Találatok a következő kifejezésre: 11 hetes vagyok, mitől van az (2 db)

11 hetes terhes vagyok, mitől van az hogy egy kicsit fáj a gyomrom meg sokat büfögök?

Legjobb válasz: lehet a kalyától amit eszel vagy pufadástól én is szoktam ami ellõte nem nagyon volt a gyonrodad ne terheld ha töbször eszel keveset akkor elméletileg nem fog fájni és könyü kalyákat egyél

lehet a kalyától amit eszel vagy pufadástól én is szoktam ami ellõte nem nagyon volt a gyonrodad ne terheld ha töbször eszel keveset akkor elméletileg nem fog fájni és könyü kalyákat egyél
Sajnos ez elõfordulhat, valóban azzal tudsz segíteni ha többször keveset, és nem puffasztókat eszel, majd elmúlik ez az idõ is, és jobb lesz, de a terhesség vége felé megint hasonló gondok lehetnek.Kitartás, és gratulálok a picihez!
Szia! Ez kezdõdõ terhességi reflux.Ha rosszabb lesz, akkor irassál fel losec-et a háziorvossal, ez szedhetõ terhesség alatt is és nagyon jó!
Nekem néha még most is elõjön a nagyon teltségérzet, gyomorfájással és úgy éreztem olyankor, hogy fent van a kaja a torkomban .... bár nekem okom nem lehet panaszra, hiszen csupán ez az egy negatív tünetem volt össz vissz, de én jóval kevesebbet is bírtam enni. Fele annyi kaja dupla olyan teltségérzetet okozott, mint a terhesség elõtt, de minden jólesett, csak kevesebbet kellett ennem, ehhez kellett hozzászoknom és akkor kevésbé éreztem a gyomorfeszülést. Kitartást, reméljük elmúlik! :-) 20 hetes kismammi

Anyukák, kismamák! Mitől vannak nagyon erős nyilallások az alhasamban, ami kisugárzik a hüvelyembe is? 11 hetes vagyok.

Nem emlékszem ilyenre az első terhesség alatt, így most eléggé aggaszt a dolog. Általában délután jön elő, nagyon erősen. Nincs görcs, vérzés, színes folyás. Nem tudom számít e, az első szülésem császárral végződött. (2011.szeptember 27.) Köszönöm!

Legjobb válasz: Mondanám, hogy tágul a méhed, húzódnak a szalagok, de szerintem ez mástól van. Második terhességnél amúgyis ez már könnyebben megy a méhnek, inkább elsõnél szokott fájni és akkor sem erõsen. Szerintem feltétlen beszélj errõl az orvosoddal mert az erõs görcsök sosem jelentenek jót.

Mondanám, hogy tágul a méhed, húzódnak a szalagok, de szerintem ez mástól van. Második terhességnél amúgyis ez már könnyebben megy a méhnek, inkább elsõnél szokott fájni és akkor sem erõsen. Szerintem feltétlen beszélj errõl az orvosoddal mert az erõs görcsök sosem jelentenek jót.
Erõs nyillalás bocsánat.
Nyilallás.... jajj de nem tudok írni :D

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!