Találatok a következő kifejezésre: 11 hetes babóm. Már töbször észrevettem (1 db)

11 hetes a babóm. Már töbször észrevettem hogy néha figyeli a tv-t. Ma az ölembevettem és a mesecsatornát együtt néztük! 82 cm-es a tv-nk. Lehet ettöl valami baja a szemének?

Akár 1 óráig is képes nézni.

Legjobb válasz: Sokan nem javasolják a Tv-t, szerintem se jó, az én lányom is nézi de nem bírja 5 percnél továb.5-10 perc azért még nem ártalmas de 1 óra szerintem egy kicsit sok a szemének és a koncentrációból is neki.

Sokan nem javasolják a Tv-t, szerintem se jó, az én lányom is nézi de nem bírja 5 percnél továb.5-10 perc azért még nem ártalmas de 1 óra szerintem egy kicsit sok a szemének és a koncentrációból is neki.
Ha nem teszed közvetlen a tv elé, semmi baja nem lesz. A babák nem tv-t néznek, hanem a hangokra és a színekre figyelnek, mely nagyban hozzájárul a fejlõdésükhöz. Az én kisfiam is babakorában "nézte a tv-t", a reklámokra kifejezetten figyelt, ma már 5 éves nagyszerû kisfiú.
ha lcd , plazma tv-tek van semmi baja nem lesz 1 méteren kívül, mert nem vibrál. Ha képcsöves 50 hz-es tv-tek van, akkor jobb ha más dologgal kötöd le a figyelmét, mert még igencsak fejlõdik a szeme, és kb annyira rossz neki mint az irodistáknak a neoncsõ...nagyon vibrál és fárasztja a retinát.
Szia! Mi is nézzük a tv-t. 4 hónaposak vagyunk és szopizás-büfizés után picit az ölembe veszem és leülünk még pihenni, azután megyünk a játszószõnyegre vagy a kiságyba. Élvezi a pici, a szineket vagy a beszélgetést, de nagyokat szokott sikitani. Azt, hogy 1 óra sok-e nem tudom, de mi kb. 15-20 percig üldögélünk. Szerintem ezért nem is fél az idegenektõl, mindenkire mosolyog, aki megcsodálja. A gyerekeket pedig imádja. Üdv. 4 hós picilány anyukája.
Szerintem nem csak a szeme miatt nem annyira jó ötlet a tévézés, hanem a rengeteg inger miatt, ami ezalatt éri. Nem véletlenül a reklámok tetszenek neki a legjobban... Túl sok az inger egyszerre, a sok sok szín és hang. De utána ne csodálkozzunk, hogy egy sima építõkocka nem fogja annyira lekötni...


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Mikor látszik már egy kisbaba szemén, hogy barna lesz e?

Azt tudom,hogy nagyjából 6 hónapos-1 éves korra alakul ki a végleges szemszín,de mégis melyik az a hónap amikor már nagy valószínűséggel látszik a szemszín.3 hónaposan kék a babám szeme.Előfordulhat még hogy sötétbarna lesz?

2

Miért vágatják le a nők szülés után/babás anyukaként a hajukat? Ezt sosem értettem!

17

Pár kérdés 10hónap körüli babákról?

-miket eszik?

5

A fp tanuló kutyát hogyan tisztítjátok?

1

Adhatok már neki almát?

Kislányom csak tápszeres, csütörtökön lesz 4 hónapos.

5

Briski vezetéknévhez milyen lánynevek passzolnak?

Sziasztok!

12

Mennyire beszél másfél év körüli babátok?

13

Mikor vegyek cipőt a babámnak?

1 éves a kislányom, és 1 hete tette meg az első önálló lépéseit. Azóta már megtesz 10-15-20 lépést is, de ha lehuppan, akkor mászva közlekedik tovább. Majd újra feláll és lépeget. Mikor kell a lábára cipő?

6

11 hetes babátok miket csinál már?

Az én kislányom már emelgeti hason a fejét és forgatja, pár másodpercig meg is tartja, de nem tudja még kinyomni magát. A játékait már nagyon nézegeti, felfigyel mindenre maga körül, visszamosolyog, gagyog, gügyög, nézelődik. Felfedezte a kezét, és a szájába tömködi az öklét, van hogy egyszerre a kettőt. Ugye nem gond, hogy még nem fordul át, nem tudja kinyomni magát a kezével és nem nyúl a játékok után? Persze minden baba másképp fejlődik, de ugye nincs elmaradva?

2

Miért gond az, ha a gyereket egy hétvégére a nagyszülőkre bízzuk?

Többektől hallottam, hogy milyen gáz ez, mert nem a nagyszülőknek szülünk!

9

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!