Találatok a következő kifejezésre: 11 hetes létezik, hogy (8 db)

11 hetesen létezik, hogy érzem a baba mozgását?

Második baba, többször olvastam, hogy legkorábban 13 hetesen érzik, de mintha tényleg ? volna.

Legjobb válasz: Szerintem még nem õ. Nagyon korai lenne.

Szerintem még nem õ. Nagyon korai lenne.
nem, még nem, majd 4-5 hét mulva leghamarabb.
Szia! Szerintem is még kicsit korai. Én most a 13. hét után kezdtem érezni valamit, de még ekkor is bizonytalan voltam. Igazából a 15. hét körül éreztem biztosan. Különben nekem a 4. terhességem.
Szia! Nekem ez az elsõ terhességem, és a 13. héten éreztem a babát, igaz nagyon gyengén, de ma már biztosan tudom, hogy õ volt! Mindenki mondta, hogy nem létezik, de én tudtam. Igaz mindennapos szinten csak a 16. héttõl érzem. 36 hetes kismama
én az elsõ babóm várom, de 10 hetesen és 6 naposan éreztem egy olyat amikor hason fekudtem, mintha lenn valaki buborekot fujt volna a pocimba..nem tudom jobban leirni. nekem meggyozodesem, hogy a babó volt, te is hasonlot ereztel? volt mégvalaki, aki a forumon irt hasonlot 11 hetesen, én hiszek benne, hogy a babóca volt, bár azóta nem éreztem. Valahogy biztos úgy jött össze minden, hogy megéreztük talán.
Nekem 15 hetesen es par naposan tudatosult bennem tutira, hogy ez bizony az en kis babam!!!Azota 1 pillanatra sem all meg! Szerintem meg kb 2-3 het....
Nekem van egy ismerõsöm, aki váltig állítja, hogy 10 hetesen már érezte a kicsit, sõt most, 16 hetesen azt is meg tudja mondani, hogy fekszik a baba. De neki ez már a 3. terhessége. Szerintem egyénfüggõ. Nehéz elhinni, hogy õt éreznéd, mert pl. nekem a kicsi a 12. heti Uh-n még csak 52 mm volt, szóval nagyon kicsike ahhoz, hogy úgy tudjon mozogni, hogy érezzem. Viszont, minden nõ más. És elõfordulhat, hogy tényleg õt érezted. Második babónál állítólag amúgy is hamarabb lehet érezni a kicsi, kb. a 15. hét környékén. De ez csak általánosítás. Elsõ babára a 20. hetet mondják, én mégis a 15. héten éreztem elõször. Szóval el is tudom képzelni, meg nem is! :) De pár hét múlva már biztosan fogod tudni! Boldog babavárást!
Szerintem a 15. hétnél elõbb biztos nem érezheted, az valami más lesz.
Nem hiszem hogy az a babó.Azt mondják az a félidelye a terhességnek amikor megmozdul.

11+3 hetesen létezik hogy múlik a rosszullét?

Egyik napról a másikra szinte megszünik az egésznapos émelygés. Más egyebet nem tapasztalok.

Legjobb válasz: Nekem kb. 10 hetesen elmúlt. NAgyon örültem. Aztán a 7. hónaptól megint nagyon rossz volt, de akkor más jellegû kellemetlenségek. (nem tudtam aludni, fájt mindenhol. stb.

Nekem kb. 10 hetesen elmúlt. NAgyon örültem. Aztán a 7. hónaptól megint nagyon rossz volt, de akkor más jellegû kellemetlenségek. (nem tudtam aludni, fájt mindenhol. stb.
Létezik, és piszkosul irigyellek. Én a mai napig tudok még hányni, öklendezek a szagoktól, émelygek és nem is lettem energikusabb sem... :( 15 hetes km
Én is hasonlóképp voltam, de a 12. hét után vissza, és rosszabb, mint volt...
5-10-ig a nap minden percében a WC elõtt ültem! Aztán ritkult, majd a 18.héten amikor megmozdult elmult! Néha ha valami olyat ettem hánytam még, de egész jül voltam! Ez mindenkinél más!
Nekem ez a 15. hét, és kb. 8-13 hétig voltak rosszulléteim. Nem mondom, néha-néha még most is akad pár rossz percem, de a legrosszabb elmúlt.

