Találatok a következő kifejezésre: 11 hónapja abba a (7 db)

11 hónapja hagytam abba a fogigátlót és semmi. Miért jön meg mindig a mensim?

Írjatok valamit, nagyon el vagyok keseredve :((

Legjobb válasz: Én 6hónapja nem szedek bogyót és az elsõ 4 hónap után elmentem mindenféle kivizsgálásra. Tökéletes a laborom, jó a rákszûrésem, minden hónapban van peteérésem, mégis mindig megjön. Ha most sem jön össze a dolog, akkor a páromat fogják kivizsgálni. Minden hónapban hõmérõzök, ovu tesztet csinálok, a bab mégis várat magára. Voltál már nõdokinál mióta abba hagytad a fogigátlót?Menzid rendszeres? Egyébként lehet, hogy nincs nálatok semmi gond, csak mondjuk pont nem a megfelelõ idõben vagytok együtt, vagy egyszerûen még nem jött el az ideje! Na igen, ez az a mondat, amitõl agybajt tudok én is kapni, de végülis akár igaz is leht! Remélem segítettem!

Én 6hónapja nem szedek bogyót és az elsõ 4 hónap után elmentem mindenféle kivizsgálásra. Tökéletes a laborom, jó a rákszûrésem, minden hónapban van peteérésem, mégis mindig megjön. Ha most sem jön össze a dolog, akkor a páromat fogják kivizsgálni. Minden hónapban hõmérõzök, ovu tesztet csinálok, a bab mégis várat magára. Voltál már nõdokinál mióta abba hagytad a fogigátlót?Menzid rendszeres? Egyébként lehet, hogy nincs nálatok semmi gond, csak mondjuk pont nem a megfelelõ idõben vagytok együtt, vagy egyszerûen még nem jött el az ideje! Na igen, ez az a mondat, amitõl agybajt tudok én is kapni, de végülis akár igaz is leht! Remélem segítettem!
Mert nem vagy terhes. Van akine évekbe telik, míg kiürül a szervezetébõl.
én ugyanígy voltam!elmentem a dokihoz, csináltatott hormonlabort!hát, az eredményem katasztrófális lett!16hónapja hogy abbahagytam a tabit, és menzi sehol!kezelésem tömkelege ellenére!szerintem mindenképp menj orvoshoz, mert magától valószínûleg nem fog megoldódni!látod van aki igyen peches mint én.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat. Már voltunk orvosnál, mindkettõnknél oké minden.
Nem vagy terhes?
Megírod, ha teszteltél?
Akkor :) :) :) :) :)
A kérdező hozzászólása: 3 gyerekem van de örülnék 4-nek is semmiképpen nem vetetném el még akkor sem ha a férjem elválna tõlem. köszi a válaszokat.
szerintem babát vársz és nem tudom hogy gratuláljak vagy ne
csak kérdeztem, mert valakinek 31 napos a ciklusa pl. De közben válaszoltál rá.
A kérdező hozzászólása: Az nutolsó menst. idõpontjához, mért?
És Mihez kell viszonyítani a 33. napot?:) Esélyes, hogy terhes vagy...
A kérdező hozzászólása: Amúgy az elõzõ honapokban 29-31 napra megjött.
A kérdező hozzászólása: Még nem csináltam tesztet de már 33.napban vagyok. szerinted?
A kérdező hozzászólása: Szia. Még aznap megjött.

3 hónapja hagytam abba a fogamzasgatlot amit 11 hónapig szedtem! Ebben a hónapban mérem a hőmet, de most a 16. napon is csak 36, 3 lehet, hogy nincs is peteeresem?

A ciklusom a múlt hónapban 24. napos volt előtte való hónapban pedig 28 napos!Hasonló helyzetben volt valaki?

Legjobb válasz: ...vagy késõbb van peteérés, 18-20. Napon

...vagy késõbb van peteérés, 18-20. Napon
Mi újság? Sikerült összehozni a babát? Volt peteérésed?
A kérdező hozzászólása: Sajnos nem, de aztán kiderült, miért nem sikerült.

Másfél hónapja hagytam abba a tabletta szedését. A ciklusom 28 napos. A 11. napon szeretkeztem a barátommal, de elszakadt az óvszer, amit még időben (az orgazmusa előtt) észrevettünk. Mennyi az esélye, hogy terhes leszek az előváladéktól?

Legjobb válasz: A ciklus 11. napja nagyon közel van a 14. naphoz, vagyis a peteérés valószínû napjához. Szerintem ha gyereket akarnál, nem tudtál volna jobb napot találni a fogantatáshoz. Nagy az esélye a babának.

