Találatok a következő kifejezésre: 11 hetes de a (84 db)

1 hete volt abortuszom ( 11 hetes), elmúlt a vérzésem 3 napja, de most újra bevéreztem (egy tisztasági betétnyi) erős hüvelyi görcs mellett? Hívjam az orvosom? Mit csináljak? Várjak még?

Mostmár nem görcsölök. Köze lehet ahhoz, hogy a párom tegnap este csak a körme végét bedugta és kb 10 másodpercig ujjazott?

Legjobb válasz: már ne haragudj de elég sok eszetek lehet h abortusz után ujjaztatod magad,ha összeszedsz vmi fertözést ne csodálkozz.

már ne haragudj de elég sok eszetek lehet h abortusz után ujjaztatod magad, ha összeszedsz vmi fertözést ne csodálkozz.
1 héttel abortusz után nem lehet sem szexelni, sem ujjazni, sem semmi hasonlót csinálni. Gondolom ezt mondta az orvosod is. Nem ártana felkeresned az orvosod. De az sem lenne rossz, ha betartanád az utasításokat.
Eszed, mint a hintalónak... meg a pasidnak is.
A kérdező hozzászólása: Tiszta volt a keze, tudjuk, hogy hülyeség volt.
A kérdező hozzászólása: Jó, köszi már én is tudom. Egyébként az lehetetlen, hogy ilyen korán megjöjjön? Csak mert olvastam a neten, hogy egy lánynak másfél héttel e beavatkozás után jött meg.
ujjazni akkor sem szabad ha megmosod a kezed, ugyanis a köröm alatt vannak baktériumok, kérdezd meg a nõgyogyászod, majd jól lecsesz.
Ez nem menstruáció, majdnem biztos, és igen, bõven lehet köze a barátod körméhez. Mindenképpen hívd az orvosod, és mihamarabb nézzenek rá.
istenem..

Mitől van, hogy néha zöldes a babám kakija? 11 hetes, de már régóta elő-előfordul ilyen. Anyatejes.

Legjobb válasz: Ugy tartják anyatejeseknél természetes és föleg ha eszik is más ételeket müködik az epe azért kakil zölded.Mi hat és fél honaposok vagyunk és miota esszünk nagyon sokszor kakil zölded.Szerintem semi ok az agodalomra.Jo babázást.

Ugy tartják anyatejeseknél természetes és föleg ha eszik is más ételeket müködik az epe azért kakil zölded.Mi hat és fél honaposok vagyunk és miota esszünk nagyon sokszor kakil zölded.Szerintem semi ok az agodalomra.Jo babázást.
Ne aggódj, ez teljesen normális, az én kisfiamnak is zöldes színû volt és csak anyatejet kapott.Majd ha eszik mást is akkor változik a színe.Inkább érdemesebb az állagára odafigyelni, az jelzi inkább ha gond van.

11 hetesen Fáj a hasam! Orvoshoz kéne mennem? Tegnap óta fáj a hasam közép tájon, elég éles fájdalom de csak egy-egy lüktetés pillanatáig.

Olyan mintha nagyokat lüktetne,és olyankor nagyon kellemetlen,fáj.Ma is most kezdte d.után,és tegnap is d.után fájt.Most fekszem,de elég sokat dolgoztam,mentem ma itthol.Ha este is fáj megnézessem ügyeleten?Nem küldenek el,hogy ha nem görcsöl ne izguljak?Szfárra mennék.

Legjobb válasz: Ha nem fáj nagyon akkor természetes, ha nagyon fáj akkor minnél elõbb lásson orvos!! 33hkm.

Ha nem fáj nagyon akkor természetes, ha nagyon fáj akkor minnél elõbb lásson orvos!! 33hkm.
A kérdező hozzászólása: Határ eset, van amikor megilyedek, mert egymás után 2-3szor belenyilal, élesen.
Orvos. Ezt négy terhesség után merem ajánlani. Fontos, hogy lásson!
Szia!Ajánlom a jogblog-táppénz tévhitek cimû írást, ott részletesen le van írva minden.
A második vagyok, sajnos nem tudom belinkelni, de beütöd a guggliba, hogy táppénz, és ez a harmadik, ami mejelenik
Vegyél egy használt varrógépet vagy egy újjat..és alakíts át ruhákat vagy anyagokat a mai divat szerint egy kis pánz csak össze jön!
Táppénz alatt nem mondhatnak fel. Húzd amig lehet, hátha teherbeesel hamar és végig tudsz tp-n maradni és akkor minden jár.
Az utolsó válaszadót kérem: nem linkelnéd be a cikket, sajnos nem találtam meg...! Köszi!
A kérdező hozzászólása: Köszi a segítséget!

Még csak most vagyok 11 hetes, de már most akkora a hasam, hogy lebuktam a munkahelyemen. Tudom hogy ilyenkor lelassul az anyagcsere, vigyázok az étkezéssel. Mi ez?

Vékony testalkatú vagyok, eddig 1,5 kg híztam. Ez még nem lehet a baba?!Csak a hasam n?tt, más nem, még a fenekem se.Ez így fog n?ni ezután is? Mekkora leszek a 40. hét végére?