11 hetes vagyok. Pár napja eléggé fáj a méhem, ha beveszek magneB6-t akkor elmúlik. Ez mitől lehet? Az létezik, hogy nő a méhem és azért?

Legjobb válasz: Szia. Nõ a méh, tágulnak a méhtartó szalagok, ez teljesen természetes. Amíg magnézium hatására elmúllik, nem kell aggódni. Boldog babavárást! 36 hetes kismama.

Szia. Nõ a méh, tágulnak a méhtartó szalagok, ez teljesen természetes. Amíg magnézium hatására elmúllik, nem kell aggódni. Boldog babavárást! 36 hetes kismama.
Nekem a terhesség alatt végig volt ilyen panaszom és magne b6-ot szedtem a 36. hétig. Elõször kezdtem 3*1 tablettát, aztán 3*2, mert úgy hatásosabb volt.
Szia! Nekem is vannak görcseim, de nyugi csak nö a méhed. én is magne B6-ot szedek, reggel és este eggyet! Boldog babavárást!Üdv: 13hetes Kismami

11 hetes terhességnél létezik, hogy már elég jól látszik a pocakom? Nem korai még?

Legjobb válasz: Szerintem puffadás lesz a dologban.Szinte mindenkit érint.Nekem is látszott,de az igazi baba pocak még csak most kezd kialakulni.A 18.hét környékén kezdtem látni,h nah most õ már a pici.De sok függ az alkattól.Nekem nagyon széles a csípõm. 22 hetes kismama

Szerintem puffadás lesz a dologban.Szinte mindenkit érint.Nekem is látszott, de az igazi baba pocak még csak most kezd kialakulni.A 18.hét környékén kezdtem látni, h nah most õ már a pici.De sok függ az alkattól.Nekem nagyon széles a csípõm. 22 hetes kismama
Igen, lehetséges. De nem a pici miatt, mert õ még csak kb.4cm. Azért érzed nagyobbnak a hasad, mert a kötõszövetek meglazulnak ilyenkor a hormonok miatt és a puffadás is teszi. Természetes jelenség, ne aggódj. 13 hetes kismama.
Szia! Ha alacsony vagy, esetleg keskeny a csípõd, akkor állítólag elõbb látszik. Van, akinek már 8 hetesen látszani kezd. Persze a puffadás sokat rádob a dologra, de az alkat a fõ tényezõ abban, hogy kinek mikor kezd nõni a pocakja.
Az elején nekem is a puffadás volt, de kb 11 hetesen egy kicsit nekem is látszott, de csak én és a közvetlen családtagjaim vették észre, és nem pufi volt, szóval lehetséges, Te is meg tudod különböztetni a puffadástól.Gratula a picihez
Szia Én alacsony vagyok, 47 kg-mal kezdtem a terhességet (3), rajtam látszott már a 12. hét körül. Bár valószínûleg nem a baba, mert õ akkor még csak 6, 5 cm volt, hanem inkább a szövetek és a méh tágulása.

Szerintetek létezik olyan, hogy valaki 10-11 hetes terhes, de a terhességi teszt nem mutatja ki?

Legjobb válasz: nekem a 10. hétig nem mutatta ki 3 évig és azt is azért mert méhen kívüli volt a baba

nekem a 10. hétig nem mutatta ki 3 évig és azt is azért mert méhen kívüli volt a baba
* 3 éve
A kérdező hozzászólása: És milyen elõjeled volt? Elmaradt menstruáció? Rosszullét?
A terhességi teszt a méhen kívüli terhességet is kimutatja egyébként. Hát én már nem teszteltem 10 hetesen, a legutolsó tesztet 5 hetesen lõttem el.Elméletileg nem lehet otthoni pisis tesztbõl bármeddig tesztelni, mert annyira felmegy a HCG szint a szervezetben amit már egy otthoni teszt nem mutat ki, csak a vérvizsgálat. 29+6 hkm
2 hónapig folyamatosan meg jött az utolsó hónapban múlt el meg anyukám vette észre h meg nõtt a hasam! és elõször nem akartam el hinni neki, aztán igaza volt..
A méhen kívüli terhességet is kimutatja. Azaz normál terhességnek értékeli, nincs összefüggés.