A ciklus 11. napja nagyon közel van a 14. naphoz, vagyis a peteérés valószínû napjához. Szerintem ha gyereket akarnál, nem tudtál volna jobb napot találni a fogantatáshoz. Nagy az esélye a babának.
Nem tudom mióta szedted a gyógyszert...ha már régóta (akár évek óta) akkor talán nincs gond. Bár az esély ott van! Sokan azt vallják, hogy miután abbahagyod a gyógyszert már másnap teherbe is eshetsz. Persze ez az esetek többségében nem így van. De ezért is mondják hogy ha elfelejte bevenni a gyógyszert egy hétig védekezni kell gumival is, hogy ne essen teherbe az ember. De mivel te már másfél hónapja abbahagytad, és az elõváladékban is lehetnek kisügyes spermák, ezért van esély arra is hogy megtermékenyült. Én ahelyedben csinálnék tesztet, de ha van rá mód, a 72órás tabit ajánlom ha biztosra akasz menni.
Ha abbahagytad a gyógyszert, akkor gondolom babát szeretnétek!Akkor miért baj, ha az elõváladéktól teherbe estél? Mert igen megvan rá az esély! Ha már nem szeded, akkor nincs ami védettséget adjon, tök mindegy, hogy 1 napja hagytad abba, vagy 1 hónapja!
Gondolom, nem azért használtál óvszert, mert babát akarsz... Az esély megvan, de kicsi. A kérdsé, hogy belesel-e abba a pár esetbe, amitõl összejön a baba. A 72 órás tabi a biztos.

Augusztus 11. -én megyünk balatonra és pont menstruálni fogok, nem lehet vmi házi praktikával előre hozni vagy h kimaradjon abba a hónapba?

Legjobb válasz: Cseréld gyakrabban mert tényleg szív fel vizet.ilyenkor hamarabb átázhatsz,és fertõzésnek is kiteszed magad!Úszhatsz,napozhat,bármit amit szeretnél!Fájdalom csillapítót azért vigyél mert az is ronthat a vakáción!Jó pihenés!1.voltam.

Cseréld gyakrabban mert tényleg szív fel vizet.ilyenkor hamarabb átázhatsz, és fertõzésnek is kiteszed magad!Úszhatsz, napozhat, bármit amit szeretnél!Fájdalom csillapítót azért vigyél mert az is ronthat a vakáción!Jó pihenés!1.voltam.
Nem megyek :) A tampon használ, de azért figyelj oda, hogy jó helyen legyen, nekem gyakran felszív egy kis vizet. Rövid idõre bemehetsz vele a vízbe.
Egyél meg fél kg nyers csirkemájat, aztán teliholdban táncolj egy tölgyfa alatt, miközben citromlével kened be magad.
Ha szedsz fogamzásgátlót, nb tarts szünetet, kezdd el a következõ levelet szedni.Ha nem szedsz, nincs tippem.Marad a tampon!Viszont ha gyógyszer nélkül ennyire pontos a ciklusod, nem gondolom, h.jó ötlet belepiszkálni!
A kérdező hozzászólása: 1.és a tampon használ, nem fogok átázni ilyesmi? 2.menj a francba.;)
Azért arra figyelj oda, hogy a vért a cápák km-ekrõl megérzik... Csak olyan helyen menj vízbe, ami partközeli és cápamentes.
Jajj bocsánat!!! A következõnek, aki Horvátorszégba készül, -akartam írni!!!!!
:-D:-D:-D
A kérdező hozzászólása: kösz

Örüljek vagy féljek? Szeptember végén volt egy missed ab-om 11 hetesen. A kontrolon a doki azt mondta minden rendben próbálkozhatunk is akár. Egy hónapja nem védekezünk.

Egy hetem van még a mensiig,a pé-t éreztem voltunk is együtt,és most egy két napja furin érzem magam. Álmos vagyok,eszek össze vissza,van az a fémes ízérzet a számban derékfájás,mindjárt megjön érzés. Amikor terhes lettem az el?z? babával ugynígy éreztem magam és sejtettem hogy terhes vagyok. Ugyanolyan tüneteim vannak lehet hogy máris sikerült? Akarom is meg félek is picit hogy lehet tul hamar.... Tanácsok,vélemények?

Legjobb válasz: Általában 3-6 hónap pihenést szoktak ajánlani a dokik,de én is teherbe estem 1 hónappal vetélés után.Azóta minden rendben zajlik,24 hetes vagyok.Ha a dokid azt mondta nincs korán,akkor nem kell félned!Ha ugyanolyan érzésed van mint volt lehet terhes vagy,de én teljesen megértelek,én kb 2 hónapos terhes voltam mikor megmertem venni a tesztet.Azóta rettegek hogy minden rendben legyen,valószínû te is így érzel majd.Egy baba elvesztését nehéz feldolgozni,én is nagyon féltem õt.Én nem mondhatom el hogy milyen szép a terhességem,de majd ha a kezembe tarthatom talán megnyugszok. Sok sikert neked is!!!