Legjobb válasz: Biztos csak fel vagy puffadva. Nem? Mert nekem ez volt elsõ 4hónapba. Reggel még belefértem a naciba. Estére meg már nagyon szorított. Nekem 14hetesen látszott már úgy igazán hogy kismama vagyok :D

Biztos csak fel vagy puffadva. Nem? Mert nekem ez volt elsõ 4hónapba. Reggel még belefértem a naciba. Estére meg már nagyon szorított. Nekem 14hetesen látszott már úgy igazán hogy kismama vagyok :D
Nem, dehogy a baba. De a szervezeted felkészül, és mindenütt tartalékot is képez. Nézesd meg orvossal, hogy nem bújik-e meg valami probléma a baba mögött - de ez jó eséllyel természetes lesz.
Rajtam is hamar látszott, de csak puffadás miatt.A végére már akkora voltam...49 kg voltam az elején és 75-el mentem szülni.Sok volt a viz, de mostanra(9 hetes a kiscsaj)"csak" 56kg vagyok.
érdekes, rajtam 5 hónaposan se vették észre.összesen 13kg híztam.elvileg miután megmozdul, azután fog nõni csak igazán.na meg az utolsó hónapban :-) próbálj meg sok gyümölcsöt enni, rostosat.
Egyenlõre nem a baba. :) Ne aggódj, azért hízol mert vékony testalkatú vagy. Fogsz még többet is hízni, de jól fog állni, nyugi. Csak ne hagyd el magad, mozogj sokat. Én is így vagyok vele, eddig 18 kg.-t híztam és én is vékonyka voltam. 26 heteske.
Második válaszoló vagyok. Én is csak 13kilot híztam, mégis hamar látszódott rajtam.

Más babája is fél a zenélő körforgótól? 11 hetes, állítólag a zene megnyugtatja őket, de az enyém akkor is nekiáll sírni, ha eddig nyugodt volt.

Kinek mennyit eszik/alszik az ennyi idős babája? Tud már fogni,vagy fordulni?

Legjobb válasz: A mi lányunk is félt tõle olyan 2 hónapos kora körül. Kb. 3 hónapos korától szerette. Próbáld meg 2-3 hét múlva újra. Az evés, alvásra nem nagyon emlékszem. Forogni nem nagyon szoktak még ilyenkor, ha igen az nagyon kivételes. 5 hónaposan forgott a lányunk az egyik irányba, a másikba majdnem 6 hónaposan.

A mi lányunk is félt tõle olyan 2 hónapos kora körül. Kb. 3 hónapos korától szerette. Próbáld meg 2-3 hét múlva újra. Az evés, alvásra nem nagyon emlékszem. Forogni nem nagyon szoktak még ilyenkor, ha igen az nagyon kivételes. 5 hónaposan forgott a lányunk az egyik irányba, a másikba majdnem 6 hónaposan.
Az én babám nem fél a zenélõ forgótól. Olyan 5 hetes korában vettük neki, akkor még nem érdekelte abszolút. Rá pár hétre elkezdte nézegetni. Mai napig az ébredés után szinte egybõl kapcsolom neki, azt bámulja, amíg összekészülök az evéshez. :) ) Fogni már nagyon jól tud, igaz a koordinációja még fejlesztés alatt. :) ) Megfordulni még nem tud. 16 hetes
Az enyém sem szerette nagyon sokáig, hogy zenéltettem! kb 4 hónapos korától tetszett meg neki, és az volt pl az utolsó adu ász, hogy még a zenéltetéssel el volt kb 10-15 percet, mikor már fáradt is volt. Szóval változni fog ez még, ne aggódj! Amúgy, nagyon jókat játszott forgás nélkül is a kis figurákkal, ezzel alapozta meg, hogy végül megszerette a játszószõnyegén lógó játékokat. Türelem, a babák mindig változnak, próbáld meg egy hét múlva ismét. 9 hónapos baba anyukája.
Szia. Én nagy lelkesedéssel szereltem be neki a Fp kivetítõs hiperszuper forgót majd mindenki összegyûlt itthon hogy megnézze milyen kis édesen alszik el a zenéjén elõtte meg játszik nevetgél gagyarászik hisz mennyire cukik a macik :) .....namost ahogy bekapcsoltam neki elkezdett teli torokból ordítani és ott kellet kikapcsolni :D még látni sem akarta de egy kis idõ múlva megbarátkozzott a látvánnyal majd a hangokkal és csak azzal aludt el :)

Normális ha érzem 11 hetesen még a mindjárt megjön érzést, de csak azokon a napokon amikor meg kéne jönnie ha nem lennék terhes?

Legjobb válasz: Nekem pont így volt, a terhesség alatt az elsõ 4-5 hónapban, amikor meg kellett volna jönnie, mindig éreztem ezt a megjön érzést. Tök normális, nekem azt mondták.

Nekem pont így volt, a terhesség alatt az elsõ 4-5 hónapban, amikor meg kellett volna jönnie, mindig éreztem ezt a megjön érzést. Tök normális, nekem azt mondták.
A kérdező hozzászólása: Köszi!
Nem kóros. Én is ezt éreztem.

