Találatok a következő kifejezésre: 11 hetes mama (2 db)

10-11. hetes magzat miket csinál a mama pocakjában?

Legjobb válasz: Úszkál a kicsiny gyermek, élvezi a szabadságot és a jóidõt odabent :) ha eszel is valamit is mozgolódik :)

Úszkál a kicsiny gyermek, élvezi a szabadságot és a jóidõt odabent :) ha eszel is valamit is mozgolódik :)
Szerintem uszkal, neha alszik. Mi igaz egy hettel kesobb voltunk (12 het utan) uh-n de ott rendesen ficankolt. Meg a kis kezet es labat is lattuk mert emelgette. Olyan is volt hogy atfordult fejjel lefele. Hihetetlen, hogy milyen kis energikusak tudnak lenni es mi ebbol mitsem erzunk meg. :)
Így van. Úszkál, mozog, alszik, fejlõdik... Mi 12 hetesen voltunk 4D-n és ott éppen a köldökzsinórral hadakozott :) Beleakadt a lábába és próbálta kiszabadítani magát, nagyon édes volt!! Jót nevettünk! Elvannak ilyenkor nagyon, hiszen még rengeteg helyük van bukfencezni, mocorogni. Késõbb már nem lesz ennyi hely... Sok boldogságot! 38 hetes kismami
Az én babám aludt. Ezen a képen 10+3 hetes volt, ez a kedvenc képem róla. http://kepfeltoltes.hu/view/090925/user_11941460_12369390780.. 39hetes pocis
én 10 hetesen voltam UH-n. A picinek volt egy teste, meg egy ugyanakkora feje, és 4 kis csökevény a kezei és lábai helyén. És úgy ugrált, hogy le sem lehetett volna ütni. A párom napokig emlegette, mennyit ficánkolt. 23 hetes kismami

11 hetes kis mama vagyok, és 1 kicsit kinyilt a méhszájam. Most vettem észre zuhanyozas kozben. Mit tegyek?

Legjobb válasz: Jo eg, azt te nem tudod kitapintani!!!!! Komolyan felnyultam magadnak a mehszajadig, es fogdozod, tudod, mennyi szennyezodest kenhetsz ra, meg zuhany kozben is?! Ezt tilos, nem szabad, es en ketlem, h tenyleg nyitva lenne, mert azt gyakrolott orvosi kez hivatott kitapintani.

Jo eg, azt te nem tudod kitapintani!!!!! Komolyan felnyultam magadnak a mehszajadig, es fogdozod, tudod, mennyi szennyezodest kenhetsz ra, meg zuhany kozben is?! Ezt tilos, nem szabad, es en ketlem, h tenyleg nyitva lenne, mert azt gyakrolott orvosi kez hivatott kitapintani.
az elõttem szólónak teljes mértékben igaza van!!!!!!
Szerintem sem a méhszájad van kinyílva. Az max a hüvelyed lehet, a méhszáj jóval följebb van és nem hisze, , hogy csak úgy magadnak ki tudod tapintani. Ráadásul az orvos is steril gumikesztyûben vizsgál, te ne nagyon vizsgáld magad ott, mert még lehet, hogy többet ártasz. Nyugodj meg, szerintem nincs semmi baja a babádnak, várd ki a 12.heti vizsgálatot és láthatod, hogy rendben van.
Látod ez a baj, hogy babát vársz és fogalmad sincs, hogy mi is van a testedben. A méhszájad egy gombostûfejnyi rész, közvetlenül a hüvelyed folytatása. Ha most nyílna, vetélnél. De egyébként is a francnak nyúlkálsz akárhová is, magadba amikor babát vársz????? Ilyenkor 2 dolognak van "létjogosultsága" a hüvelyedbe kerülni. Az egyik a dokid keze, a másik a férjednél van! A kezed TILOS!
Csak támogatni tudom az elõttem szólókat. Biztos szükséged van egy jófajta bacis fertõre, amit aztán kezelgetnek, majd utána meg másért látsz rémeket...hihetetlen.H lehet valakinek ennyi esze! Amúgy a méhszáj megnyílása többnyire vérzés kívéretében történi...De az is lehet, ha ügyetlenül piszkálod meg, akkor olyan ingereket váltasz ki nála, mi idõ elõtti megnyíláshoz vezet. De semmi baj..te szórakoz csak tovább nyugodtan.Az orvos azért orvos, hogy ilyeneket tudjon, te meg azért nem vagy az, hogy ne piszkáld magad.Bár, aki kismama korára sem jut el ide, annak lehet magyarázni.
Amilyen kérdések itt olykor felmerülnek, néha azt gondolom, hogy a gyerekvállalást valami tanfolyamhoz kellene kötni, vagy hasonló. Ugye nem komolyan tetted fel a kérdést? Mert ha igen, akkor elég nagy baj van. Javaslom, hogy menj el a könyvesboltba, vagy legalább egy könyvtárba, szerezz be néhány könyvet a várandósságról és szorgalmasan olvasgasd!
Tényleg hülyeséget csinálsz, ha csak úgy felnyúlkálsz magadnak. És ha felsérted? Aztán majd életed végéig kísérteni fog, ha valami probléma lesz ez miatt. Nem szabad egyáltalán ilyeneket csinálni. Azért van az orvosod!
Úristen!Az emberi butaságnak tényleg nincs határa!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!