Találatok a következő kifejezésre: 11 és éves lányom (83 db)

Mai világban nem gáz. 12 évesen úgy néznek ki lassan, mint egy leélt 17 éves.
azért nem mindegy hogy 11 vagy 13, de szerintem nem vészes a dolog.... nekem is bejönnek a nálam fiatalabbak...például 14 évesek..... 17 éves fiú voltam
1sõnek üzenem, hogy hülye vagy.. amúgy meg nem normális, én nem nézek úgy kislányokra
11 szerintem gáz... véleményem szerint 13 évnél húzd meg a határt azért (ha nem is a testi, de a lelki érettség miatt!) Most leszek 16
Attól függ milyenek azok a kislányok. Ha olyanok, mint manapság egyre többen (smink, teljesen felnõttes öltözék, festett haj), akkor nem gáz, hogy KÜLSÕLEG bejönnek, hiszen simán kinéznek 15 évesnek (és mivel te 16 vagy, ez a te korosztályod.) Láttam én már olyan 13 évest, aki simán elment volna 18-nak. A lényeg, hogy tudd, hogy ezek a kislányok csak külsõleg néznek ki korodbelinek, kapcsolatot ne kezdj velük, kicsik õk még ahhoz. Az elég gáz, ha "normál" 11 évesek tetszenek neked "úgy", mármint akik tényleg 11 éves kislánynak néznek ki, de te beindulsz rájuk, na az annyira nem okés szerintem.. :D
Együttérzek veled testvér! Tudom min mész most keresztül! 45/F Pedómaci voltam sziasztok! :D

Neten hol tudnak ismerkedni a 11-13 éves lányok és fiúk? Lányok van olyan, akinek pasi kéne, de nem talál?

Legjobb válasz: 11-13 éves pasi xDDD ezen jót röhögtem :D feldobtad a rossz napomat

11-13 éves pasi xDDD ezen jót röhögtem :D feldobtad a rossz napomat
Játszogassál még egy pár évig, hidd el jobban jársz:D
tinirandi.hu
Én találok, de nem akar tőlem semmit. :p szal mégse találok..

10, 11, 12 éves lányok nektek is formás már a melletek és a popsitok? Mitõl lehet ez?

Legjobb válasz: Van akinek igen, de a többségnek még ilyen korban teljesen lapos a cicije.

Van akinek igen, de a többségnek még ilyen korban teljesen lapos a cicije.
meg a feneke is :D de idõvel minden kerekedni fog ;)
ne mondjátok rám hogy pedofil de az én sulimba a 11-12 éves lányoknak a feneke általában formás..a mell az még olyan semmis ....
20L vagyok és kb 18 lehettem mikor elkeztem kicsit formásodni elötte elöl deszka hátul meg léc voltam igaz most se vagyok valami formás xD inkább sportos :D de az is jó ;)

Tudtok felelsz vagy merszhez kérdéseket és feladatokat 11-12 éves lányoknak?

felelsz vagy mersz

Legjobb válasz: vetközzetek le és üljetek ki az ablak párkányra mesztelenül. XD

vetközzetek le és üljetek ki az ablak párkányra mesztelenül. XD
egyáltalán nem érett még egy kapcsolathoz.
Ha 15 centis van a huvelymerete akkor tolhatod neki
Mibõl lesz a pedofil:D:D
hatodik, rajtad besz*rtam xDDDDDD kérdezõ: téged fûbe kéne lûni!!!!!!4 xDD
nem elég érett, minimum 14 éves korig várni kell
jah vigyazz mert az apja elkerget bétbóztütõkkel meg ilyenekkel. aztan a végén a csaj mondja majd hogy "apám elver éged bétbóztütökkel meg ilyeneket mondasz azt még te vársz? aztán tegnap még fööjössz hozzánk zabáálni?" xddd viccet félretéve, ink idösebbet keress..xd
Nem, és apuci remélhetõleg baseball ütõvel kerget majd el téged.
Nem, túl fiatal, és te is az vagy!
Ha két évvel vagy idõsebb nála, akkor õ kb10 éves lehet ? :D Figyelj, ha komolyan gondoljátok, hát hajrá, de én nem támogatom. Egyébként meg magától jön, hogy milyen érett a lány egy kapcsolathoz.. bár 12 évesen nem tudom mit csinálhattok.
Hát komoly kapcsolathoz és szexuális kapcsolathoz nem érett, de szerintem puszi "csók"-hoz igen. Nem kell komoly kapcsolatot várni tõle :)
egy 12 éves még talán, de egy 10 évessel szánalmas lenne