Általában 3-6 hónap pihenést szoktak ajánlani a dokik, de én is teherbe estem 1 hónappal vetélés után.Azóta minden rendben zajlik, 24 hetes vagyok.Ha a dokid azt mondta nincs korán, akkor nem kell félned!Ha ugyanolyan érzésed van mint volt lehet terhes vagy, de én teljesen megértelek, én kb 2 hónapos terhes voltam mikor megmertem venni a tesztet.Azóta rettegek hogy minden rendben legyen, valószínû te is így érzel majd.Egy baba elvesztését nehéz feldolgozni, én is nagyon féltem õt.Én nem mondhatom el hogy milyen szép a terhességem, de majd ha a kezembe tarthatom talán megnyugszok. Sok sikert neked is!!!
A szervezetet nem kell félteni. Tudja õ, hogy mi a jó neki. Ha felkészült egy újabb babára, akkor az a baba meg is fogan, meg is marad, és jól fog kapszkodni a mamájához! :-) Tesztelj többször, azt mondom, és amint meg van a pozitív, rögtön menj dokihoz, hátha ír gyógyszert, mér hcg-t, stb. Majd jelentkezz, ha itt lesz ideje, nagyon szorítok, hogy Õ legyen az...!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a biztató válaszokat aranyosak vagytok!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm és szoritok neked, nektek!!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszodat! Valahol picit meg is nyugtatott mert olyan valaki válaszát vártam aki korán teherbe esett és megvan a baba. Nagyon szorítok neked! Jó egészséget és majd könnyû szülést kivánok!
Ez így van, ahogy az utolsó hozzászóló írta, bízz a szervezetedben! Vigyázz magadra, addig is, amíg nem tesztelsz... Mert a tüneteid alapján lehet õ! És menj el hamar orvoshoz, hogy tényleg megvizsgálhasson, és idõben kapj hormonutánpótlást, ha egyáltalán szükség van rá!!!
Szia! Nekem is szept. végén missed ab-om. E hónap elején voltam kontrollon és én is "zöld utat" kaptam. :-) Ha te is úgy érzed, hogy minden oké, akkor örülj, hogy máris sikerült! Ilyen mûtét után amúgy is sokkal könnyebb teherbe esni, mert a méhnyálkahártya teljesen felfrissül. Mi is próbálkozunk dec.-ben. :-)

Egy hónapja volt missed ab om 11 hetesen moiost halvány csík lett a teszten. Még az előző terhességet mutatja vagy lehet ismét babás vagyok?

Stressz és orvosi okok miatt elvetèltem, azóta 2x voltunk együtt párommal (nem önszántamból, de ilyen szempontból mind1) lehetséges hogy megint baba van a dologban?? Nagyon jó lenne... 20 éves vagyok

Legjobb válasz: szia. hallottam már olyanról, hogy valakinek missed után már meg sem jött mert ismét terhes lett. szerintem csinálj még egy tesztet és ha az is halványan , de pozitív akkor irány a doki!!!!!! 2-3 hónap türelmet mondanak az orvosok, nem hiába!! én is átestem ezen novemberben, azóta nálam semmi... :( én a helyedben tesztelnék 2 nap múlva, utána felkeresném a dokimat......

szia. hallottam már olyanról, hogy valakinek missed után már meg sem jött mert ismét terhes lett. szerintem csinálj még egy tesztet és ha az is halványan , de pozitív akkor irány a doki!!!!!! 2-3 hónap türelmet mondanak az orvosok, nem hiába!! én is átestem ezen novemberben, azóta nálam semmi... :( én a helyedben tesztelnék 2 nap múlva, utána felkeresném a dokimat......
A kérdező hozzászólása: Mind2õnknek az idegei rámentek a dologra így nem csodálkozom
Érthetõ, hogy megerõszakolt?!?!
Te jó ég! Most jól olvasom, amit írtál? Az egyik válaszoló azt írta, hogy "nyilván nem erõszakolt meg a párod", te meg erre azt válaszoltad, hogy "de, de érthetõ" ??? Ez komoly?! 26/N
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen! én is reménykedem, tudniillik szívritmuszavarom is van de érdekes módon terhesség alatt megszûnt és most sincs :D ez vált gyanússá :)
Szerintem az baba lesz! 1hónap már elég sok idõ, a hcg pedig rohamosan csökken vetéléskor. Hát semmi sem biztos, de szorítok neked!:)
A kérdező hozzászólása: 1. Hát még 1 tesztet majd csinálok aztán tényleg irány a doki... 2. Csak annyit hogy nyilván de.... Kissé elment az esze de érthetõ... Köszi a válaszokat Nem tudom mire van nagyobb esély de mikor kontrollon voltam azt mondta a doki hogy minden rendben.
Ez még lehet sajnos a missed ab is, mivel a 11. héten bekövetkezett vetélésnél nehezen örül a HCG. Én õszintén szólva erre voksolok, DE! mindenképpen keresd fel az orvosod, mert 1 hónap után felmerül egy másik terhesség esélye is. /A szexszel óvatosabban, hat hetet mindenképp érdemes lett volna várni - nyilván nem erõszakolt meg a párod./ Sajnálom a történteket!
Azért azon csodálkozz szerintem, ha megerõszakolnak, mert ha nem csodálkozol rajta, az már szakemberre tartozik. De te tudod.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!