11 hetes vagyok ez a második terhességem létezik az hogy érzem a baba mozgását?

Legjobb válasz: Érezheted bizony. A másodiknál már valamit éreztem akkor én is, sõt a harmadiknál is,így vissza gondolva. De erõsebb érzések a 15-16 hét körül lesznek már! Szép várandósságot! 36hkm.

Érezheted bizony. A másodiknál már valamit éreztem akkor én is, sõt a harmadiknál is, így vissza gondolva. De erõsebb érzések a 15-16 hét körül lesznek már! Szép várandósságot! 36hkm.
Bizony, hogy létezik!Sõt, elég furcsa lenne, ha éreznéd.Mindenkinél változó, hogy ki mikor érzi.De átlagban a 16-17.hét környékén érezhetõ egy-egy kisebb rúgás.
En is ereztem a masodikat. A halacskaszeru vizmozgast ereztem. (mindenki azt mondta, hogy hulye vagyok es bebeszelem, de en biztosra tudtam, hogy az a babam volt) Most 34 hetesen meg foleg, mert szinte megallas nelkul mozog a dragam. :-) Boldog babavarast!
Szerintem érezheted! A doki szerint én korán éreztem meg a kicsit, fõleg, hogy az elsõ. Õ hitetlenkedik, de én tutira tudom! Bár ez még csak enyhe csikizésben, kaparászásban jelentkezik. De volt már -nem is 1x- oda-vissza kaparászó kommunikációnk is. 15+3 hkm

11+5 hetes vagyok. Ha nyújtozkodom olyan fura érzés van a pocimban! Létezik hogy a kicsinek nem tetszik?

Legjobb válasz: Csupán a méhedet érezheted és ilyenkor megnyúlhatnak a méhet tartó szalagok. A nyújtózkodás nem árt a picinek, nem is igazán érezheti, mert õ a méhedben van, víz veszi körül, a külvilágról nem sok dolog jut még el hozzá :))

Csupán a méhedet érezheted és ilyenkor megnyúlhatnak a méhet tartó szalagok. A nyújtózkodás nem árt a picinek, nem is igazán érezheti, mert õ a méhedben van, víz veszi körül, a külvilágról nem sok dolog jut még el hozzá :) )
méhszalagok húzódnak ilyenkor:) esetleg lehet pici fájdalom is, ez sem "kóros", hiszen nõ a méhed....
A kérdező hozzászólása: Köszi csajok:) !

11 hetes terhesen létezik, hogy éreztem ahogy forgolódik a baba?

Csak egy pár másodperc volt, de nagyon fura érzés!

Legjobb válasz: Szia! Választ én nem tudok adni, viszont átéltem ezt az érzést és nem magyarázták el egyáltalán, mi lehet. Olyan volt nekem, mintha jobbról balra "vonulna". Hát nekem is nagyon fura volt. Még most is elõfordul, de az még nem mozgás, az tuti. Szerintem még korai lenne.

Szia! Választ én nem tudok adni, viszont átéltem ezt az érzést és nem magyarázták el egyáltalán, mi lehet. Olyan volt nekem, mintha jobbról balra "vonulna". Hát nekem is nagyon fura volt. Még most is elõfordul, de az még nem mozgás, az tuti. Szerintem még korai lenne.
Volt, aki állította többedik babánaál, hogy érzi de szerintem ez még nagyon nagyonkorai. Bár ki tudja..:-) A 14-15 héten már lehet hallani, 16 héten igen sokan érzik, 18 hetes a másik hullám.
Ennyire korai észrevételrrõl még nem hallottam.. De nem beszélem "ki belõled" hogy nem a baba volt! :) Nekem vékony volt a hasfalam és sokszor volt mintha õt sejtettem volna de mégis csak a 16ik héten éreztem, bár egy nagy mozgás volt a 13. héten de aztán semmi 3 hétig!.. :) Vicces és csodás érzések ezek! jó felfedezõutat a kismamavilágban! ;) 24 hetes boldog kismama
Sztem nagyon korai lenne.Hacsak nem elõbb tartasz hetekben.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!