Csináltatok magamnak mükörmöt és 11 éves lány vagyok de nem tudom ldönteni hogy francia köröm legyen vagy mijen meg hogy mijen szinü és mijen figura vagy akármi legyen rajta! Szerintetek mijen legyen?

Mijen szinü legyen? milyen köröm legyen PL.:francia vagy mijen? És hogy mi legyen rajta?

Legjobb válasz: anyád (a nyakleves után) vegyen neked egy helyesírási szótárt, mert 11 évesen már ztudni kéne, az "ly"-t. a mûkörmön meg majd gondolkodj 8 év múlva

anyád (a nyakleves után) vegyen neked egy helyesírási szótárt, mert 11 évesen már ztudni kéne, az "ly"-t. a mûkörmön meg majd gondolkodj 8 év múlva
Szerintzem evvel a mûkörömmel várj még egy picit..Elég fiatal vagy hozáá:D
:D Ugye ez fake? Mert ez már nagyon durva lenne...
Tuti fake... Konyorgom ennyi ember van akinek annyira nyomi az elete hogy nincs jobb dolga mint kamu kerdeseket irogatni ide...szanalom.
Én azt is hátsón rúgnám, aki megcsinálja, még ha szülõ engedi is. Tizenegy éves lány vagyok, és szeretnék magamnak mûkörmöt készíttetni. Nem tudom eldönteni hogy francia köröm legyen vagy másfajta. Szerintetek milyen legyen a színe, s melyik figura lenne jó?
Szerintem a helyesírási szótárból legyenek rajta lapok.Vagy festesd rá mindegyik körmödre hogy 'milyen'.
1. tanulj meg írni. 2. érj el valamit az életben 3. és csináltass mû körmöt, kacsaszájat, mû mellet :* én 11 évesen papírból csináltam magamnak mûkörmöt amit illatos filcel színeztem ki.

11 éves lány vagyok és mind a kettő combom és középső (mármint ott a legtetején, és igen tudom hogy mindenkinek van ott egy ilyen rész csak nekem olyan nagy) részén van ilyen zsír dudor. Hogyan tudnám a leggyorsabban eltütetni?

11 éves lány vagyok és mind a kett? combom és középs? (mármint ott a legtetején, és igen tudom hogy mindenkinek van ott egy ilyen rész csak nekem olyan nagy) részén van ilyen zsír dudor. Najó nem olyan nagy de ott összedörzsöl?dik a lábam és nagyon idegesít, és tudom hogy teljesen nem tud elt?nni de nekem annyi is elég lenne ha nem lenne olyan nagy! Hogyan tudnám a leggyorsabban eltütetni?

Legjobb válasz: 11 évesen azt se tudtam,hogy mi az az internet. Szerintem kérdezd meg a szüleid.

11 évesen azt se tudtam, hogy mi az az internet. Szerintem kérdezd meg a szüleid.
azért szomorú, hogy manapság egy 11 éves éjfélkor a neten lóg és fogyókúra a fõ témája amúgy kérdezõ: sport+sport+sport élvezd a vakációt a szabadban, mozogj minél többet ;)
Vannak olyan gyakorlatok amik ott erõsítik az izmokat. Pl vegyél bokasúlyokat, feküdj hanyatt, dobd fel a lábaidat a levegõbe és nyisd és zárd...stb. Ha elég sokat csinálsz elõbb-utóbb eltûnik. De jó lehet a futás, v a brinyó is.
Ja, nagyanyám meg nem tudta gyerekkorában, mi az a DVD, van ne ennek vmi jelentõsége? Esetleg csak elkerülte a figyelmed a OFF-olj utasítás? V csak feltétlen szükségét érezted h beleköss egy 11 évesbe, aki feltett egy kérdést, ráadásul normálisat, és normálisan?
* ne offolj
Tárogatni kell a lábat kinyújtva ülõ helyzetben a talajtól megemelve, vagy biciklizni sokat.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a tippeket!:)
1 : 38nál a másik pont :)

