Találatok a következő kifejezésre: 11 hetes vagyok, és már (28 db)

Meddig tart a hányinger? 11 hetes vagyok és már nehezen bírom.

Legjobb válasz: Leginkább az 1. trimeszterre jellemzõ, ha nincs szerencséd, tovább. Nekem a 12. héten, mintha elvágták volna.

Leginkább az 1. trimeszterre jellemzõ, ha nincs szerencséd, tovább. Nekem a 12. héten, mintha elvágták volna.
Mindjárt vége, kitartás! :)
nekem nem volt hányingerem, csak az elsõ 5 hétben. De anyukám, és egy barátnõm, meg a férjem is, sokat láttak (izé hallottak) hányni akkor, ezért egy ideig még kérdezgették, elmúltak-e már a hányingerek. És kb amint azt válaszoltam: persze, elmúltak, rögtön jött egy újabb :) ))
A kérdező hozzászólása: Köszönöm.
A 20. hétig szinte minden nap hánytam. Utána "csak" heti 2-3-szor a terhesség végéig. A szülõszobán 2-szer. Mindenkinél változó mikor múlik el. Mindenesetre a szülés óta jól vagyok. :)
Mondják, hogy amikor megmozdul, akkor múlik el a hányinger. Nekem ez bejött, a 17. hétig nagyon kínlódtam, utána viszont egyszer csak azt vettem észre, hogy jéé, már 2 napja nincs hányingerem! És nagyjából ilyentájt kezdtem érezni a mozgást. Kitartás! El fog múlni!
Ha szerencséd van, hamarosan elmúlik. Nekem a 13. hétig tartott, bár mostanában megint van, már nyomja a babó a gyomrom. 36 hkm
A kérdező hozzászólása: Köszönöm! Én sem hányok minden nap, de nagyon rossz :S
Nekem is mondogatta az anyósom, hogy eljön a 12. hét, abbamarad. Hát nálam kb a 24 héten enyhült. Ugyan nem hánytam, de örökös fejfájás, és hányinger gyötört. Aztán már nem volt olyan rossz, de az egész terhességemet végig kísérte. Boldog babavárást kívánok, és mihamarabbi jobbulást!
A kérdező hozzászólása: Kitartok, a babáért mindent! Köszi!

11 hetes vagyok és most megint sűrűn járok pisilni. Pedig már elmúlt, (nem fáztam fel) És néha csak pár csepp van és mégis ugy érzem mintha órák óta nem voltam wc. Normális ez vagy vali baj lehet?

Legjobb válasz: Szia Én 12hetes vagyok,én is sürün pisilek,pedig én sem vok felfázva.Valamék nap pl:volt egy olyan 2órám amikor 5-10percenkét pisiltem.Szerintem is idõvel rosszabb lesz és szerintem attól is függ,hogy a baba hol fekszik pont a pociban.

Szia Én 12hetes vagyok, én is sürün pisilek, pedig én sem vok felfázva.Valamék nap pl:volt egy olyan 2órám amikor 5-10percenkét pisiltem.Szerintem is idõvel rosszabb lesz és szerintem attól is függ, hogy a baba hol fekszik pont a pociban.
Szia! Az én babám is vízágynak nézi a hólyagomat, ez neki biztos tökjó, de nekem... Amúgy is 10 percenként pisilek, hát még ha ugrál is rajta. Úgy szeretném egyszer végigaludni az éjszakát, de kb 5 ször kell kimennem.Tarts ki így lesze ez még egy darabig. 18 hetes kismama
A kérdező hozzászólása: valami baj
Szia! Én 12 hetes vagyok de ugyan így vagyok a pisivel mint te! De ez így is marad úgy tudom sõt még rosszabb lesz:) ! Mert ahogy nõl a baba egyre jobban nyomja a húgyhólyagot!
Szia! Ez rosszabb lesz mert a babó nõni fog és nyomni fogja a húgyhólyagodat.Tapasztalat én kb.3 percenként járok wc-re.Kitartás. Boldog Baba várást! 38+1 hetes kismami
A kérdező hozzászólása: Pedig én ugy tudtam hogy el fog múlni és a végén ujra elöjõn.De nem baj mindent a babáért:)
Szia! Szokj hozzá! Nekem is így állnak a dolgok. Éjszakánként is többször felkelek pisilni. Ja és az én babómnak a kedvenc játékszere a hólyagom. Mostmár kész kis vasgyúró. Néha olyat belever a hólyagomba, hogy hirtelen azt hittem, bepisilek, na meg hogy leszakad. Szóval készülj fel! :) 23 hetes kismami
Utolsó ez nagyon édes volt!!!:)
Ez teljesen normális. lehet a szél vagy éppen tágulnak a szalagok és a méh
Nekem is így volt. Ne aggódj, ez normális.
Nekem is volt ilyen érzésem még korábban, és semmi bajom nem lett. Csak a méh növekedése okozhatja. Bár én inkább akkor éreztem, amikor kicsit megerõltettem magam. Nem biztos, hogy van összefüggés.


