Találatok a következő kifejezésre: 11 hónapig a (189 db)

Normális az, hogy 11 hónappal a szülés után még mindig akkora a hasam, mintha terhes lennék?

Tud valaki valami jó fogyókúrát, hogy lemenjen a hasam? Soha nem voltak a súlyommal problémáim, de szülés után nem akar vissza menni a hasam! Lehet azért, mert császáros voltam?

Legjobb válasz: ...én is császáros voltam a hasam visszament...a bõr maradt löttyedt...próbáld behúzva tartani a hasad:D soxor azon kapom magam h nem is figyelek és feszítem...nekem használt:D

...én is császáros voltam a hasam visszament...a bõr maradt löttyedt...próbáld behúzva tartani a hasad:D soxor azon kapom magam h nem is figyelek és feszítem...nekem használt:D
A szülés (császáros voltam 11 hónapja) óta, majdnem 10kg-ot fogytam, de a hasam még mindig lóg egy picit. Meg kellene erõsíteni a megnyúlt izmokat. Csak ez a megoldás!
En is csäszärral szültem härom honapja es a hat hetes kontroll utän mikor a doki azt mondta minden rendben elkezdtem alakformälo bugyit hordani1Nekem bevält!
Nem a császár az oka. Én is az vagyok, de a hasam visszament teljesen rövid idõn belül, a bõröm se lóg, teljesen olyan, mint régen. Én mondjuk nem csináltam semmit, a felesleg szépen lemászott fogyókúra nélkül, bár a hasam már elõtte is visszalapult, csak látszott, hogy kicsit párnás. Szerintem tornáznod kellene, hogy erõsödjön a hasfalad, nem csak a felesleg az oka. Nem tudott visszahúzodni, gyengék az izmok.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat!!!!!
Én is evvel szenvedek, 26 kilot híztam , már fogytam ebbõl 14et, a hasam akkora, mintha 6 hónapos lennék kb és lóg..remélem válozni fog..én is császáros voltm.szülés után csak 4 kilo ment le..most 2, 5hónapos a fiam.

Ha a párom a múlt évben csak 11 hónapot dolgozott, majd munkanélküli volt, de ő vette igénybe a családi adókedvezményt, akkor az az egy hónap elveszett? Vagy most az adóbevallásnál lehet rendezni?

Neki hol kell ezt megtennie az adóbevallásában, és nekem hol kell, vagy kell e?

Legjobb válasz: A családi adókedvezmény szabályai annyira összetettek, hogy hidd el, hogy megéri elvinni könyvelõhöz mindkettõtök bevallását, hogy a legoptimálisabb verziót ki tudja számolni. Az év közben tett nyilatkozattól el lehet térni a bevallásban. A kedvezményt meg is oszthatjátok egymás között. Számít az is, hogy hány gyerek van, akire családi pótlékot kaptok, illetve van-e olyan gyerek, akire már esetleg nem, de a csp számításnál azért figyelembe veszik. A családi kedvezmény nem a ledolgozott hónapokra jár, hanem arra az idõszakra, amíg a csp-t folyósították. Vagyis, ha 11 hónapot dolgozott, de a gyerek(ek) után 12 hónapon át járt a csp, akkor az az egy hónap sem veszett el. Lehet, hogy kifizetsz 2-3000 Ft-ot a könyvelõnek, de õ cserébe esetleg tud egy olyan megosztást kettõtök között, amivel több tízezret visszaigényelhettek. Mérlegelni kell.