Ajánlanátok jó budapesti strandot reális áron (inkább olcsón) két 15 éves lánynak, egy 13 éves lánynak, egy 11 éves fiúnak és egy 6 éves kiscsajszinak? (:

Néztük a Palát és a Dagályt (a Dagályon a hétf?i akciós árak megfelelnek), de az nekünk most drága, f?leg ha ennyien megyünk. Valami jó strand olcsóbban? :)

Legjobb válasz: paskál strandot próbáld, zuglóban van. keddenként olcsóbb.

paskál strandot próbáld, zuglóban van. keddenként olcsóbb.

Fiuk, (11-16 évesek) nektek bejön az olyan lány aki rock zenét hallgat, dobol, és szeret focizik?

Legjobb válasz: 11-16 ? Szóval manapság ez egy korosztálynak számít ? Kezdem félteni a lányomat.

11-16 ? Szóval manapság ez egy korosztálynak számít ? Kezdem félteni a lányomat.
hát ha még iszik is hozzá, akkor… sic!
11-16 ggvp :D nem nekik elsõ körbe a kisaranyos anyuci kedvence lányok jönnek be utána pedig a könnyen kapható gyors ribik :) a férfiaknak ált. már esélyesebb h bejön 1 rocker maca :P grr fincsi. ha még megküldöd 1 nyakközépig érõ vörös / piros / türkiz /sötét lila / fekete és vagy ezeknek kombinációival akkor must have :P
Viszont kikészít ha : idegesítõ hörgõs rockzenét hallgat. veri a tamtamot , mint a hülye napi több órában nem szereti ragzani magyarotot. Szóval nem.
11?????? jézusom hol tartunk már...b*szki... ált. 5. osztályos....idepetéztem....:O L22
Nekem nagyon! Nem baj ha csak 9 vagyok? ( De már ....cm-es!!!)
Én szeretem a rock-ot és gitározok is :D 15/F
de persze ne keverjük össze a metál-al meg a hörgõs dolgokkal! a rock nekem linkin park-ot jelent!
En szeretek focizni, a rock zenét is szeretem , de nem mindig azt hallgatok és gitározom...13\l
11 éves?! Remélem ez csak vicc..
11 évesen én még a barátaimmal kint játszottam és néztem a Hófehérkét, nem azzal foglalkoztam, hogy valami fiú a számba mászkáljon... Ha a testvérem gyerekének ilyen az eszébe jutna, komolyan megpofoznám... Inkább a tanulással lennétek így elfoglalva mai gyerekek...
Ezt mióta kell ígérni? Egyáltalán mióta kell kérdezni/kérni? Nagyon fiatal vagy még és igen naív... Inkább mond vissza.
csókolózni? megbeszélés alapján? nem vagy benne biztos? O.O egyre szebb a történet :D Büdös a szája, vagy miért nem vagy benne biztos ha már jártok? Adj neki elõtte rágót.. Még mindig azt vallom, hogy ennyi idõsen inkább barbizz még.
no comment... ha ilyen kérdés felmerül benned, akkor még nagyon nincs itt az ideje ennek.
jelents beteget holnapra.. ennyi ésszel, meg egy vödör mésszel elmehetsz kõmûvesnek.
fake...
Remélem fake...
11 èves vagy o_O de hülye gyerekek vannak.
én ismerek egy csajt aki 10 évesen már pettingelt nem tudom mit nyavajogtok
Most kedvesen: Kérlek szépen titeket, akik egy kicsit csípõs modorral vélekedtek a kérdezõhöz.. Legyetek szívesek egy kicsit visszafogni magatokat, és a felesleges dolgok helyett válaszoljatok neki, vagy esetleg normálisan, magyarul, megmondani neki mit gondoltok, és nem ebben a formában. A kérdés ez: "mit tegyek" És nem az, hogy mit gondoltok rólam. Remélem megértettétek :)
