Találatok a következő kifejezésre: 10hetes kismama és (5 db)

10hetes kismama vagyok és imádok hason feküdni, illetve úgy aludni. Nem gond, illetve lehet?

Legjobb válasz: Nyugodtan aludhatsz hason. Dokimat is kérdeztem és mondta,hogy amig a hasam engedi addig nyugodtan. Semmi baja nem lesz a babónak. Kb.félidõig tudtam hason aludni. Utánna már kényelmetlen volt. 29 hetes kismama

Nyugodtan aludhatsz hason. Dokimat is kérdeztem és mondta, hogy amig a hasam engedi addig nyugodtan. Semmi baja nem lesz a babónak. Kb.félidõig tudtam hason aludni. Utánna már kényelmetlen volt. 29 hetes kismama
Én is úgy alszom.Ha majd nem tetszik neki, szól :-)
szia semmi gond nem lessz ha hason alszól.Én 24 hetesig hason aludtam, és most is néha úgy ébredek hogy hason fekszem, még megtudom csinálni mert nem nagy a pocim.Ahogyan neked jól esik úgy feküdj.Én sem tartom be a szebályokat, csak nem tudom ki vezette be, hogy háton nem jó feküdni csak oldalt.Nekem a babóca jelzi mikkor nem fekszem jól.Boldog babavárást.üdv 34 hetes kismama.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszokat!
Nyugodtan aludj hason, majd jelzi a baba ha kényelmetlen neki, és 20 hetes vagyok és még mindig a hasamon alszom, igaz elég pici hasam van.
Én most vagyok 32 hetes, és sokszor arra ébredek, hogy hason feküdtem.Pedig már nem kicsi!A doki azt mondja, hogy a pociban védve van a babó!Szép babavárást neked!

Ti meddig dolgoynatok takaritonokent? 10hetes kismama vagyok savval, floraszeptel es hipoval dolgozok? elmehetek e tappenyre ha kerem a dokit h irjon ki?

Legjobb válasz: Ha csak tudod, kérd ki magad. Én is takarítónõ vagyok-külföldön, itt nincs olyan, hogy táppénzre kiírnak a terhesség miatt, ilyen helyzetbe se. 2. vetélésemen vagyok túl és nem tudom, hogy azért e, mert takarítónõ vagyok:( Kivizsgáltatásra nincs esély. Ha tehetném, váltanék melót és nem vállalnám be a terhességet takarítónõként. Már van egy egészséges lányom, vele nem takarítónõként dolgoztam. Így én azt tanácsolom, kérdezd meg.