A családi adókedvezmény szabályai annyira összetettek, hogy hidd el, hogy megéri elvinni könyvelõhöz mindkettõtök bevallását, hogy a legoptimálisabb verziót ki tudja számolni. Az év közben tett nyilatkozattól el lehet térni a bevallásban. A kedvezményt meg is oszthatjátok egymás között. Számít az is, hogy hány gyerek van, akire családi pótlékot kaptok, illetve van-e olyan gyerek, akire már esetleg nem, de a csp számításnál azért figyelembe veszik. A családi kedvezmény nem a ledolgozott hónapokra jár, hanem arra az idõszakra, amíg a csp-t folyósították. Vagyis, ha 11 hónapot dolgozott, de a gyerek(ek) után 12 hónapon át járt a csp, akkor az az egy hónap sem veszett el. Lehet, hogy kifizetsz 2-3000 Ft-ot a könyvelõnek, de õ cserébe esetleg tud egy olyan megosztást kettõtök között, amivel több tízezret visszaigényelhettek. Mérlegelni kell.
Családi kedvezmény azokra a hónapokra jár, amely hónapokra az adózó családi pótlékra jogosult. Tehát, ha valaki 2 gyerekre jogosult családi kedvezményre az év minden hónapjában, akkor összesen 1.500.000, - Ft adóalapot csökkentõ kedvezményre jogosult. Ha Õ 3 millió forint "szuperbruttó" jövedelemre 2 nap alatt tesz szert, akkor is jogosult a 12 hónapnyi idõre járó 1.500.000, - Ft kedvezményre. Tehát nem a ledolgozott idõtõl függ, hanem a családi pótlékra való jogosultság idejétõl.

Orvosom megállapitotta, hogy ebben a hónapban a 11. napon volt a peteérésem. Akkor minden hónapban akkor van?

Nem utal rá semmi. Nem emelkedik a hómérséklet, nincs tojásfehérjés folyás, nem fáj a hasam, igy nem tudom, hogy mikor van. És még az ovuteszt is negativ mindig. De az orvos most megállapitotta ultrahanggal és vérvétellel, hogy volt és a 11. napon. Akkor a következ? hónapban is ekkor lesz? És ha igy 17 napos a luteális fázis, az nem baj?

Legjobb válasz: Szia! Nekem is a 11. napon van peteérésem. Mondjuk nekem az ovu teszten és a hõmön is észlelhetõ. Én vettem ovulációs mikroszkópot és az is páfrányos. Hát hogy baj-e? Nekem van egy gyönyörû 7 éves kisfiam, és most szeretnénk neki tesót! Nem észlelek semmi bajt abból, hogy nem a 14. napon van a peteérésem! Sajnos akkor te így nem tudod követni, hogy mindig akkor van-e. Nekem például minden hónapban akkor van. Tipikus érzések mensi szerû érzés, folyás, a hõm és az ovu teszt, na és a mikroszkóp!Nekem a mikroszkóp nagyon bejött, próbáld meg 2500 Ft körül van, gyógyszertárban lehet kapni!

Szia! Nekem is a 11. napon van peteérésem. Mondjuk nekem az ovu teszten és a hõmön is észlelhetõ. Én vettem ovulációs mikroszkópot és az is páfrányos. Hát hogy baj-e? Nekem van egy gyönyörû 7 éves kisfiam, és most szeretnénk neki tesót! Nem észlelek semmi bajt abból, hogy nem a 14. napon van a peteérésem! Sajnos akkor te így nem tudod követni, hogy mindig akkor van-e. Nekem például minden hónapban akkor van. Tipikus érzések mensi szerû érzés, folyás, a hõm és az ovu teszt, na és a mikroszkóp!Nekem a mikroszkóp nagyon bejött, próbáld meg 2500 Ft körül van, gyógyszertárban lehet kapni!

Már 11 hónapja szoptatok, és borzasztóan hullik a hajam. Lehet ez ellen valamit tenni?

Legjobb válasz: Nekem akkor csökkent a hajhullásom és kezdett 1-2 hónap múlva kinõni az új hajam, amikor megjött az elsõ menzeszem (pont 11 hós, még szopizó baba mellett). Pedig kipróbáltam mindenféle vitamint meg sampont, hajcseppet... De sajna most sem a régi még :( bár kicsit még mindig szopizik...