A kérdező hozzászólása: Azt hittem az emberek segítenek és nem beszólogatnak! De csak pár embertõl kaptam erõsítést!
Akkor minek írtad hogy 11 éves vagy, ha el akartad kerülni a beszólogatásokat?
A kérdező hozzászólása: Szeretek komenteket írkálni mert vicces amit írkálnak! Egyébként be lehetne fejezni hogy én még 11 évesen...... Nem érdekel!
"ülj le"
14:38 mi vagyunk a f*szok? Inkább üj le nyelvtanozni, mert komoly gondjaid vannak! Arra van idõd h beszólogass, mi?
Kérdezõ: a 4. oldalon az elsõ comenteló vagyok megint! NE irj több comentet szard le ezeket a [email protected]! Ha meg már kibékültetek akkor meg végképp! Vagy töröld a kérdésed.;)
Én 11évesen még a csattogós lepkét húztam! Nemhogy csókolózni! Ezek a mai fiatalok! FAKE
A kérdező hozzászólása: Basszus mivan ha hiba van benne? nem történik semmi! Ha nem tetszik ne nézzd ennyi és mindenkit békén lehet hagyni!
Ja, ideges... én ha ideges vagyok még akkor is figyelek, hogy egy mondatomban ne legyen legalább 4 hiba. Ugyanis figyeld meg egy mondatod, elképesztõ.
18:59 köszönjük. Kb. senkit sem érdekelsz. Azt írok amit akarok. ;))
A kérdező hozzászólása: 18:59 Köszönöm szépen az alatta lévõnek pedig azt üzenem hogy te vagy leszarva és nem kell írnod!
Nem kell ahhoz fõ iskola hogy oltogassatok valakit! Elhiszem hogy egyeseknek meg erõltetõ normális válaszokat adni, de azért az már durva amit errõl a szegény kislányról beszéltek itt! :(
54# ott a pont. 50# 11 évesen 1. Randi? Komolyan te is ugyan olyan beteg vagy mint a kérdezõ
Hát nem azért de 11 évesen még a játszótéren játszottunk a fiúkkal nem csókolóztunk, eléggé szánalmas.És ilyen korán csókolózni?Én már 14 éves vagyok de úgy érzem , hogy annyira nem vagyok érett kapcsolathoz, csókhoz szóval szerintem várj még!!!
Nézd meg a kérdezõ többi válaszát. Elég merész 11 éves létére
48.-nak üzenem hogy téged ki kellene lõni a Marsra! Ez a 11 éves csaj is ugyan olyan érzõ ember mint a többi (normális ember). Téged kellene felrúgni, de úgy hogy le se ess. Az ilyen ostoba emberektõl fordul fel a gyomrom mint amilyen te is vagy. Át se gondoltad hogy ez a válasz hogy eshetett szegény kérdezõnek. A kérdésre a válasz pedig: a csókkal még várjatok ha nem élvezted. Csók nélkül is lehettek boldogok. Ha elhagy téged azért mert nem akarsz smárolni akkor ez azt jelenti hogy nem voltál számára olyan fontos mint õ a te számodra! A hülye válaszokra ne figyelj oda, fõleg erre a 48.-ra!!!!!!
lehetni lehet csókolózni csak 1 kis bibi van az ilyet nem kell igérgetni ez jön magától csókolózhatsz vele de a szexig nem szabad eljutnotok...
Nekem a volt pasim-szintén 11 voltam-megkérdezte tõlem 1. randin hogy "a szexxel hogy állsz?". Ott, a nyílt utcán pofoztam fel! 11 évesen ilyenbe még nem kell belemenni.
#48. 13 évesen fogalmam sincs h mit keresel a szerelem, szex kategóriában. Ne itt osztogasd az észt, mert tudod kit érdekel egy 13 éves véleménye. Inkább keress fel egy nyelvtantanárt. Am kérdezõ neked is nagy pofád van. Komolyan én úgy felrugnálak h mire leesnèl a ruhád kimenne a divatból. :D
