Találatok a következő kifejezésre: 11 hetes vagyok, lehet menni (3 db)

11 hetes kismama vagyok. lehet menni terhesen strandra vagy élményfürdőbe fürödni?

Legjobb válasz: Nekem azt mondta a nõdokim, hogy inkább természetes vízbe menjek (tavak, tengerek). A strandot eleve kizárta.

Nekem azt mondta a nõdokim, hogy inkább természetes vízbe menjek (tavak, tengerek). A strandot eleve kizárta.
A termálvizeket jobb ha kerülöd.Ne tudd meg miket szoktak belõle kitenyészteni, és ilyenkor fogékonyabbak vagyunk a fertõzésekre.Inkább természetes vizek, amiknek kiváló a vízminõsége.
Szia.A termálvíz meleg, ezáltal a bacilusok kedvenc lakhelye.Inkább a szabadtéri vizek.
Egyetértek az elöttem szólókkal, abban különbözve, ha mész strandra, csak a hidegvizes medencébe menj és ne üldögélj benne ill.ha lehet feszített víztükrû legyen, mert az folyamatosan tisztitják.A vizes fürdõrucit, cseréld szárazra, és törülközõre ülj.Jó úszkálást.15 hetes pocakos
Semmi bajod se származhat abból, ha jólesik a strandolás, amennyiben zárt a méhszájad! Tévhit ez a ferõzésveszély dolog - a babókád olyan biztonságos helyen van, hogy semmi ilyesmi nem árthat neki. Az én dokim kifejezetten javasolta, hogy ússzak a terhesség alatt, mert nekem is és a babának is jót tesz. Az élményfürdõkben egyetlen dologgal kell vigyázni: csúszdázás és egyéb vízi játékok közben nehogy valaki neked menjen, ne üsse meg a pocidat. Erre vigyázz, amúgy kellemes fürdõzést és jó babavárást!
Nekem is azt mondta a doki, hogy tévhit ez a fertõzésveszély, meg hogy ne fürödjön a kismama. Azt mondta, hogy a szervezet sokkal jobban védi a babát, mint gondolnánk. Én voltam fürdeni, semmi bajom nem volt. Nagyon jól éreztem magam :-)
Amíg a baba burokban van addig õ semmi bacit nem tud elkapni.Ha nyitott a méhszáj akkor már god van, de te is vigyázz a bacikkal.Állapotosan kellemetlen lehet a gombát kezelgetni.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat! boldog babavárást mindenkinek!

11 hetes terhes vagyok, lehet menni kozmetikushoz?

Legjobb válasz: Miért ne lehetne? Ha gondold, szólj hogy kismama vagy, de te tudod, mire érzékeny a bõrõd-bár ez ilyenkor változhat kicsit. De semmi akadálya , a kismamák is lehetnek szépek!!.-)

Miért ne lehetne? Ha gondold, szólj hogy kismama vagy, de te tudod, mire érzékeny a bõrõd-bár ez ilyenkor változhat kicsit. De semmi akadálya , a kismamák is lehetnek szépek!!.-)
Persze, lehet! Kezelésre is+gyantázásra is.
Én a 8.hónapban mentem. Szólj neki, hogy terhes vagy, mert nálunk pl. van egy olyan gép (iontó vagy mi a neve) amit azért nem ajánlatos ilyenkor, de kezelés és gyanta is volt nálam.
Kozmetikus vagyok. Lehet menni kozmetikushoz, de mindenkeppen jelezd, hogy kismama vagy, mivel ilyenkor semmifajta gepes kezelest nem szabad alkalmazni, es pl. a szempillafestes utani szemcseppentes Visin-nel sem szabad!

Legközelebb 11 hetesen kell vissza mennem uh-ra! Akkor már látni a baba formáját? Vagy mit lehet látni akkor?

Legjobb válasz: Akkor már látszik kis karocska lábacska, orrocska szóval szinte mindene van és ha nem alszik akkor nagy hancúrozás lesz amit te még nem érzel. Nekem olyan bulit rendezett, hogy már röhögtek az ultrahangosok. Oldalra riszálta a fenekét és járt keze lába.

Akkor már látszik kis karocska lábacska, orrocska szóval szinte mindene van és ha nem alszik akkor nagy hancúrozás lesz amit te még nem érzel. Nekem olyan bulit rendezett, hogy már röhögtek az ultrahangosok. Oldalra riszálta a fenekét és járt keze lába.
Szia!Nekem a 11 hetes uh nagyon nagy élmény volt, mert már teljesen kisbaba formájú volt a babóm, 4d-n már láttuk a kis arcát és azt is, h szopta az ujját és mozgolódott egyfolytában.A doki megméregette a down szûrés miatt mindenét és megszámoltuk, hogy megvan minden ujjacskája.Nagy élmény lesz meglátod!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszokat:) ! Már nagyon várom hogy újra lássam a kis manocskánkat:D!
Hát az enyém se aludt, úgy kalimpált, hogy csak na 12. héten voltam.Mindene látszik és jó felvételt készítettek róla.A drága...


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!