Nekem akkor csökkent a hajhullásom és kezdett 1-2 hónap múlva kinõni az új hajam, amikor megjött az elsõ menzeszem (pont 11 hós, még szopizó baba mellett). Pedig kipróbáltam mindenféle vitamint meg sampont, hajcseppet... De sajna most sem a régi még :( bár kicsit még mindig szopizik...
Együttérzek Veled kedves kérdezõ! :( Az én kislányom még csak 3 hónapos, szopizik, s komolyan mondom fele annyi hajam van mint volt :( - iszonyatosan zavar, s mivel derékig érõ a hajam, hááát... iszonyúan észrevenni, hogy jóval kevesebb, és még mindíg rettenetesen hullik! Nem beszélve arról, hogy mindenütt hajszálak, annyira utálom már, néha ott tartok, hogy levágatom 1cm-esre :(
Szedsz valamilyen vitamint? Nekem is hullik és mindenki azt mondta, szedjek vasat! Viszont az nem két nap, mire a szervezet ismét beraktározódik vasból, az több hét, lehet hónap is. Folyamatosan szedni kell és ajánlatos mellette még vagy terhesvitamint vagy szépségvitamint szedni Nekem addig nem hullott, amíg szedtem a terhesvitamint, a Femibiont, abbahagytam és azóta hullik.
Csatlakozom...Èn levágattam a hajam hosszát... Nekem már 2 éve hullik nagyon.A gyerekek egymás után jöttek. :) Most szedek zinket állítólag segít.Majd meglátom.Ha nem irány a doki, hogy valamit írjon mert a hajam 2/3 a hiányzik. :(
Terhesvitamin és vas. Nekem ez vált be. A vas szedése után már 1 hónappal látványosan csökkent a kihullott hajam mennyisége. Ja és ne felejtsem, hogy a kádcsaptelepre felszereltem egy klór szûrõt mert nálunk rettenetesen klórozzák a vizet, ami nem túl jó a hajnak. + nem használok Sodium Lauryl Sulfatot tartalmazó sampont. ( amúgy a gyerekeknek semmi ilyet tartalmazó fürdetõt, sampont nem használok. Olvassatok utána!) Nekem még száraz is a hajam, de erre is találtam egy szuper balzsamot.
11 hónapja?? nem vagyok csaj, de ez egy kicsit soknak tûnik..
Hát terhes nyilván nem vagy, de 11 hónap alatt miért nem mentél ezzel dokihoz? Nem tudom, mitõl lehet ez, de ha ez akkortól van így, amikor a tablettát bevetted, akkor lehet összefüggés. De szerintem korábban is eszedbe juthatott volna, hogy ez gond.
ez elég nagy gond szerintem.... én már akkor bepánikoltam mikor 1 hónapot késett...szerintem fordulj egy orvoshoz.
Nem akarlak elkeseríteni de sokáig fogod a tabletának érezni a mellékhatását. Amit bevettél ahogy persze jol tetted mert a terhességtl megóvtad magad de felborította a hormonháztartásodat. Mindenképpem menj el nõgyógyászhoz és ha fogamzásgátlót ir fel fogadd el.
Tegyük hozzá, h az esemény utáni tabletta nem 100%-os. Ugyanis, ha az aktus és a tabletta bevétele között megtermékenyül a petesejt, akkor a tabletta nem ér semmit. Ezért a tabletta után mindig érdemes tesztet is csinálni. Ezt csak megjegyzésként írtam, nyilván nálad nem ez a helyzet, hiszen ha 11 hónapos terhes lennél, már eléggé látszana:D Csak fontosnak tartottam leírni, mert sokan nincsenek vele tisztában. Mivel az esemény utáni tabletta nagyon nagy hormonadagot tartalmaz, rendesen felboríthatja a dolgokat. 11 hónap nagyon sok, tehát mindenféleképpen menj el nõgyógyászhoz, akár a tabi az oka, akár nem.
Ne haragudj nem lecseszni akarlak, de 11 hónapig nem zavart, hogy nincs meg? Nem voltál ideges???? stb, mert ha velem ilyen történne, nem 11 hónap után mennék dokihoz hanem ha nem jött meg utána teszt és akármit is mutat irány az orvos! Neked is ezt ajánlom ha már eddig nem tetted meg!
Ennek lehet lelki oka vagy esetleg vmilyen betegség. Mindenesetre szerintem tényleg menj orvoshoz.

Ha elkezdtem a b-kategóriás oktatást kreszvizsgán átmentem de 11 hónappal ezelõtt volt ez és még 1 órát sem vezettem akkor most elkezdhetem a vezetési oktatást vagy újból be kell iratkoznom és kreszvizsgát kell tennem?

És b-kategóriás jogosítvánnyal már vezethetek 125 köbcenti alatti motort vagy az a szabály még nem hatályos?