Aki irta hogy a kerdes 'mit tegyek' nem pedig az hogy 'mit gondoltok rolam' annak gratulalok! O tudja hogy mire valo ez az oldal nem pedig baszogatja a kerdezot! Aki meg azt irta hogy 'minek irtad ki hogy 11 vagy ha el akartad kerulni a beszologatasokat' vagy valami ilyesmit, annak meg csak annyit hogy az elso komment ez lenne: Hany eves vagy? Szoval mostpedig a kerdezonek: Ha szereted akkor nincs semmi baj:) ha ismet csokolozni akar de te nem akkor nyugodtan utasitsd vissza. Ha eleg fontos vagy neki akkor nem szakit veled ezert. Sok sikert!! 13/L
12 vagyok még nem csókolóztam nincs pasim és egyiket sem tervezem közel jövõben.
Szívesen.:D Akkor További romantikus boldog életet :'D
A kérdező hozzászólása: Köszönöm mindenkinek! De legfökébb annak aki megvédett! És amugyis járok vele! És nagyon szeretem!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Ma megtörtént a csók! De meg is bántam! Úgy érzem nem kellett volna még! Olyan érzésem van mintha menne tönkre a kapcsolatunk! Leht hogy õ élveztem de én nem! :(
Hát szerintem az sem normális ha az ember 22 évesen utálja a nõket, és még nem csókolózott. :) Lehet akkor a te rendszeredbe van a hiba, nem a 'mai világban' :)
Én 8 évesen pettingeltem elõször és 11 évesen volt a csók a barátnõmmel. Nincs benne semmi rossz. Ne félj tõle.
Hogy a halálba járhattok a pasiddal, ha még nem csókolóztatok? OMG
Te barbizzál, a "pasid" meg legózzon. Mi a francot keresel itt? Örüljél annak, hogy gyerek vagy, és ne játszad az agyadat! Buta kölyök!
az én sulimban is sok ilyen van :S nagyon zavaró, hogy ilyen korán elkezdik. Megtörtént eset: egy olyan fiúval aki 3 évvel idõsebb náluk, méghozzá az osztálytársam, szóval képzeljetek el egy 8.os srácot, aki egy 5.es kiscsajjal jár -.- méghozzá még le is szopatta.. PERSZE PERSZE hülye fejével bele is egyezett! rühellem az ilyeneket.. annyit mondok, csók, tapi, ilyen világban már normális, de több nem :D
Barátnõid beleugranak a kútba. Követed õket? Barátnõid mindegyik egy ribanc kora ellenére. te is az akarsz lenni?
Ne a barátnõid legyenek a mércék, döntsd el te, hogy mikor akarod, bár szerintem ez még elég korai... Nehogymár mások alapján döntsd el, hogy mi jó és mi kell neked.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat bár elég sokan leszavazták! De nem baj örülök hogy legalább õszinték az emberek!!!!!! Nagyon szeretem a fiút! És már egy csomó barátnõm megcsinálta! Pedig õk sem idõsebbek!
Na látod, mondtuk, hogy ráérsz még!
"Leht hogy õ élveztem de én nem!" Többet kéne foglalkozni a nyelvtannal a ribanckodás helyet, kicsi lány...
"Lehet h õ élveztem de én nem"... Itt azt hittem h besz*rok a röhögéstõl, mert még írni sem tudsz meg egy hülye kisgyerek vagy de te már nyalod-falod a barátod. Ennyire eltorzult lenne a világ? O.o Mi lesz késõbb? Szex? És mit fog fogni rajtad? Melled sincs!! Inkább "szakíts vele és ülj le tanulni! Ha v.mi rokonom lennél akkor most úgy felpofoználak h a fal adná a másikat!!!!!!
