Találatok a következő kifejezésre: 11 hetes Mekkora a babám (2 db)

11 hetes vagyok. Mekkora a babám? Most már beindul a növésben? Az természetes hogy néha nehéznek érzem a hasam?

ilyenkor már természetes hogy mulnak a tünetek?

Legjobb válasz: Szia. 11 hetesen a babád 40-50 mm között lehet. Ez attól is függ, hogy hány napos, mert ilyenkor még gyorsan változnak az eredmények. Szerintem természetes, hogy nehéznek érzed a hasad, ez végigkíséri a 9 hónapot, hiszen egy pocaklakót viszel, nem csak magadat :) És eleinte még gyakori lehet, hogy fel vagy puffadva, az is okozhatja. Jó babavárást :)

Szia. 11 hetesen a babád 40-50 mm között lehet. Ez attól is függ, hogy hány napos, mert ilyenkor még gyorsan változnak az eredmények. Szerintem természetes, hogy nehéznek érzed a hasad, ez végigkíséri a 9 hónapot, hiszen egy pocaklakót viszel, nem csak magadat :) És eleinte még gyakori lehet, hogy fel vagy puffadva, az is okozhatja. Jó babavárást :)
A kérdező hozzászólása: köszönöm válaszod.
De még mennyire természetes! Most fog egyre gyorsabban nõni a babód. Észre sem fogod venni, eltelik 4-5 hét, és a pocid hirtelen akkorát nõ. Legalábbis nálam és elég sok kismaminál így van. A tünetekrõl annyit, hogy van akinek egész terhessége alatt semmi tünete nincs és fordítva.
A kérdező hozzászólása: köszönöm--, kezdek megnyugodni.:Dboldog babavárást és készitést mindenkinek:D
a crl (ülõmagasság) 44 mm
En pont 11 hetesen voltam dokinal(a mult heten)es az en babam 4 cm-res volt.Neha en is neheznek erzem magam es a hasamat is, mintha le lennek lassulva...en nem hanytam , de allandoan aludtam es ejszaka legalabb 5x kimentem pisilni es en is ugy veszem eszre, h ezek a tunetek elkopnak, mar szinte ebed utan nem is esik jol az alvas... Gratulalok a babahoz! ...holnap leszk 12 hetes pocakos...

11 hetesen mekkora volt a pocakotok a 2. babával?

Már van pocim,mondjuk volt pici pocim,de nem ekkora. Semmit nem hìztam. Az elsö babával az 5. hónapig semmi sem látszott,8 kg-al voltam akkor kevesebb.

Legjobb válasz: De már 9 hetesen is volt. Ez azt jelenti hogy nagy pocim lesz?

A kérdező hozzászólása: De már 9 hetesen is volt. Ez azt jelenti hogy nagy pocim lesz?
Nekem az elsõvel és a másodikkal is korán látszott. Mások a 10. héttõl vették észre, a másodikkal is nagyjából így volt, egy fokkal látszott korábban. Mindkettõvel 45 kg-ról indultam.
Ja, most olvastam, hogy jelenti-e a nagy pocit. Hát nem tudom, szerintem még semmit nem jelent. Az elsõvel nekem elég nagy volt, a másodikkal kisebb, viszont másképp is feküdtek. A másodikkal a végén már alig volt magzatvíz. Idõre jöttek mindketten a 39. héten.
Nekem a második terhességem már a 10. héten látszott, rendesen kerekedett már akkor. A kiírt napon szültem, hatalmas volt a pocakom. :D
bocs az offért de lenne egy kérdésem.elsö babánk lesz 11+3hetes. ésén ugy vettetm észre már látszik a pocak. igaz mindig is volt egy kis feleslegem rajta de most mar behuzni se tudom. akkor lehettséges hogy mar a baba miatt látszik és nem csak felfujodva vagyok?mert nem kemény. azt olvastam hogy a 14hét utan latszik. és sokan méregetik de nem mernek rakérdezni
Kedves utolsó válaszoló! Ez fõleg alkat kérdése, nem kizárt, hogy már látszik a pocakod ennyi idõs terhesen.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, hogy írtatok! Akkor nem vagyok megijedve.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!