Találatok a következő kifejezésre: 11 hetes és a (194 db)

El tudja, de betöltött 12. héten szokták nézni. Nekem pl. 12 hetesen és 2 naposan. 23 hetes kismama
Nekem 11 + 1 naposan volt (méretek alapján), és nem rendelt vissza a doki. Azt modta ez még belefér. Ha a tiéd nem így látja, úgy is vissza fog hívni 1 héten belülre.
Nálunk Miskolcon a megyeiben csak betöltött 12 hét után csinálják meg!

Mekora overált vegyek a lányomnak, ha most 11 hetes és 62-68as ruhákat hord?

Legjobb válasz: Szerintem 74-est. Az én fiam most 7 hetes, 62-68asokat hordjuk, és 74es overált veszek neki télire. Kiindulva az elõzõ gyerekeimbõl az lesz rá jó 6-9 hónaposan azért átlagosan 74-es ruhát hordanak.

Szerintem 74-est. Az én fiam most 7 hetes, 62-68asokat hordjuk, és 74es overált veszek neki télire. Kiindulva az elõzõ gyerekeimbõl az lesz rá jó 6-9 hónaposan azért átlagosan 74-es ruhát hordanak.
74
A kérdező hozzászólása: Tél végére sem növi ki? Egyébként 50cm-vel született és most 63 körül van.
Én úgy tapasztaltam, hogy az overálok nagyobbra vannak szabva, mint az azonos méretû ruhák. Az én lányom 5 hónapos volt amikortól már overál kellett. 6-9 hónapos méretût vettem neki, és szinte elveszett benne. Még egy évesem is jó lett volna rá. Érdemes tehát rápróbálni a gyerekre, mert csalós lehet az overál méretezése.

Milyen fajta kutyus szerintetek? 11 hetes lesz a drága és 1, 3kg.

http://kepfeltoltes.hu/view/111124/SL273258_www.kepfeltoltes..

Legjobb válasz: Szia! Szerintem Maltipoo! Enyém is az! :-))

Szia! Szerintem Maltipoo! Enyém is az! :-))
Szerintem yorki-keverék, mivel elég göndör a szõre. De annyira ééédes:D
A kérdező hozzászólása: Nem is hallottam a Maltipoo kutyiról, de nagyon édes és hasonlít is, yorki tuti van benne, igen, nagyon köszi a válaszokat! és a dicséretet is ! :)
ez most a korral jár lény türelmes hozzá
A kérdező hozzászólása: köszönöm a választ!
Az én macskám is kb ennyi idõs és folyton nyávog. Simogatjuk, ilyesmik, és akkor megbékél.

Én most voltam 11 hetes és meghalt a babám bennem mennyit várjunk?

Legjobb válasz: Nagyon sajnálom! Azt szokták mondani, hogy 2-3 hónapot nem árt várni a következõ terhességgel.

Nagyon sajnálom! Azt szokták mondani, hogy 2-3 hónapot nem árt várni a következõ terhességgel.
Igen, 3 hónapot szoktak mondani. Az orvos neked nem mondta?
Sajnálom, hogy ezt neked is át kellett élned! :( 3 hónapot javasolt nekem is a doki! Kitartás!
Nagyon-nagyon sajnálom...ha vígaszt ad, elmesélem neked , hogy ilyenkor az angyalok a kis lelkét felviszik a mennyekbe, és ott már érett felnõttként él tovább...s ha oda kerûlsz te is majd, találkozni fogsz vele !!!
Félreértés elkerülése végett, az együttléttel is érdemes várni, de nem 3 hónapot, hanem az elsõ vérzés végét (ez nagyjából hat hét). Majd a következõ babával szokták a 3-6 hónapot javasolni, attól függõen, voltak e komlpikációk, és h a lelked felkészült e. Jobbulást kívánok!
A kérdező hozzászólása: nagyon szépen közönöm hogy ilyen hamar válaszoltatok és nagyon hasznosak köszönöm
3 honap, en is ugy tudom. Sajnalom, ami tortent. MEgkerdezhetem, hogy hogy tortent? Gorcs es verzessel?
Nekem a sógornõm vetélt el 5 hónaposan..neki fél évet mondott a doki a következõ baba próbálkozásáig meg a , , házas életig, , Nagyon sajnálom..és kitartás!!Gondolj arra h nemsoká jön a következõ és õt már duplán szeretheted!