Infókat, véleményeket szeretnék DR. Sándor Csaba nőgyógyászról, a miskolci Semmelweiben van, ha jól tudom? Semmit nem találok neten róla, de azt hallottam, jó doki, 11 hetes vagyok, és szeretnék már orovost választani! Köszönöm a segítségetket!

Legjobb válasz: 3.valaszolo Hajas egy szamomra bunko doki...a hugom nala szult nem reg. Nehez szules volt,14orat szenvedett , csaszarozni kellett volna DE ehelyett vart majd kulcscsont toressel megszuletett a pici. Fogadott orvos volt ...de maganrendelesre sohasem hivta be de az 5ezreseket elvette azert kozben a Semmelweisbe ahol amugy ingyenes ott vizsgalta....en ot nem ajanlom.

3.valaszolo Hajas egy szamomra bunko doki...a hugom nala szult nem reg. Nehez szules volt, 14orat szenvedett , csaszarozni kellett volna DE ehelyett vart majd kulcscsont toressel megszuletett a pici. Fogadott orvos volt ...de maganrendelesre sohasem hivta be de az 5ezreseket elvette azert kozben a Semmelweisbe ahol amugy ingyenes ott vizsgalta....en ot nem ajanlom.
mi is hozzzá mentünk elõször. de nem vállal már szülést.
jajj, benéztem! a mostani dokid Leskó! :) kicsit figyelmetlen vagyok :$
A kérdező hozzászólása: Fintor Zsófi!egy régebbi hozzászólásodat néztem, a kombinált tesztrrõl. szeretném én is megcsináltatni, a hétenvagyok 12 hetes, úgyhogy minél hamarabb ha tudsz válaszolni, azt megköszönöm. A megyeiben hol csináljék? mert telefonon, azt mondták a szüleészeten hogy a labor, a laborban azt hogy a szüláészet csinálja. :) jó, mi? szóval , kérdeésem, hogy kit kell keresni, hol, milyen osztály, hogy történik a fizetés. Nincs még orvosom, sem megyeibõl, sem semmelweisbõl.segíts lágyszi! Köszike! Szilvi
szia! nekem úgy volt, h. akkor még a dokim megyeis volt, és õ vitt be. ahogy bemész a szülészet fõbejáratán, túlnész az uh folyosón, talán egy lépcsõvel találod szemben magad, balra van egy másik folyosó, ki van írva, h. babamozi. nah nekem ott csinálták az uh-t, meg a vérvételt is ott csinálták volna, ha sikerül levennie a nõnek. sajnos nem tom hol kell idõpontot kérni, ha nincs dokid :( de nem a laborban voltam, az tuti. fizetés úgy zajlik, h. ha végeztek az uh val és a vérvétellel, kapsz egy csekket 16e ftról, befizeted, vissza viszed a befizetett csekket és maj postán megküldik az eredményt. asszem ennyi.
nah tuti a szülészeten csinálják, ne hagyd, h. félre vezessenek !
A kérdező hozzászólása: Köszike! HOgy kell oda bejutni, vagy mit kell vinni? na, tudom, hogy hol van, de se beutalóm, se semmi... ? :)
A kérdező hozzászólása: Jaj, most látom hogy 2szer írtál, olcasom is mindjárt :)
A kérdező hozzászólása: Elolvastam! Köszönöm a gyors válaszodat! Még este megkértdem a dokimat, aki még Leskó...
Leskót tényleg sokan szeretik, bár én nem ismerem, remélem bejön neked és jó doki lesz!
A kérdező hozzászólása: Jaj, még 5-ös válaszoló, Szemánnak is van magánrendelõje, aszem valahol a Batóházban, de ha megtudom pontosan, megírom!
Ha Gubásról valaki talál negatív véleményt, annak megpusszantom a lábaujjaközét ;)
3. vok. Oké-oké, nem akartam kötözködni csak ajánlottam. Hát igen, szinte mindegyikrõl vannak negatív és pozitív tapasztalatok is.
teljes szívbõl ajánlom nektek Gubást! 1 hónapja szültem nála. imádtam. maximálisan elõvigyázatos, az õ kismamái pl. heti 2x járnak nst-re, túlhordásban naponta. ez csak egy példa. éjjel 1kor hívták, h. szülök, sztem fél órán belül ott volt. magánrendelése a villanyrendõr sarkán lévõ bank (talán budapest bank...) elõtti kapualjba ha bemész, jobbra fel a lépcsõn, az elsõ emeleten van a gangról nyílik a rendelõ.(szörnyû az az épület, mi bolyongtunk ott vagy 10 percet, de lehet mi voltunk bénák.) a 25. hétig 6000-et kért tõlünk, a 30-tól 8000-et. 20. 5 hetente hív rendelésre, de engem pl. a 20.-on a kórházba hívott. ha érdekli valamelyikõtöket, szívesen megadom a számát. (zárójelben még azt azért megjegyzem, hogy 2-3 ajtócsapkodást is megérne :D)
3. vagyok. Vannak olyan dokik is, akiknek magánrendelésük is van. Pl. Hajas, Vrastyák, Steierhoffer. Ezek közül nem gondoltál esetleg választani?
Szia.En is ot szerettem volna de sajnos nem vallal mar semmi ilyet, csak a Mav rendelobe es a Misekben rendel.Ketsegbe vagyok esve mert mindenkirol hallani jot is rosszat is.Nyilvan senki sem tokeletes. Szeman, Vrecenar, Gubas es Dudas akiken gondolkodom. Fontos lenne a maganrendeles, de azt hiszem egyik sem csinal ilyet.De ha megis orommel vennem ha irnanak ide akik tudnak valamit. (Ha nem gond) Tovabba kedves kerdezo ird mar meg majd hogy kit valasztottal vegul es mi a velemenyed, nekem 2-3hetrm meg van.koszonom
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat!Sajnálom, pedig talán még õ jöhetett volna sba..., most tanácstalan vagyok.Róla olvastam tök jókat. Hm, lehet, hogy akkor Szemánt fogom választani. Köszi mégegyszer!
Szuper doki, én nagyon csíptem. De tényleg nem vállal sem szülést, sem pedig nõgyogyi mûtétet.
ha ennek ellenére is választanád, akkor a máv rendelõben van a magánrendelése h-cs 18-19-ig. 5000+1000 cytológia.
A kérdező hozzászólása: 5. válaszolünak: végre választottam, Leskó segítségével, akinek a véleményében ugye maximálisan megbízom. Szóval DR. Szalmás Attila fõorvos lesz, a Semmelweiben van, 50 éves annyit tudok, és állítólag lelkiismeretes, nyilván szakmailag is jó.jövõhét szerdán megyek hozzá, ha gondoldod megírom a tapasztalatomat.írj, ha méf egyáltalán olvasod ezt :)