Legjobb válasz: "És b-kategóriás jogosítvánnyal már vezethetek 125 köbcenti alatti motort vagy az a szabály még nem hatályos?" ilyen nem lesz ,hogy B-vel 125ccm-es motort lehet vezetni arra van a gyorsított B125jogsi elkezdheted a vezetést 11 hónappal késõbb nem kell újra beiratkozni

"És b-kategóriás jogosítvánnyal már vezethetek 125 köbcenti alatti motort vagy az a szabály még nem hatályos?" ilyen nem lesz , hogy B-vel 125ccm-es motort lehet vezetni arra van a gyorsított B125jogsi elkezdheted a vezetést 11 hónappal késõbb nem kell újra beiratkozni
Az új törvény azokra vonatkozik akik október elseje után kezdték. Rád a régi, 2 éves határidõ vonatkozik, azaz még kb 13 hónapod van sikeres forgalmi vizsgát tenni.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a gyors válaszokat. B125-ösrõl még nem hallottam, de holnap feltétlenül utána fogok érdeklõdni.

11 hónap után szakítottunk, és lent írom a helyzetet. Ötletek?

Szóval. 11 hónapig együtt voltam egy lánnyal. Csodálatos 11 hónap volt, de megbántottam nagyon csúnyán, és ezért kidobott. Másnap megbeszéltük, kapok egy esélyt, hogy bizonyítsak. Ez volt két hete. Igyekszem, de nem igazán megy. Mindemellett van egy másik srác is, és ez a bizonyos lány úgy van vele, ha én kapok egy esélyt, akkor ő is kap, hogy meghódítsa. Mivel tudnám levenni a lábáról, hogy újra az enyém legyen?! 17/F

Legjobb válasz: Azt mondod hogy csodálatos 11 hónap volt, akkor talán nem is kell olyan nagyon bizonyítanod, kicsit hozd vissza a legjobb közös emlékeiteket, menjetek el azokra a helyekre ahol boldogok voltatok, elevenítsd fel a boldog perceiteket! Hidd el értékelni fogja!

Azt mondod hogy csodálatos 11 hónap volt, akkor talán nem is kell olyan nagyon bizonyítanod, kicsit hozd vissza a legjobb közös emlékeiteket, menjetek el azokra a helyekre ahol boldogok voltatok, elevenítsd fel a boldog perceiteket! Hidd el értékelni fogja!
Szerintem légy az, aki vagy, aki akkor is voltál, amikor (elõször) találkoztatok. Ha én lennék a helyedben, nem halmoznám el túl sok ajándékkal, virággal sem. Nem kell az apró ajándék sokaság sem, nem megvásárolni akarod...vagymi, ugye? Néha egy-egy, de nem minden randira. Amiatt hogy van a másik ne zavartasd magad, csak légy magabiztos, tégy meg mindent, onnantól csak õrajta múlik. Megalázkodni lehet, de szerintem nem szerencsés... kérdés, te meddig mennél/mész el. Szerintem olyan helyre menjetek, ahol még nem voltatok, lehet akár elõre egyeztetni(extra figyelem); ez lehet nem szerencsés, de lehet bejön--->te ismered mit akar(hat) Sok sikert.
apró ajándékok, írjál neki jóreggelt sms-t, néha egy szál rózsával (vagy amilyen virágot szeret) jelenj meg. vidd el új helyekre, lehet meglepi hely is, h nem tmondod el, h hova mentek, csak akk tudja meg, mikor már ott vagytok. legyél figyelmes és türelmes, biztosítsd róla, h neked milyen fontos õ (mond is neki, h fontos számodra, és h nem akarod elveszíteni stb). a lényeg, h mindig nevessen, és h fejetse el, h létezik más pasi is a világon.
A kérdező hozzászólása: A virágot, az SMS-t, a bókokat, elvinni egy helyre, a tudta nélkül, a régi közös helyeken beszélgetni, "randizni", hát nem igazán jött be. :(
Akkor neked kell kitalálnod, végülis Te ismered Õt.
http://eletmodom.eu/szepseg-csabitas/kategoriak/hoditas-csab.. Ezt olvasgasd és tanulj, belõle, meríts ötleteket :)
szard le... küzdeni azért, hogy "kapj egy esélyt"? Mit veszít a csaj, ha kidob? ezeket a tényeket vágd a fejéhez, és ha jó pasi vagy, akkor nem kell küzdened... ha rossz pasi vagy, akkor meg úgyis mindegy neked. :) le leszel váltva! :D
A kérdező hozzászólása: Nem vagyok egy páwa, de azért kinézetre, személyiségre többnek tartom magam egy füves balféknél. :D