Babám 11 hetes és állandóan ülni akar. Húzza fel magát és nagyon pipa, hogyha nem lehet a fenekén 90 fokban. Mit csináljak? Hagyjam? Meddig hagyhatom "felülni"?

Legjobb válasz: Szerintem ne hagyd, még nagyon pici az üléshez. Inkább nézelõdjön az öledbõl, ha kíváncsi a világra!

Szerintem ne hagyd, még nagyon pici az üléshez. Inkább nézelõdjön az öledbõl, ha kíváncsi a világra!
Semmiképpen se hagyd, tönkreteszed vele a gerincét. Még az öledbe se ültesd fel. Csak fekvõ (teljesen fekvõ) vagy függõleges helyzetben legyen, de ne üljön. Majd csak akkor szabad ültetni, amikor önállóan fel tud ülni, ez úgy 6-7 hónapos kora után lesz.
Ha te közben, míg az öledben "ül", végig megtámasztod a hátát, te tartod a testsúlyát, akkor nem árt neki. Hagyd, hogy nézelõdjön! Sokkal kíváncsibb a világra, minthogy beérje az üres plafonnal.... Ha nem neki kell megtartania a súlyát, míg az öledbõl nézelõdik, nem ártasz neki.
Kedves 2.! Nem kötekedni akarok, de ezt honnan veszed? 4 gyereket neveltem már fel, egyiknek sincs semmi baja attól, hogy nem hagytam õket a plafont bámulni fél éves korukig vagy nem függõlegesben tartottam õket.... Ha nem terheled a kicsi gerincét, nincs így tartogatva egész nap, nem lesz semmi bajuk....
90 fokban azért meredek ültetni egy 2 hónapos gyereket na, akárki akármit mond. Én félig ülõ helyzetben fektetném az ölembe vagy pihenõszékbe. Ha tudja ott is felhúzhatja magát és nem a plafont bámulja.
A hason fektetésrõl még nem hallottatok? Nézelõdni is tud így a baba, és még egészséges is, mert erõsíti a hátizmait. Én soha, még az ölemben sem ültettem egyik gyerekemet sem (három van), amíg maguktól nem tudtak felülni. Viszont hason nagyon sokat voltak.
Persze, az enyémek is sokat voltak hason is, de azért nem egész nap vízszintesben... A nagyok már kamaszok, a gerincük tökéletes... Azzal, ha rövid ideig te nem csak fekteted, nem csak vízszintesen tartod, hanem ölben a gerincét tartva "ülteted" (ez nem ülés!!!!), nem ártasz.
A kérdező hozzászólása: Koszonom a valaszokat! Olyan ero van a kis Manoban, hogy mar teljesen osszezavarodtam. A gerincet feltem en is. De allandoan emeli a buksijat es ulni akar. Csak az olemben felulo helyzetben ulhet de ez neki keves. Hason is szoktunk lenni. Kinyomja magat mint egy eromuvesz es multheten meg is fordult - itt kiirom magambol, mert elmondani nem merem ismerosoknek, felek azt gondoljak, nagyitok. Van bouncy szekunk. Elvan benne egy darabig, de ha olyanja van, siman felhuzza magat - persze megtartani nem sikerul...legjobban babahordozoban szeret lenni. Kendo vagy Babay Bjorn. MAr azon is gondolkodtam, lehet az sem tul jo neki. Aztan Anyum is es Anyosom is azt mondja, hogy regenm a parasztasszonyok is ugy hordtak a kicsinyeiket magukra kotve. Szoval egy eromuveszt kaptunk ... akkor vegulis mikor hagyhatom ulni majd? Mikor mar tartja a buksijat biztosan? Nem szeretnem, hogy kart tegyen magaban vagy ne adj Isten en tegyek kart benne.

Kislányom 11 hetes és nem akar szopizni csak a lefejt tejet cumisüvegből meginni! Elapadhat ettől a tejem?