11 hetes vagyok, ma irtak ki duphastont mert elfogyott, de csak 1 dobozzal irt ki a doki, hogy osszam el és apránként hagyjam el.12+3 napos leszek mikor elfogy, nem korai még? Vagy ilyenkor már abba lehet hagyni?

Haematomám volt arra irták ki 6 hetesen,de már eltünt nincs meg.

Legjobb válasz: Szia! Nálam pontosan ez volt és már 11 hetesen nekem se volt meg a haematoma,de azért tovább szedtem én is 12+4-ig.Utána már nem is szabad szedni,ne aggódj már nem lesz rá szükséged. Azóta nekem kisfiam született és minden rendben volt.Neked is minden jót!

Szia! Nálam pontosan ez volt és már 11 hetesen nekem se volt meg a haematoma, de azért tovább szedtem én is 12+4-ig.Utána már nem is szabad szedni, ne aggódj már nem lesz rá szükséged. Azóta nekem kisfiam született és minden rendben volt.Neked is minden jót!
Csak a biztonság kedvéért írta fel, a magzatmegtartó a hormonhiány pótlására szolgál, a hematóma eltûnéséhez nem volt "köze". Ha az orvosod azt mondja, akkor nyugodtan abbahagyhatod apránként, ha eltûnt a hematómád akkor már semmi sem akadályozhatja a babádat a fejlõdésben, nyugi! Minden jót!
A 12.-ik hétig szokták szedetni, mert akkorra alakulki teljesen a méhlepény és átveszi a feladatokat a sárgatest hormontól (a magzat ellátását). Nekem is csak eddig kellett szedni. 12hetes kismama
Nyugodtan abbahagyhatod a 12. hét 0. napján a gyógyszer szedését, többé nem lesz rá szükséged. Az orvos jól tette a dolgát.
A kérdező hozzászólása: Köszönöma válaszokat aranyosak vagytok, megnyugtattatok:-)

11 hetes terhes vagyok, és már egy ideje fura folyásom van! Szerintetek mi ez? Normális?

