Találatok a következő kifejezésre: 11 hetes Mekkora a (10 db)

56 mm, 11+5 hetesen.
11+3 hetesen volt 54 mm :)
A kérdező hozzászólása: 2 héttel ezelõtt 21 mm volt leeht ekkora már tényleg lehet 50mm körül?
Én csak a 13. héten voltam. Akkor 70 mm volt. Igen, létezik :) A baba ennyire gyorsan nõ! 24 hkm

11 hetesen mekkora volt a babátok?

Legjobb válasz: szia! nekem 11+5 hetesen 47 mm volt a CRL, de szerintem kicsike

szia! nekem 11+5 hetesen 47 mm volt a CRL, de szerintem kicsike
Szia!Én 10+3hetes adatot tudok mondani, 3.65cm volt a Crl. A tiéd mennyi?
Én is 11 hetes vagyok, utoljára 9 hét 3 naposan voltam a dokimnál akkor 3 cm volt. Tild mekkora? Te is 11 hetes vagy?
Szia. 11 hét 1 naposan 4 cm volt a pici. :)
szia!Az én kicsi Fiam 11+5 naposan volt 4.5cm. Boldog babavárást! 22 hetes Kismama
A kérdező hozzászólása: Bocsánat, hogy csak most válaszolok! A 11. hét közepén járok, és az uh-nál azt mondta a doki, hogy 9 cm. Elsõ baba, nincs viszonyítási alapom, és emellett azt is mondta, hogy szépen fejlõdik, minden rendben van vele. Utána láttam, hogy a szakkönyvek szerint ez a méret egy 14 hetes babának felel meg. És most látom, hogy a ti babáitok is sokkal kisebbek (voltak).Létezik, hogy ilyen nagy babám van, vagy talán az orvos rosszul mérte?
11 hét+2 nap 49, 1mm

11 hetesen mekkora volt a pocakotok a 2. babával?

Már van pocim,mondjuk volt pici pocim,de nem ekkora. Semmit nem hìztam. Az elsö babával az 5. hónapig semmi sem látszott,8 kg-al voltam akkor kevesebb.

Legjobb válasz: De már 9 hetesen is volt. Ez azt jelenti hogy nagy pocim lesz?

A kérdező hozzászólása: De már 9 hetesen is volt. Ez azt jelenti hogy nagy pocim lesz?
Nekem az elsõvel és a másodikkal is korán látszott. Mások a 10. héttõl vették észre, a másodikkal is nagyjából így volt, egy fokkal látszott korábban. Mindkettõvel 45 kg-ról indultam.
Ja, most olvastam, hogy jelenti-e a nagy pocit. Hát nem tudom, szerintem még semmit nem jelent. Az elsõvel nekem elég nagy volt, a másodikkal kisebb, viszont másképp is feküdtek. A másodikkal a végén már alig volt magzatvíz. Idõre jöttek mindketten a 39. héten.
Nekem a második terhességem már a 10. héten látszott, rendesen kerekedett már akkor. A kiírt napon szültem, hatalmas volt a pocakom. :D
bocs az offért de lenne egy kérdésem.elsö babánk lesz 11+3hetes. ésén ugy vettetm észre már látszik a pocak. igaz mindig is volt egy kis feleslegem rajta de most mar behuzni se tudom. akkor lehettséges hogy mar a baba miatt látszik és nem csak felfujodva vagyok?mert nem kemény. azt olvastam hogy a 14hét utan latszik. és sokan méregetik de nem mernek rakérdezni
Kedves utolsó válaszoló! Ez fõleg alkat kérdése, nem kizárt, hogy már látszik a pocakod ennyi idõs terhesen.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, hogy írtatok! Akkor nem vagyok megijedve.

Leírnátok nekem hogy 10-11 hetesen mekkora volt a babátok? !

Már néztem táblázatokat. A múlt héten is 10 hetes voltam és ma is azt mondta hogy ez 10 hetes babóca. El?re is köszönöm a segítséget.

Legjobb válasz: Bocs, hogy a kérdésedre nem tudok válaszolni, pont 9 , illetve 12 hetesen voltam uh-on. Csak azt akartam leírni, hogy ez még bõven belefér! Egyszer még a neten is megkérdeztem egy uktrahangost errõl s õ is azt írta, hogy az ilyenek még a mérési hibahatár kategóriába is beleesnek!

Bocs, hogy a kérdésedre nem tudok válaszolni, pont 9 , illetve 12 hetesen voltam uh-on. Csak azt akartam leírni, hogy ez még bõven belefér! Egyszer még a neten is megkérdeztem egy uktrahangost errõl s õ is azt írta, hogy az ilyenek még a mérési hibahatár kategóriába is beleesnek!
Én 10+5 naposan voltam, akkor volt 39 mm-es a picúr. Neked mekkora?
Szia! 10 hetes és 2 naposan volt 29.7mm, napok alatt gyorsan növekszenek. 14+2 kismami (most 7, 22cm)

11 hetesen mekkora volt a babátok?