Legjobb válasz: Szerintem hívj fel egy szoptatási tanácsadót lll.hu

Szerintem hívj fel egy szoptatási tanácsadót lll.hu
Igen, idõvel elapad...
Hülyeség, hogy elapad. Én szinte elsõ perctõl fejtem, 10 hós koráig anyatejet evett és akkor is már én apasztottam el, mert még a fagyóban volt 40 liter. Úgyhogy ne félj nem apad el. Csak fejj szorgalmasan és mindíg teljesen szívd ki a tejcsit. Nekem Avent kézi mellszívóm volt és nagyon szerettem. 5 hónapig 3 óránként fejtem és 3 hóig meg éjszaka is fel kellett kelnem fejni, mert nem bírtam ki reggelig majd kidurrantak a melleim. Utána az éjszaka kimaradt. 5-8 hóig napi 3x utánna már csak napi 2x fejtem. Naponta le tudtam tenni a fagyóba 500 ml-t. És egy deka tápszert nem evett a fiam. Szerencsére.
Szia! Nekem 7 hetes a babám és én is szopi+ lefejt tej cumisüvegbõl. Mi a következõt csináltuk mikor nem akart szopizni. Van az Aventnek egy olyan cumisüveg cumija ami 1 lyukú és nagyon nehéz belõle kiszívni. Ebbõl adtuk neki a lefejt tejet, nagyon nem tetszett neki a dolog mert nehéz volt szívi, sír de kitartottunk. Azután már megbecsülte a cicit és mint a kisangyal azóta szopizik. Próbáld meg te is hátha visszaszokik!
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat!nem én választottam ezt a megoldást!A szülõszobán mikor mellre tették a kislányomat õ sem én sem tudtam mit hogyan kell és vérhólyagot szivott a mellemre mind a kettõre.Akkor azt tanácsolták hogy amig vérzk és fáj lefejt tejjel próbálkozzam azután még szopizott de volt ugy a 6. hét körül hogy estére nem volt tejem ilyenkor az addig lefejt tejet adtam cumisüvegbõl!Azóta nem akar szopizni pedig tudom én is hogy könnyebb lenne:((
Ha rendszeresen fejsz, rendesen eszel és iszol akkor nem.Persze idõvel kevesebb lesz és elapad majd, de ez hónapok kérdése és természetes.Én 6 hónapja etetem igy a babámat.
Nem értem, hogy szoptatás mellett minek egyáltalán cumisüveg? Ha nem adod neki, nincs mire átszokni.
Ellent kell mondanom! Több ismerõsöm hosszú hónapokig táplálta így anyatejjel a babáját. Igaz, elég kimerítõ volt számukra, de azt mondják, megérte. A http://www.szoptassugyesen.hu oldalon a szoptatós történetek között olvashatsz Te is hasonló sztorikat. Sõt az egyikük babája 5-6 hónaposan kezdett el szopizni!! Kitartás, Neked is sikerülni fog! (Ajánlom hozzá a könyvet is, egyébként.) Sok sikert! :)
Elõbb-utóbb igen, mert a fejéssel nem érnek azok az ingerek, amit egy kisbaba éhes kis szája tud kiváltani.
Szia! Én 2 hónapja fejek folyamatosan, cicibõl nem eszik már a kezdetektõl, így sajnos üvegbõl kapja. Mi sok mindent kipróbáltunk, mellbimbóvédõket, krémeket, de sajnos egyik sem jött be. Nem igaz, hogy a fejéstõl elapad, nekem egyre több van, napi 1100 ml, ebbõl 200-300 ml-t fagyasztok, mert sok, pedig 140-et eszik általában. Most intézem, hogy le tudjak adni tejet. Ne izgulj! Sok sikert!

A 12. heti uh-t a betöltött 12 hét után kell megcsinálni, vagy a 12. héten, azaz 11 hetes és pár naposan?

