mellett a Tantum Verdével próbálkozom, a gyógyszerész szerint azt szabad szopogatni. És mellette eszegetem a mézet. Jobbulást! 33 hetes km
Nekem is egy hét volt mire meggyógyultam, de én nem ettem semmi gyógyszert, csak mézet, meg negrót, meg sok sok gyümit, citromot.
Lándzsás útifû szirup.
Homeogene 9 torokfájásra való homeppátiás tabletta. Igaz én szpotatás alatt szedtem nemrég, de elmulasztotta, vagy esetleg próbáld ki az infralámpát.
Nekem a sós vizes gurgulázás szokott használni! Semmibe nem kerül! Persze csak ha birod, mert van aki öklendezik tõle, hidd el nagyon hatásos napi 4 gurgulázás és 2nap alatt kutya bajod!
Szia! Ospamox-ot az egész terhesség alatt lehet szedni, ez a betegtájékoztatón is fel van tüntetve. Csak receptre adják ki. Ez mellé pedig én is a Tantun Verde szopogatós pasztillát javaslom, mert ez egy kicsit érzésteleníti a fájós területet. Jelenleg 37 hetes terhes vagyok, eddig háromszor volt torokgyulladásom. A dokim mindig ezt a kettõt javasolta, 2-3 nap alatt teljesen elmúlt a torokfájásom. Jobbulást és boldog babavárást!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm mindenkinek a gyors válaszokat! Várok még további ötleteket! :)

Dec. 18-án voltam dokinál és azt mondta akkor, hogy 6 hetes vagyok. Tegnap megint voltam rá 3 hétre a papíromon az áll, hogy 11 hetes. Ez most, hogy lehet?

Akkor hány hetes vagyok. Tegnap nem volt UH csak megvizsgált.

Legjobb válasz: Szia..uh alapjan szoktak valtoztatni a baba korat...ugy ertem a merete alapjan.Amugy nyugodtan rekardezhettel volna a dokinal...en nem ertem, hogy miert nem lehet megkerdezni tolle hiszen kotelessege elmondani, hogy mi tortenik veled hiszen nem egy vegyesboltban mentel vasarolni. Na mindegy...szoval..altalaban a menszi elso napjatol szamoljak ki a terhesseget annak ellenere, hogy nem akkor eshettel teherbe..kozepidoben vagy talan annal kesobb.Elmeletileg nem tartjak szamon azt a 2 hetet..de van aki beleszamolja(hallottam mar rola de en sem ertem). Uh nelkul meg eleg nehez 2 hetet hozzaadni egy embrio meretehez....ha latta volna akkor az mas..meretek alapjan elfogadnam..de igy....passz.

Szia..uh alapjan szoktak valtoztatni a baba korat...ugy ertem a merete alapjan.Amugy nyugodtan rekardezhettel volna a dokinal...en nem ertem, hogy miert nem lehet megkerdezni tolle hiszen kotelessege elmondani, hogy mi tortenik veled hiszen nem egy vegyesboltban mentel vasarolni. Na mindegy...szoval..altalaban a menszi elso napjatol szamoljak ki a terhesseget annak ellenere, hogy nem akkor eshettel teherbe..kozepidoben vagy talan annal kesobb.Elmeletileg nem tartjak szamon azt a 2 hetet..de van aki beleszamolja(hallottam mar rola de en sem ertem). Uh nelkul meg eleg nehez 2 hetet hozzaadni egy embrio meretehez....ha latta volna akkor az mas..meretek alapjan elfogadnam..de igy....passz.
szia hát nem tudom hogy csinálta ezt a dokid lehet õ tudja nekem az uh alapján 1 hétel le vagyunk maradva ami persze nem baj csak ezt már a másadik uh is kimutatta nem csak ugy gondolt egyet a doki és 1hetes lemaradást mondot szerintem kérdezd meg mi alapján gondolja biztos meg magyarázza nem barbár egyik sem õk is csak emberek jó baba várást
A terhesség korát az utolsó menses elsõ napjától számolják. Ez lesz az egyetlen fix pontod. A baba korát a fogantatás napjától számítják, de mivel ennek a dátuma nem biztos, így senki nem foglalkozik vele. A többi kormeghatározás mind a baba mértetétõl függ, akár uh-n nézik, akár vizsgálnak, és mindig eltérõ lesz mint amennyi a mensi napjától van számítva, ugyanis minden baba eltérõ ütemben nõ. Ez az adat inkább csak viszonyszámnak jó.
Szia! Az én esetem hasonló. Pontosan 6 hetes voltam (a naptár szerint), amikor a doki a petezsák alapján 4. hetet írt a leletemre. 4 héttel késõbb mentem újra vizsgálatra (amibõl 3, 5 lett a doki rendelési ideje miatt), akkor a baba a mérete alapján 9. hetes terhességet írtak. Lehet, hogy nálad is hasonló volt a helyzet, az elején nagyobb a tévedés esélye, olyankor szerintem még jobb a naptár szerint számolni.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!