Nem folyamatos, néha érzem hogy "kijön" bel?lem (mint menzesznél amikor egy nagyobb "darab" megindul), ez igazából szintelen, szagtalan, de egybeálló zselészer?, nyúlós is! Ha most a vége felé lennék aztmondanám a nyákdugó távozik. De gondolom ez lehetetlen?!

Legjobb válasz: Menj el dokihoz.Én 32 hetes vagyok,1 hete volt erõsebb folyásom,azt hittem normális mert semmi extrát nem tapasztalta.Azért megemlítettem a dokinak,most mennek kell hozzá kezelésre 2x...Sosem lehet tudni.Lehet normális is,de lehet más is.

Menj el dokihoz.Én 32 hetes vagyok, 1 hete volt erõsebb folyásom, azt hittem normális mert semmi extrát nem tapasztalta.Azért megemlítettem a dokinak, most mennek kell hozzá kezelésre 2x...Sosem lehet tudni.Lehet normális is, de lehet más is.
Én ma voltam dokinál, 18 hetes vagyok és pont ezt kérdeztem:) Igaz nem érzem mikor jön, de pont ilyen mint neked.Nyúlós, egybeálló, néha kicsit túrós "trutyi".Mivel nem volt más tünetem(nekem is szagtalan, bár ilyen krémes színû) nem gyanakodtam nagy gondra, de azért rákérdeztem.Megnézte, azt mondta semmi gond, ez normális terhesség alatt. Azért kérdezz rá mikor mész dokihoz, de ne aggódj, nincs feltétlen gond!:) Boldog babavárást:)
Én is 11 hetes vagyok, nálam ugyanez, de az elsõ terhességemnél is nagyon bõ folyásom volt. A dokim szerint rendben van és rendben volt. De tény, hogy nagyon zavaró. :(
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Kicsit megnyugodtam, de azért jövõhéten rákérdezek, amikor megyek!!

Tegnap és ma nagyon nyűgös a babám. Tegnap alig aludt, estére meg már ordított a fáradságtól. Alig evett. Más babák is hasonlóak? 11 hetesek vagyunk

Legjobb válasz: Az én babám 6 hetes lesz szerdán. Tegnap iszonyatosan nyûgös volt, egész nap hol a párom karjában, hol az enyémben. Ma egy kicsit jobb a helyzet, most alszik egy órája....

Az én babám 6 hetes lesz szerdán. Tegnap iszonyatosan nyûgös volt, egész nap hol a párom karjában, hol az enyémben. Ma egy kicsit jobb a helyzet, most alszik egy órája....
Az én lányom 4 hónapos lesz szerdán, csak anyatejes. A hétvége eléégé húzós volt, 2 éjszaka is felébredt, többször, pedig már azelõtt aludt reggel 5 -ig. Napközben 2 óránkért kérte acicit, de kevseket evett. Tegnap este meg nem akart enni , csak ordított. Már azt hittük valamije fáj (úgy sírt, mint amikor fájt régebben a hasa), aztán elaltattam és most meg aludt reggel fél 5-ig. Már én sem értem ezt az egészet. Amúgy egész hétvégén igen nyûgös volt, amióta ez a meleg van, alig alszik napközben, max. 2-3-szor fél órát.
A kicsit nagyobbakat is megviselte a tegnap.A fiam 20 hónapos, de alig lehetett vele bírni, egész nap nem evett egy falatot sem.Este meg sírva aludt el szegényke, pedig mellette voltam.Ma már picit jobb a helyzet, de csak egy fokkal:-)
Nekem szombat vasárnap volt nagyon nyûgös, ma egy kicsit már jobb, most viszont többet alszik, és rengeteget eszik! Egy 3 hós baba anyukája

11 hetes kismama vagyok, és már napok óta borzalmasan fáj a fejem, és szédülök. Valósznűleg az alacsony vérnyomás jele. Hogyan lehetne a vérnyomásomat helyre zökkenteni, a Babócára ártalmatlan módszerekkel?

