Találatok a következő kifejezésre: 10hetes vagyok. az első (2 db)

10hetes vagyok. Gyakorlatilag az első pillanattól kezdve változatos folyásom van. Lehet, hogy valami baj van a babával?

Hol fehér, hol sárgás, hol olyn mintha 1-1csepp vér lenne. Görcs, fájdalom semmi sincsen, már a szexet is hanyagoljuk 3hete. Mi lehet ez?

Legjobb válasz: menj az orvoshoz!! Úgyis kell beutaló a 12 heti uh-ra, de ha az megvan akkor is menj. egy-két csepp vér nem a világ vége, de akár rosszat is jelenthet a 8. hét körül elõ isfordul a normálidõs mensi idején, de kérdezd meg a dokidat. Aztán majd õ lehet hogy felhatalmaz a szexre is, mert nem bizti hogy nyitva vagy, vAgy másmiatt okozhat gondot.

menj az orvoshoz!! Úgyis kell beutaló a 12 heti uh-ra, de ha az megvan akkor is menj. egy-két csepp vér nem a világ vége, de akár rosszat is jelenthet a 8. hét körül elõ isfordul a normálidõs mensi idején, de kérdezd meg a dokidat. Aztán majd õ lehet hogy felhatalmaz a szexre is, mert nem bizti hogy nyitva vagy, vAgy másmiatt okozhat gondot.
Miért nem mész orvoshoz???? Ö tudja megmondani pontosan.A folyás normális, csak ne legyen szaga, ill.viszketés, e´gés.A vérzés sosem jelent jót.1-2 csepp nekem is volt, de e´n azonnal mentem a dokihoz.Te mire va´rsz???DOKI.
A kérdező hozzászólása: Jövõhétre kaptam idõpontot, csak egy kis megnyugtatásra vágytam. A vér amúgy tényleg mensi idõben volt...
akkor jó, de ha jövõ hét elõtt gondod lenne nyugodtan jelentkezz az ambulancián, de ha nincs görcs, meg szúró érzés nincs is gond , én is a mensi idején 8 hetesen véreztem és azt mondta a doki hogy azért mert most jönne meg. A folyásom pedig nekem is változó, de nincs szag , meg csípõ érzés addig rendben is van minden.

10hetes terhes vagyok, a dokim első perctől azt mondta ne éljünk nemi életet 12 hétig. Nem túl óvatos?

Nem volt semmi gondom, se vetélésem elötte, se vérzés.

Legjobb válasz: lehet, hogy valami van a méhszájaddal, amit érzett, mert ok nélkül nem tilos a szex, legközelebb kérdezz rá, ezt a két hetet meg próbáljátok meg túlélni cölibátusban...

lehet, hogy valami van a méhszájaddal, amit érzett, mert ok nélkül nem tilos a szex, legközelebb kérdezz rá, ezt a két hetet meg próbáljátok meg túlélni cölibátusban...
Senki nem kövez meg azért, amiért kívánod a párod! :) Szerintem is várjátok ki azt a 2 hetet a biztonság kedvéért, lesz még elég idõtök hancúrozni. Gondolj bele, utána még izgatóbb lesz a szex! :)
Szerintem túl óvatos volt. Általában max a 6. hetet szokták mondani problémamentes terhességnél is, utána szabad kíméletesen szexelni. A teljes tilalmat vérzésnél, görcsöknél, enyhén nyitott méhszájnál vagy rossz helyen tapadó méhlepénynél szokták elrendelni. De már amúgy is csak két hét, azt guggolva is ki lehet bírni... szintén 10 hetes km, szintén eltiltva a szextõl
Nem túl óvatos. Õ tudja, látja azt, hogy mi "folyik" odabent és ha azt mondja, hogy ne akkor a baba egészsége, épsége miatt ne szexeljetek még óvatosan sem. 2 hét múlva meg már lehet, hogy majd be lehet pótolni a lemaradást :) )))
Nekem sose mondták az orvosok hogy ne, mi mégis óvatoskodunk, csak nagyon ritkán próbáljuk, és nem is vágyom rá annyira. A férjem szerencsére megértõ. Õ is óvatos inkább. 23 hetes km.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat, ahogy megtudtam, h várandós vagyok, letettem a cigit, nem iszok alkoholt, vastagon öltözok, mindenki azt mondja nagyon lelkiismeretes kismama vagyok, de azt csak én tudom milyen harc megy bennem végbe mert nagyon kivánom a párom:)
A kérdező hozzászólása: És aki ezért megkövez az nézzen magába, más is igy van vele, max nem vallja be, soha ennyire nem volt szükségem a párom közelségére, simogatására, megerõstésére.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!