Legjobb válasz: inkább töltsd be, de az se baj ha 11hét 4 naposan mész mondjuk

inkább töltsd be, de az se baj ha 11hét 4 naposan mész mondjuk
A kérdező hozzászólása: Hétfõi nap a hétforduló, és a dokim a szerdai vagy pénteki napot javasolta, mert akkor kevesen vannak az uh-n. õ szabin lesz, tehát nem tudok utána menni hozzá, de azt nem mondta hogy töltsem be, vagy elõtte héten. én meg csak most gondolkozok rajta. Mivel genetikai uh. azért gondolom nem mindegy az idõpont.
Nálunk be kell tölteni a 12 hetet, elõzõ terhességemnél 11+4 napon mentem és elküldtek hogy menjek vissza egy hét múlva.Én holnap megyek 12+2 naposan :-)
Inkább várd meg a betöltött 12. hetet, fõleg ha kisebb a magzatod, az enyém 12 hetesen, 11hét 2 napnak felelt meg, így én pont uh szerint 12 hetesen voltam, amikor menzi szerint majdnem 13 hetes voltam
mensi szerint 13 hetes voltam amikor mentem, a baba akkor felelt meg 11+4 hetesnek, így még elõbb is mentem a méretre mint kellett volna. a következõre már méret szerint 19 hetesen kell mennem

11 hetesen normális a hasfájdogálás és szúrkálás a petefészeknél? Kicsit hígabb székletem lehet az Elevit és 500mg Mg szedésétől?

Mert lehet,hogy egybeesés de amikor nem vettem be az Elevitet normális volt a székletem.

Legjobb válasz: Nekem sem vált be az Elevit. Minden bajom volt tõle. Sok benne a segédanyag.

Nekem sem vált be az Elevit. Minden bajom volt tõle. Sok benne a segédanyag.
NAgyon nagyadag az 500 magnéziumból. Elég lenne 200 mg is.
A kérdező hozzászólása: Köszi!

Ikres kismamik, anyukák! Mikor kezdett nőni a pocitok? Én holnap leszek 11 hetes és úgy veszem észre, hogy már nőtt. Nacikat még be tudom gombolni. Nem korai? Igaz 2 babó van, de picurkák. (Ez tuti nem a puffadástól van. )

Legjobb válasz: Én nem vagyok kompetens, de nem tudtam szó nélkül kikerülni a kérdésed! jajj nagyon-nagyon gratulálok a 2 picúrhoz! Sok-sok egészséget-boldogságot-és anyatejcit kívánok!!!!

Én nem vagyok kompetens, de nem tudtam szó nélkül kikerülni a kérdésed! jajj nagyon-nagyon gratulálok a 2 picúrhoz! Sok-sok egészséget-boldogságot-és anyatejcit kívánok!!!!
A kérdező hozzászólása: köszi szépen, nagyon megérdemeljük ezt a 2 kis picurt szerintem (nagyon nehezen és hosszú idõ után sikerültek több ember közremûködésével - lombik)
Bizony nõhetett:) Nekem is kényelmetlen volt már olyankor minden nadrágom. A 14. héten volt az esküvõm, már akkor is sokat kellett engedni a ruhán. (még jó, hogy fûzõs volt:) A 15. héttõl pedig hihetetlenül elkezdett nõni a hasam és onnantól már nehezebben is bírtam magam. Mármint éreztem, ha húzódott a pocim, amikor egy kicsit többet álltam stb... Szóval igen, ez várható, mindenki azt fogja hinni, amikor még csak a közepénél jársz majd, hogy mindjárt szülsz! Én 140cm-es haskörfogattal mentem szülni:) Jó egészséget!
Igaz én nem ikrekkel voltam várandós, de én nem bírtam begombolni a nadrágokat már a 10 héten. :) Úgyhogy egyáltalán nem korai. Örömteli babavárást!!! :)
Szia!Lehet persze.Nekem mr a lnyommal is 11hetesen terhesnacit kellett vennem, az ikrekkel meg mg elöbb, s sokkal gyorsabban nõtt a pocim. n csak 106 cm-es pocakkal mentem szülni, de egy hónappal elöbb.Igy is 2 és 2, 5 kg voltak a fiuk, az egyik baba nagyon fent volt. Nagyon vigyzz magatokra!Ha valami kérdésed lenne, irj, szivesen vlaszolok.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszokat, jókívánsáokat:)
Szia! Elõször is GRATULÁLOK!Nálunk is ikrek lesznek. Én holnap töltöm be a 13.hetet, de már egy ideje bandázst hordok, mert a nacik szûkek lettek. Szorítok nektek!
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen, Neked is gratula! Jó pocinövesztést!:)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!