Legjobb válasz: lányom 4900g 58cm fiam 7400g 66cm

lányom 4900g 58cm fiam 7400g 66cm
szia, 10+5 hetesen 46 mm 11+4 hetesen 66 mm (uh szerint 13+2-nek felel meg)
sajnos 12+4 hetesen voltam, akkor volt CRL: 60, 6 mm a kis drágám
szia! én a 12. heti vizsgálatot tudom leírni neked, ha az érdekel esetleg: CRL:56 Nyakiredõ: 2, 5 mm
11hetesen: CRL- 48mm 34hkm
Khmm, 58mm, bocsi :D
11+6hetesen 58cm
Nem volt félreérthetõ szerintem, a terhesség rovatban vagyunk, nem a babáknál :D Nekem a 10. hét közepén mért a doki CRL: 34mm (10+2 napnak felelt meg) 2 hétre rá 12. heti UHn 12+ 2 napnál CRL:65mm, és 12+6 naposnak felelt meg, úgyhogy visszahozta magát.. :D
A kérdező hozzászólása: Jaj, bocsi lehet félreérthetõ voltam....tehát pocakban:)
Bocsi elsõ vagyok elnéztem a rovatot:D

11 hetesen mekkora volt a picuritok?

Legjobb válasz: 11hét 5 naposan mértek 58mm-t CRL-nek.NT:1mm Neked?

11hét 5 naposan mértek 58mm-t CRL-nek.NT:1mm Neked?
A kérdező hozzászólása: Szia nekem 11hét 4 nap CRL:40 mm YS:3mm Jövõhéten kell visszamennem, tarkóredõ vizsgálatra, mert most még kicsi hozzá azt mondták.Mondjuk igazság szerint csak 10 hét körül vok mert hõmérõztem és késõbb volt pé-em(szerintem)
Elsõ vagyok. Igen valószínûleg picit kisebb terhes vagy, mint amennyivel számolnak. Ráadásul ha tudod is mikor volt pé-ed, akkor tuti. Minden jót neked! 5éves kislány, és egy 28+6hetes pocaklakó kissrác anyukája.
11 hét 1 naposan CRL:40mm
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat nektek is sok-sok boldogságt
Szia! Nekem 12+1 hetesen 58mm volt a CRL, a nyaki tarkóredõ 1.9.
Basszus, 11 hetesen még csak 4-5 centi egy gyerek?Én azt hittem, hogy olyankor, legalább van már 10-15 centi.Egy leendõ valamikori anyuka.
Szia, nekem 11+5 hetesen CRL:55 mm, NR:2mm. 14+5hetes kismama

11 hetes vagyok. Mekkora a babám? Most már beindul a növésben? Az természetes hogy néha nehéznek érzem a hasam?

ilyenkor már természetes hogy mulnak a tünetek?

Legjobb válasz: Szia. 11 hetesen a babád 40-50 mm között lehet. Ez attól is függ, hogy hány napos, mert ilyenkor még gyorsan változnak az eredmények. Szerintem természetes, hogy nehéznek érzed a hasad, ez végigkíséri a 9 hónapot, hiszen egy pocaklakót viszel, nem csak magadat :) És eleinte még gyakori lehet, hogy fel vagy puffadva, az is okozhatja. Jó babavárást :)

Szia. 11 hetesen a babád 40-50 mm között lehet. Ez attól is függ, hogy hány napos, mert ilyenkor még gyorsan változnak az eredmények. Szerintem természetes, hogy nehéznek érzed a hasad, ez végigkíséri a 9 hónapot, hiszen egy pocaklakót viszel, nem csak magadat :) És eleinte még gyakori lehet, hogy fel vagy puffadva, az is okozhatja. Jó babavárást :)
A kérdező hozzászólása: köszönöm válaszod.
De még mennyire természetes! Most fog egyre gyorsabban nõni a babód. Észre sem fogod venni, eltelik 4-5 hét, és a pocid hirtelen akkorát nõ. Legalábbis nálam és elég sok kismaminál így van. A tünetekrõl annyit, hogy van akinek egész terhessége alatt semmi tünete nincs és fordítva.
A kérdező hozzászólása: köszönöm--, kezdek megnyugodni.:Dboldog babavárást és készitést mindenkinek:D
a crl (ülõmagasság) 44 mm
En pont 11 hetesen voltam dokinal(a mult heten)es az en babam 4 cm-res volt.Neha en is neheznek erzem magam es a hasamat is, mintha le lennek lassulva...en nem hanytam , de allandoan aludtam es ejszaka legalabb 5x kimentem pisilni es en is ugy veszem eszre, h ezek a tunetek elkopnak, mar szinte ebed utan nem is esik jol az alvas... Gratulalok a babahoz! ...holnap leszk 12 hetes pocakos...