Legjobb válasz: szia, Én is alacsony vérnyomású vagyok, nekem is nagyon fájt a fejem elinte, de lehet a hormonoktól is. Próbálj sok folyadékot inni. Ha nem múlik beszélj a dokiddal, de próbáld meg kihúzni gyógyszer nélkül. Sok sikert, kellemes babavárást kívánok.

szia, Én is alacsony vérnyomású vagyok, nekem is nagyon fájt a fejem elinte, de lehet a hormonoktól is. Próbálj sok folyadékot inni. Ha nem múlik beszélj a dokiddal, de próbáld meg kihúzni gyógyszer nélkül. Sok sikert, kellemes babavárást kívánok.
Szia. Nekem is alacsony volt a 11. hét körül és kb. 2 hétig tartott. Az alacsony vérnyomásra egyáltalán nincs gyógyszer, nekem is a sok folyadékot javasolták. Egy tipp: okozhatja még vashiány, nézesd meg a vérképedet, mert ha ez okozza vas tablettát lehet szedni.
Alacsony vérnyomásra nagyon jó a feketeribizli, leginkább szörp formájában. Próbálj meg beszerezni azt, lehetõleg házilag készítettet. Nekem is alacsony a vérnyomásom és a feketeribizli termékek mindig helyrehoznak.
Igyál sokat és mozogj. A kávé nem jó megoldás, az biztos. Van egy zöld növény-talán a lucerna, de nem esküszöm meg rá-ami emeli természetes módon a vérnyomást. Én akkor ettem, mikor diétáztam, nem tudom terhesen jó-e, ennek utána kéne nézni. De legalább 3 liter folyadékot igyál, elsõ lépésnek jó:-)
Használhatsz kínai olajat (bedörzsölésre), valamint homeopátiás golyócskákat is szedhetsz. Fejfájásra nekem a Belladonna vált be.

Kinek mikor mult el a hányinger hányás? 11 hetes vagyok de szint alig van már ilyen tünetem! És volt valakinek a fenekénél ilyen enyhén szurkáló érzés? :O

hányiner hányás szurkáló

Legjobb válasz: Nekem nem is volt hányingerem, de nem is hánytam. Nem baj, ha elmúlik, az nem jelent semmit, terhes vagy tünetek nélkül is :) Nekem a hólyagomnál volt valami nehezedés érzés, de ahány terhesség annyi féle tünet. Változik a tested, helyeszkednek a szerveid.

Nekem nem is volt hányingerem, de nem is hánytam. Nem baj, ha elmúlik, az nem jelent semmit, terhes vagy tünetek nélkül is :) Nekem a hólyagomnál volt valami nehezedés érzés, de ahány terhesség annyi féle tünet. Változik a tested, helyeszkednek a szerveid.
nekem hányingerem abszolút nem volt, csak gyomorégésem, és az a 11. hét körül elmúlt. Szurkáló érzés két hete jött elõ, a 15. héten: érzem néha a fenekemben szellentési nehézségeknél, oldalt a petefészkeimben, a hüvelyemben, de nem folyamatosan csak néha nap közben egysszer-egyszer belenyilal-szurkál. Gondolom, nyúlnak a szalagok.
24 hetes vagyok, egy héten egyszer még mindig hányok, nekem nem múlt el teljesen.Viszont a 14.hét körül kezdõdött, nem az elején...
10 . hetes vagyok pár napja már joban eszek , szinte már hányingerem se nagyon van :) idáig nagy étvágytalanságom volt
A kérdező hozzászólása: Köszi mindenkinek :)
Nekem is kb. akkor mult el a hanyinger.Most 14 hetes vagyok es ismet ezzel a problemaval kuzdok reggelente... :( Es igen, a szurkalo erzes ismeros...
Lehet bizony, iker babákkal hamarabb nõ a pocak.
Szia! Igen lehet :) nekem is hamar latszodott, pedig nem iker baba volt, csak egy :) de nekem mindig a jobb oldalt volt! a vegen is sokszor maszkalt el az egyik oldalra es akkor total arra dudorodott! imadtam ;)
A kérdező hozzászólása: gondoltam, ez nem lehet a babáktól, mert hogy korainak véltem. DE JÓ!!!!
Ilyenkor még rengeteg helyük van, ide-oda tudnak helyezkedni, és ha pont egy oldalra kerülnek mindketten, az olyan, mintha egy jóval nagyobb szingli baba üldögélne ott, mivel ketten vannak.Készülj fel rá, h nagyon gyorsan fog nõni a pocakod.:) (Nekem is vannak ikreim.:) )
Én csak egykét várok, de a 16. hétig mindig a jobb oldalamon éreztem (ott feszült a hasam), és az UH-n is mindig ott találták meg. Késõbb elvándorolt. Gratulálok!
én egykés vagyok, 34 hetes, de nekem is a 13. héttõl kb látszik rendesen, hogy jobbra húz a pocak. Mostmár az egész bébi látszik, hogy hogy fekszik, felül jobbra van kidudorodva, alul balra:P


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!