Tisztelt doktor úr! 11 hónapja szültem. 6 hétig vérzésem volt. Utána megjött a menzeszem, rendszerint 1 hónapra. Azután 3 hónapig semmi, majd újra megjött. Most lesz május végén 4 hónapja, hogy megint nincs menzeszem. Rendszertelen a nemi életem, tehát ne

Tisztelt doktor úr! 11 hónapja szültem. 6 hétig vérzésem volt. Utána megjött a menzeszem, rendszerint 1 hónapra. Azután 3 hónapig semmi, majd újra megjött. Most lesz május végén 4 hónapja, hogy megint nincs menzeszem. Rendszertelen a nemi életem, tehát nem hiszem, hogy terhes lennék. A terhességem előtt is ilyen gondjaim voltak. Mitől lehet ez a probléma? köszönöm!

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! Mindenképpen javaslok egy részletes endokrinológiai kivizsgálást. Üdvözlettel: Dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! Mindenképpen javaslok egy részletes endokrinológiai kivizsgálást. Üdvözlettel: Dr. Langmár Zoltán

Tisztelt doktor úr! 11 hónapja szültem. 6 hétig vérzésem volt. Utána megjött a menzeszem, rendszerint 1 hónapra. Azután 3 hónapig semmi, majd újra megjött. Most lesz május végén 4 hónapja, hogy megint nincs menzeszem. Rendszertelen a nemi életem, tehát ne

Tisztelt doktor úr! 11 hónapja szültem. 6 hétig vérzésem volt. Utána megjött a menzeszem, rendszerint 1 hónapra. Azután 3 hónapig semmi, majd újra megjött. Most lesz május végén 4 hónapja, hogy megint nincs menzeszem. Rendszertelen a nemi életem, tehát nem hiszem, hogy terhes lennék. A terhességem előtt is ilyen gondjaim voltak. Mitől lehet ez a probléma? köszönöm!

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! Mindenképpen javaslok egy részletes endokrinológiai kivizsgálást. Üdvözlettel: Dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! Mindenképpen javaslok egy részletes endokrinológiai kivizsgálást. Üdvözlettel: Dr. Langmár Zoltán

Gyed kérdése? Most jelenleg tartós gyesen vagyok mert asthmás a kisfiam és mellette 8 órában dolgozok mert ez engedélyezett, ha most véletlen teherbe esnék de a szülésig csak 11 hónap munkaviszonyom lesz meg + a gyes akkor igényelhetek-e gyedet?

Legjobb válasz: A munkaviszonyod csak 11 hónappal ezelõtt keletkezett? Vagy a kisfiaddal is munkából mentél szülni, kaptál tgyást, gyedet, és élt a munkaviszonyod? Ha az elsõ variáció, akkor maximum méltányossági alapon kérhetsz gyedet (elõször tgyást), de ha a munkaviszonyod hosszú ideje megvan, csak otthon voltál a kicsivel, akkor bõven megvan a szükséges biztosítotti idõd.

A munkaviszonyod csak 11 hónappal ezelõtt keletkezett? Vagy a kisfiaddal is munkából mentél szülni, kaptál tgyást, gyedet, és élt a munkaviszonyod? Ha az elsõ variáció, akkor maximum méltányossági alapon kérhetsz gyedet (elõször tgyást), de ha a munkaviszonyod hosszú ideje megvan, csak otthon voltál a kicsivel, akkor bõven megvan a szükséges biztosítotti idõd.
A kérdező hozzászólása: Sajnos a munkaviszonyom még új csak ha most teherbe estem a szülésre lenne meg a 11 hónap:(Nem estem teherbe 3 évig már feladtam és tessék ilyen az élet:(
Akkor marad a méltányossági alapon igényelt tgyás és gyed. Mivel elég jó indokaid vannak, így még az is lehet, hogy te megkapod:) Mindenképpen érdemes megpróbálni kérni, csak annyi a feltétele, hogy élõ munkaviszonyod legyen szüléskor és a gyed igénylésekor is. És drukkolok, hogy összejöjjön:)
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönöm:) ))

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!