Elvileg 12 hetes terhes vagyok, de minden vizsgálat azt mutatja, hogy csak 11 hetes. Ma is voltam UH-n és 45mm a pici, de akkor a papírjaimra miért azt írják, hogy 12 hetes x napos?

Legjobb válasz: A terhességet elvileg az utolsó menstruációd elsõ napjától számítják,mivel nem tudják pontosan megállapítani mikor fogant. Ezért a baba 11 hetes,de "hivatalosan" 12 hetes terhes vagy. De a lényeg, hogy egészségesek vagytok!!! :)

A terhességet elvileg az utolsó menstruációd elsõ napjától számítják, mivel nem tudják pontosan megállapítani mikor fogant. Ezért a baba 11 hetes, de "hivatalosan" 12 hetes terhes vagy. De a lényeg, hogy egészségesek vagytok!!! :)
Teljesen egyetértek az elöttem szólóval. Úgy van ahogy írta.

11 hetes terhes vagyok, de nekem még nem kömbölyödik a hasam! Alul a köldökömnél már kezd dudorodni de anyi! Normális ez?

Legjobb válasz: sziia en 19hetes vagyok es igazabol meg csak most kezd latszodni!! 11 hetesen semmi nem latszott!! szerintem normalis!! (: boldog baba várást!! (:

sziia en 19hetes vagyok es igazabol meg csak most kezd latszodni!! 11 hetesen semmi nem latszott!! szerintem normalis!! (: boldog baba várást!! (:
A fogyatékos te vagy drága, ha gyereket vállalsz 0 biosz tudással!
14 hetesen kezdett valami làtszani, erre mama azt mondta még csak olyan mintha nagyon sokat ették volna :D
A kérdező hozzászólása: nekem is ilyen pont igy a köldököm alatt dudorodik :D :)
Szia kerdezo! Itt egy kep a pocimrol 12 hetesen! Megkerdeztem a dokimtol es azt mondta nem igazan puffadas hanem poci nô :) 167cm es 50 kg vagyok! [link]
A kérdező hozzászólása: jó hagyuk!!! már bánom h kérdeztem!
És emiatt nagyon egyedül érzed magad?
Mégis hova gömbölyödjön 11 hetesen???? Még csak a szeméremdomb mögött van a baba, a köldöködhöz még köze nincs. :D Kifejezetten vékony testalkatú vagyok, ráadásul alacsony is, de még így is 16-18 hetes koromban kezdett látszódni, akkor is inkább még csak jóllakottnak néztem ki. Szóval 11 hetesen még ne várj csodát, normális, hogy nem látszik még.
A kérdező hozzászólása: a többieknek pedig köszönöm :) már anyira várom h gömbölyödjön a pocak:)
A kérdező hozzászólása: sajnálom, h nem értedted a kérdést!de azt hittem itt nincsenek fogyatékos emberek :D
H mit nem csinäl a hasad? :-D
A kismedencebol a 16. heten kezd kiemelkedni a meh. Addig biztos nem fog latszani.
Persze hogy normális. Biosz tényleg 0. És a helyesírás is.

11 hetes vagyok, ma irtak ki duphastont mert elfogyott, de csak 1 dobozzal irt ki a doki, hogy osszam el és apránként hagyjam el.12+3 napos leszek mikor elfogy, nem korai még? Vagy ilyenkor már abba lehet hagyni?

Haematomám volt arra irták ki 6 hetesen,de már eltünt nincs meg.

Legjobb válasz: Szia! Nálam pontosan ez volt és már 11 hetesen nekem se volt meg a haematoma,de azért tovább szedtem én is 12+4-ig.Utána már nem is szabad szedni,ne aggódj már nem lesz rá szükséged. Azóta nekem kisfiam született és minden rendben volt.Neked is minden jót!

Szia! Nálam pontosan ez volt és már 11 hetesen nekem se volt meg a haematoma, de azért tovább szedtem én is 12+4-ig.Utána már nem is szabad szedni, ne aggódj már nem lesz rá szükséged. Azóta nekem kisfiam született és minden rendben volt.Neked is minden jót!
Csak a biztonság kedvéért írta fel, a magzatmegtartó a hormonhiány pótlására szolgál, a hematóma eltûnéséhez nem volt "köze". Ha az orvosod azt mondja, akkor nyugodtan abbahagyhatod apránként, ha eltûnt a hematómád akkor már semmi sem akadályozhatja a babádat a fejlõdésben, nyugi! Minden jót!
A 12.-ik hétig szokták szedetni, mert akkorra alakulki teljesen a méhlepény és átveszi a feladatokat a sárgatest hormontól (a magzat ellátását). Nekem is csak eddig kellett szedni. 12hetes kismama
Nyugodtan abbahagyhatod a 12. hét 0. napján a gyógyszer szedését, többé nem lesz rá szükséged. Az orvos jól tette a dolgát.
A kérdező hozzászólása: Köszönöma válaszokat aranyosak vagytok, megnyugtattatok:-)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!