Útolsó, mondom ha nem tetcik a kérédés nem kell comentálni...-.- És ahogy már láttam egy comentelõnél, ha ideges az ember gyorsan ír, mert ilyen abszolút gyökrek idegesítik-nek..-.-
Utolsó, 34 évesen azért már elvárná az ember, hogy helyesen írj... és még te szidod a többi embert.
most mi a [email protected] kell oltogatni szegény gyereket? -.-" Ha nem tetcik a kérdés nem kell comentet irni, és nyanák már más világ van mint 35-40-45-évvel ezelött! -.-" Én 34-éves vagyok mégsem vagyok ennyire lemaradva! Egyépként a kérdésre a válasz: Nekem az elsõ csókom 13-évesen történt meg! Én nagyon élveztem és a párom is! És Semmi baj hogy megigérted neki, lehet hogy nem élvezed a csókot mert a fiú nem olyan csókot adott neked amilyet te élveztél volna! pl.: Lehet hogy még nem jöttél rá hogy a lassú csókot szereted, és õ gyorsan csinálta mert már tapasztalt benne ilyesmi, ezt csak pédának mondtam! :) Ne izgulj majd hejre jön minden.:D (Elnézést kicsit sok volt a szóismétlés.:D )
Jah és nem kell felhívni a figyelmem, tudom hogy tele van helyesírási hibával, de amikor valaki úgy ír hogy mérges, akkor az valószínûleg gyorsan ír, több hibát ejtve..
Kérlek ne oltsátok már ennyien!! Nem egy ember hibája, hogy ide került a világ! Az isten szerelmére, ti is voltatok gyerekek! Azt csináltátok amit a barátotok, akármennyire is hülyeségnek hitted.. ez megy a világban, és lesz ez még rosszabb is. Én például úgy vagyok, hogy a barátnõmnek van pasija, és õ azt akarja, hogy nekem is legyen.. én hiába mondogatom, hogy még nem vagyok felkészülve ehhez, meg nincs is olyan akivel lehetne, nem érti meg :) nem baj én így szeretem xD olyan mint és! értetlen.. na mindegy.. tényleg nem kötelezõ már 11 évesen a pasik után rohangálni, de ha már õ ezt akarja, akkor válaszoljunk neki szépen, normálisan, és ne [email protected], [email protected], mert ez nem az!!!! Sokan nincsenek tisztában vele mit jelent. “[email protected] az, aki pénzért vagy egyéb, fõleg pénzben kifejezhetõ értékekért cserébe adja oda testét másoknak alkalmi használatra.” "A [email protected] hetente, esetlen naponta váltogatja a partnereit, flegmán viselkedik, nem tisztel másokat stb. remélem tudtam segíteni pár embernek..
A kérdező hozzászólása: Köszike a válaszokat!!!!!! Szakítottam vele de nagyon szeretem és újra akarom kezdeni!
Hat 11 evesen en csokoloztam, de szerintem jo volt bar ezt megbeszeles alapjan eleg sz.r :/ de mit jelent az hogy fiatal a csokolozashoz? A petting meg a szex az oke hogy fiatal de mire alapozzatok hogy valaki fiatal? Hogy nem tud? 13/L vagyok de en sem ajanlom mert jobb lett volna ha enis csak gimis koromban csokoloztam volna eloszor mint a tobbi csaj
szerintem mondd meg neki, hogy holnap otthon BARBIE-zol és lego-várat építesz, és segítesz Anyukádnak takarítani, meg játszol a kertben, mert k*rva jó idõ van, b*sszameg! ne idegsíts már fel! 11 éves vagy!!! gondolkozz már el!!!
Mester! Várjál még 4-5 évet légyszíves!
Még fiatal vagy ehhez, szólal hogyha nem akarod, nyugodtan mond meg neki, hogy még ne. Ráérsz még az ilyenekre...

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!