Mekora overált vegyek a lányomnak, ha most 11 hetes és 62-68as ruhákat hord?

Legjobb válasz: Szerintem 74-est. Az én fiam most 7 hetes, 62-68asokat hordjuk, és 74es overált veszek neki télire. Kiindulva az elõzõ gyerekeimbõl az lesz rá jó 6-9 hónaposan azért átlagosan 74-es ruhát hordanak.

Szerintem 74-est. Az én fiam most 7 hetes, 62-68asokat hordjuk, és 74es overált veszek neki télire. Kiindulva az elõzõ gyerekeimbõl az lesz rá jó 6-9 hónaposan azért átlagosan 74-es ruhát hordanak.
74
A kérdező hozzászólása: Tél végére sem növi ki? Egyébként 50cm-vel született és most 63 körül van.
Én úgy tapasztaltam, hogy az overálok nagyobbra vannak szabva, mint az azonos méretû ruhák. Az én lányom 5 hónapos volt amikortól már overál kellett. 6-9 hónapos méretût vettem neki, és szinte elveszett benne. Még egy évesem is jó lett volna rá. Érdemes tehát rápróbálni a gyerekre, mert csalós lehet az overál méretezése.
Szinte semmi.
Babát nem látott????
A kérdező hozzászólása: a 7 mm-es endometrium mit jelent? ezt látta UH-n a nõgyógyász. ez mensi elõtt egy héttel volt
A kérdező hozzászólása: Remélem igazatok van! Holnap megyek hüvelyi uh-ra... Félek.... :-(
Nekem 5 hetes terhességet tudott bizonyítani hasi uh-n úgy, hogy tele volt a hólyagom.Szerintem tuti látnia kellett volna...Ennyi idõsen már majdnem túl vagy az elsõ trimeszteren, és már a babónak is "nagynak" kell lennie...
Semekkora esélye, nyugi! 6 hetes voltam, mikor jártam a háziorvosomnál, aki mellesleg belgyógyász és van hasi UH gépe. Akkor még csak pozitív tesztem volt és hányingerem volt. Kérdeztem tõle, hogy szerintem mikor menjek dokihoz és azt mondta, hogy várjak vele, mert szerinte még nem lesz szívhang, várjak egy hetet. Mondtam neki, hogy de kicsit aggódok, hogy jó helyen van-e, nem méhen kívüli. Erre megnézett a hasi uh- val és mutatta, hogy ott, pont a méhem közepén lakik valaki :) Még képet is kaptam tõle, egy pici pötty, de õ is tudta, hogy Õ az, pedig nem nõgyógyász! Szóval a terhesség tényét már korábban is meg lehet állapítani, hogy van ott valami, de nyilván közelebbit hüvelyivel lehet kisebb korban. Viszont a 12. heti genetikai UHt is hasival csinálják és elég komolyan diagnosztizálnak, nyaki redõt mérnek, stb, szóval a 11 heteset totálisan kizárt, hogy ne lássa...de a 9 heteset sem véti el, az tuti...
Kérdezõ! Ebben az esetben teljesen kizárt, hogy nem veszi észre.
A kérdező hozzászólása: hát ez azért durva... :S én direkt ezzel mentem oda, hogy lehet-e terhes, szóval nekem azt nézte. Azt mondta, hogy nem lát terhességet. Remélem nem tévedett! :(
nana, én voltam hasi uh-n, cysta mûtét elõtt. Be is feküdtem a mûtétre, mûtét napján reggel még egy uh volt, és ott közölték, hogy hogy 13 -14 hetes terhes vagyok (nem menstruáltam gyógyszer nélkül a cysták miatt). Amikor megkérdeztem a két héttel elõtte vizsgáló orvost, hogy bocsi, ezt hogy, azt válaszolta, minek keressen gyereket annak a méhében, aki meddõség diagnózissal jött.
Nekem 6 hetesen is hasival neztek :) Tehat semmi eselye.
A kérdező hozzászólása: Nem. Viszont most jöttem meg a hüvelyi UH-ról. 2 myoma göb van a méhemben, egy 11mm-es meg egy 13 mm-es. Terhesség nincs. :)

Mekkora volt a babátok a 1O-11. héten? 1O+6 hetes vagyok most.

Legjobb válasz: nekem CRL:42mm , 11+2hetesen

nekem CRL:42mm , 11+2hetesen
A kérdező hozzászólása: Köszi! Még valaki?
Éppen 10 hetesen CRL:33 mm.
11+2 nél 52 mmm a crl
A kérdező hozzászólása: Köszi mindenkinek! Nekem 1O+6-nál CRL 44 mm. Csak íváncsi voltam a babáitok méretére! Sok boldogságot!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!