Ha csak tudod, kérd ki magad. Én is takarítónõ vagyok-külföldön, itt nincs olyan, hogy táppénzre kiírnak a terhesség miatt, ilyen helyzetbe se. 2. vetélésemen vagyok túl és nem tudom, hogy azért e, mert takarítónõ vagyok:( Kivizsgáltatásra nincs esély. Ha tehetném, váltanék melót és nem vállalnám be a terhességet takarítónõként. Már van egy egészséges lányom, vele nem takarítónõként dolgoztam. Így én azt tanácsolom, kérdezd meg.
A kérdező hozzászólása: koszonom a valaszod fontosnak erzem es nekem is ez a velemenyem
Én meg egy festéküzem mellett dolgoztam (tehát nem is ott, hanem amúgy egy szimpla irodában), de amikor a dokinak mondtam, hogy folyamatosan jön át a hígító és festékszag, közölte, hogy azonnal menjek táppénzre, és ne szippantsam be ezeket a vegyszereket, ha nem muszáj. Úgyhogy egy felelõsségteljes dokit kérni sem kell, csak el kell mondanod, hogy vegyszerekkel dolgozol.
Orvos dönti el hivatalosan. Nekem kért az orvos egy papírt a munkáltatómtól, hogy nem tud nekem könnyített munkát adni, így vett csak táppénzre.
Szerintem nem árt, ha nem viszed túlzásba.A sör amúgy is nagyon egészséges!
A sörre szokták mondani, hogy folyékony kenyér. Kicsi mennyiségben nem árt, de azért ne felejtsd el, mégiscsak van egy kevés alkoholtartalma, ami nem jó a babának.
Igyál alkoholmentes sört, abból bármennyit lehet.:)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válszokat tényleg inkább alkoholmentes sört fogok inni, mert abból nem lehet bajunk! :)
Szia nyugottan igyál naponta egy kevés sört, nem árt.Nekem is ilyen vágyaim voltak a terhesség legelején.Ha nagyon kívánod és nem elég az 1 pohár, akkor alkoholmentesset igyál.Én barnasört ittam, nagyon jó az emésztésre, és a szorulásomat is helyrehozta.üdv 35 hetes kismama
Haskeményedére a terhesség elõrehaladtával a dokik még ajánlani is szokták a sört vagy bármilyen alkoholt.Hogyh nponta megiszol egy kis bort akkor még a vasadat is rendbe teszi.A terhesség egy csodállatos állapot nem betegség.Mértékkel bármit szabad, csak legyen tiszta és baci mentes.
Szia!Én úgy hallottam, hogy az alkoholmentes sör kifejezetten jót tesz.Úgyhogy szerintem nyugodtan ihatod, de szerintem csak az alkoholmenteset.
Ez nem lehet igaz!! Ezek szerint nem vagyok egyedül! Én most vagyok a hetedik hétben, és ugyanazt érzem, mint Te! Pedig régebben utáltam a sört, max. a barátaimmal ittam félévente egyszer (az sem esett jól...), most meg iszonyatosan kívánom:) ) Egyébként csatlakozom az elõzõ válaszadókhoz, kis mennyiségben nem árthat (ha heti egyszer iszol egy fél pohárral, abból nem lehet baj). De én inkább az alkoholmenteset iszom, az ezer, hogy nem árt, de (majdnem) ugyanolyan finom! Boldog babavárást!
SZIA, AZ ORVOSOM KIMONDOTTAN AJÁNLJA 1 ÜVEGGEL NAPONTA, SZÜLÉS UTÁN PEDIG KETTÖVEL HOGY SOK LEGYEN A TEJCSI. MIOTA TERHES VAGYOK MINDEN NAP ISZOM 1 ÜVEGGEL :) 37 HETZES KISMAMA.


Ha ez tényleg vér, akkor kivizsgálás szükséges, irány a tüdõgondozó!
Ez bizony a dohányzás miatt van...sok idõ, míg kiürül a szervezetbõl az a sok toxikus anyag és nem minden károsodás visszafordítható. Nyilván a szervezeted terhesen máshogy reagál.
Szia! Én 6 hetes vagyok. 1 hete tudtam meg. Megpróbáltam rögtön lerakni a cigit, nem sikerült még teljesen, 1-2 szálba még beleszippantok sajna. Refluxom van 3 éve. Elvileg köhöghetsz attól, még asztmát is okozhat. Mert a gyomorból feljött gázok, irritálhatják a légzõszerveket. Szerintem ehhez az kell, hogy a gyomrod se legyen jól. De maga a terhesség is okozhat eleinte köhögést, mert minden nyálkahártya megduzzad. Orrdugulás, köhögés. Ez nálam is van.

10hetes kismami vagyok, normális dolog, hogy fájdogál az alhasam, és főként bal oldalon?

Legjobb válasz: Igen normális. Ahogy tágul a méhed, azt érzed. Minden jót!

Igen normális. Ahogy tágul a méhed, azt érzed. Minden jót!
Igen normális, nekem mondta is a védõnõ, hogy ilyen elõfordulhat, ahogy tágul a méhed, meg az azt tartó szalagok! Csak néha szokott nekem, eleinte gyakrabban volt, de már ritkult, és nem volt soha erõs. Neked milyen erõs amikor fáj?


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!